Fläskfile flamenco

Tummen upp fick vi för maten =)



Riktigt trevligt hade vi allihop =)


















Pojkarna satt och åt middag i vardagsrummet för vi fick inte plats runt bordet allihop, men för pojkarna är det ett lyx att få slippa äta vid köksbordet så dom var nöjd å glad.
Pontus och Tobias bytte julklappar idag, jätte fint armband och en jätte söt elefant.
Maten blev stark och god, för stark för pojkarna blev den. Men som tur var så finns det alltid något gott och snabbt hemma, pojkarna valde billys pan pizza och baugetter med smör på. Jag tror att Hasse blev lika nöjd med maten som jag, dessutom var de inte bara Hasse som gjorde maten som alltid annars utan vi hjälptes åt =)

Städ dax =)

Ja man kan ju fundera på varför jag satte en glad gubbe efter städ dax........  hm   inte en aning för städa är inte favvo syssla men så skönt när det e gjort. Bettan har precis varit och hämtat Tobias och Alex så nu blir de till att plocka så gott de går innan vi får besök. Hoppas att Hasse e hemma i hyfsad tid efter jobbet idag med tanke på att vi ska ha middagsbjudning och det är en del som ska fixas. Jag ska snart förbereda salladen till maten, en av de få saker jag kan göra. Hade tänkt dammsuga men har tyvär för ont för de. Måste köpa lite starkare tabletter mot halsbränna, tack och lov så har jag kollat med apoteket så att de finns en till sort som är lite starkare som vi gravida får äta. De sägs att om man har mycket halsbränna så får barnet mycket hår och med denna halsbränna så ser han ut som Alice Coper i hårlängd och färg kan jag tänka mig =)
Nu så har jag inte riktigt tid med att sitta här, ska vidare till köket och fixa sallad. Vi hörs senare =)

Chiao

Igår drabbades min familj av en tornado

Som heter fröken Vesterlund, usch och fy de va en pärs att vara så där sur, tvär och riktigt anti mor allt. Trots smärta idag oxå så kändes de ändå bättre när jag klav upp imorse, eller morse å morse låg vaken i sängen och lyssnade på pojkarna som surrade och lekte samt att jag låg och kände på grodan som hade morron gympa =)
Här är de fullt hus med barn, Pontus har sina kompisar Alex och Tobias här så lite mer surr och stoj än vanligt blir de =) 
Har hunnit så mycket än mer än att klivit upp, klätt på mig, sett till att pojkarna hade ätit något, läst morron tidningen och sitter här. Ska snart ta och ringa till Mia och se till att jag oxå får i mig något ätbart, sen ska här städas och fixas, plockas, städas och förbereda inför middags bjudningen som vi har ikväll för svärisarna, min pappa, Annlo och lillebror.


Här kommer bilden på Pontus nya hjälm




Virre fick en hemstickad åreluva av svärmor, som han tyckte va så skön. Fast man kan inte tro de när man tittar på bilden för han ser livrädd ut =)


Mammas stor pojk

Pontus har äntligen kommit hem, han har haft praktik på ett dagis idag. Han tyckte de va både roligt och jobbigt att vara där.
Nu har vi fixat en hjälm till Pontus det blev en ny från coop i märke RBK-Jofa, ska knäppa kort på den snart så ni får se ska äta lite mat först.
Svärisarna är på väg hit om en stund med släpvagn och hämtar skräpet som står på ute på bron, äntligen så ska de bli ordning där oxå. Måste sen ta mig i kragen och rensa förrådet på vad som ska vara kvar där ute och vad som ska upp på vinden.
Nä lite käk kanske =)

Hur tänker dom?!

Fick ett samtal i tisdags ang om Victor skulle få skolskjuts eller inte, jorå samtalet jag fick sa att han får skoltaxi OM jag säger upp fritidsplatsen på mina veckor! Men hallå personalen!!!! Hur hade dom tänkt att nu då? Ska Victor fixa sig själv på morron inför skolan och komma hem när vi jobbar med egen nyckel??? Nä skulle inte tro de!  Det kommer att gå sen när jag e mamma ledig men inte innan för jag har inte fasta tider på mitt schema och dessutom så får vi bara schema för två veckor i taget. Ja sur, arg och less. Vad mer ska gå på tok!?  Vet att de e nu man ska tänka positivt men jag kan inte styra mitt humör i detta läget, känner att jag är känslig idag =(
Hade ju sett fram emot denna dag jätte mycket för både Hasse och jag e ledig idag, de händer inte allt för ofta nu för tiden. Finns massor att göra men tappade liksom lusten till allt, men jag ska börja med att äta lite frukost sen ska jag försöka fixa med matlistan så vi kan åka och handla inför helgen.
Hoppas Pontus pappa har fixat en HEL hjälm till Pontus, annars så åker vi och köper en. Såna här ggr känner jag att jag vill att han ska bara ha hjälmen hos oss men de funkar ju inte. Han måste ju ha en i skolan och hos pappa sin för de e ju där han är mest, finns liksom inte så mycket att välja på, antingen använda den trasiga hjälmen hos pappa och skolan där han är mest och riskerar att få en hjärnskakning eller annat för att han låter Pojken åka omkring i den där hjälmen och dessutom vet jag  inte hur länge hjälmen varit så där, fan vill inte ens tänka tanken på vad som har kunnat hända min älskade Pontus. En HEL hjälm ska fixas i helgen, på ett eller annat vis. Tur att de finns på coop, har redan tittat ifall inte pappan har fixat en.

