Indisk currygryta

Här komer receptet på den.


450g kycklingfilé
1 lök
2 msk matfett
1 msk curry
1 tärning hönsbuljong
2 dl vatten
1 dl grädde
1 röd paprika
1 dl majskorn
salt, peppar



Dela kycklingen i bitar. Skala och hacka löken. Fräs löken i matfett tillsammans med curry.
Lägg i kycklingen och låt få lite färg runtom.
Tillsätt buljongtärning, vatten och grädde. Låt sjuda i 10 min.
Dela, kärna ur och tärna paprikan. Lägg ner i grytan tillsammans med majskornen.
Koka i 5 min. Smaka av med salt och peppar.

Middagen

Ska jag fixa idag, de blir en indisk kyckling gryta. De blir ett stor kok så jag kan göra lite matlådor som ska in i frysen. Jag kan lägga ut receptet sen, jätte bra föe den e absolut inte stark så den blir barnvänlig att äta samt för dom som inte vill eller kan äta stark mat. Själv så älskar jag stark mat, men de får jag fixa när de inte e barnvecka.

Besikta Annette & Marcus BMW har jag, Netta och pojkarna gjort idag, den gick igenom utan problem men dyrt dom fasen blev de. De gick 2170kr, men varför de blev så dyrt är för att dom kom hem med bilen igår från Tyskland. Men snygg e den, ska bli kul att få glida om kring med den i sommar. Marcus ska jobba så de blir jag, Netta och barnen i en BMW cab *längtar tills sommaren*

Nu ska jag ta tag i middagen. Ha de gott.

Åhh imorron..

Victor kommer änterligen imorron, de blir en kort vecka denna gång *snyft* men men så kan de va. Ska ta vara på varje minut med han och på fredag kommer Pontus oxå *längtar sååå ohyggligt mycke*


I miss my boys...!!!!

image81

Go mat

De fick vi idag hos svärföräldrarna. De va en kyckling gryta som smakade super gott. Jag fick med mig receptet hem, tusen tack snälla svärmor för de. Vi blev kvar där uppe en bra tund, de hade vi inte tänkt från början men de blev så. Dock inte mig emot för jag trivs där uppe hos dom :)
Med lite tur så ska jag och pojkarna få en varsin Åremössa som svärmor ska sticka. Få och få jag betalar hemst gärna för att få såna :)

Nä vi väl tog oss i kragen och skulle gå hem så slog jag världens go vurpa på deras gård, så nu har dom ris över hela gårdsplanen.. satte mig rätt på arslet och slog i armbågen, vilken syn! Men kyckling grytan den klarade jag *yes* den ska jag äta till lunch i morron så de va ju tur. Går ju fort att koka på lite ris till mig.

Nu ska jag se om jag får ttta lite på tv:n eller om Hasse tänker sjunga hela natten :)

Ha de gott.....

Tankeläsare

Varför kan inte killar vara tankeläsare ibland? Eller varför bara inte ge fan att fråga om allting utan bara göra som man säger. Men icke! Här börjar man dagen på strålande humör och jätte sugen på att få ta för sig av lite vuxen gos, men nä då drar han minsann ut på tiden och ska göra allt annat och så ska de ta såååån tid. Nä han väl e på väg hem så tänker jag att men nu ska de bli gos gos av. Överaska han lite, måste ju få när han minst anar de oxå. De ska inte vara så planerat utan lite spontant. De va så längen sen jag va de så jag tänkte att nu jävlar. Nä då kommer han hem stressad som fan för att bilen står utanför porten, de går ju att ta en snabbis iaf tänkte jag. Nä då tjatar han på mig för att jag inte e klar och sätter sig vid datorn och väntar tills jag har fått på mig kläderna.

Jahapp på med kläder och sätter upp håret, då e man klar då. Men tror ni han e klar?! Nä de e han inte, för nu sitter han och läser min blogg och inte nog med de så ska han på toa oxå. Kände att all lust och humör bara rann av mig. Jaja nya försök nån annan dag. Vi ska iaf laga mat med svärföräldrarna, de ska bli kul och jag tror att de komer att bli gott. Vi tar med kyckling så får vi se vad som blir av de :)

Nä undra om jag ska ge mig på han nu när han sitter på sängen helt oförberedd *hihi*


See ya later ......

Lunchtid

Ja nu e de lunchtid och jag sitter i morron rocken och skriver för fullt. Jag blev väckt av att telefon ringde strax före tio, tänkte att de va Mia som ringde men de va de inte. De va Annette som ville kolla läget och tala om att hon e i sverige igen så nu kan vi surr på telefon igen. Jag ringde nog upp hennes pengar sist vi surrades vid *ops*

Nu ska jag försöka få i mig lite frulle innan Hasse kommer hem, han slutar kl 12 idag va skönt. Undra vad vi ska hitta på för något idag? Jag har  funderingar på om vi ska gå på bi ikväll, men vet inte vad vi ska se elller om vi kommer på något annat att göra. Nä lite frulle va de ja, vi hörs senare ........

Måndag

Va segt de va att komma upp fy satan. Men till slut så, surrade med Mia i telefon ett tag och sen vidare in i duschen. Mia frågade om jag skulle med och handla men jag tackade nej. Jag har lite svårt att inte handla när jag följer med så där, de liksom kliar i fingrarna. Å hittar fynd gör man ju alltid när de inte finns pengar, så de va lika bra att stanna hemma. Men snälla Mia och Matte kom förbi senare och hämtade upp mig, de va ett tag sen jag va där och hälsade på nu. Dom bjöd på go mat som ALLTID, de blev lax, sås och potatis *nam nam nam*

Lilla Felicia va de full fart på, surrade på som bara den med mig. Kom till och med och satte sig i mitt knä oxå *go trollet* hon gjorde de med Hasse oxå efter att hon slutat att vara rädd för han och inse att han bits ju faktiskt inte utan en som en snäll nalle björn.

Efter att Mia sövde ner både sig själv och Felicia så blev de kortspel av. Mia vaknade till liv igen så vi kunde spela allihop, blir lite roligare då *skratt*
Vi spelade chicago eler hur de nu stavas, fösta omgången vann Hasse *nybörjar tur* så då ville vi ha en chans att kamma hem spelet. Så en gång till blev de allt, jag och Mia kämpade gärnet för att vinna, men i helvete heller de va Matte som vann till slut * hm undra om de va lite fusk med iaf*  Sen va vi så trött alliop så nästa gång så ska MIa och jag visa hur man vinner STORT *asg* eller hur då gumman?!!

När vi kom hem så blev de soffan och tv, mellan reklam pauserna så åkte sing star på. Hade ju tänkt att lägga oss i tid igår, men inte blev de så heller. Tror hon blev närmare ett tiden igen innan vi släckte och sov :)


Bakis dag

Fy fan va jobbigt de va att kliva upp på morronen "lunchtid" huvet va lite tungt måste jag säga. Vi måste ju masa oss upp för de skulle ju komma besök. Hasse och Eva fyllde ju år då. Hasse hade lovat i ett piggare tillstånd att vi skulle bjuda på kladdkaka, kan säga att han ångrade de just då. Men men upp och in i badrummet för att göra sig lite frächare. Men gosse så de såg ut där inne, vette fan va Hasse hade gjort under natten mer än en akut magsjuka efter alla dessa shottar och annat kul som han drack. Vi har ett mysterium.......en handduk e spårlöst borta, den finns inte! Har letat överallt men nä den e borta. Vi funderar på om han har spolat ner den, men då borde de ha blivit stopp i toan. Som vi har letat efter denna handduk, ja borta e den.

Ja vi fick ju så lov att kliva upp och städa undan lite samt baka den där kladdkakan, de gick bra. Den blev lika god som alltid. Gästerna tyckte att den va jätte god iaf.

