Som lovat

Här kommer lite kort


Virres nya Puma tröja


Jag tycker om när det är kraftigt rea pris =)





Neo har fått sin mössa som han ska ha när han kommer ut



Han hette grodan från börja så jag tyckte denna är så söt.


Min älskade sambo sover på soffan, jag tog även ett fint kort på han men blev ett strängerligen nej på min fråga om jag fick lägga ut de på bloggen =(  nåja jag älskar han iaf =)
Nu ska jag titta klart på filmen.

Chiao

Inte bra =(

Min dag började bra vilket innebär ont som vanligt men att saker flöt på. Hade sett till att familjen hade kommit sig iväg så de va bara för mig att packa badväskan inför den efterlängtade vattengympan, men de blev inget bad för mig idag för jag halkade till utan för dörren på den ljuvliga isfläken som vi får här, jag var mycket medveten om den men benen gled iaf. Jag hade sån pass tur att jag inte ramlade men mina fogar *aj fy fan* så in igen och släpte allt i hallen och grät en skvätt för de gjorde så ont och jag tyckte nog lite synd om mig själv. Arg för att jag inte hittade ryggsäcken som jag skulle packa i för att underlätta utan tänker att de e nog inga problem med en axelväska. Jo tjena den är ju inte still på samma sätt utan den glider och till slut buffar till benen hela tiden. Jaja nu har jag iaf en vecka på mig att hitta igen ryggan eller iaf låna en så jag kommer iväg själv. Hasse jobbar extra idag annars hade han kört mig, men men jag sniglade mig ner för trappen och tömde väska och drog igång en maskin tvätt sen snigla sig upp igen och betalade lite räkningar. Inte direkt upplyftande men de ska ju göras de med, måste komma på matlista för helgen och näst kommande vecka så vi kan handla efter att vi hämtat pojkarna från respektive skola.

Ikväll blir de iaf let´s dance och mys med familjen sen filmen på 5:an med hunken Vin Diesel * han är ögongodis för mig *  Jag har inte sett The Pacifier har hört både och om den, men jag ska bara se den *han*    =)

I morron ska vi ut och äta på Canton för vi har förlovningsdag då, vi passar oxå på att fira årsdagen som vi inte gjorde när den var i november. Ska bli romantiskt & mysigt att få gå på resturang bara Hasse och jag, pojkarna ska vara hos svärisarna under den tiden sen åker vi dit och hämtar upp dom.

På söndag ska Virre på kalas och snälla morfar ställer upp och kör dit och hämtar för att Hasse jobbar, Virre har tur och ska på drakborgen igen för där har Rasmus sitt kalas. Virre var ju dit för två veckor sedan med morbror Stoffe och Annso, ja de gäller att ha tur ibland.

Nä nu ska jag snigla mig ner för att hänga tvätt, sen blir de inte så mycket mer känner jag. Kroppen liksom säger ifrån =(

Ha en fortsatt bra solig dag

Min underbara Jejje

Idag så har min underbara Jejje ställt upp för mig igen, hon ringde mig på jobbet och undrade när jag slutade och hörde om hon skulle hämta upp mig, eller jag frågade om hon hade bilen hemma. Så efter att hennes make A hade varit hem med bilen och Jejje körde han tillbax till jobbet sitt så kom hon och Leon och hämtade mig från mitt jobb. Fatta vad underbart att slippa snigla sig fram med kryckor i detta väder samt ta bussen för chafförerna e ju inte klok iaf vissa av dom, börjar köra iväg med bussen innan jag äns har hunnit sätta mig till rätta. Lite hänsyn skulle inte sitta fel, tack.

Efter att Jejje hämtat upp mig så hämtade vi upp Victor på fritids, de blev en tidig dag för mammas go kille. Vi åkte sen till birsta city och gick på mcdonalds, fick bara bjuda på en läsk och en muffins till Leon men nästa gång så får får vi se om jag kan få bjuda på något mer.
Jag och Virre har inte varit hemma så länge men nu ska vi invänta Hasse som slutar kl 19, sen blir de köttsoppa till mig och Hasse och mackor till Virre.

Jag fyndade en hood tröja i märket Puma till Virre idag för 90kr, han är i stort behov av kläder lille man. Växer som bara den och märker att de sinar fort som bara attan i hans garderob. Bra för han växer men svider i börsen, ska betala räkningar nu först och måste ha lite koll efter rea kläder. Lägger in kort på den sen.

Hej hopp så länge

Som barnen

Nu sitter jag och väntar på svärmor som ska komma och ta blodprover på mig =(  usch och fy vad jag ogillar det, jag sitter med plast lappar på mina händer nu ( embla savla) lite fjantigt kan tyckas men jag kan INTE slappna av när jag ska stickas på de viset vilket innebär att jag spänner mig och de e ju mindre skönt när en nål ska in och gräva under huden.

Min älskling jobbar drygpass idag 8-19 hoppas att hans dag springer iväg så de inte märks att de e långpass.
Tack älskling för att du bäddade sängen i morse, guld värt!

I morron är de vattengympa igen som varje fredag *sköööönt* vattnet är så varmt och skönt att vara och röra sig i.

Jisses va klockan drar när man sitter här, måste göra mig klar inför jobbet oxå.

Ha en bra dag.

Nästa Gunde??



Va tror ni, är han den nästa Gunde på glid??!!!



Ny skidorna måste ju bara prov åkas




På den "längre" följer Hasse med i fall att.

Egypten

Pappa, Annlo och Lillebror Robban har varit i Egypten och där ifrån så har vi fått suvenirer.



Denna jätte fina flaska med sand, gjordes framför deras ögon på 10 - 15 min.