Kanske e på sånt pissigt humör för att jag har grisigt ont idag oxå, precis som igår. De blev myr steg som gällde samt gå saaaakkkkta för att det inte skulle kännas som en jordbävning i bäcken benet (fogarna)
Fsk menar att dom inte kan sjukskriva en pga foglossning för vi har valt att vara gravid, ja visst har vi de MEN inte fan valde jag att ha ont!!! Hade heller kunnat gå och röra på mig riktigt för mår jag bra så mår ju bebisen bra, han mår inte dåligt nu heller för alla prover e ju toppen, men känner ett sånt behov av att behöva röra på mig men va vet jag de kanske blir så när man inte kan, då vill man de mesta.
Jag har haft foglosning med Pontus & Victor oxå men INTE som jag har nu. Se upp alla pensionerer med rullator så ni inte blir av med nån, men då finns den en bit längre bort för de e bara lilla jag som har lånat den en liten bit på min färd till jobbet eller vart jag nu är på väg =) 
Nu måste jag äta, börjar må lite illa.....

Vi hörs!!!

Braun Temp

Vi har inte haft en vettig termometer sen Victor var liten, har tänkt att köpa en länge men har inte blivit av. Men nu har de blivit av och denna modell blev de.



Igår morse var det en super duper trött Victor som från 0-100 kom upp ur sängen för Hasse hade köpt hockey handskar till han, snacka om att lyckan var gjord =)







Vilken dag =)

Trotts kraftig värk och osmidighet så skulle de ju handlas present till min älskling från resten av familjen. Tusen tack underbara Jejje för idag, tack vare dig så blev presenten fixad.
Efter att Jejje hade lekt nåldyna så blev de lite lunch sen vidare för att fixa presenter till Hasse och Annso.

Hasse fick av mig och pojkarna



1: Extra batteri till kameran



2: Extra minne till kameran



3: Rengörings penna till kameralinsen



4: En sats med insektsnycklar till verktygslådan


Av Mia, Matte, Micka och Felicia fick Hasse



Jag tror att min älskling blev nöjd med sina presenter idag, bjuder på lite kort som vi tog ikväll.






Hörs i morron. Chiao

Grattis älskling

Hipp hipp hurra och ett stort grattis på din födelsedag.








Blev så full i skratt senare på kvällen när Hasse påminnde mig om att jag hade lovat att HAN skulle ju få välja middag idag för han fyller ju år =)  
Brukar vara en lite tradition här hemma att den som fyller får välja middag. Och idag ska inte vara något undantag, så kära vänner vi får se vad som blir på menyn idag. Jag sa att vi skulle äta köttsoppa för att Victor tycker om det plus att jag hade glömt just för den stunden att han fyller år idag.
Hörs sen =)

Chiao

Maten

Idag blir de förmodligen wok till middag älsklingen pratade om det, vi ska till apoteket och köpa vätske drivande och ska till barnenshus och spana in barnvagn och bilbarnstol. Bilbarnstol kanske vi får låna av M & M men ifall det inte blir så så har vi kollat vad det kan tänkas kosta att ta via försäkringsbolaget.
Längtar tills i morron då Jejje kommer och hämtar mig då ska vi luncha och uträtta lite ärenden, sen på eftermiddagen/kvällen får vi besök av M & M med familj =)

Å Virre kommer i morron *weehoooo* fy fasen vad vi längtar, va och lämnade kläder till Victor hos mormor så han har ombyte till skolan i morron. Tror vi ska äta köttsoppa i morron till middag för de tycker Virre om, ja å vi oxå för den delen =)

Nu ska jag fixa matlista, hörs sen.

Chiao

Svampbob fyrkant

Jag är alldeles svampig hela jag, undra när det är för mycket vatten i kroppen? Har hört att en del äter vätske drivande, som att man inte sprang på toa nog som det är =)
Jag får ta mig alvedon idag oxå känner jag, ont och trött 'r ingen bra kombination. Vill ju liksom inte klaga heller för jag valde ju helt själv att vara gravid, så rätten att klaga försvann liksom när det är frivilligt.
I morron fyller min älskling år, som det ser ut så blir de fika i helgen för den som vill fira han. Jag är ledig och han jobbar visserligen men för den som vill komma så är de bara att slå en pling så får ni veta när han slutar.

JÄVLAR!!!! FAAAAN!!!! SKIT!!!!  De slog mig precis att jag har glömt att ringa min farmor som fyllde år den 22:a januari *fy fan va jag skämms* och Victor hade namnsdag samma dag som hon fyllde år. Helvete oxå, hur kunde jag glöma de??? 
Ska kanske vara glad att jag har kommit ihåg att packa påsen med Victors kläder som han ska ha tills i morron på skolan, han ska sova hos mormor ikväll för han ska slippa rivas upp mellan 5 och halv 6 för att han och jag ska åka med den ännu tidigare bussen för att hinna till skola och jobb innan kl 8.
Ser att klockan drar iväg som vanligt på morron, måste göra mig en macka som jag kan ta med på jobbet innan jag somnar sittandes här i soffan. Hörs sen.


Chiao

En snabbis.

De blir inte många rader nu för jag är helt slut. Vi har kommit hem från E & F nu där blev de en massa tok surr och gott fika, E hade bakat och de va mycket gott! =)
Kände mig dock lite osocial för jag satt mest tyst och tittade på tv:n som stod på, kan vara för trött heten. Så Elin om du läser detta så va jag bara trött inte dryg =)
Ska ta och borsta nötterna och krypa ner, ska spana in vad som är på tv först.

Natti natti.

Lite mer foton

Denna vackra ljus dekoration fick vi av Cattis i inflyttningspresent






Pettson sitter och väntar på lite fika =)





Hasse & Eva öppnar presenter




Svärfar Urban, svåger Robin och Lars mamma Kaiso (vet inte hur hon stavar)




Mormors katt Sonja Patron



Sonjas ost =)






Lite blandat på kort fronten men de gör inte så mycket, eller hur!?
Det har varit tufft att jobba idag pga smärta i fogarna, mycke samtal som gjorde att jag fick "springa" och fråga en massa. Människan som vi skulle fråga sitter i andra änden av lokalen så de tar en stund för mig att gå fram och åter, känner oxå att mina fötter börjar att domna de e liksom sockerdricka i dom. Det började härrom dagen men de tillhör säker en av alla krämpor man kan få som gravid, lite snuskig känsla bara. De e en ny upplevelse för mig för så kändes de inte med dom andra, men å andra sidan jag har inte varit så stor och tjock som jag är nu förrut heller, gravid eller ej.
Nä nu ska jag kolla till min sambo som håller på att spackla ute i hallen, sen bär det av till Elin & Fredrik för lite fika och surr. Hörs senare....