Vi fick ju oxå fin besök, Keba gjorde en mellan landning här bara för att gratta Hasse på hans födelsedag. Keba hade varit i Piteå och haft show och va på väg hem till Stockholm igen. Jätte gulligt att stanna till här för att sedan sätta sig på tåget och åka vidare.

Senare på kvälen så tog vi oss i kragen och tvättade oxå, de va ingen lättsam uppgift den dan, men ack så skönt när de va gjort :)  Till middag så blev de bite line *MUMMA* deras pizzor är ju grymt goooda :)

Trötts som satan blev vi på maten, men de hindrade inte Hasse att pröva sin present han fick av Mia, Matte och mig. De blev sing strar för hela slanten, jag sjöng inte. Jag e inte lika barnsligt förtjust i de som Hasse e. Han sjunger ganska bra i normala fall, men denna sööndag så lät de mindre bra. Dagen efter röst......behöver jag säga mer ?! ...........Nä trodde inte de heller *big smile*

Efter några tappra försök att sjunga så var de bara att ge upp och krypa ner i säng. Hasse skulle upp och jobba och jag har fullt shå att ta mig upp utan anledning.

Natti natti......

Halloj

Som så många andra så säger jag att jag ska skärpa mig med bloggandet, har liksom kommit av mig här i några dagar. Men men nya friska tag blir de nu :)

Jag tror jag skrev sist i lördags om mitt fynd jag gjorde, de blev ingen av dessa bh:ar de gjorde för ont, prövade först utan men så vill jag ju inte gå bland folk framför allt inte när de e fest. Så jag letade igen en annan bh som jag har haft i evigheter, ni vet en som är snäppet till sönder tvättad. Den gick iaf hyfsat bra att ha på sig. Bekvämt va de inte men de va bara att bita ihop och ha den på!

På 50års kalaset va de jätte trevligt även fast vi höll på att stressa arslet av oss, för en gångs skull va de INTE mitt och Hases fel utan vi hade blivit lovad att köpa loss vin biligt, men när de väl kom till kritan så hade inte människan något vin hemma. Så jag och Hasse ringde runt till nästan alla i telefonboken men icke de fanns inte en jävel som hade de vi skulle ha. Så de slutade med att Hasse fick åka till bolaget och köpa till full pris. Ja ja de gick ju å dricka de oxå :)

Kvällen blev bra, vi drack gott och fick go pasta sallad med bröd. Sen surrade vi på om allt, gamla och nya minnen. Har sagt de förut och säger de igen SLÄKTEN ÄR VÄRST! Vilka tokar, ja skratta fick vi då allihop. Fram åt småtimmarna blev de dax att bege sig in åt stan, några tog en taxi till Espan och resten tog taxi till Rail Way Saloon. Jag åkte till rail way och lyssnade på när small town pimps spelade, dom e ju bra tycker jag.
Jag tror vi kom dit lite sent för dom han ju inte mer än börja så va de slut upplevde jag de som. Ja ja vidare till nästa ställe som för mig blev aveny. Där skulle jag möta upp Hasse som firade med min svägerska och hennes sambo.

Hade jätte skoj där oxå, träffade just inge folk jag kännde utom en de va Ingrid, fan de va ju skit kul att se henne där. Hon va jätte snygg i håret och såg bra ut, jag tyckte hon så ut som en liten tuff brud :) Om hon läser detta så kommer hon inte att hålla med *hihi*  men de va ju vad jag tyckte iaf.

Vi kom hem kvart i fyra på natten, tack snälla Cattis kompis kompis som va snäll och körde hem mig och min fyllbullt :)  Hasse mådde inte så bra när vi åkte hem och inte hemma heller för den delen *ojoj*

Efter mycke om och men så kom Hasse och la sig till slut :)  Natti natti ........

Jag gjorde fynd igår

Dom här köpte jag för halva rea priset på Kappahl :)

image79
BH:n betalade jag 59,50 för och trosan gick på 24,50 de skulle ha gått på 238kr



image80
BH:n betalade jag 64,50 för och trosan 24,50 de skulle ha gått på 248kr


Jag pröjsade 173kr för allt inte illa va?! *glad*  Allt skulle ha gått på 486kr. Hoppas bara att jag kan ha en av de nya bh:arna ikväll eller om de blir att bli utan. För er som har missat de så har jag tatuerat mig på ryggen så jag har lite problem att ha bh på mig tills de e läkt :)

De kostar att ligga på topp :)

Så här ser den ut

Som ni ser så blev de två änglar med mitt och tvilling syrrans namn. Hoppas hon tittar ner och ser va snyggt de blev, vem vet hon kanske vakar över mig för "hennes" sida gjorde inte alls ont, men på "min" sida åh... gosse där ska vi inte tala om smärta. Men de va helt klart värt de :)


image78


Kommer att lägga ut kort sen när den e läkt oxå :)

Förlåt alla läsare

Men jag orkade bara inte igår, jag va så trött och slut efter nästan fem timmar hos tatueraren att jag nästan tuppade av. När Hasse hjälpte mig igår efter jobbet att smörja in den så kände jag att de va på håret att jag skulle spy, var så utmattad att de snurrade i huvet och började susa i öronen plus att jag blev illa mående. De va bara att gå å lägga sig, men NU ska jag lägga in kort.

Super nöjd :)

Fy fan va snyggt de blev tycker jag. Jag kan tyvär inte lägga ut nå kort än, för jag når inte att knäppa på ryggen själv. Ni får allt vänta tills klockan halv elva, elva.
Slut som människa e jag nu, jag åkte dit till klockan 11 och åkte där ifrån kl 16,15. Kan säga att första två timmarna kändes knapt, men de sista timmarna va jävligt kämpig. Men nu e de gjort :)
Känns lite jobbigt att inte kunna luta sig tillbax mot ryggen.  Hahaha ni ska se hur kul jag ser ut nu, jag har bara en munkjacka bak å fram, ser ut som en tvångströja :) inte äns en bh på mig, känns tomt måste jag säga.  Nä jag ska vila lite i soffan nu sen ska jag blogga mer och så kommer de kort på nytillskotten :)

Hejsvejs

Tatuera mig idag :)

Idag ska jag iväg och göra klart min efter längtade tatuering på ryggen :)
Efter lite överläggning med min tatuerare så tror jag att de blir två änglar på varsin sida och ett namn på min tvillingsyster som ej finns i livet, jag hann tyvär inte lära känna henner heller för hon passerade till andra sida redan som nyfödd. Men jag känner de som om något saknas mig, de kanske e hon vem vet?! Jag kommer att knäppa kort på den så får ni se sen hur de blev. Jag ska dit klockan 11 så jag lär inte hinna med att skriva något mer förrän jag e hemma igen.

Nu ska jag se till att Virre får på sig lite kläder och frukost i magen, han ska iväg till sexårs och sen får han träffa sin pappa & Ulrika, som han har längtat nu. Att vara med mamma älskar han, men längtan efter pappa e stor nu.

Ha en bra dag så länge. SEE YA

Tatuera mig

Hoppas att jag håller mig fri från magsjuka nu då. Jag ska iväg och tatuera i morron klockan 11, vill ju så gärna göra klart på ryggen. Sen finns de ingen mer chans på ett tag att gör de. För "min" tatuerare flyttar ner till Solna nu i månads skiftet, inte nog med att han e billig han e SUPER duktig oxå. Alla som har varit till han vill tillbax och göra fler, sen att de e en drog i sig att vilja ha fler när man har gjort en de tillhör :) (oftast så e de så) 
Så den här veckan har han fullt upp med alla som vill hinna med att tatuera sig innan flytten, han har ju själv flytten att ta tag i och bandet han spelar i Small town pimps Jag tycker att dom e bra, dom ska ha sista spelningen nu på lördag innan Håcke flyttar. Dom ska då spela på Railway saloon, får se om jag hamnar där eller om de blir någon annanstans efter vi varit hos Kerstin.
Nä nu ska jag titta på tv en stund och invänta Hasse som e och hjälper en kompis med datorn. Med lite tur kommer han och ser på film med mig :)

Ha de bra, see ya!