Helt otroligt, för hade en annan prövat så hade sett ut som sandstorm =)




Neo har oxå fått från Egypten



Inte äkta men jag tycker den är jätte fin och för Er som känner mig vet ju att jag är Puma tokig =)



Lite stor än men han växer ju i den =)




Pontus och Victor har oxå fått suvenirer från Egypten men dom var inte hos oss i förra vecka så vi ska ta och hälsa på så dom oxå får sitt, ska bli spännande att se vad dom får =)

Go morron eller go dag

Ja för mig är det morron för andra svängen, va upp tidigt i morse och väckte Victor och fixade fika som han skulle ha med sig på frilufsdagen. Men efter att Hasse hade kört iväg han så gick jag och la mig igen och vilade/sov stundvis, behövs nog när man har ont. Har hört att man ska passa på att vila när tillfälle ges. Eller så är jag släkt med skalman fattas bara sovklockan, men hoppas att jag ska märka någon liiiiiten liten skillnad nu när jag har ökat dosen för intag av järn. Sitter och funderar på om jag ska ta en alvedon innan jag beger mig till bussen sen för de kommer att bli mycket gå/snigle fart till jobbet idag. Min stackar sambo ska till sin läkare idag och kolla magen igen, aldrig roligt med undersökningar framför allt inte den sorten som man kollar tarmarna =( 

Måste börja gå till damernas innan det händer en olycka, de e någon som inte kan vara still..............

V.29

Ja idag kliver jag in i den veckan. Var hos mvc igår och skulle ta blodprover men som vanligt så går de inge vidare på mig inte nog med att dom har problem att hitta en ven i normala fall utan nu är de svårare numer när man till hör släktet svamp bob, lika svampig =( 
Men ett stick i fingret blev de iaf och resulltatet var 117 i blodvärde som visade sig vara förklaring till min anfåddhet och yrsel. De blir till att ta järntillskott morron och kväll numera, har nyss tagit den första dosen för dagen. Men i övrigt så mår vi bra, Neo ville inte låta oss lyssna rikigt på hans hjärta, han hade fullt pp med att ta en av sina dagliga karate pass där inne =)

Efter mvc så var vi och inhandlade skidor till Victor som han ska ha i morron när skolan har frilufsdag, ska packa ner lite mackor och varm o´boy samt lite festis. Skolan står för hamburgare tror jag de var så jag hoppas att han får de jätte kul då, Hasse ska låta han ta sig en tur utanför huset ikväll så vi kan ställa in skidorna oxå, måste säga till så han tar med kameran och knäpper kort på han. Själv e jag på jobbet ikväll så jag kan inte vara med och leka paparatzi, men men de blir ju pengar till familjen.

Efter inköpet så blev de hem å vända för att sedan åka och gratta Elin som fyllde år, hon bjöd på tårta och kakor *gott gott*  Synd att jag va sååå trött, hoppas att Elin inte tyckte att jag var oförskämd för jag sa nog inte mycket de va mest Hasse och hon som surrade =)
Vi stannde tills strax efter tre blev sedan tvungen att åka hem för att fixa mat och sånt innan jag skulle iväg och jobba.
Var så slut att jag sov en timme i fåtöljen innan Hasse skjutsade mig.

Vi kom i säng sent för de tar ju ett tag att vara ner, men jag sov dom första 4-5 timmarna bra men jag var upp och kissade vid sex tiden och sen har jag sovit stunder i taget. Om jag trodde att jag hade haft ont innan i fogarna så är de inget om man jämför med idag *fy fan* de känns att man lever, de spelar ingen roll om jag ligger, sitter, står eller går för de gör ont!
 
Idag måste vi plocka här hemma för Keba kommer på besök ikväll, jätte kul för Hasse att få rå om sin vän helt själv då jag e på jobbet.
Ser att Hasse ringer strax för han slutar nu från sitt jobb, stackarn han har varit vaken länge. Han började jobba kl 6 i morse *usch* så jag blir förvånad om han inte somnar till minst en gång på soffan idag.
Måste kolla vad de blir för middags mat idag, frågar vi Virre så säger förmodligen han köttbullar och makaroner. Helt ärligt så vet jag inte om jag känner för de, så jag ska ta och snigla mig in i köket för att kolla frysen och låta fantasin jobba.

Nu har jag yrat klart för denna gång.

Hej hopp sockertopp

MVC

Idag är de dax att hälsa på barnmorskan igen, tror de e dax för blodprover de e något jag hatar men dom är ju bra s vi har koll på Neo och mig.
Efter de besöket så blir de hem och stöka på innan jag ska jobba, jag har kvällspass denna vecka förutom en dag som är dagtid.
Oj vad klockan springer iväg jag måste packa kläder till Virre för hans ska sova hos mormor igen för Hasse börjar kl sex i morron bitti, själv har jag tur att få sova ut i morron då jag har kvällspass. Göra mig klar va de ja.

Hej så länge =)

Hipp hipp hurra =)

Ett stort grattis till dig min goa Mia. Tack för jätte gott fika =)  Hoppas att du får en fortsatt kanon dag.

Vi har nyss kommit hem från Mia med familj och ska fixa lite mat inte för att jag e hungrig efter att ha fika en massa men de vi måste ju äta middag oxå sen ska Hasse och jag göra allt vad som står i våran makt för att inte slöa till allt för mycket efter maten för då är de tänkt att vi ska rensa i skrubben nere *oboy oboy* ja hur vida vi kommer igång eller inte de återstår att se. Nu ska jag ta och ringa mor & far.

Hej hopp sockertopp

Maratonlopp

Nu har vi slagit oss ner i v-rummet efter en go middag som dessutom gick super snabbt att tillaga. De blev färsk pasta med red hot choritzo korv och hackad lök samt strimlad paprika. Gotti gotti =)





Ikväll är de tänkt att vi ska ha lite mys mys men jag kan tänka mig att de kommer inte att vara länge för vi båda är trött och stackars älsklingen är nog tröttast av oss som va uppe före fan själv i morse.
Ett mega stort tack till Jejje som körde mig idag, samt Jejjes mamma som va med oss som sällskapsdam =)
Har åkt rullstol halva dan idag vilket jag tyckte va ohyggligt pinsamt men ändå skönt för kroppen, så tack Jejje att du tvingade ner mig i en sån och att du styrde mig i den, för annars så har vi inte kommit runt än på alla ställen vi varit =)

Nu ska jag sträcka ut mig och invänta let´s dance.