Chiao

Energi i maten?

Undra vad dom hade i maten igår? För när de blev dax att sova så brukar grodan vara jätte lugn och sova förmodar jag men inte igår kväll, kunde nästan tro att de va party där inne för han bufflade runt så mycket att från att Hasse inte fått känna alls till att känna han flera ggr på raken. Om han grejar så där så slutar han oftast när Hasse ska känna så jag trodde ju att de skulle funka igår oxå men nä, å andra sidan så var de en nöjd blivade pappa som äntligen fick känna sin son buffla runt som en jag vet inte vad =)  Ja grodan vi kanske ska hälsa på faster & Lars lite oftare för de verkar ju bli fart på dig då =)

Ska iväg på nästa ställe efter jobbet idag, vi är bjuden till Elin & Fredrik på fika. Ska bli trevligt för nu va de ett tag sen sist vi var dit, ånej kom just på att dom oxå bor högst upp utan hiss (aj) äh min sambo får väl baxa upp mig i värsta fall, eller hur?! *blink*
Nu måste jag göra mig klar för jobbet, vi hörs sen.

Chiao

Go mat, dryck & fika

Segt va de att jobba idag, va nog för att de tog tid att somna för jag var för upprörd men när kroppen kom ner på normal nivå så slocknade jag som ett ljus, sen så känndes de som om jag bara fick sova i max två timmar innan larmet gick igång.

Blåsigt värre var de när jag väntade på Hasse utanför jobbet, fy kallt som satan blåste de. Vi åkte och grattade Felicia och Simon så tårta och kakor blev de där. Vi stannade inte värst länge innan de va dax att dra till birsta city för att fixa present till Eva. Hos Eva & Lars så blev de hemmgjord pizza till middag och almondy snickers tårta till fika *mumma*   vi stannade en stund för paket öppning och lek med katterna =)  Hasse fick en special grytvante av sin bror Robin, ansiktsvård produkt och present kort på Bauhaus av sin mamma & pappa. Eva fick örhängen x2, fina nessesärer, en bok och present kortet från oss. Knäppte lite kort men dom får jag lägga upp en för batteriet dog i kameran mitt i paket öppnandet =( men lite kort fick vi iaf.

Fyndade ett startbäddset till spjälsäng till grodan på coop som oxå kommer kort på sen när kameran är laddad å klar för att knäppas med igen. Ska köpa present till Annso och älsklingen min på tisdag när jag har tur att bli hämtad från jobbet av Jejje. Min älskade kommer att tjata på mig att inget köpa till han men se de spelar ingen roll vad han säger om den saken! 

Nu ligger min älskling i soffan och tittar på King Kong medans jag skriver här, nu ska jag och grodan oxå sträcka ut oss i den andra soffan innan det är läggdax. Ska upp tidigt i morron för att göra mig klar till jobbet.

Chiao

Jobb & kalas

De händer idag i runda slängar. Jag ska iväg och jobba först mitt pass sen kommer käre sambon och hämtar mig för då sak vi först fira Felicia och Simon, två av mina små kusiner som fyllt år sen bär de av till svägerskan som firar sin födelsedag idag. Inte en aning om när Hasse hade tänkt ha sitt firande, folk börjar ju fråga om vilken dag dom får komma så jag ska ta och kolla upp de hela.
Ja Eva upp för era trapper kommer jag så småning om, du får väl annars gå före mig med lite gosaker så ska du se att jag oxå fixar att ta mig upp för alla trappor *asg*   nä men skämt å sido =) de kommer att ta sin tid att gå upp men tar jag de bara lugnt så går de.

Idag när vi ska iväg så skulle jag behöva sminka mig och fixa håret, men jag känner redan nu att de är an bad hair day och de spelar ingen roll hur mycket smink som kommer på så är de lika illa med facet. Jobbigt med såna dagar framför allt när man ska iväg och vistas bland folk. Men det är väl mitt otroliga självförtroende som är på topp igen ;) *host host*
Säjälvförtroende eller inte så måste jag göra mig klar nu om det är ledigt på toa vill säga. Spelar ingen roll att vi har två toaletter eller sjuttiofem för det är i en som alla våra förnödenheter är ( smink, hårgrejer, osv )

Får se när vi e hemma igen så jag kan lägga upp lite kort och några rader från dagen.

Chiao

Full fart på grodan

Undra om det är latinoblodet som susar i grodans ådror för de har varit ganska full fart på han där inne idag, vem vet han kanske kör en break dance för street är de nog för trångt för *s*
Grodan växer så fort nu enligt dessa tidskrifter så är han ca 30 cm och väger ca 600g nu, plus att han kommer att öka en del nu de sista veckorna. Jag har förvisso en del veckor kvar då jag är i vecka 24 nu, men rätt va de e så är man i vecka 34.
Funderar på om vi kanske ska börja ta lite kort på magen, de kan ju vara kul att ha kvar längre fram. Tyckte vi knäppte för lite kort när jag & Micke väntade Victor, dom få ggr de händer att man tittar i album när Virre va lite så finns det inte mycke kort s alls när han låg i magen.

Blev hemma från jobbet idag pga att jag hade så ont, tog mig knappt ur sängen och sen samma lika när jag skulle upp för trappen. Men efter ett par timmar så släppte de lite iaf, ska jobba i mina pass i helgen hade jag tänkt.  Har gjort lite nytta efter som jag blev hemma idag, efter jobbig färd upp å ner för trappen så har jag fixat med lite tvätt.  På tal om de så måste jag försöka ta mig ner för trappen igen för att hänga nästa maskin som nu e klar.

