Monster

Hur länge ska detta hormon monster vara inneboende i min kropp och mot min vilja dessutom! De kan ta tid säger alla, ja okej de kan jag vara med på men för de så e de ingen tröst, de e jobbigt som fan och de påverkar mina nära och kära kraftigt och då menar jag inte positivt.
Vad ska man göra eller hur ska man hantera de? Kan man få en enkel biljett till månen, där kan jag stanna tills monstert behagat att flytta till nästa stackars offer.
Nu ska jag ta och äta lite mat, de sägs att de ska vara bra.

Mår gott







Neo sitter nöjd i sin matstol ganska långa stunder, han har så mycke vilja och en sån liten kropp som inte vill och orkar med vad lilleman vill alla ggr. Men snart så för han växer så de knakar.
I morron ska vi till bvc för spruta, vägning och mätning. Hoppas att de går fort och att dom e två som ger sprutorna, för Neos bb kompis fick en spruta i taget. För några år sen så va de då så att dom va två som gav sprutorna för att göra de så skonsamt för barnet som möjligt, men med alla dessa indragningar så vet man ju aldrig. Hoppas hoppas att dom e två i morron!

Nu har Neo ätit, bajsat och somnat in en stund i min famn men jag la han i vagnen. Hoppas att han sover en stund där nu då för han blir på sånt bra humör när han lyckas sova en lång stund. Blir de små lurar under dagen så skiftar hans humör värre än mitt med värsta hormonrubningen å de vill inte säga lite de ;)


Nöjd son

Pontus va jätte glad för sina presenter så tusen tack allihop för allt han fick, hoppas han får mycket han önskar sig hemma hos sin pappa oxå :)
Igår efter middag så åt vi middag hemma hos svärisarna och vi passade även på att fira Robin som fyllde år igår. Det blev go middag och go tårta, synd att Eva och Lars jobbade men vi får ta och bestäma en träff med dom sen när inte Hasse och dom jobbar allt ska ju liksom klaffa för en träff ;)
Blir ett kort inlägg för Neo sjunger klagosången för full hals i vagnen, jag ska gå och ta han nu.

Drop In

Hela dan så har vi drop in för de e kalas / fika för dom som vill fira Pontus som fyller 12 år den 1:a september, Pontus e inte hos oss den dagen han fyller år så vi tog de nu istället.
Pontus fick biobiljett och en MP3 av Hasse, Victor, Neo och mig. Tobias och Alex har oxå kommit men jag har inte en aning om vad han fått av dom ännu. Mia med familj e snart på intågande sen får vi se när resten dyker upp.
Undra just vad vi ska äta för middag idag? Kanske Pontus ska få välja när de ändå e "hans" dag, vi får se hur de blir med de lite senare. 
Tänk att tiden går så fort, snart är helgen över och Pontus åker till sin pappa igen :(  hoppas att han kommer att vara mer hos oss sen fram över.
Nu har Neo vaknat och vill ha mat.

Hej hej

Här igen

Nu försöker jag skriva en rad eller två innan Neo börjar sjunga klagosången. Middagen blev inge god tyvär, såsen va för stark och köttet seningt :(  de blir lite kvällsfika om en stund. Pontus åt bara ris och Virre bea sås med ris och jag lämnade min mat för Neo grinade så jag blev lite stressad och kunde inte äta, men som sagt lite kvällsfika sen så blir de bra. Så där jag nu börjar klagosången ....... vi hörs ......

Rosor är röda, violer är blå.

Sitter i soffan och bara är för en stund innan de e dax att fixa middag, på menyn idag är de köttgryta och ris. Sen blir de mys ikväll med la familja och kolla av listan för saker att göra som jag har i huvet, är rädd för att de kommer bara att sluta på ett sätt ;)
Jag måste sätta mig på tränings cykeln ikväll för de blir mycke go saker i helgen som jag inte kan låta bli ......

Pontus

Idag kommer Pontus hem, åhhh som jag längtar efter han. Vill ju höra hur han har de i sin nya skola som han va så nervös för att börja i en ny skola. Hoppas hoppas att de hargått bra!!
I morron så blir de kalas / fika här hela dagen vi kommer att ha drop in, de e klart jobbigast att ha drop in fika hela dan men för att de ska passa alla så får man så lov att göra de.
Vi håller på att ladda upp hans present nu och ska göra en liten lista på vilket fika vi ska köpa, jag e ju ingen hejare i köket så baka blir de inte.
Igår så bjöd Neo farmor och farfar på middag, det stod lasagn på menyn och det lät som om dom tyckte om det :)
Dom har ställt upp så mycket så jag tyckte att dom framför allt svärmor kunde får komma och sätta sig vid ett dukat bord "hemma" och få bara vara. Jag tror de blev uppskattat, de kändes då som så. Jag kände mig nöjd att vi fick lite vuxensällskap vid middags bordet då Hasse har och jobbar mycket kväll, men jag klagar inte för de blir ju bra med pengar plus att man bjuder in nån lite så där spontant är oxå kul :)
Nä måste fixa med listan nu om vi ska komma iväg i tid för Hasse jobbar kväll ;)

Duktig!