Hopp å hepp

Vattengympa

Idag är jag ledig från jobbet men ska snart iväg på vattengympa och få känna mig fri en stund ja så kan man nog uttrycka de. För i vattnet kan jag röra mig utan att det gör ont =)
Snälla underbara Jejje ställer upp och skjutsar mig idag, vad skulle jag gjort utan dig idag!?
Vaknade 04.53 av att Hasse drog igång hårblåsen i hallen tänkte att stackars han som är uppe nu och börjar tidigt men tyckte de va skönt att jag slipper kliva upp den tiden, utan jag försökte hitta ett skönt sätt *så skönt de nu går* att ligga på och somnade om.
I morron ska vi till Mia som fyller år, får se vilken tid de blir efter som jobbar i helgen, nu är de Hasses tur att vara ledig.
Nu måste jag dra. Hej så länge.

Vart tog 27 vägen???

Är redan inne i vecka 28 fast jag nyss räknade att jag var i v 27, ja vissa veckor dom bara flyger iväg. Känner mig bara stor, klumpig och riktigt ofärdig. Men de e ju värt de när man har lilla knytet i famnen, men de gör de inte mindre besvärligt, ont eller jobbigt som de är nu. Undra när de lilla livet tänker sjunka ner mer i magen då? För som de e nu så får jag halv sitte eller heter de halv ligga? Ja skit samma jag kan inte sitta upprät knapt för då finns de ingen plats för mina lungor, den här stora kroppen var tydligen inte tillräckligt stor nog åt oss båda. Klarar inte av att stå heller mer än några minuter utan kryckorna för bäckene säger ifrån direkt, ska bli intressant att se hur de går på jobbet idag då de e lite svårt att skriva när man måste sitta/ligga i de läget jag klarar av för att andas "normalt".

Åhhh idag till middag så blir de pölsa å pärer *mummmms*

Pallar inte att skriva mer nu. Måste på något vis göra mig klar för jobbet. Ha en bra dag.

Mormors pitepallt

Varje kväll är blogg.se segt som bara den visst de kan ju bero på att många är inne på kvällstid men de e inte kul att vänta en kvart på att kunna logga in så därför blev de inge bloggande igår.
 Igår på dan/eftermiddagen så var jag till Mia och fikade lite *gott gott* tack så mycket min vän för fika och prat stund, guld värt och som alltid så kommer man igång och surrar som bäst när de e dax att gå.
Jag skulle iväg till mormor som bjöd på mat, de blev världens goaste pitepallt *mmmmmm* så tusen tack mormor för det. Jag fick oxå träffa lite släkt när jag kom dit de va inte så många denna gång men de e inte stor hos mormor så de stämmer de som sägs att finns de hjärterum så finns de stjärterum och de stämmer hos min mormor de =)  Hasse kunde tyvär inte äta pallt med oss igår så mormor va snäll och skickade med mig lite pallt hem till Hasse som han ska ta med sig i matlådan till jobbet idag.
Pallt har jag hört att de e många som inte ätit eller rynkar på näsan åt, de e nog en sån där maträtt som man antingen hatar eller bara älskar =)  Jag tycker att de e ett under att jag älskar pallt för jag är så kräsen i maten och har alltid varit!
Nu har svärmor kommit och ska hjälpa oss lite i hallen. Skriver mer senare.

Besök

Idag var de jobbigt att jobba för de blev mycke "spring" vilket va mindre skönt för min del, men de gick ju de med. Var till dr idag och fick intyget som dom ville ha på jobbet så nu är jag "ledig" tills på torsdag så jag ska försöka ta de lugnt utan alla måsten som vi alla människor har så vi får se hur lätt de blir =)
Vi skulle in på ica uppe på Sidsjön för att köpa deras hemlagade pölsa *bara älskar den* men innan de så tog vi en tur in till svärmor och surrade lite och jag tiggde en macka för jag hade ingen lunch idag bara rast på jobbet, hon visade allt fint hon håller på att sy till Neo. De kommer att bli kanon fint att ha i vagnen som dom har beställt, de blev en Emmaljunga mondial duo combi i färgen black croc. Jätte snygg vagn och praktisk då sky tyget är tillbax som är lätt att torka av.

På vägen hem köpte vi pölsa på lill ica och sedan åkte vi vidare till babyproffsen och hämtade ut startboxen från pampers, sen vidare på copp *vart annars* och köpte potatis, mjölk och lite annat. Fick då veta att vi skulle få besök av Sabina & Pelle, Hasse jobbar med Sabina. Vi blev bjuden till dom men Hasses mage är inte riktigt med ännu så han vill gärna vara hemma vilket jag ka förstå. Dom kom med kladdkaka *mumms* de va såå gott så tack snälla ni för go kaka och trevligt sällskap =) Hoppas att vi kan göra om de snart igen, tycker de e alltid lika kul med besök.
Vi blev tvungen att ge oss ut en gång till med bilen men de blev en snabbis bara, måste lämna Virres gympa skor till Micke då han hade lagt ur dom här hos oss.
Men nu sitter vi i soffan haldö båda två, känner att vi blir inte uppe allt för länge till. Ska titta en stund på tv nu.