GODIS

Jag vill ha godis NU !!!!!  Om jag hade lite godis hemma nu så skulle jag göra så


 här......
image77


Gaaahhhh....

Middag

Idag blev de Virres faborit som han säger, makaroner och köttbullar. Han tyckte om de och åt ganska bra *jag e nöjd*
Nu håller Virre på att titta på simpsons de tycker han om. Efter maten så tog jag reda på tvätthögen som Hasse tvättade upp igår, skönt att de e gjort. Undra om de e nå bra på tv ikväll? Ska kolla.... Nja bra å bra vet jag inte men jag ska se filmen på trean med Jennifer Lopez  Jersey girl, jag har inte sett den förut så vi får hoppas att den e se värd :)

See ya

Sugen

Gudis så sugen jag blev på något, jag satte i min en choklad kaka på ett kick.......haha nä de gjorde jag inte jag tänkte ta mig en
frukt men de va slut så de blev en macka och ett glas mjölk istället. Lite bättre än gosaker iaf :)

Efter min andra djupdykning i garderoben så hittade jag ett par svarta bagy byxer och ett svart linne samt en stickad
skön rosa tröja. Kan inte säga att de va så snygga saker men de e skönt att spinga i här hemma. Men tror ni inte på fan att jag fick byta kläder igen för när jag skulle hälla upp badvatten till Virre så va duschen på, jag blev ju dyng sur *gahh* jaha bara att ta av sig och sticka in hvet igen och hitta något annat tills de har torkat. De får bli en munkjacka så länge.
Nä nu ropar sonen från badkaret, han ska visa när han simmar och dyker. En meter frisim de ni :) De va ett tag sen man kunde göra de själv, nu e de mer som en strandad val där inne *mohahaha*

Nä nu ska jag in och titta hoppas bara att han inte skvätter ner mig nu då :)

Bye bye

River och sliter

Gör jag i min fucking garderob....
image76

Men jag hittar inget vettigt som passar, måste vara för varmt där inne för allt har ta me fan krymt känns de som. Eler kan de kanskevara så att de e jag som har expanderat tro?! Nä inte rå, sen att min vikt rör sig som en jojo de e en annan sak *hm*  Jag måste sluta upp med att pula i mig en massa fet goooo mat och dessa godisar som jag ÄLSKAR. Känns som jag har förskt allt för att inte få socker sug på kvällen, inte fan..... de kommer ändå som ett brev på posten :(  

Nä nu känner jag att nästa djupdyknings atack in i garderoben e på g, bäst jag ta vara på den så kanske kanske med lite tur hittar jag något att ta på som inte e ett korvskin eller ett tält :)

See ya

Pusta ut.

Kan jag göra nu, för Hasses present e löst. Tack varae syter yster och lillstrumpa som jag har valt att kalla dom för. Hasse läser min blogg så jag vill ju inte avslöja dom :) *tihi*

Nu e de "bara" mosters present och svägerskans present kvar. Moster vet jag iaf vad som ska köpas men svägerskan har jag inte bestämt ännu. Har en liten fundering men jag kan inte skriva den här heller för jag tror att hon oxå läser :) Hasse och Eva fyller på söndag men dom ska ha partaj på lördag. Dom som inte kan partaja på lördag får komma på söndag. Undra vad för slags fika man ska bjud på då? Något förslag någon????

Undra om jag ska ta och leta igenom garderoben efter lite kläder!? Jag har precis duschat och luft torka börjar lite lite kallt nu :) Ska stoppa ner Virre i ett bad oxå så han blir ren och fin tills han ska till pappa. Får se om jag kan lämna han ikväll eller om de blir i morron på sex års. Han e ju sååå snäll och go, gör inte alls mycke väsen av sig. Mer än nu när han har såååån längtan efter pappa. Tålamodet vill inte riktigt vara med och de kan jag förstå *go killen min* O jag kunde så skulle jag vilja ha både Pontus & Victor jämt hos mig. Men de går ju tyvär inte, dom vill ju så klart ha pappa med oxå.  Men en orealistisk önskan kan man ju få ha, eller hur?!

Nä kläder va de ja.

See ya!

Go morron

Här e de bara fina fisken. Pigg och alert, ja jag e ju seg som vanligt på morronen men i hälso vis så e vi pigg. Virre e de full fart på idag, så skönt att se. Han sa till mig att idag får jag träffa Findus och han har nog saknat mig, och mamma vet du Findus blir nog glad eller hur?
 Go killen min! Virre sa oxå att han längtade efter pappa & Ulrika, de tror jag de han som e van att vara hos sin mamma och pappa varanan vecka. Jag talade om för Victor att dom oxå saknade han, de va bra tyckte han :)

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på för något,  får se vad som händer. Har hunnit att surra med MIa i telefonen här på morron kvisten, lär nog hinna med ett par svängar till :)

Jo just ja, Maria har blivit moster igen. Igår fick Jenny & Micke en lite tjej och stolta Nelly blev stora syster. Maria ska upp till dom idag, hoppas hon kommer ihåg att knäppa en massa kort. Jag vet ju hur förtrollad man kan bli av dom små liven. Blir så lätt att man kommer av sig :)  
Passar på att önska Maria lycka till idag för sitt ärende på sjukhuset.

Nä nu ropar Virre och vill ha hjälp med datorn inne på grabbarnas rum, måste kila.

Ha de gott!

Skönt

Nu sover Virre, han verkar såååå mycke piggare *skönt*    Han lär sova lugnt inatt, hoppas att jag oxå kan de nu när Hasse inte sover här inatt. Känns konstigt och tomt. Tur att jag har tv i sovrummet som jag kan titta på tills jag somnar. De blir sovmorron i morgon för mig och Virre. Nä nu ska jag tittat klart på Briget Joans filmen på trean.
 Ha de så bra allesammans :)

Bättringsväg

Jag tror att Victor håller att på bli bättre :)   Han har inte spytt sen klockan 10 i morse. Hoppas hoppas att vi andra klara oss oxå. Har lite grann att stå i här i slutet på veckan och helgen. Jag vill passa på att tacka Mia & Matte för att dom åkte och handlade åt mig. Tacka Annette som tankade på min mobil och tack så jätte mycket till Micke & Ulrika som tog och tvättade alla sängkläder som Virre spytt ner.  Hasse va duktig och lagade mat och diskade efter jobbet. Själv har jag inte fått något gjort idag, varje gång jag har försökt att göra något så har Virre klamrat sig fast vid mig och vägra släppa *lillgubben*

Nu ska jag försöka få i lillgubben lite vispad cola.

Ha de gott !

Grattis

Grattis Victor på din namnsdag, synd att du firar den med magsjuka :(

Och ett stort GRATTIS till min farmor som fyller 75 år idag :)  Synd att vi inte kan vara med dig och fira den idag.

Inte blir de nå pitepallt hos mormor heller :(      Vi får komma och äta de någon annan dag.

Tusen tack

Annette ringde precis från Grand Canaria och skönt att få prata lite med henne. Stackars hon och Marcus dom har oxå åkt på magsjuka, Marcus spyr för fullt där nere *lider med er*
Annette ska ladda min mobil så jag kan ha lite kontakt med omgivningen, känner sig så ja jag hittar inte de rätta ordet. Men jag kan snart ringa och sms:a IGEN :)

Nu ska jag krypa ner med Victor som inte mår så bra. Hoppas att Pontus e riktigt frisk nu då, saknar han så redan. Dröjer ju till nästa heelg innan han kommer.

Nä mys mys med min lilla sjukling.

Take care everyone!

Usch

Victor fick magsjuka i natt, jag trodde han skulle klara sig men icke :(  *min gogubben*
Hoppas bara att vi klarar oss, håll tummen please!

Ha de bäst !