Ja idag tycker jag att jag har varit duktig och hunnit med en massa saker. De började med att jag och Neo fick en sovmorron som var guld värd!
Sen  så stoppade jag Neo i ett bad och allt vade de innbär runt omkring, jag plockade ur och i diskmaskinen, handdiskade lite, duschade, bäddade våran och Neos säng samt laddade en maskin med tvätt :)
Nu har Neo vaknat efter sin mini lur i vagnen, han ligger i sin sackosäck och är ganska nöjd med tillvaron, en nöjd Neo = en nöjd mamma ;)
Får se om jag lyckas underhålla Neo så pass att jag kanske kan ta tag i rentvätts högen och vika undan lite av den, sen blir de att fixa lite middag och på menyn idag blir de lasagn de tycker vi e så gott :)



Nöjd Neo





Ny badad :)


Regnet de bara öser ner ......

Vi hade tur att vi hann hem itid innan himlen öppnade sig, vilken tur att vi har alltan för vi ska bjuda Keba på grillat idag. Med lite tur så blir de film ikväll :)
De blir inge långt inlägg idag heller för de tar sin tid att skriva när Neo kräver 200% uppmärksamhet ......... min hjälp sitter i soffan bredvid och snarkar ......
Nu ger jag upp för denna gång ......

Grattis Lottie

Idag fyller min barndomskamrat Lottie år så hipp hipp hurra och ett stort grattis på din födelsedag :)

Hasse har åkt iväg och lämnat Victor på skolan sen åkte Neo och han vidare upp till farmor och farfar för de dax för Hasses provtagning. Vi ska sen åka och handla inför kalaset i helgen samt att Hasse jobbar kväll så de kan vara bra att jag har de mesta hemma för matlagning osv. Ska fundera på lite middagar som ska fixas och vilken middag vi ska bjuda Mia med familj på, fast jag tror redan jag vet vilken de blir ;)

Nu måste jag greja lite innan man och barn kommer hem, annars så somnar jag sittandes.



Nanna kudden

Snart dax för att krypa ner och sova en skvätt innan de e dax att kliva upp och väcka Virre som ska upp på skolan. I morro e Hasse ledig å gud så skönt men bara för de så har väl Neo en bra dag och inte alls ont i magen. Fast å andra sidan så gör de inget för de e ju han de e synd om mammas lillhjärta. Neo satt med mig och Virre vid matbordet i sin stol, han va nöjd nästan hela måltiden, kan tänka mig att de va tröttsamt för hans lilla rygg men han va inte speciellt nöjd över att sitta nån annanstans heller så så fick de bli.
Hasse sitter och leker / kollar på sin nya mobil, jag kommer inte riktigt överens med min ännu. Tror de beror på att jag inte har några knappar på min utan bara en touch yta som styr allt, lite trixit ibland och man ska absolut inte ha bråttom eller ha ett skrikande barn i knä då brukar de gå hur fel som helst :)

I morron ska vi handla inför helgen då vi har kalas för Pontus men han fyller inte förrän den 1:a september men han är inte hos oss då så vi har 12-års kalas på lördag.

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner.

Natti natti

Jaha

Nu e snart denna dag till ända. Blev inte mycket gjort idag inte, skita ner köket för att jag stress lagade mat med en lite kille som va lite gnällig. Stackars liten har ont i magen så de e ju inte hans fel men de blir ack så jobbigt som mamma ibland. Både Neo och jag har varit alldeles klibbig av värmen av varandra. De blir en dusch sen när Hasse kommer hem kan jag lova.
Har precis nattat Victor och Neo ligger i sin vagn och med lite tur så ligger han där en stund till så jag får bara vara en stund.

Liten blir stor

Större än han tror. Neo har så bråttom med vissa saker, han har missat den lilla detaljen om att han bara är 3 månader. Men de struntar han i, han vill sitta upp hela tiden och när han inte orkar eller när man ska byta blöja då blir de klagosång för de mesta. Nu sitter han i babysittern och tittar på Musse Pigg på tv, han får titta en liten stund för han e ju nöjd å ingen e gladare än jag :)
Igår hade Neo så ont i magen att han skrek mest hela kvällen, stackars liten man blir ju så maktlös när dom små liven har ont.
Idag så får Virre skjuts hem av Matte för Hasse och Margaretha jobbar och min vanliga privatchafför e inte riktigt kry så jag ville inte fråga henne.
Tack tack och åter tack Mia och Matte för att ni kör hem Virre, nu låter gaphalsen min igen magen e inte riktigt hundra bra på han idag heller :(

Måste chila

Time ....

Ja tiden har liksom bara flygit förbi ........ Neo är redan 3 månader, jag som tyckte nyss jag väntade på att han skulle komma ut .... Som jag skrev tidigare så har vi hunnit med en hel del men jag kommer inte ihåg allt, men vi var på kalas i går till Mikaela som fyllt 14 år stor tjejen :)


Neo har på sig mössan som Petra har stickat, han fick en tröja oxå :)





Jag och Victor ute på en av våra promenader











Neo sitter och sofftar i bilstolen




Neo har en smurf som vakar över han :)




Go å gla :)




Virre sitter och spelar




Neo inviger matstolen hos farmor och farfar




Här testar Neo bordet hos gammelmormor som så många andra barn före honom ;)






Dop

Nu har vi haft dop för Neo, det var så underbart vackert. Neo fick två faddrar som de heter idag, de blev våran kompis Keba och min moster Victoria. Keba och hans tjej Anna-Lill sjöng låten "Himlen måste sakna en ängel"  dom berörde alla som va med och min kära moster läste en underbart fin dikt för Neo och hon gjorde de kanon bra. Victoria som va så nervös gjorde de otroligt bra! Tusen tack kära lillebror för att du filmade och knäppte kort med våran kamera, det är värt guld för oss!





Våran goklimp :)











Neo fick massor av presenter, vi ska ta kort på alla här hemma och lägga ut kort på sen.

RSS 2.0