Min älskling slutar snart, eller snart å snart han slutar kl 16 men sen är de en annan femma hur lång tid de tar för min älskade sambo att slita sig från jobbet för att komma hem till sin gnällkärring =) *jag förstår han mycket väl ibland varför han drar ut på tiden att komma hem * ( hormonstnna kvinna *skratt* )

Hänga tvätt skulle jag göra ju, åter sen.

Chiao

Jejje & jag

Idag bär de av till stora stada för att kolla runt lite, måste hitta något till min sambo och svägerska börjar få lite lätt panik över att inte ens ha en minsta lilla ide om vad jag kan köpa * djup suck *

Har precis börjat med bälte nu oxå mot foglossningen, men jag tycker samma sak nu som med pojkarna att den inte hjälper bara är obekväm och trycker på kissblåsan =(  men jag har den på mig iaf.  Ska snart ringa Jejje gumman och kolla hur långt hon har kommit men först måste jag ner och lägga på mig lite smink så jag inte skrämmer nån när jag kliver utanför dörren.

Chiao

Lite kort




Virre är en leopard =)




Mina svärföräldrar in action =)


Ja som sagt i helgen har de varit full rulle här med grabbarna och målning av halltak uppe, men nu så är det gjort *skönt*
Nu ska vi bara få fingrarna ur och fixa klart, de lär ju bli i helgen som kommer då Hasse e ledig.
Min älskling fyller snart år, några förslag på vad man kan köpa??? Vi ska köpa något till svägerskan oxå för dom e ju tvillingar =)  Kanska kan ställa sg mitt på stan med penna, block och haffa människor och låtsas att det är för nån tidning eller nått man frågar vad folk skulle önska sig, vem vet kanske man skulle få ett å annat bra förslag =)

Tack min älskade mormor för maten igår och lånet av soffan för slummer turen jag råkade ta på kvällen när vi tittade på tv du och jag. Och idag ska vi ju oxå träffas, vet dock inte om jag stannar lika länge som igårde får vi se. Känns som att en kväll räcker att slappa. Inte för att någon tvingar mig men jag känner mig piskad att fixa och dona här hemma, vet inte varför de liksom bara känns så. Men vi har inte direkt stökigt, äh vi får se om jag åker hem senare på eftermiddagen eller om jag väntar på att Hasse slutar jobbet.
Nu e de dax för lite frulle innan jobbet.

Chiao

Gravidsmycke

Bola - gravidsmycke

Den mexikanska bolan är ett vackert smycke för gravida. Inuti smycket finns en liten xylofon. På den dansar en boll runt och avger ett speciellt svagt ljud när kvinnan rör sig. Smycket bärs långt ner på magen och fråb ca 20:e graviditetsveckan kan barnet i magen höra och känna igen ljudet. Det magiska rogivande ljudet lugnar bebisen under graviditeten och efter födelsen känner barnet igen ljudet och blir lugn av det.




Detta underbara smycke fick grodan av sin pappa , så tack min älskling för detta vackra smycke till oss vi älskar dig oändligt mycket!



Allt väl

Vi började med att svänga förbi Mia en sväng på förmiddagen inna vi skulle till mödra, Hasse ville inte ha nå kaffe men jag tog gärna en kopp the =)  Sen så blev de dax för oss att åkta till mödra för att kolla läget och de va bara bra med grodan, både han och jag växer bra.
Efter mödra så åkte vi på coop och fyndade till grodan, Virre och mig på rea:n som dom har, vi mötte oxå upp Jejje för att lunch dejta med henne. Riktigt go mat och mycke trevligt sällskap oxå, de blev glass till efterrätt för mig och Hasse men Jejje tog en saltlakrits klubba hon.

Väl hemma efter en riktigt trevlig dag så hann vi inte sitta länge förrän de va dax för mig att åka på jobbet. Men nu trött, mätt och slut så ska vi snart krypa ner och sova för jag jobbar dagen i morron.





Dessa tre par skor till Virre kostade oss ca 110:-  alla är från coop





32:- för denna söta body från coop



Denna söta dress från kappahl kostadade 49:-





Vi köpte oxå dessa två filmer, hoppas att dom är bra =)


Ja de va lite av dagens fynd som jag och älsklingen gjorde idag. Nu ska vi lägga lite energi på att fixa här hemma så de blir klart nån gång, eller jag klart å klart blir väl de väl aldrig när man bor i hus har jag hört =)

Chiao

Gooood morrrrning......

Sitter här en snabbis med hndduken på huvet och försökt att få lite liv i sambo och son, sambon gick bra nu är de bara stackar sonen kvar som är hiskeligt trött idag vilket han inte är ensam om. Vi hade ju besök av Keba och hans nya tjej Anna-Lill, de va jätte kul att träffa dom och som det lät så blir han/dom hemma mer till våren =)  Vi surrade en massa så tid för film blev det inte denna gång, så mycket trevligare att lyssna på vad som hänt dom under deras resa land och rike runt med bla körslaget och shower som dom medverkar i. Idag så ska dom sitta på en buss i mellan 7-8 timmar upp till Piteå. Ja de kostar att ligga på topp =)

Idag så åker Virre till pappa sin vilket är mindre kul för mig/oss men mycket uppskattat av Micke & Jeanette vilket är förstårligt för varanan måndag är jag/vi oxå lycklig att de e våran tur att  rå om barnen.

Synd bara att man inte kan komma överens alltid som föräldrar, jag var så arg att jag kokade igår, men jag går inte in på de nu kanske sen få se. ( detta gäller den ena fadern som för det mesta inte tycker som jag )

Vi har tid hos mödra idag kl 10, undra vad som vi kommer att göra då? Väga, mäta osv kan jag tänka mig, hoppas att jag får ett bälte mot foglossningen för nu börjar de göra riktigt ont. Värst är trapper men jag kan inte hjälpa det för trapper har vi i huset oxå, tänkte ett tag att jag kan ju sova i Virres säng här uppe men kom ju på att duschen är ju nere så de e bara att ta ett steg i taget =)
Ser att klockan drar iväg, måste kila nu men åter senare idag....