Natti natti


Summa av helgen

Mitt tycke är lite klyvet där för min familj har gjort de bästa av sjukdomar, barnhelg, alla hjärtans osv ja jag har oxå försökt men känner inte att jag lyckats lika bra som dom. Va glad jag är för att jag har er även om min uppskattning inte hörs i ord eller ömhet. Så min familj har varit underbar men de kan jag inte säga om mig själv för jag vet hur mycket ett dåligt humör kan dra ner stämmningen =(   vilken tur att det är en massa hormoner som löper amok i kroppen för då vet vi alla att de går ÖVER sen, liten tröst för mig just nu men bit ihop och härda ut bara och varför inte lägga på ett härligt stelt leende *hahaha ingen vacker syn*
Hoppas att Hasses feber är borta så han slipper vara hemma och få komma till sin fristad på jobbet.
Nu på morron så ska vi lämna av Virre som ska till pappa sin denna vecka, saknar han redan. Sen så ska jag till jobbet och härda ut ett pass för att sedan besöka läkaren. Får se vad han säger men han kan ju inget göra så de känns lite bort kastat med hans tid och våra pengar att gå dit, men i detta pappers sverige så ska vi ju ha papper på allt. Min TC på jobbet sa de att vi ser att du har ont men vi måste ha de på papper. Ja visst bara att gå till farbro dr då. Tur att Hasse e ledig idag så han kan köra mig, de e läskigt att åka bussen nu mera. Har fått en massa luktsinne som inte är kul att ha när man sitter på en över full buss, ni kan ju tänka er vilken mix av lukter som en gravid kvinna tar in *fi fan* frullen är på väg upp av bara tanken.
Nä jag ska ta och borsta tänderna och fixa de sista innan de e dax att åka.

Vi hörs.

Rester

Ska vi äta idag till middag vi har kvar massor med pastagratäng så de som inte äts upp idag får bli infrysta matlådor. Idag kom snälla svärmor och hämtade upp Pontus för att skjutsa han till stan för de e ju tyvär dax för han att åka till sin pappa igen =(  men vi fick iaf njuta av en snabb fika tillsammans som blev lite läsk och ring munkar, munkarna köpte vi igår men glömde bort dom vilke va tur så vi fick en liten trevlig stund tillsammans. Svärmor kom oxå och fixade låset på våran postlåda för förrut så fick vi lyfta på de otympliga locket som satt fast med någonslags sladd så men blev tvungen att balansera locket på kanten och samtidigt hålla emot med en hand. Men nu slipper vi de och kan öppna luckan som man ska =)
Virre sitter nere och tittar på tv:n  eller så spelar han något spel, inte ofta han e nere själv utan Pontus. Han brukar mest greja på med sitt på rummet. Vi ska ta ikväll oxå till att mysa och äta gott innan de blir en ny vecka med nya friska tag, med andra ord så blir vi gotta sugen så är de bara att ta en frukt och se glad ut.
Nu ska jag fixa lite till ska försöka hålla ut och plocka och greja tills efter maten för sen sitter jag nog där jag sitter.
Ha en bra söndag.

Just nu......

......är alvedon min blivande bästa vän *hoppas jag* har nu plockat och städat lite och satan så ont jag har nu =(  men jag v tvungen med tanke på hur de ser och såg ut.
Jag har tvättat av badkaret och fyllde de med badvatten till pojkarna, jag har vikit och hängt undan vad som kändes som en mega hög, jag har vattnat blommorna på nedre våningen, bäddat sängen utan överkast, ställt ut en massa återvinning, torkat bordet och fixat dukar, rensat i ett köks skåp, plockat undan våffel gärnen och torkat bänken, tog ur den sista ren disken ur maskinen och fyllde på med nytt, gjort rent på lilltoa uppe samt burit ut hjälmar och skridskor ut till förrådet.
Jag tycker inte att de syns att jag gjort något utan istället tänker jag på allt jag skulle behöva göra mer, men min kropp säger ifrån nu kraftigt =( 
Men bara att bita ihop och göra ett ryck till snart!

Ny dag nya möjligheter

Vi har precis kommit från frukostbordet efter en inte allt för tidig uppstigning *för min del* resten av familjen klev upp ja säkert ett bra tag före mig, jag tror den ända som kan sova som en stock här så är de jag.
Idag så måste jag ta tag i hemmet med smärta eller ej de måste göras jag riktigt skämms för hur de ser ut nu, tänkte börja med att stoppa grabbarna grus i ett bad och i samma veva röja lite på nedre våningen sen blir de att försöka göra något här uppe oxå. Men innan grabbarna kommer i närheten av badet så måste jag skura det såg jag, inte för att någon har dött av lite damm men de ser inte så inbjudande ut.
Älsklingen känner sig bättre idag han har inte kolla feber än men tror inte han har någon, men ska kolla sen för säkerhets skull. Han får så lov att ta de lugnt idag och i morron så han kommer tillbax på jobbet tills tisdag, tror han längtar nu *blink*

Jag får skriva mer sen ör nu måste jag ta tag i plock och städ även om de finns en ton av andra saker som är roligare. Hörs sen!

Alla hjärtans dag



De här fick jag av Pontus och Victor i morse, tack så mycket mina älskade barn =)



Av min älskade sambo så fick jag presentkort och alla hjärtans kort med en Miranda nalle på ( mina favo nallar )





Mitt humör höll sig glatt hela dan *nästan* va bara en gång som humöret inte ville vara med men jag tycker dagen i övrigt har varit bra. Hasses feber är inte borta men han är lite piggare men blir hemma i morron oxå.
Hoppas att alla har haft en jätte bra alla hjärtans dag.

Tack och hej för ikväll

Min lilla sjukling =(

Fredagen den 13:e är de e idag och Hasses feber har stigit igen den liggr nu på 38,9 inte bra, hoppas att de ger med sig ganska snart för hans skull.
Idag prövade jag ett för oss ett nytt recept som även denna gång kommer från Jejje, jag hade fått smaka denna rätt hos Jejje innan men nu va de dax att ge sig på de själv och med en viss ändring för att göra de hela lite mer fettsnålt. Jag hade lätt cream fresch och lätt matlagningsgrädde istället för "vanlig" grädde och fresch. Kan säga att Jejjes blev mycket godare än den jag gjorde tyckte jag, men familjen tyckte om de vilket va de som va de viktigast =)

Pratar just nu med Maria som låter lite piggare nu =)  nu är de bara hennes make Jonas som ska se till att krya på sig =)

Victor kom hem överlycklig från drakborgen och max hamburgare i magen =) Han fick sin födelsedags present i efterskott av morbror Stoffe och Annso.