Pontus

Mamma saknar dig sååå

image72

Hopp å hepp

image71



De har varit studs i Victor ända sedan middagen :)

Ny design

Nu har jag fått en design som e mer passande för mig, den e liksom JAG.
Tusen tack älskling för hjälpen. Love you!

Lunch

Idag till lunch blev de ravioli med skink mackor och mjölk. Ingen höjdare med ravioli tycker jag men de gick i de med.
Nu ska jag ta och plocka lite.

Vi hörs :)

Bättre nu.

Tack och lov så e Pontus bättre nu *peppar peppar ta i trä* hoppas att de e helt borta nu och att vi andra klarar oss. De blev inge spel med Virre igår, vi myste i soffan istället.
Fick besök inatt i sängen, Virre kom och kröp ner med mig. De va länge sen sist och mysigt va de, saknar ibland att ha han i sängen även om de blir lite trängre nu för tiden. Han blir ju inte mindre lillgubben även fast han ser ut som ett spjällsnöre, mager kille som kan äta som en häst om han känner för de. Samma är de för storebror, inte lätt att hitta kläder åt dom. Gokillarna mina :)
Så vad händer idag då?! Hmm...få se nu, Peter hämtar Pontus ikväll och Virre ska på sex års i morron om inget annat händer. Under dagen här så tar vi nog de bara ganska soft. Ska strax göra lite frulle och se om Pontus mage klarar de.

Ha en fortsatt trevlig dag på er så hör vi sen :)

Sovit

Har Pontus gjort på soffan en stund, han har spytt till och från hela dan. Men han säger att han känner sig lite bättre nu, får se hur de blir sen. Moster Victoria ringde precis och undrade om jag ville komma till mormor och spela lite kort, ja de skulle jag ju vilja men de går icke när lillgubben e sjuk. Kan ju inte springa runt i gårdarna och smitta ner folk.

Men jag har fått lite gjort iaf, dammsugat hallen som va full i grus, bäddat rent i sängen och plockat lite, och sprang över till Hasse på jobbet och lämnad matlådan som han glömde *jag e ej förvånad* Där köpte jag en cola till Pontus och Virre fick en risifrutti. Stackars Virre blir såååå rastlös av att vara hemma när storebror ligger hemma å e sjuk. Han vill juuu sååå gärna hälsa på allt å alla idag, bara för att de inte går *stackars gogubben min*
Ska sätta mig och spela lite spel me Virre nu så han kanske blir lite gladare.


image70

Sönda morron.

Jag som vanligt på en söndags morron ligger jag och drar mig i sängen till 9 eller halv 10, vilket e jätte skönt. Nu på morron när jag klev upp, så kommer Victor och talar om att Pontus har spytt *stackarn* jag hinner inte mer än att kliva upp så spyr han igen *hua lillgubben min* så nu blir de bara jag och Victor som ska äta lite frukost.

Nä nu ska jag titta till sjuklingen min. Ha de bra och håll Er friska !

Mys Mys

Ska de bli ikväll, jag Hasse och grabbarna ska se på film. De blir på andra sidan häcken, vi har sett den förut men vi tycker att den e rolig. Hasse diskar nu efter maten och grabbarna spelar spel inne på rummet. Nu så har vi åkt iväg med pepparkakshuet till svärföräldrarna, så fåglarna får lite lördags gotta oxå :)

När vi kom hem så hade vi fått ett kuvert med en inbjudan till Frejas ett års kalas nästa helg *kul kul*  jätte tråkigt att vi inte kan komma då. Måste skicka iväg ett sms och tala om de. De blir många kalas till nästa helg, Hasse och hns syster fyller år och min moster Kerstin har sitt 50 års partaj då oxå.

Nu ska jag förbereda för lite mys, så vi alla kan krypa ner i soffan ha de gott :)

image69
Så här mysigt tänkte vi ha de :)

Parfym.

Hoppas att Annette hittar någon av dessa parfymer till mig.


Escada Pacific Paradise vill jag ha som första val.
image66


Donna Karen Be Delicioous som nummer två.

image67

Calvin Klein  One summer som nummer tre, vet inte riktigt hur tjej parfymen lukta. Men herr parfymen i CK one summer luktar gott tycker jag.

image68


Ja som sagt vi får se vad Annette hittar för något.

Nu så...

Jag har äntligen fått lite gjort, men inte mycke. Jag har fixad frulle och plockat undan efter grabbarna grus. Städa rummet fick dom göra själv. Sen blev de skumbad för grabbsen, nu tjatar jag på att dom ska få på sig kläder. Klockan e mitt på dan, men men får snart stänga av tv:n så blir de fart på dom *ler*

Hasse jobbar för fullt och jag skulle behöva göra miljarder saker, men inget blir gjort iaf. Väntar på att Annette ska ringa när hon e i taxfreen på Arlanda, hon ska köpa en parfym åt mig *super glad e jag*  sen ska vi till svärföräldrarna och hälsa på en sväng. Efter de så blir de hem å fixa middag, idag blir de våfflor *urk* men grabbarn tycker om de jätte mycket. Själv funderar jag på att värma på lite köttfärsås och pasta. Får se hur de blir.

Längtar tills ikväll, har en STOR påse med lösviktsgodis i skafferi .......  åhhh tandvattnet rinner av bara tanken *hihihi*
Till de så blir de läsk *mumma*

Ska nu jaga pojkarna med lite kläder :)



image65

Gahhh....

Får liksom inget vettigt gjort idag....

image64

Känner mig lika utslagen som isbjörnen på bilden.

Hur va de nu då?

Go morron. Jag har nyss masat mig ur sängen och är grisig trött, har nog sovoit för hårt eller något. Känns som om jag nyss har lagt mig.
Jag ska strax göra lite frukost till grabbarna, dom har önskemål om att äta tomte gröt och de ska dom få. Tur att de finns färdiga *korvar* med gröt, skulle aldrig orka och ställa mig å koka risgrynsgröt. De kära vänner skulle sluta i kattastrof *belive me*
Ska gräva i grabbarnas garderober efter lite kläder sen, dom kan inte springa i kallingar hela dan. Även om dom skulle vilja de.

Nä frulle dax. Hörs sen :)

Tandfen

Fick vi besök av natt, Victor har tapat sin andra tand *lycklig kille*
Idag har jag änligen fått hem Pontus, är såååå glad för de. Har han bara tills på söndag kl 13. Så jag ska njuta av varje sekund med honom!
Idag så har jag varit på stan med mamma, hon va snäll och köpte saker för 300 kronor. Hittade en massa saker på rea, synd att jag inte hade mer pengar för jag hittade massor med saker som jag ville köpa. Mamma köpte två linnen till mig och en NIKE keps till Pontus på stadium, en tunika till mig på kappahl, en längre topp och en stickad tröja åt mig på gina tricot. Jag köpte en PUMA keps till Victor på stadium och spray på åhlens som jag ska använda när jag plattar året, sprayen ska skydda håret på nå vänster. Hoppas att den funkar för jag tyckte flaskan va dyr, den kostade 80 kr. Men den räcker säkert länge så slår man ut priset på de så e den billig.

Middagen blev en succe, vi gjorde schnitzel, ris och svamp sås *mums* Pontus tog rekordet på att äta schnitzel, han åt TRE stycken *tappade nästan hakan* plus en massa ris å sås. Virre åt oxå kanon bra, de gjorde vi allihopa när jag tänker efter. Sen har de varit full rulle här på kvällskvisten. Nu ska grabbarna hoppa i säng och varva ner till en film. Jag och Hasse lika så, de blir inte allt för sent för Hasse öppnar i morron. Jag och grabbarna ska kanske iväg till Mia och hälsa på, de beror lite på hur dom e i morron och om eller när Mille ska till Angela.

Nä nu har jag inte tid med detta längre, ska sätta mig och söka lite mer jobb. Hoppas att jag inte missar några fler annonser, å tack och lov så har jag hjälp av Hasse att fixa dessa personliga brev som ska bli så pass bra att dom blir intresserad av just mig. Håll tummen att jag får något snart.

image61



Sen blir de att in ta rygg läge
image62


Ha de så gott allihop!