Chiao

Stök åh bök

Idag har vi fått mycket gjort, måla tak i hallen uppe, fixa med lampan som ska sitta på väggen i hallen nere, skruvat upp ljus lyktor. Ser inte så mycket ut i ord men hela dan har gått och många skratt blev de när man lyssnar på hur svärföräldrarna går ann på varandra =) Pojkarna har hållt sig inne i deras tv-rum under tiden, dom kom när de va fika dax.
 
Idag får vi besök av Keba =) de va inte igår som vi träffade han. Han e en mycket upptagen man med allt jobb han har, men äntligen så ska vi får träffas och ta igen lite. Hasse skojade med mig och sa att jag skulle tycka de va kul att få träffa Keba för då kunde jag få spana på hans muskler *fniss* Ja Keba har en riktigt fin kropp men de e ju inte bara därför vi vill att han kommer. Hasse surrade om att vi skulle sen nån film och vad de blir vet jag inte, de får vi väl se vad de blir.
 
Jäklar vad jobbigt känslomässigt de va idag när Pontus skulle åka från mig/oss nu i eftermiddag, vet inte varför men de va mycke jobbigare än vanligt idag när han skulle åka =(   Nu e de bara Virre kvar, vilket inte är så bara då =)  Ska strax fixa lite middag, sen blir de att plocka lite så man får undan de sista innan besöket, för plocka grejer de finns alltid. De ska gudarna veta! =) 
Känner att jag blev lite trött nu när jag satte mig ner en stund så de e bäst jag tar och masar mig till köket innan jag blir för trött.

Chiao

Grabbarna åker skriller

Åhh....vad jag önskar att jag kunde vara ute med grabbarna nu när dom åker skriller borta på hockeyplan, hade velat ta med mackor och varm choklad MEN åter igen så är de inte för att jag inte vill eller är trött, lat eller något annat utan för dessa j****la täckisar som jag inte kan ha *buhuuu* men jag ska fixa lite mys med dom sen när dom kommer in =)
Hasse har lovat Virre att till middag idag blir de att äta på Max ska bli gött *mumms*
Tar mig en pause nu efter att ha plockat i diskmaskinen och handdiskat de som inte fick plats eller kan diskas i maskin, har oxå packat ner de sista julsakerna som var undanstoppad på annat håll så nu kan Hasse ta upp lådan till vinden. Hoppas att Hasse orkar med lite genomgång av förrådet efter maten, känns som om vi måste börja ta tag i det nu, sen är det "bara" rosa rummet kvar (skrubben) de gäller liksom att komma igång så går de av bara farten sen.
Måste ta och kolla runt lite efter lite grejer till grodan som tex spjälsäng, skötbord och lite annat. De vi vill ha kostar ju en förmögenhet, men de duger gott å väl med beganat oxå =) Så jag ska ta en repa på blocket och kolla runt lite.

Chiao

Fredags kväll 16/1-09

Inte fick jag väcka min sambo med vatten i morse heller, han hade ju kommit upp fast jag hade inte hört honom. Nu har vi ätit gott så de står ut genom öronen, de slår aldrig fel men Mats hamnar alltid i paltkoma =)
Dom har precis åkt hem med en trött Hugo, lillgubben kämpade tappert mot tröttheten på slutet. Så söt liten kille, han ropade på Hasse hela tiden, och nu på slutet så kröp han upp i soffan med mig och Hasse =)  Nu ska vi goa ner oss i soffan och pojkarna roar sig nere med tv-spel.

Siden, trasa, lump

Ständiga dilemma, gravid eller ej! Vad ska man ha för kläder idag då?! Dom ska kännas bra samt passa in för de dagliga aktiviter som kan tänkas utföras.
Till slut så blev de svarta boot cut leggins, svart top under en grå tunika samt en svart varm kofta. Å nä jag ska inte sörja med alla mina svarta kläder, de liksom bara blir så när jag handlar kläder. Köpte dock en knallrosa top på rea som blir en färgklick mot mina svarta kläder.
Idag får vi middags gäster =) Mats, Natta och Hugge kommer. Ska bli så trevligt att få bjuda på lite middag, ska fixa lite annat till grabbarna för dom äter inte enchiladas eller hur de nu stavas, så dom får något annan go mat. Ska oxå hämta hem Pontus idag *längtar* Virre har innebandy så han hämtar vi sent idag, svärmor kommer hit idag och hjälper Hasse att riva lite tapet i hallen uppe och själv så åker jag och jobbar ett par timmar. Skönt med kort dag så vi hinner med oss med så mycket som möjligt, synd bara att Hasse jobbar hela helgen och inte e ledig med mig och grabbarna. Men men han får sin lediga helg nästa helg och då jobbar jag.
Hm..........undra om Hasse somnade om där nere?! Jag väckte han för snart 30 minuter sen och har inte hört ett ljud sen dess, får ta och ropa på han ifrån trappen för han ska skjutsa Virre till skolan tack vare snälla svärmor som lånade ut sin bil till oss idag tills Hasse kan hämta våra bil som har varit inne på service. Inte billigt med en "nyare" bil, ja ny är den inte längre men under huven så tillhör den den klassen. Inte så mekvänlig som en gammal hederlig volvo eller nått, men men de kotar att ligga på topp vi visste om att sericen skulle göras hade liksom bara förträngt den lite. Nu ska Gona ta lite kallvatten och gå ner och väcka sambo *hehehe*

Chiao

Allvarligt.