Nu ska jag titta klart på let´s dance.

Go kväll

Utmanad av min svägerska =)

Jag ska lägga in det fjärde kortet från det fjärde albumet och då blir de .............



Elin och Pontus

Vi har lilla julafton för pojkarna strax efter jul och då var Elin och Fredrik här och hälsade på =)

Jag utmanar alla som vill, alltså de 4:e kortet från de 4:e albumet.


Sega familjen

Alla i familjen e seg eller har ont på ett eller annat vis. Virre har varit jätte gosig och trött han tittar på disney kanalen nu men ska snart gå och borsta tänderna och hoppas i säng, i morron ska Virre få sin present av morbror Stoffe och Annso. Han fick välja själv vad han ska få göra och vad som blir till middag. Han valde drakborgen och hamburgare till middag, hoppas att dom knäpper massor med kort och att dom får de jätte trevligt tillsammans.
Hasse e helt ur gängorna idag, min stackars älskling har jätte bekymmer med sin mage nu. Han måste nog ringa läkaren om de inte ger med sig, han har sovit till och från hela dan och fick knappt i sig nån middag Hoppas att de går över snart för jag har inte sett han så dålig pga magen.
Middagen idag blev korvstroganoff och ris, vi va sugen alihop men när de va dax att äta så petade jag och Virre oxå i maten. De va liksom inge gott även om vi va hungriga, min svägerska pratade om något recept på korv ska nog ta och kolla in de receptet för jag tror vi har lessnat på den vi brukar göra.
I morron blir de Jejjes pastagratäng fast den smalare varianten hoppas att de blir lika gott som när man har en massa vanlig gräde i =)  Jag måste fixa en inköpslista så vi vet vad som ska handlas i morron efter vattengympan.
Nu ska jag ringa upp Mia en snabbis som jag lovade, ha en trevlig kväll på er alla.

Chiao

21- och solsken

Ja kallt som attan är de, har iof inte varit utan för dörren än men de kommer. De finns dom som undrar var bodysarna som Neo fick av Jejje med familj är köpt, jo de kan jag tala om för jag var med. De va ett inpulsköp på City Gross jag visste inte att dom hade så fina kläder där till bra pris, när jag fått pengar så ska jag dit och spana.
Måste försöka fixa de sista inna Neos ankommst även om de inte är beräknat nu så ar jag lärt mig att inte ta de för givet, utan han kommer när han känner för de =)
Fast stanna ett tag till i magen hoppas vi han gör för vi är ju "bara" vecka 27 än nog för att han skulle ha en chans att klara sig men de e för riskabelt för han att göra entre nu.
Jag kanske må klaga som en liten gnällspik men hellre de då än att han kommer för tidigt, våran lilla älskling.

Sitter och funderar på vad vi ska äta för middag och mitt förslag lutar åt korvstroganoff med ris, hoppas familjen oxå tycker de för jag har kollat frysen ett x antal ggr men kommer fram till samma förslag hela tiden =)  Men Hasse slutar tack å lov tidigt idag efter the grave yard shift han hade igår, inte för att han jobbade natten på coop men de blev massssssor av timmar för han. Ska försöka komma på lite snabbt vad vi ska äta för lunch snart då sambon slutar kl 12, vi kan värma en pan pizza var då vi ska äta tidig middag för Hasse ska iväg och fika med en kompis på birsta i eftermiddag/kvällen. Hoppas min älskade får de trevligt och surrar bort en stund nu då, fast å andra sidan de e nog inga problem för herr socialast i stan *blink*

Har tänkt mycket på Maria med familj som har varit sjuka ett tag, hoppas att ni blir frisk snart så vi kan träffas, de va länge sen bara du och jag träffades nu. Krya på Er. Kramis


In i köket och kolla i frysen igen för att se om jag kanske kanske hittar lite mer middagsförslag =)

Chiao

Tusen tusen tack

Ett mega tack till Jejje för att hon ställde upp för mig/oss idag, du är guld värd. Jag fick ju träffa go Leon oxå =) 
Allt var extremt tufft idag så som att bara vara, men jag fick ju träffa Jejje iaf.
Neo fick fick jätte fina bodysar av Jejje med familj, jätte tack gumman.





En tuff body med texten Rock och den andra är full med små döskallar på =)




Hittade igen kortet som Hasse knäppte på mig och farmor






Hahahaha jag ser lite groggy ut =) nåja de bjuder jag på med tanke på att jag hatar att vara med på kort men måste ju bjuda till lite ibland. Inte bara min familj som ska visas upp för lite rättvisa måste de ju vara så jag måste ju oxå ställa upp. One for the team =)
Nu ska jag se till att Virre borstar sina tänder och kommer i säng.