SUR !!!!

Nu e jag trött och sur. Är vi människor verkligen så dum att vi säger en sak fast vi tycker precis tvärtom?!?

För Er som följt vad jag har skrivit så följde jag och min son med till IKEA igår. Hasse hade jobbat hela dan och kom hem till dukat bord vilket inte e så konstigt, för jag va ju hemma. Han va sen så han ringde hem och sa att vi skulle börja utan honom, så att inte Virre skulle behöva vänta. Bra sagt och gjort jag och Victor åt middag och blev klar innan han kom hem. Jag hann springa iväg till tvättstugan och på börja den oxå innan han kom hem.
Väl hemma så sitter jag en liten stund med han vid bordet och surrar, efter ett tag frågar jag o de e okej att jag å Victor åker en sväng till IKEA med Annette och Mille. Jorå inga problem, han skulle ta tvätten oxå. Absolut inga problem, åk du bara. Va bra tänkte jag, kul för grabbarna för dom älskar att vara där och leka. Jag och Annette satt bara å surra över en kopp te & kaffe, vilket va skönt de oxå. Bara att få sitta ooch surra om allt å inget.

Men idag så fick man på nöten för de. Nu fick jag höra att jag inte va så sällskaplig igår och att de först va okej att åka iväg, men inte sen eller va då!?! Han somna dessutom på soffan igår kväll, men de gjorde mig inget för han va ju trött. De va nog de här jag kännde igår när jag skrev på kvällen. Oftast när jag känner på mig något så brukar jag äckligt nog ha rätt.

Nu måste jag försöka bli på bättre humör, vi ska åka iväg till svärföräldrarna om ett tag. Men jag känner att jag har ingen som helst lust. Men jag tycker om att vara där och träffa dom, för dom e ju så go. Vi ska åka dit för att fira Hasses mormor oxå, som de ser ut så får jag bita ihop.

Hej så länge, hoppas att Ni har en bättre dag än mig !

På känn?!

Ibland känner man att de e något, men kan inte sätta fingret på vad de kan vara. De e lite så med Hasse ikväll.
Han har varit jätte snäll och hjälpt till med tvätt och disk, för att inte glömma glödlampan som han bytte i badrummet. Jag kan ha helt fel, med de känns iaf som att de e något fel. Han har inte sagt något än, men sånt känns i luften liksom.  Kanske ett missförstånd som vanligt, ska fråga han sen vid tillfälle *när Virre somnat*

Nä nu får de va färdig yrat för denna stund.

Ha de gott, karmis !

IKEA besök

Middagen idag blev potatis, fiskpinnar, felix fiskdressing *mumma*  och spenat. Gott som bara den, sen va Hasse jätte duktig som diskade efter maten OCH tog hand om tvätten medans jag och Virre åkte till IKEA med Annette & Mille. De va mysigt att sitta där i fiket att surra lite när grabbarna va på lekland en timme. Sen vi om hem så har jag fixat med battrier till Virres bil och hunnit med att bada han. Nu e de bara jag kvar som ska ta en dusch innan de e dax att krypa ner å sova.
Någon kvällsfika behöver inte Virre ikväll, han har ätit bra med mat till middag, han fick en mjukglass och varmkorv av Annette och han åt upp ALLT. Hoppas att hans mage inte går i strejk. Nu när jag har bloggat klart så ska jag borsta tänderna på han och sen ska han i säng. Ska upp till sex års i morron, å de kan vara lite si och så med att komma upp på morronen.

Tycker synd om Mia som behövde släpa sig ut i detta väder som varit idag *usch å fy* men nöden har ingen lag !


Skit väder

Idag är de då inge skoj väder ute, regnar för fult och snorhalt på de. Man går med livet som insats *fy*
Jag har följt med Annette idag till hennes väninna, där satt vi och surrade ett tag med kaffe och mackor. Jag tog lite vatten och mjölk till mackorna. Undra när jag ska lära mig att tycka om kaffe då!?  De kanske jag adldrig kommer att göra :(   Fast å andra sidan så e de kanske inget att sörja över heller. Jag har redan min last å de e ju cigg.

Apropå cigg, jag ska ta mig en kopp te och en cigg nu. Sen blir de att slänga sig på soffan en stund innan de e dax för att börja med maten.


Kram så länge !!!

Ny dag & nya möjligheter

Kaffe skulle jag behöva en kanna eller två av, vilken jävla otur att jag inte dricker de. Är såååå satans trött nu *bläh*
Har sovit för hårt tror jag, för somna va då inga problem. Men vakna..... Sitter och funderara på vad jag ska göra idag, jag vet att jag ska tvätta ikväll men de e ju då de. Nu på morron ska jag gå med Victor till 6 års, kanske jag blir piggare av lite luft :)

Hasse frågade nu på morron vad vi fick i maten igår, va då´rå tänkte jag. Han blev lite ställd över att jag hade skrivit om att förföra honom *hahaha* vilken otur för han att de inte blev av då, jag somnade nästa på en gång efter att hade kommit innanför dörren *stackarn* men den som väntar på nå gott *hihi*

Nä nu ska jag surrar klart med Annette innan jag ska gå med Victor.

Jag skriver mer sen.

Ha de gott alla !!!!

Hemma igen.

Så nu har vi kommit hem igen *skönt* Victor kom isäng lite sent, men de blev tidigare än igår. Bättre de än försent.
Vad gjorde vi i kyrkan idag då?! Jo vi började med att äta middag, idag serverades de torsk, potatis, äggsås och rivna morötter. Jag åt så jag höll på att spricka, till och med Victor åt super bra *stolt*   efter middagen så blev de efterrätt som bestod av glass, bananer, chokladsås och maränger. Jag hade tagit med mig ett äpple som jag smaskade på, men jag kan säga att tandvattnet rann å inte var de för att äpplet va gott *vill oxå ha glass* mmmmmm
Men jag har sagt till mig själv att nu e de nog, bara gotta på lördagar *igen* hoppas att jag kan hålla de denna gång.
Håll tummarna för mig.

Jag e såååå socker beroende, älskar alla go saker, som nu på kvällarna e de värst. Jag har lite kakor på ballkongen som jag vill tugga i mig NU!!!!!!!!
Får ta mig en knäcke macka istället :(          jaja de e ju nyttigare iaf :)


Undra om jag ska förföra karln ikväll, han e å hjälper nån med datorn. Näe jag känner att jag e nog för trött för de. Vet ju dessutom inte vilken tid han kommer hit. Jag kanske har somnat redan, eller om han kommer snart så e risken stor för lite rajtan tajtan *fniss*

Nä nu ska jag ta å ringa Mia en sväng.

Ha de bäst !!!!

Paletten

I eftermiddag ska jag och Victor åka till paletten, de ska bli skoj. De har varit jullov så vi har inte varit dit sen ett par veckor innan jul. För er som inte har en aning om vad Paletten är så ska jag försöka beskriva de.

Paletten är en grupp med ensamstående mammor och barn som träffas för att få surra lite. Mammorna får prata om sina behov, medans barnen leker med en lekledare. Det e kyrkan som ordnar de hela. Tro mig man behöver inte vara kristen på nå sätt för att få vara med. Själv så röker jag som ett skorsten emellan åt, tar en öl eller två på krogen och svär lite för mycket. *skratt* Skulle dock behöva skärpa mig på de *ler*
Men hur som helst så e de kanon bra tycker jag, gratis kyrktaxi och en middag för 20:-/ familj. Jätte bra pris för min plånbok :)
Måste hämta Victor strax, för taxin hämtar oss här hemma om ca en timme.

Jag skriver mer sen när jag e hemma igen.

Kram på er.

Hejsan

Nu e jag med och tävla, va me ni oxå. Finns ju inget att förlora på att få en chans på dessa snygga örhängen.