Nu är det inte kul längre! Denna trötthet tar knäcken på mig, men alla prover är bra och grodan mår prima. Undra vaför jag är så satans trött då? Ja de lär jag ju aldrig få svar på.
Tack snälla Micke för skjutsen som vi tiggde =)
Sitter i soffan och försöker hålla mig vaken en stund till innan jag ringer och säger godnatt till min älskling som kommer hem i morron =)
Vi ska även åka till Fränsta och fira Hasse & Evas mormor i morron eftermiddag. Ska bli trevligt att åka dit igen för de va ju så länge sen sist tror de va ett år sen eller nått sånt. Tack Anki för avarden =)

Chiao

Spiderwick

Så heter Victors bok som jag läser för han. Nu ikväll efter att vi hade kommit hem så läste jag ur boken som utlovat men jag höll på somna medans jag läste *läskigt trött* plus att bussresan hem va inte den lättaste att hålla sig vaken på, inte för Virre heller som var ganska trött han oxå. Han ligger i sängen så jag hoppas att han somnar snabbt ikväll oxå, för de blir upp idigt i morron oxå. Jag ska ta och ringa upp Hasse och säga godnatt sen blir de borsta tänder och krypa ner under täcke och krama Hasses kudde.

Inte människa än...

Har absolut inte sovit gott inatt var för trött och dessutom för få timmar, så de gäller att jag håller igång så länge som möjligt sen blir de att lägga sig tidigt.
Hoppas att fritidspersonalen är mer synlig idag efter går dagens händelse, jag säger då bara de att dom kn inte vara männsklig där för att gå på toa när dom är ensam personal de gör dom inte. Antingen så har dom inte behov som vi andra dödliga eller så är dom super människor. Tja jag får väl prata högt och klampa på vägen in så dom både hör och ser mig, för så liten är jag då rakt inte. Kanske ska låna Virres visselpipa, tror ni dom hör mig då? =)
Nu ska Gona göra sig klar att halka ner till bussen.

Chiao

Victor kommer idag =)

Idag kom jag upp sent, Hasse hade försökt väckt mig när han vaknade till liv men jag vet inget om det *snacka om trött*
Vi har inte kommit så långt med dagen som vi hade tänkt men allt har sin tid sägs de ju. Jag ska ta och greja lite samt skriva matlista till mig och Victor nu när Hasse ska vara borta i några dagar.

                                                                                                                                                                                                                                  


Nu har jag precis satt mig ner i soffan en sväng efter att har fixat fram maten och fixat bort från bordet efter maten med disk å stök som blir. Victor är nere och donar med datorn på deras tv/data rum och Hasse har fortsatt att tapetsera. De kommer att bli skit snyggt och ljust i hallen nere sen när allt e klart, vit tapet med silver mönstrade kinatecken och vitmålad halvpanel. Vi kommer att lägga ut kort här sen när det är klart. Sen är det bara hallen uppe kvar wehooo...........
Sitter och funderar på vad jag och Virre ska äta för middag i morron, jag tror de blir något enkelt som köttsoppa eller potatis med köttbullar som står på menyen. Får helt enkelt se vad vi är sugen på när det är dax för middag, efter maten så ska jag och Virre tända ljus och jag har lovat att läsa för han i sin nya bok. Ska bli riktigt myspys =)

Änglar utan vingar =)

De e mina svärföräldrar de! Vi har fått hjälp av dom idag med att riva tapet nere i hallen, de va meningen att vi skulle tapetsera där idag men de ville sig inte de för de va massor av gammla lager tapet som vi blev tvungen att ta bort först så imorron blir de tapetsering av =)  Idag blev de tacos till middag här och vi fick äran att bjuda svärföräldrarna oxå, samt att snälla svärfar hjälpte mig att få upp julsaker på vinden och borrade upp hyllor i våran garderob. Så ett stort tack snälla söta rara ni för all hjälp idag, ni anar inte hur tacksam och glada vi är!
Jo just jah, jag sprang ju på Ingrid på stan med barnen och hon talade om att hon var nyförlovad *grattis grattis* lycka till med allt =)
Gona ska nu hjälpa sin sambo att spackla lite innan vi kryper ner i soffan och ser på film.

Chiao

Mätt som bara den.

Min älskling gjorde maten medans jag spacklade hallen nere, det blev klyftpotatis, lövbit och beasås *mumma*  så tack min älskade för den goa maten.
Dagen startade kl 10 på Marielles salong där jag fick mina ögonbryn plockade plus färgning, när det var klart så la hon på nån slags gel så jag inte skulle vara så röd efter behandlingen samt lite fundation *nöjd tjej* älsklingen min tyckte oxå att de blev snyggt. Efter brynplock så mötte jag upp mamma & mormor för en runda på stan, vi började på Lindex där vi alla fyndade på rea:an en massa trosor för 19,50:-/st mycke billigt. När vi var klar där så gick vi in på Indiska med det fanns inget som föll oss i smaken, så vidare ut i kylan och funderade på vilken lunch vi skulle spisa. Det blev en ohyggligt nyttig lunch på Body In Motion, de va gott tyckte vi allihopa. Riktigt mysigt hade vi jag, mamma å mormor, vi njöt av maten och satt och surrade en stund innan vi gick vidare mot Kicks för att jag skulle inhandla en ny parfym som jag hade fått i julklapp en gång redan men den hade gått sönder och dom hade inte fler hemma just då men nu så =)  Samt så köpte jag schampoo & balsam i märket Björn Axén för mitt hår mår inte så bra just nu. Sen på väg till Cubus så va vi in och tittade en snabbis på Ur&Penn för mormor skulle ha ett nytt klockarmband men tyvär så fanns de inget hemma så vi tog Cubus på en gång när vi var så nära. Vi fyndade även där, jag köpte ett par byxor, två toppar samt ögonskuggor på rea. Mycket nöjd med shopping turen så var de dax för mamma och mormor att bege sig till bussen och jag i min tur begav mig till Hasse som var och hjälpte sin kompis. Väl där så fick jag resehanddukar till ett värde av ca 250:- så tack snälla så jätte mycket för de.
Efter att Hasse va klar så åkte vi till macken och sa hej till dom som jobbade efter de så tiggde vi en kopp kaffe och the av Mia, där blev vi inte kvar så sent denna gång för vi skulle ju åka och handla och ni kan ju gissa vart vi skulle då *asg*  jah på COOP =)  Som vanligt så tog de ju sin lilla tid att ta sig igenom där *s* men vi hittade hem till sist iaf. Så nu sitter vi äntligen i soffan båda två och tittar på körslaget, eller rättare sagt........ Hasse ligger i soffan och snarkar medans jag sitter här och bloggar samt tittar på tv.
Tack å hej från Gona ikväll =)