Chiao

Nytt inlägg

Kommer inte på någon rubrik heller. Sitter och bara tittar på skärmen men vet inte vad jag ska skriva. Natten var absolut inte bra för jag "vaknade" till varje gång jag rörde mig, om man kunde få sova som man ska iaf så kan jag stå ut med mina krämpor på ett annat sätt under dag tid. Blev inge jobb idag pga av inge sömn, andfådd med hög puls även fast jag sitter ner och suttit en stund. Vet inte om jag måste ringa läkaren men han kan nog inget göra för som de är nu så är de barnet som trycker allt uppåt när jag sitter, samt fogarna då som ska jävlas när jag sitter, står och går. MEN visst är livet underbart, vad är de dom brukar säga
- Vi har/hade ialla fall tur med vädret =)

Sova sova säng säng

Är nog inte ensam om att känna så när larmet drar igång på morron kvisten, å som vanligt så är jag gristrött fast nu har det blivit en annan trötthet. Från att sova som en död och inte märka ett skit till att sova som om man låg på vak och vrider å vänder helatiden samt när jag gör de så satan i gatan va ONT de gör. Känns som om de va en jäkla klagande på mig nu för tiden, men jag måste liksom få klaga här så jag kan försöka vara go och glad mot folket runt mig i levande form i stället.
Läste på familjeliv att de finns dom som har/haft foglossning där de försvinner med lite tur, de har jag då aldrig hör förrut. Har ni???  Hoppas jag tillhör dom som de släpper på men med tanke på att jag har kryckor nu så är nog chansen minimal.
Lite snuskigt igår då jag satt i bilen och blev snurrig i huvet, senare på kvällen när jag sitter i fåtöljen så upplever jag min puls/hjärtslag som jätte stark samt att den slår fort. Nästan som om jag nyss gjort något ansträngande, kan ju säkert bli så utan anledning men de va lite otäkt.
Känner redan nu att dagen kommer inte att bli lätt, har kraftigt ont så jag hoppas att jag inte råkar snäsa till en otrevlig kund av misstag. Många på jobbet tycker nu att jag ska vara hemma för dom lider med mig, va hemma och ta hand om dig säger dom =) Snällt av dom men de e synd att fsk är av en annan åsikt.
Finns de några verktabletter som man kan ta ibland? Jag har testat alvedon  men de hjälper inte, vill ju inte hålla på att ta något alls men vad gör man då!?
Fick precis ett samtal från sjukgymnasten, han har fixat in mig på vattengympa och första tiden är nu på fredag. Längtar längtar åhhh himmelriket att få röra på sig "riktigt", måste byta pass på jobbet så jag kan gå.

Måste kontakta fsk och ta reda på lite om hur havandeskaps penning funkar, när man får börja ta ut den och dras dom dagarna från mamma dagarna och lite annat.

Ska göra mig klar för att åka till jobbet, min start sträcka är en aning längre nu för tiden =)

Chiao

Alla hjärtansdag närmar sig med stormsteg.

Och jag harinte en aning om vad jag ska hitta på till Hasse, snälla hjälp en fantasilös, gravid kvinna att komma på något. Tyvär är jag inte så rörlig heller så ränna på birsta är ingne höjdare även om jag skulle vilja =)

Jisses vilken dag, kände verkligen att jag levde! Men å andra sidan huvudsaken allt e bra med Neo så får jag försöka stå ut med all smärta så länge.  Jag tror minsann att killen håller på att möblera om eller nått för vilken fart de har varit där inne =)

Nu kommer jag inte på mer att skriva om, får se om jag skriver mer sen.

Chiao

Hej mitt vinterland

Fy katten va de snöar! Visst är det vackert ute men jobbigt oxå med detta väder tycker jag, har nog att göra med att jag är så ofärdig. Jag gjorde som Victors farmor sa och linda in kryckorna men i de stora hela gäller de nog att bli härdad i händerna så känns de inte lika illa sen.
Idag så var de en seg start men till slut så rullar de på, Hasse tapetserar och jag grejade lite i köket. Känner att de blir inte så mycket mer än så om jag ska kunna få lite sömn inatt, ska ju upp i morron för att jobba. Med lite tur så har vi massor med överflödig energi som ser till att vi får mycket gjort i morron. Tack och lov så är svärföräldrarna här och hjälper till att få till tapeterna i trappen, med tanke på att Hasse är höjdrädd och jag är en aning invalidos.
Vi ska börja kolla runt efter bra tvättmaskin samt torktummlare till bra pris, våran tvättmaskin har börjat låta lite oroväckande illa men den har ju några år på nacken. Den ingick i husköpet som tur var, men de blir sååååå fuktigt när vi hänger tvätt så en torktummlare är vi stor behov av tills vi kan hänga kläderna ute. Säger som min svägerska Eva, vad jag längtar till våren!

Ska snart börja med middagen blir inge avancerat utan potatis och fiskpinnar med spenat och fiskdressing. Ska försöka lägga på lite grönsaker oxå. Ikväll så blir de Beck film kl 21 på 4:an och undertiden jag/vi tittar så kan jag vika lite rentvätt så får vi undan de oxå.
Nu är de snart barnvecka =) Fast Virre kommer inte hem förrän på tisdag då han ska sova hos mormor mellan mån-tis för att jag är så ofärdig och Hasse börjar kl 6 på tisdags morron. Jag och Hasse ska på info möte på tis kväll ang förlossningen, ska bli intressant att få se hur den nya förlossningen ser ut. Längtar tills lilla Neo kommer ut men precis som med de andra så gruvar jag mig. Ska självklart kolla in buffen med smärtstillande som finns =)  Men vet ju oxå att de kanske inte alltid blir som man tänkt sig när man väl är där.
Även om jag gruvar mig så har jag fundering på att kanske stå på knä och hänga över ryggstödet på sängen och föda på så sätt, ialla fall en tanke som känns okej för min del. Nåja de e ju tre månader kvar så vi får se vad som händer när de e dax.

Nu ska jag titta på hockey med svärfar.

Chiao

Icke hemma dag

Eller ja ute och ute vi har som sagt rännt lite, trevlig stund hos farmor och farfar sen vidare till mamma där Hasse hjälpte henne med datorn och mormor va jätte snäll och bjöd på middag.
Min älskling har varit duktig och skotta ut på uppfarten och nu så blir de att ta de lugnt bara han och jag.

Hörs i morron, chiao

Mer tid till oss.....