Tävling hos Kenza


Såhär är du med och tävlar:


För att göra det enkelt så kopiera bara denna text (du måste ha en egen blogg):

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

Lycka till!! =)

Go morron alla bloggers & läsare

Har precis lyckats att pallra mig upp ur sängen. Fi fan va trött jag e. Behövde dock inte väcka sonen, han ligger redan i soffan med kudde och filt. *mys mys på morron kvisten*  Nu gäller de bara att få på han kläder och få i han lite frulle.

Hoppas att jag kan för må mig att göra lite nytta idag oxå, tänk att de ska vara så svårt vissa dagar *suck*
Men jag får börja med en sak i taget, och just nu blir de frulle.

Åter kommer lite senare, känner mig lite stressad nu.


Kram på er alla !!!

Ahhh....

Nu så har jag äntligen fått fingrarna ur *"#¤ och tagit bort alla julsaker, nu ska dom bara ner i källaren oxå. Vilket inte e bara när de gäller mig.
Åhh, jag fick hem ena go killen idag *weeiiii* som jag har längtat. Va så skönt att få krama och pussa på han när han kom hem. *mys mys*

Nu har jag en EGEN design som ingen annan har *kul*, tusen tack snälla du för hjälpen. Pussar i massor.

Medans min blogg fick en make over så tog jag mig en dusch och la mig i sängen med en skål popcorn och tittade på tv. De va sååå skönt.

Nu ska jag ta å krypa ner, ska upp tidigt i morron.  Även jag har ansvar *varanan vecka typ* :)
Hoppas på lite mer jobb fram över så jag får komma in i rutiner igen.

Natti natti, sov så gott & hörs i morron.

Ha de bäst !!!

Tjoho!

Hejsan hejsan. Idag får jag hem ena grabben *super glad* som jag har längtat :) denna vecka har gått så sakta :(
Men men så e de när man måste dela med sig, bara för mig att gilla läget.
Idag ska jag försöka göra ett ryck här hemma, har sagt de ett tag nu *dock inte högt* men än så länge så sitter jag i morron rocken och sitter här vid datorn. Blir inte mycket gjort så här inte *ler*

Uppenbarligen så har min besöksräknare fått fnatt (många besökare blev de på två dagar) *hihihi* de va ju synd. Hasse som va så snäll & hjälpte mig att sätta dit den samtidigt som han nynnar på ekorrn satt i granen. *hihi* Men han sa att vi ska ta bort den där och hitta en annan. Dessa gratis grejer är inte att lite på till 100% de kanske funkar för vissa, men inte för mig. Som jag brukar säga -Allt gratis e gott, men då finns de inga garantier att de smakar gott heller :)

Har surrat med Mia i telefon en sväng, hon va så snäll som ringde och väckte mig. Annars så har jag inte kommit upp förrän nu kanske...... Hoppas att familjen Rundqvist är på bättrings vägen. Nä sluta att yra en massa strunt och ta tag i städningen! Ja ja jag ska göra de nu. Hörs senare!

Ha de bäst !!!

'Lyckorecept'


1 kopp vänlighet
2 rågade teskedar förståelse
4 tsk tid och tålamod
1 nypa varm personlighet
1 stänk humor

Mät orden noga
Tillsätt den rågade förståelsen:
Använd gott om tid och glöm ej tålamodet
Blandas på eld med den varma personligheten, men får ej kokas.
Håll temperaturen låg och ha alltid humor till hands.
Smaksätt med livets krydda och servera i individuella portioner.


     


Tankeläsare ?!

Jag vet inte med Er, men jag e då ingen tankeläsare. Tänk så tokigt de kan bli när en kille/man och en tjej/kvinna inte kan prata med varandra utan tror att de e såååå självklart allting.

Jag & Hasse hamnade i en sån situation igår kväll när vi skulle hem från Mia. Vi kommer ut till bilen som ser ut som en igloo, för de har snöat en hel del under tiden vi var där. Vi börjar att skrapa av varsin dörr så vi kommer in utan att all snö lägger sig på sätet när man öppnar dörren. So far so good ! Jag tar min kasse med en massa mjölk och hoppar in och sätter mig, samtidit tar Hasse fram den ÄNDA borsten som finns i bilen, frågar mig i samma veva om jag inte ska hjälpa han med att skrapa av bilen????
Nä svarade jag för jag visste ju att vi hade bara en borste å den tog ju han. Jahapp sagt och gjort Hasse tog borsten och sopade i ren ilska av bilen. Säger skit griningt när han sätter sig i -Tack så mycket för hjälpen!  På de spydigaste sätt han kunde.
Jag tände till och frågade om vi hade fler borstar i bilen?! Nä de hade vi ju inte. Vad skulle jag då har tagit?  Då säger han att jag kunde ha tagit sopen och han vantarna sina *suck*
Ja absolut så hade vi kunna göra om han bara hade öppnat munnen. Jag är inte och kommer aldrig att bli en tankeläsare.
De hör till saken att vi får såna här missförstånd lite nu och då, men igår så va båda jätte trött. Hade jag tänkt lite så hade jag kunna erbjudit mig att göra på de viset.

Jag e inte dum, jag har bara lite otur när jag tänker :)

Så trött och sur gick vi in och började titta på varsin tv. Jag e som ett barn många ggr, jag måste få sura klart innan de går att prata med mig, eller att jag ska be om ursäkt. Men har jag bara kommit dit så e de absolut inga problem.

Jag har nog aldrig varit lätt att leva med, vågar fan fråga mina ex *skratt*  men jag kan omöjligt vara ensam om att vara tjurig som ett barn eller hamnar i små duster med den andra hälften.

Nä nu ska jag ta och göra lite nytta, vi lär ju höras senare. Take care!!!

Om igår.

Glömde ju säga att Mia bjöd på en jätte go middag. De blev dragonkyckling med ris, sallad och vitlöksbröd. Ni anar inte hur gott de va *mums*

Tusen tack för de Mia ! Vi måste bara få receptet på de :)

En hjälpande hand.

Idag har jag varit hos Mia heeeelllllaaaa dan :) Stackarn kanske e less på mig nu *fniss* hoppas inte de för jag blir kvar ett tag till *hihi*
Jag har försökt att hjälpa Mia idag. Lillgumman hade ingen bra dag alls, va bara mamma som gällde. Mamma fick inte göra nånting utan henne. Hon håller nog på att få mera tänder så de gör säkerligen jätte ont i hennes mun *stackars lilltjejen* Har lyckats vikit lite tvätt utan att Mia fick spader *skrattar gott*
Mia har blivit mycke bättre, hon kan ta emot hjälp nu för tiden annat va de förr. Nu sitter jag här medans Mia plockar i köket och nästan kastar ut oss här ifrån. Bara för att hon inte fick betala för lite mjölk, ojoj lilla Mia. Du vet vad jag har sagt. Tjänster & gentjänster. Du skulle ha gjort samma sak för mig, eller hur *blink*

Undra hur de går för Hasse och sjunga sing star med Mickan, dom har stängt dörren. Som att man inte skulle höra ialla fall *hihihi* Jag ska inte skratta för jag vägrara att sjunga utan att ha tagit en öl eller två. Kanske kanske om jag har varit själv hemma, och vet att de inte kommer någon hem på ett braaaa tag :)

Nä nu ska jag ta och va lite mer sällskaplig, är ju inte hemma. Vi ska se på film och äta gott.

Hörrs i morron, ha de gott !!!!!!