Chiao

Lite avis

Har ju glömt att tala om att vi var och hälsade på Maria & Jonas i deras hus, jädrans va snyggt dom har fått till de. Blev lite avis för deras hus kändes mycke större än vårat, men jag är inte missnöjd med vårat hus heller som de kan missförstås. Nej nej absolut inte men för de kan jag få vara lite avis på dom =)
Nu sitter jag och väntar på att Hasse ska göra sig klar så vi kan åka in till stan, jag och mamma ska kolla runt lite och Hasse ska hjälpa en kompis med en hemsida.  Det blir mer om dagen sen när vi har kommit hem igen.

Chiao så länge

Tack för middagen Mia

De va super gott med tacos =)  Absolut icke planerat att vi skulle äta på eran mat idag men gott sällskap och god mat kan man ju inte tacka nej till, sen blev vi trötta allihopa och vi åkte hem. Känns lite dumt att lämna Mia efter maten så där men hoppas hon inte dricker ihjäl sig på kaffe nu med den nya kaffebryggen.
Kanske ska berätta att Mias kaffebrygg la av idag och så jag och Hasse va och hämtade en ny till Mia som hon beställt via telefon på Coop Forum. Vi köpte med lite B&J glass *mumms*   Längtar tills i morron då jag ska på stan och skämma bort mig själv lite =)  Har precis pratat med mamma och bad att hon skulle komma och hålla mig sällskap och att hon å jag ska luncha lite samt så ska jag kolla efter lite annat. Ska oxå fundera på hur jag ska lösa allt till veckan då jag blir gräs änka ett par dagar. Äh..... kom av mig lite tror jag, hade ju ganska mycket att skriva om men nu så fanns de helt plötsligt inte mycke alls att skriva om, nåja de kommer väl kanske senare. Nu ska Gona mysa ner sig i soffan med sin Hasse och titta på Let´s dance.

Chiao

Drömma kan man

För de kostar inget =)  Idag har jag och svärmor lämnat tillbax lite tapet rullar som vi inte skulle ha och bytte mot lite panelfärg istället. Tiden för återköp va 30 dagar och vi köpte i november men tack vare svärmor så fick vi tillgodokvitto. Sen vidare in för att kolla efter panelfärgen som beckers annonserar ut billigt men tydligen slut nästan överallt, vi fick syn på en 2,5L hink för 489:- men de visade sig att de gällde prisgaranti där så vi fick den för 399:- plus att dom drog av 12% oxå på de så vi fick lämna tillbax tapeter från nov, plus att vi fick panelfärg billigare och tillgodokvitto på 50:- *nöjd*
Sen in på Coop och handlade lite innan vi lunchade på Jade Garden, jag skulle bjuda men se de fick jag inte sa svärmor utan nästa gång fick jag bjuda. Hade ju planer på att bjuda henne idag för att hon ställer upp så jädra mycke på oss gällande allt å inget. Vi tog oxå en snabbtitt på barnenshus för jag ville visa vilken säng jag och Hasse har tittat på till grodan samt att jag visade väggskötbordet som vi oxå tyckte va snyggt. Talade oxå om för svärmor att jag har "äntligen" hittat en vagn som vi kan tänka oss MEN när vi går ochh tittar på vagnarna på bh så blev jag dökär!!! Helt såld på en skit snygg plus praktisk på många sätt vagn. En emmmaljunga, Mondial Duo Combi färg Black Croc med matchande skötväska till. Men den va dyr så som sagt de är ju tur att det inte kostar att drömma. Vill ha vill ha vill ha..... Efter att Hasse har slutat jobbet idag så ska jag släpa med han till bh och spana in skönheten =) 
Undra om vi ska ta och åka iväg med soper ikväll, vi har inte tagit oss i kragen och åkt till återvinningen än vilket resulterar i att de e ganska fullt i kallförådet bakom dörren.  Undra vad jag ska göra för mat idag, hm jo jag tror de blir pyttipanna. Snabbt å enkelt så vi får mer tid med varadra.  Nu ska Gona kolla mailen.


Chiao

Inte ett jota....

......har jag gjort än så länge idag, vet inte varför men jag kommer bara inte igång att göra något. De får nog bli en sån där dag när man e lycklig att få på sig kläderna. Men om jag känner mig själv rätt så blir de något gjort iaf innan man kryper ner i sängen. Ikväll så ska man försöka komma isäng i tid för i morron bitti kommer svärmor och ska ta prover på både mig och Hasse, sen ska vi ska vi göra lite nytta innan de e dax för sambon att åkta till jobbet. Funderar på om jag ska klä på mig lite varmt och ta en promenad, måste först kolla hur kallt det är för jag har ju fortfarande inga täckisar och jag som är så frusen av mig klarar mig inte med bara långkallningar under byxorna. Ser att min sambo slutar strax, hoppas att han känner för att ta en stilla promenad här i området med mig. Kanske lusten faller på att göra lite nytta redan ikväll =)
Fick nyss ett samtal från Milla som jag inte har träffat eller pratat med på länge, de va trevligt. Vi pratade en stund och kollade av läget hos varandra och så =)
Näpp nu ska jag invänta min goa sambo.