.........eller de kanske hjälper att göra saker å ting i tid, vad tror ni ?!  Vi de här laget skulle vi vara i stan men vi är inte klar med oss själva än. Ja jag blir då aldrig klar för de spelar ingen roll hr jag fixar och donar så är jag inte nöjd iaf, men nu får de duga med skidbacke bak på huvet eller inte! Försökte få till en frisyr som hade föreställt mig i huvet att jag skulle passa i nu med denna längd på håret, men de blir inte riktigt som man tänkt sig. Men de hjälper ju inte med att sambon frågar om jag ska ha en skidbacke bak? JA de ska se ut så, nu iaf. Folk får väl titta då, har dom aldrig haft en dålig hårdag. De har då jag *massor*  äh tur att man inte ser hur de ser ut bak själv för då stör jag mig inte heller =) 
Ska "kasta in" lite saker till mormor på vägen till stan för att fixa presentkort till farmor samt ett grattis kort, sen får vi se om Hasse kan fixa mammas dator eller om de krävs en massa grejer som vi inte har med oss. Hade ju funderingar på att gå på bio ikväll och göra nånting bara jag och Hasse men vi blir nog hemma för älsklingens mage vill inte alls vara med, har blivit värre period nu ett tag så han får springa hela tiden *stackarn*
Lite synd men vi har inte dött av att vara hemma i vårat fina hus och kanske fixa lite, sånt som vi sagt ett bra tag nu ska göras men vi skjuter bara på de. Ja de e klart att för min del så blir de inte mycket mer än att titta på och säga vart vi ska ha vad i samrådan med Hasse sen får han bära så gott han orkar, kan ju inte slita ut han för jag kanske behöver han till något personligen *blink*  Nu e Hasse klar så vi kan åka och göra de vi ska =)



Vi fick en gästbok av Eva & Lars så nu vet alla vad som väntar =)



Fläskfile med örtsås



Fruktsallad med lightglass














Detta är två böcker i en, ska bli skoj att fylla i den. Fick av E & L







Chiao

Jag och mina extra ben

Besöket hos sjukgymnasten resulterade i lite övningar som jag kan göra, ska få börja på vattengympa och kryckor för att underlätta att gå. Ja dom va ju inte alls lätt att hantera, vi kommer inte riktig överens jag och mina extra ben. Men jag ska försöka träna i helgen med att gå med dom. Fick jätte ont i händerna om inte annat men man e ju inte van att hantera såna där, känns lite konstigt att gå med dom när jag inte har brutit ett ben men måste säga att de va skönt att ha dom som stöd när jag går. Tro de eller ej men de går lite bättre och ett unns fortare att gå, Hasse fick nog en chock för han bara fnissade åt mig och kallade mig för sin lilla krympling. Ja så ser de ut på den fronten just nu och jag håller tummen för att det inte går så långt att sitta i rullstol hela tiden. Ska försöka ut och gå nu när jag kan *jippi*

Idag hade vi middags bjudning för Eva och Lars, vi prövade ett nytt recept idag oxå som även denna gång blev jätte lyckat =)
Kort på middag och efterrätt kommer i morron när vi har kommit hem igen, vi ska till min farmor och farfar. Vi ska fira farmor som fyllt år, sen ska vi till min mamma och hjälpa henne med datorn. Vi ska oxå kolla vad det är för biofilm som går för eventuellt göra ett bio besök som var evigheter sen Hasse och jag gjorde tillsammans bara han och jag.
Oj vad klockan drog iväg, min älskade ligger och snarkar i soffan medans jag sitter och skulle bara skriva en snabbis =)

Nä natti natti, sov så gott.

Bryta benda AB

Livrädd vad han kommer att göra med mig idag sjukgymnasten för jag har en hel del ont även idag =(  Kommer ju inte ihåg vad en sån gjorde i sånt här läge men hoppas att han inte gör så att jag få ondare.
Måste snart göra mig klar för bussen för även om jag inte ska dit än så tar de ju en evighet och lite till för mig att ta mig fram nu mera, men har ju något trevligt att se fram emot ikväll iaf. Min svägerska med sambo kommer och blir bjuden på middag av oss/Hasse för jag är inte mycket hjälp nu för tiden. Hur som helst så ska de bli trevligt om jag inte har allt för ont får då måste vi kanske ta en annan helg. Håll tummen på att de går som planerat......

Skriver mer sen, hej hej så länge

Klagomur

Jag vill inte klaga men jag måste få häva ur mig någonstans för här behöver inte folk lyssna eller läsa om dom inte vill.  Tycker de e synd att jag har ont för jag känner mig som en stackars tant som inte kan gå och röra sig helt själv utan stöd och hjälp. Jag har fått tid hos sjukgymnasten i morron på dan, får se vad han säger.
För varje dag som går så får jag ondare och blir mindre rörlig =(  inatt va de skit jobbigt vaknade flera ggr så i morse var jag bara tröttare och mer slut och absolut inte mindre ont, så jag ringde till jobbet och sa som de va att jag kommer inte idag, men i morron efter jag varit på VC. Hoppas att han inte grejar allt för mycket med mig för jag ska klara av att ta mig till jobbet där ifrån sen och jobba mina timmar. De va ju jätte snällt tycker jag, från att vara schemalagd en tid så får jag den tid de behövs för att ta mig från VC till stan och sen vidare till jobbet för att där efter räkna framåt dom timmar jag ska göra. Om jag kunde så skulle jag ha sprungit till jobbet för att få mina timmar undanstökade så fort som möjligt för sen har jag och älsklingen en ledig helg tillsammans.