Fredag 11/1

Började med en sovmorron för både Hasse & mig. De va jätte skönt att få den tillsammans för de va ju ett tag sen. Efter att ha surrat med Mia i telefon va de dax för frukost, och göra sig klar för att kliva utanför dörren. Vi tog de lugnt under dagen men hann ändå med oss utan att stressa arslet av oss :)
Vi började med att handla åt Mia, sen blev de små ärenden på stan. När de va klart så åkte vi och hälsade på svärmor & svärfar (som kom senare för han jobbade) Maggan bjöd på kaffe med dopp, gott som ALLTID.
Klockan började dra iväg och de blev dax för oss att åka, vi skulle till Mats & Natta för att hjälpa dom med datorn och bli bjuden på mat som tack för hjälpen. När vi väl hade kommit dit så surrade vi på som bara den allihop :)
Och tur hade vi, vi fick se Hugo oxå. Lillgrabben som alltid har sovit när vi har varit där. Kan ju bero på att vi har kommit ut så sent varje gång.
Tur att de finns fler än jag och Hasse som e surrsjuk *fniss*  Nä hur som helst trevligt som bara attan va de. Tack så mycket igen Mats & Natta för go mat. Sen att vi blev kvar lite länge va ju inte meningen, hoppas att Hugo sov hela natten och att ni oxå fick en god natts sömn.
Kan säga att vi var ganska trött när vi kom hem, de va bara att borsta tänderna och lägga sig.

Ha de gott nu !!!


Torsdag 10/1

Idag vaknade jag till liv vid halv tio tiden, lite jobbigt att ta sig upp när jag inte har ett jobb eller har grabbarna hemma som måste upp. Jag fick lite gjort idag oxå. Fixade tvätten, bäddade sängen, duschade och har pratat med både Mia & Annette i telefon. Hasse har jobbat dag idag.
Va lite lur på om jag skulle klippa mig idag eller ej, de va en kompis dotter som klipper. Men de blev så iaf, de behövdes kan jag säga. Mitt hår va som tuggummi, hon fick slita rätt bra för att kunna kamma de. Men nu så e de gjort, blev nöjd. Tyckte att hon tog lite mycket på de mörka biten av håret. Men de behövdes kan jag tänka mig. Jag såg ut som ett troll innan i håret.
De blev en sen middag bara för de,vi åt lasange. Å inte blev den god heller :( men men vi tar inte Willys märke nästa gång utan knorr.
Hasse håller på att baka ännu en kladdkaka, den blev ju så god igår. Tror att mjölet gjorde susen *skrattar gott*
Undra om de finns nå bra på tv:n ikväll? I morron så får båda Hasse & jag en sov morron tillsammans, de va ju ett tag sen. Han har jobbat så mycket nu på sista tiden.


Nä nu ska jag kolla hur de går för han i köket. Ha de gott !!!!!

Besök?

I morse klockan åtta så va jag lagot så kaxig, INTE ALLS. Då ringde Annette och väckte mig, men de gjorde inget. Snarare bara bra för då kommer jag upp i vettig tid, så tack för de :)
Nu så har jag diskat, tvättat av mig och fått på mig kläder. Ska iväg med Annette & Marcus en sväng på eftermiddagen.

Sen ikväll kanske vi får besök av Maria & Jonas, måste ta och ringa henne för att kolla om de blir så. Om dom kommer så ska vi bjuda på kladdkaka :)
Hoppas hoppas ni kommer, annars så blir de ingen kladdkaka :)
Tänker inte göra någon om vi inte får besök.

Måste försöka komma iväg till Mia en sväng oxå, hon e själv nu när Matte e i Norge och jobbar. Förstår att hon vill ha sällskap. Jag kommer snart, jag lovar :)

Nu kommer jag inte på något mer att skriva.

Ha de så bra!!!!

Igår

Vad hände igår då....?!  På morron så lämnade jag Virre,  under dagen tog jag de bara  lugnt, tittade efter lite jobb och så. Jag tog mig en dusch och kläde på mig. Klockan gick och de blev dax för lite middag. Hasse kom hit efter jobbet och åt lite mat. De blev BBQ biffar med sås och ris. Faktiskt ganska gott :)
Struntade i disken för att åka till min ena moster Kerstin som fyllde 50 år.  Vi kom dit lite sent, men fint folk kommer alltid sist heter de va!? :)
Där fick jag träffa några ur släkten, de va kul för de händer inte varje dag. De va Morbror Lasse med fru Eva, moster Victoria och hennes nya kille va de Anders eller Andreas???? Pinsamt när minnet sviker så, förlåt moster.... de va moster Agnetha, Mormor, Mamma, kusin Micke och Kerstins nya kille Ulf.
Vi hade jätte trevligt allihop, surrade och skrattade tills klockan blev runt halv tio innan vi åkte hem.

När vi kom hem så blev de lite macka och te, satte mig i soffan och kollade om de fanns något på tv. Hittade en gammfilm En prins i New York som jag började titta på. I pausen bev de att göra sig klar för natten. Kröp ner i sängen och såg klart på filmen. Dock inte utan att ha somna till ett par ggr :)
Hasse tyckte att jag kunde släcka ner för att sova, men näää den e ju rolig oxå. Tvingade mig själv att se klart den.


Virre har använt kameran



image54


image55


image56


image57


image58


image59


image60



Mums!!

Kolla in kladdkakan från igår med nougat täcke =)

image50

image51

Till den hade vi vanilj glass eller visp grädde.
De va super duper gott =)



Duktiga pojkar som diskade sen
image52



Virre slappar efter middag & efterrätt

image53

Go morron

Så va de morron igen. Siitter med Annette i luren och har precis tagit morron ciggen. Har fått upp en super trött Victor, som nu tittar på tv:n, ska försöka få i han lite frukost och på med lite kläder. De e snart dax att gå till sex års.


Dagen

Dagen här började ca klockan 10. Som vanligt så blev de en kopp te och morron cigg. När jag komer in så märker jag att Virre fortfarande ligger och sussar så gott i min säng, fasen klockan e ju tio över tio de e dax för lille man att kliva upp. Kommer att vara lagomt så kul att få han att somna itid ikväll. Lilgubben ska ju upp tidigt i morron för att gå på sexårs, de e ju pappa vecka i morron.

Efter att jag har vaknat till liv så sätter jag igång att plocka lite, ger Virre lite frukost medans han tittar på tv. Surrar med Annette i telefon undertiden. Sätter mig ner en stund efter att Virre åkte med Annette och Mille till birsta. Grabbarna hade egna pengar som dom fick handla vad dom ville. Mille köpte ett flygplan och Virre köpte några små bilar.
Får sedan ett tokryck och börjar att dammsuga, så nu e de oxå gjort. Håller på att tvätta oxå. Middagen som Virre beställde blev super gott, fast de blir de alltid med tacos.

Hasse ligger på sängen och klinkar på sin gitarr medans jag sitter här och skriver. Undra vem av oss som ska diska tro? Jag håller fortfarande på i tvättstugan och dessutom så ska tvätten tas reda på när den e klar. Ni kan ju bara gissa vem som åker på att ta reda på den!? En edtråd får ni, de e inte Hasse ialla fall........  Fanns inte många kvar då! Precis JAG blev kvar.

Men Hasse ska göra en go efterrätt, hoppas att han lyckas lika bra som Eva gjorde. Han ska göra en kladdkaka. Vet inte om man kan misslyckas med en sån, men en sak e då säker att jag skulle kunna göra de *asg*
För ER som känner mig förstår varför oxå =)

Ska ta och ringa Mia en sväng till ikväll innan de e dax att sova. Har pratat med henne två ggr redan, men de finns ALLTID något för oss tjejer att prata om. Som Annettes Marcus brukar fråga henne, - Har du flyttat in i ledningen?!
Ja ibland tror jag att vi gör de. Inse vi har MYCKET att prata om. Bara att gilla läget! =)

Har inte så mycket mer att skriva om nu. Ha de gott!!!

Middag

Idag har Virre beställt tacos. Ska bli super gott. Nu e de dax att äta. Vi hörs senare! Ha de gott!

Lördag

Idag har jag bara tagi de lugnt sedan jag vaknade till liv. De första jag gör är att på väg till toa så slår jag på vattenkokaren, in på toa, ut i köket fr att ta min kopp te sen ut på ballis för morron ciggen. För de mesta ringer jag en kompis oxå för lite sällskap.