Chiao

Utan barnvecka

Nu har grabbarna åkt, mycket tråkigt för de blir så tyst hemma. Visst har de varit skönt nu under dagen så Hasse och jag har tagit vara på lite tid med varandra *helt underbart* vi tog och käkade en tidig middag på Jade Garden i lugn och ro. Vi tog båda förrätt och varmrätt *mycket gott* efter de så tog vi en sväng in på rusta och köpte tapeter till båda hallarna så inga mer ursäkter att inte ta tag i de. Vi tog oxå en sväng in på birsta city för att kolla efter krukor till färska kryddor men vi började på Change där de va rea och Hasse fick vara smakråd, de slutade med en ny bh och nya trosor i mjuk spets * jätte fina*  sen vidare in på H&M där jag köpte ett par mammabyxor. Vi gick sakta men säkert omkring en stund och hamnade inne på Åhlens där vi köpte en  ny rakapparat till Hasse, jag hade presentkort där sen jag fyllde år så lite billigare vart de ju samt att jag oxå kan använda den, snacka om familje grej *skratt*  efter detta så tog vi en njutbar fika på Waynes Coffe, vi satt länge å väl och bara njöt av att sitta och surra samt ta de lugnt, inge stress. Innan vi gick till bilen så tog vi en sväng in på Cubus oxå för att shoppa två rea tröjor till Hasse och en icke rea tröja till mig. Hemma nöjda och glada över dagen även om vi gjorde av med mer pengar än vi hade räknat med, men vi kom fram til att vi vill inte ha dagen ogjord varken med de onyttiga fikat eller pengarna vi spenderade. Nu ska jag bara fortsätta att njuta av min sambos närhet och titta lite på tv med han.


Chiao

Klapp på axeln

Det ger jag mig själv för jag har pratat en timme med min jah va ska jag kalla henne?!? En människa som dom senaste åren inte har stått så högt i kurs i mina ögon. Ulrika var jätte snäll och ringde och frågade om jag ville ha en overall till Victor efter hennes son Dennis. Jag var inte sen att tacka ja till de erbjudandet. Så tack Ulrika för att du ringde mig!!!
Skönt en sak mindre att tänka på =)
Börjar känna mig rastlös de har varit så mycket på sista tiden så nu "händer" det inget alls, å i morron så åker pojkarna iväg =(  tiden sprang iväg även denna gång. Vi tyckte nyss att dom kom till oss juh....
Undra om jag ska ta och göra lite nytta här hemma kanske, strax så blir de full fart då Alex kommer på besök =)

Tack å hej

Fantasilös

Kommer inte på någon bra rubrik idag. Vad händer idag då? Jo vi ska greja lite grann som vanligt och ikväll så blir de körslaget =)  Vet inte om jag vill sticka ut näsan idag för när Hasse åkte till jobbet så va de -14 ute *brrr*  jag som inte har några täckisar =(   Hittade ett par täckisar till Pontus som varit utan jätte länge nu för av någon anledning så har inte hans far fixat något annat för pojken att ta på sig. De behöver inte kosta massor, vi hittade ett par för 149:- bra peng. Vi hittade tvär ingen ny overall till Virre för allt är utplockat, bara större och mindre stl =(  Han har ingen jacka här heller annars så har vi köpt ett par täckisar till han med. Jag skulle oxå kolla om jag hittade till mig själv men icke sa nicke att man kommer i nå sånt. Finns de inte täckisar för gravida??????  Vad gör dom i så fall när dom fryser och ska vara ute med resten av familjen???  Jag hittade iaf ett par rejäla vinterskor till mig själv, fryser jag om fötterna nu då blir jag mörkrädd.


Lite kort från gårdagen som utlovat.








Fiii fan va kallt....

Vi gick bort till hockeyplan men innan vi kommit fram så var man nästan genom frysen, men vi härdade ut ett tag för grabbarnas skull. Men när även dom tyckte de va kallt så blev jag lycklig med tanke på att mina ben höll på att domna bort av kylan, måste bara fixa ett par täckisar. Kosta vad de kosta vill, annars så kan jag inte vara ute med familjen å de vill man ju. Nu håller vi på att fixa lite fika, varm choklad med mackor, sen bär de av att uträtta resten av det vi hade tänkt oss. Vi tog med oss kameran oxå så bilder kommer lite senare på våra grabbs =)
Nu ska Gona värma sig *brrr*

Chiao

Sen frulle =)

Japp som vanligt när familjen Norström, Vesterlund är lediga så kommer vi ALDRIG upp i tid även om vi sagt de kvällen innan plus att vi ställt klockan. Klockan liksom bara springer iväg för oss vilket innabär att vid det här laget så har vi inte kommit utanför dörren än som vi tänkt, men vi är på väg iaf. Ska avrunda här nu så vi kan bege oss för tydligen så hänger allt på mig känns de som när någon frågor om de e klart för att gå ut.

Over and out

God fortsättning på 2009

Börjar med att tacka för de förslag jag fick ang mitt dåliga humör!  Hoppas att denna fösta dag på de nya året blir bra och naturligt vis resten av ala dagar detta år. Vi hade jätte trevligt igår med Elin, Fredrik och pojkarna, mycket god mat, dryck, samt efterätt å godis.......... Hoppas att alla hade lika trevligt som vi hade de.
Idag ska Hasse och svägerskans sambo Lars äta upp sig innan dom ska väga in sig och köra igång med bantning, själv så börjar jag om ett halv år =)
De tog lite längre tid att skriva detta inlägg än jag tänkt, fastnade i ett vänner maraton på kanal 5, tycker dom e sååå bra. Ska oxå se Ivanhoe på 3:an kl 15.20, har sett den varje år och kan den utan å innan men den är bara ett måste för min del.
Hasse jobbar idag men har tur att sluta tidigt * tur å tur han vill nog vara där längre* hihihihi 
I morron så ska jag släpa med min sambo på birsta för att byta parfymen som jag fick i julklapp av han och pojkarna, den läker =( så jag har inte kunna använda den än *snyft* ska oxå hämta Virres skridskor och hjälm hos Micke så vi kan gå till skriskoplan som ligger i närheten av oss, Synd att jag inte kan kränga på mig mina egna skriller och ta en tur, men de kan jag göra nästa år, hihihihi snacka om bambi på hal is för de va ju ett tag sen jag åkte på såna =)
Nu ska jag göra pojkarna sällskap, ha en fortsatt trevlig dag.

Chiao

RSS 2.0