Men förutom all smärta och annat skit så hade jag de helt UNDERBART med Jejje igår, tack så jätte mycket gumman för jätte goooo middag och jätte trevligt sällskap =)   Leon surrade på som om det inte fanns en morron dag *fniss fniss* men slocknade oxå som att blåsa ut ett ljus. Så duktigt att lägga sig å sova *impad* så kan jag säga att jag/vi inte hade de så när pojkarna va små utan de va de klassiska med törstig, kissa, kan inte sova, de e mörkt, för ljust osv osv =)
Vi satt oxå och surrade och tittade på gamla kort, fy fan va man såg ut *iiiyyyy* men fan va smal man va *big smile*  Jejje och jag konstaterade att dom kläder vi hade på den tiden vill säga tajt, kort, visa massor av skin..... de skulle vi ALDRIG sätta på oss idag. Jisses vilken synd de skulle va *jisses*
Ja de va tider de =)  Vi pratade ju inte bara om tonårstiden och tittade i gamla skolkataloger utan pratade även om sånt som händer här och nu. Har oxå sagt länge att nästa gång så ska vi vara här *s* men gumman vet du de blir när de blir helt enkelt =)

Nu ska jag försöka hitta ett sätt som är någorlunda bekvämt att sitta på och spana om det är något på dumburken. Min älskling slutar hyfsat tidigt idag vilket e skönt för jag känner att hans famn skulle jag behöva vara i en stund och kanske gråta lite för att jag känner att jag behöver de. Lät kanske lite sjukt men känner så......

Tack och hej så länge.

Mia min Mia

Tack så mycket för idag, för mat, glass och en massa surr =)
Fick erbjudande av Jejje att komma på middag i morron som jag tackade ja till men så pratades vi vid ikväll och det visade sig att lill grabben har feber =(  lillstackarn..... hoppas att han kryar på sig fort. Är lite lur på hur vida jag ska chansa att åka dit eller inte i morron. Fick fler erbjudanden oxå såg jag sen =)
Nu blir de inge mer rader för jag ska duscha och sen krypa ner och sova, trött och ont som bara den.

V.26

Jag har svårt att bestämma mig om tiden går fort eller inte, vissa dagar kan jag tycka att oj de va inte länge sen jag kunde ta en cigg å kopp te eller alkohol vilket inte hände allt för ofta men kunde göra de på inpuls, men nu så är man go och rund och veckorna bara försvinner. Innan vi vet ordet av de så sitter vi allihopa på Kuben badet och har de mysigt.
Det är så kallt ut så jag längtar till sommaren *märks va =)
Sitter och äter lite fil samtiigt som jag får till någon rad här, har ganska nyrligt väckt Hasse oxå.
Hasse jobbar sent ikväll så jag ska passa på att åka till Mia min MIa =) vi ska äta tacos mmmmmmm med stora MMMM
I morron jobbar han samma tid så jag ska höra med mormor om jag kan få komma dit eller om jag hittar på något annat, nån som har någe förslag???  Nu ska jag frulla klart innan de e dax att åka till jobbet. Hörs sen ikväll....

Chiao

Älskling du är som en .........

Nä skoja bara =)  Så glad för allt du gjort idag, du har fixat allt och jag bara suttit sen jag kom hem.



Love you =)

Bättre nu =)

Efter lite mer duster så har det äntligen lagt sig och vi myser i soffan till Disney channel med fruktsallad & glass. Till middag idag skulle de vara potatismos och köttbullar, men efter att ha misslyckas med potatismosen eller ska jag säga potatissoppan så åt Virre köttbullar, ris och bea sås en konstig blandning men han åt iaf, själv så tog jag lite mat från igår. Efter maten så gjorde jag fruktsallad å Virre lyxade med glass, maränger, kola och choklad sås till, själv så va jag nöjd med att lyxa till det med lite glass till frukten. De blev ingen märkvärdig sallad bara vindruvor, kiwi, banan och honungsmelon men gott blev de =)


Virres




Min





Vi fick blommor av Pappa, Annlo & Robban




Vi fick en blomma av svärföräldrarna





Pip & gnäll

Vi som skulle vara ute länge och ha det trevligt, roligt och mysigt tillsammans men ICKE! Nä minsta herr Vesterlund har nog vaknat på fel sida för vi kom halvägs till plan sen vände vi hem igen.
Först va de fel på tröjan något med ärmarna, sen va de mössan under hjälmen som va för långt fram eller för långt bak och inte glömma knölig. Sen va de vantarna som det visade de sig att han stoppat ner blöt i ryggan i fredags, kan lova att dom va inte torr nu heller *usch*  okej försöker verkligen behålla lugnet och tänker att de blir bättre nr vi kommer ut, jo jävlar......
Hinner inte långt förrän har börja klaga på att det svider någonstans under hjälmen, efter lite bök så går han iväg igen men hör hur han grinar hela vägen. Han stannar en och sätter sig ner i en snödriva en bit innan vi är framme och grinar, frågar vad som är fel och han säger att han ser inget. Mössan har åkt fram och han sitter som en lite tre åring och tjurar. Går fram och tar av han hjälmen och rättar till mössan och känner att nu är måttet rågat! Nu går vi hem!!!! Hade blivit tok med skridskor och annat innan han har kommit sig ut på plan med tanke på att han var så där hela vägen dit plus innan vi gick oxå. Ja de va ju jätte synd på en dag som kunde ha blivit jätte lyckad. Synd att Hasse jobbar annars så kanske han hade kunna ta över när mitt tålamod började trytta, turas om att ta reda på gnäll Ove.
Fördelen med de va ju iaf att vi kom ut en stund, de va ingen lång stund men den blev längre tack vara att jag går så sakta. Nu ska jag ta mig en kall dusch och ladda upp mitt humör tills kl 15 då Pontus blir hämtad av sin pappa. Ska tänka positivt och INTE säga något som kan starta en diskution, utan bara vara snäll och rar.

Tack å hej så länge!

Kanon väder =)

Solen skiner för en gångs skull, nu var de evigheter sen tycker jag. Vi har precis ätit en sen frulle och ska bege oss till hockeyplan jag och pojkarna, har äntligen fått ett par täckisar av svärmor som hon har sytt om för min skull =)
Så nu ska jag ta med mig kamera och barnen ut, vi hörs sen =)

Chiao

RSS 2.0