Nu har jag precis fått på mig lite kläder efter en skön dusch. Grabbarna har badat och fått på sig kläder, samt lite frukost i magen. Nu håller dom på att spela tv-spel för fullt + att dom har en varsin kompis här. De e Mille & Alex som e på besök.

Tyvär så åker Pontus hem till pappa sin idag =(      Så nu dröer de två veckor tills nästa gång jag får rå om min go pojk.

Får se vad som händer senare idag, Hasse jobbar nu på dan men ska komma hit sen. Som sagt vi får se vad som händer för oss i eftermiddag/kväll.

Jag har blivit snorig oxå =(    Jag trodde att jag skulle klara mig, men icke. Jag har ju haft turen att klara mig när resten av familjen åkt på magsjuka. Nåja de går över.

Ha de bra!

Naglar

Jag fick nagelförlängning i julklapp av Annlo, Pappa & Hasse. Jag blev super nöjd! Tusen tack!!!


Före

image47

Efter

image48

Grattis

Ett stort GRATTIS till Maria & Jonas. Fick mig en glad överaskning idag när jag läste tidningen. Maria & Jonas har äntligen gjort slag i saken och förlovat sig. Jag / vi e så glad för deras skull =)


image44

image45


Hade tyvär ingen bild tillsammans på Er så tills vidare blir de dessa kort =)

Blandade kort


Jag ÄR & kommer ALLTID att vara en godisråtta!!


image24

Hoppas att killen kan knäppa bättre & skarpare kort än mamma =)

image25

Go grabbarna mina =)


image26

Anna & Marcus


image27

Eva & Lars


image28

Virre har ätit spiderman glass, syns inte va!? =)


image29

Min kusin Felicia


image30

Mina kusiner Felicia, Rebeka & Simon har jätte kul med moster Vickan som busar med dom

image31

Go killar !!!

image32


Men se lite glad ut då !!! Jag kan tydligen inte de *s*

image33

Några av mina tatueringar !!!!!


image35
image36
image37
image38

Allt för att inte skratta

image39

Julen -07


image40

Maria på sin 30-års fest / tjej party


image41

Vi va inte så snygga heller mitt i allt gegg =)

image42

Hasse & Jonas lirar plast gura


image43


 Ha de bäst & hörs i morron. Natti natti !!!!

Kort




Pontus


image49

Victor


image20

Tobias


image21

Victor med sin dinosarie, lille man ser lite trötter ut på ögonen *skratt*


image22


Pontus tagen på bar gärning med fingrarna i kakburken =)

image23



Ett gott skratt

De får jag när jag tittar på dessa!








De mesta med Jeff Dunham är så bra. Många goda skratt =)




Nattbesök

Inatt får Pontus besök i sin säng igen, moster ringde och frågade om min kusin Tobias kan få sova här för hon och maken jobbar natten. De e väl klart han får de.
Så de blir full rulle ikväll oxå.

Idag har inte hänt så mycke, mest tagit de lugnt *laddar för tvättstugan* Hasse e och jobbar kvällen. Just nu e de tok tyst här. Pontus e med Tobias och Victor e med Mille. Själv sitter jag här och tittar på klockan stup i ett, väntar på att den ska bli dax för att börja tvätta.

Tror jag vaknade på fel sida igen, Hasse tyckte inte att jag va så munter idag. Kan upplysa om att han heller inte va nån munter gök idag. Båda trött, de kan bara sluta på ett sätt..........lätt irriterad!!!
Men men de går la över efter ett tag.

Nu ska jag sno ihop lite käk.

Vi hörs!!

Yeh.

Har nu till slut lärt mig hur jag ska få bilderna från kameran till datorn för att sedan få in dom här *skratt*

Skumbad e aldrig fel.....

image12

Fullt ös

Igår kväll va de mys mys med alla grabbarna. Vi tittade på film och åt go saker. Pojkarna kom i säng sent om side, men inte ska ni tro att de blev tyst och att dom sov sen.......nä precis.

Pontus den stora surrkusen höll stackars Dennis vaken, Virre somnade nog oxå av utmattning. Pontus han såg klart på filmen jag hade satt på inne på deras rum, i ett försöka att få dom att lugna ner sig. Som sagt de gick ju så där.

Men å andra sidan så sov dom ända tills klockan 9.00, för en gångs skull så klev jag upp före grabbarna.

Nu ska jag invänta tvättstugan.

Vi hörs !

Pontus, Victor & Dennis

image18

Härligt

Tusen tack igen för igår. Vi hade de så jätte trevligt !!

Efter en härlig sov morron så har jag bara varit idag *skönt* Pontus kom kl 14, så skönt att ha han hemma med mig. Jag trodde jag skulle få rå om han själv tills i morron för Victor kommer inte hem förrän då. Men så ringde Virre hem och frågade om Dennis fick sova här inatt. Hm....ja de e klart han får, men när kommer du hem då? Fick prata med Micke, som hade yrat till de med dagarna. Vilket inte mig emot. Så nu e Victor på väg hem med Dennis. Så nu blir de full rulle med grabbarna grus =)

Hasse e och jobbar kvällen, så jag och grabbarna ska titta på shrek 3 och äta gotta.

Ha de så bra alla.

God fortsättning

Önskar jag alla!

Igår så va jag och Hasse värdpar för kvällen. Hasses syster Eva kom med sin sambo Lars. Hasse och Evas kusin Anna kom med sin kille Marcus. Jag och Hasse fick en flaska vin och en present påse som innehöll två jätte fina glas lycktor för värme ljus, en choklad ask med små hjärtan, en mjölkchoklad och en påse med chilinötter. Vi började med en liten välkoms drink *bål* strax efter de så körde vi igång med förrätten som bestod av toastat vitlöks bröd med gravadlax, löj rom, cream frech, citron skiva och en dillkvist. För dom som inte åt lax *de vill säga jag* blev de skagenröra med räkor.

Till varmrätt blev de baconlindad fläskfilé med potatisgratäng. De blev super gott !!!! Alla åt så de stod ut genom öronen nästan. De va tur att vi på började maten ganska snart för vissa av oss va ganska törstiga och bålen fanns nära tillhands. Jag drack inte så mycket, men åt dessto mera frukt *skratt*

Efter att ha tagit tag i disken va alla ganska trötta och mätta. För att inte somna till så körde vi igång med lite sällskaps spel. De första spelet kommer jag inte ihåg va de heter vann ingen på. Vi gav upp efter ett tag och bytte till Kampen mellan man och kvinna. Kul spel men frågorna e inte rättvis. Har vi levt på 1800-talet hade de varit de, men inte som de e idag. Mannen och kvinnan e så jämnställ nu om man jämför med då.

Tiden gick och de blev dax för efterrätt. De blev en SUPER god kladdkaka med nogaut täcke, till de så serverades glass och grädde. MUMS !!!!! Jag måste be svägerskan om receptet.

Hann bara få i oss kakan så blev de dax att gå ut för att smälla aset till raket eller bomb eller va de nu va. Mäktig som bara den va re iaf. Vilken grej. Mycke trycka va de i den. Jag tycker att de e skit häftigt med sånna, men har dock jätte stor respekt för dessa saker.

Blev inte ute allt för länge, för de va lite kyligt. När vi väl kom in så tyckte vi att tiden flög iväg. Gästernas privat taxi *svärfar* kom och hämtade dom. Efter ett mindre kramkalas i hallen så gick vi till köket och började att plocka undan de värsta. Sen kröp vi ner i sängen nöjda och glada över kvällen.


Dukningen

image3


Välkomst drinken

image4

Hasse med kusin Anna


image5

Eva försöker fixa fin bild. Anna med sin marcus surrar för fullt

image6

Evas sambo Lars

image7

Marcus & Lars

image8

Eva & Anna

image9

Anna lirar plast gura

image10

Fått lite för mycket av de goda? Undra vad Hasse tänkte knäppa på igentligen


image11



RSS 2.0