Pssst

Jag kommer att äta något såååå gott när jag kommer hem, de e snudd på att man blir tills sig *hihihi* ja nyttigt e de då inte. Inte för att jag behöver mer onyttigt i min kropp men jag SKA äta de sen *mumms*

Lite kvar av lunchen

Har inte tid kvar för att skriva men gör de iaf, fast jag vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att jag vill hem nu. Men med lite tur så är de lugnt ikväll som de va igår.  Tänker ta en sovmorron i morron oxå även om vi har mycket att göra, men jag ska ju vara så pigg som möjligt ned tanke på att vi ska bort på middag i morroneftermiddag.
Med lite tur så kan vi börja riva tapet i huset i morron på dan, ska bli så kul att komma igång ,med renoveringen. Nu ser jag att jag har inte mer tid att skriva just nu så ha de gott.

Ny dag = Friska tag?

HA! de kunde jag drömma om Hasse e så go och väcker mig snällt men min dag är inte bra idag heller. Jag vill bara gå lägga mig och sova mer å mer å mer. Vill någon ge mig något så jag kan vakna å känna mig piggelin, de sägs att det ska gå över ganska snart men de känns hopplöst och inte nog med de så funderar jag på om jag har gravid depretion. Vill bara gömma mig i sängen och sova bort en par veckor vill inte alls klä på mig för att gå till jobbet eller nån annanstans. Alla kläder sitter fel, håret är livlöst, ansiktet är som ett albino russin, jag kan inte använda linserna pga mina ögon som oxå fortsätter att krånglar. Skulle kunna gråta en skvätt nu för jag tycker så synd om mig själv och synd om Hasse som får ta mycke skit pag mitt humör.
Nä nu ska jag ta och äta innan jag ska iväg på jobbet.

Jo TACK för alla kommentarer super glad jag blir, kul att Thomas hittade min sida å ja jag ska hälsa gänget. Kram alla!

Pissdag :(

Vet inte vad de är men jag mår inte alls bra, ska man inte gläns och må hyfsat glad när man e gravid?!? Men jag känner mig bara ful, fet, grå och trist!!!
Känner att lite skallebank e på intågande oxå, samt pratat med chefen och min taem leader hur min "situation" är idags läget. Chefen va gullig och grattade mig och sa åt mig att lyssna på min kropp, jag va dessutom ärlig nog och talade om att jag inte mår bra alls. Han sa att de va bara att komma in till han om jag ville prata, tack för de snälla Lars.
Jag sitter just nu och surrar lite i luren med Mia och själ lite tid till att skriva av mig här. Fan är helt under isen idag, vill bara hem!

Ha de gott, bye.

Hemma igen

Äntligen ett jobb pass över, fast jag måste säga att de va ganska soft att jobba ikväll inte så många samtal utan man fick tid att surfa runt lite skönt :)

Känner mig sugen på något men jag vet inte riktigt vad men är samtidigt ganska trött men ändå så känner jag att jag inte ärså pass ner varvad att jag kan somna även om jag gäspar hela tiden. I morron blir de mycket att komma ihåg för Hasse och jag är ledig och vi ska till Fresks för att kolla in tapeter och färg, sen vidare till Bauhaus för att kolla golv, vi ska till huset och mäta i alla rum samt handla till middagen som vi ska bjuda Elin å Fredrik på. Jag käbnner att jag måste sova iaf till halv tio om jag ska orka med allt, för denna gång så ska Fredrik få prova spela buzz :) 

Nä fixa lite te å macka innan jag kryper ner hejsan svejsan..... Kram på er

Tandfen

Ja inatt kanske tandfen kommer på besök för Victor tappade en tand innan han gick å la sig, han e för rolig lillkillen mammas han la tanden under sängen för någon har sagt att han får 50 kroner då, hahaha ja inte den här tandfen iaf en tia räcker lagom tycker jag.
Inte undra på att jag gäspar på som aldrig förr klockan va ju tio i ett för ett dygn sedan i och med vintertid å allt så fick vi en timme extra idag och jag kan säga att de va då tur annars så har vi inte hunnit med oss alls idag, båda Hasse å jag är tidsoptimister, vi planerar in i minsta detalj men likt förbannat så räcker inte tiden till *ruskar på huvet*  jaja nån gång så ska vi lära oss av de hela fråga e bara när.
 Näpp nu ska jag borsta tänderna och krypa ner. Natti natti och sov så gott!

Helgen redan över :(

Tycker att helgen gick för snabbt måste vara för att jag bara har Pontus så lite så när han väl är här så går de så fort. Pontus hade natt besök av Alex och Tobias, alla grabbarna har hafr de bra som de verkar med spel, film, dricka å en massa gotta.
Men nu är de bara Virre kvar tills i morron då han och jag har sovmorron, Victor har lov och jag jobbar kvällen. Pratade med Micke för en stund sen och fråga om de va okej att lilleman va med mig på förmiddagen å de va inga problem :)
Pontus blev hämtad precis efter maten, vi åt en av Pontus favo rätter stuvade makaroner och falukorv å som alltid när Hasse kockar så blir de mumms, med andra ord en go matlåda till i morron oxå *smaskens*
Jag har precis dammsugat medans Virre å Hasse är och tvättar pärlan på macken, Virre tycker de e så kul att följa med Hasse å hjälpa hn med de :)  Sen när dom kommer hem så ska vi mysa i soffan med lite choklad pudding å grädde för den som vill ha de.

Ja nu kan vi med glatt besked tala om att vi ska få tillökning i familojen Vesterlund, Norström. I maj ska Pontus och Victor få ett syskon, de va så kul att tala om det för dom. Skrattar lite för mig själv när jag tänker på alla dessa namnförslag som dom sa. Vi har inte bestämt något sånt ännu för de e ju ganska tidigt än å vad som hellst kan hända. Jag är i vecka 12 nu men jag måste säga att jag har mått kanon bra så när som på att jag nästan kan somna varsom helst och hur som helst. Jo och icke att förglömma mitt humör som inte alls är att leka med, fy fan vad jag tycker synd om Hasse. Men jag kan allvarligt inte rå för de, de bara liksom kommer . Ena sekunden kan jag va hur go och glad som hellst å nästa så blir jag jätte arg på han och börjar gråta.  Jag sa till Hasse att det är precis som det man läser om för så va inte jag med dom två andra, iaf inte som jag uppfattade de hela. De e bara Micke som kan svara på hur jag va mot han då.

Å denna ursäkta jävla trötthet! Jag har sovit bra inatt och sovit ut å allt de där, ändå så sitter jag och somnar till mot Hasse i soffan. De sista han sa innan han å Virre gick va att somna inte i soffan  nu :)   
Nä nu får dom ta och komma hem.

Kram på er alla.

Mys mys i soffan

Ja de ska vi strax ha. Jag. Hasse, Victor, Pontus, Alex och Tobias ska titta på tv och mysa med gotta å dricka sen kan jag tänka mig att de blir tv-spel för hela slanten för grabbarna.
Jo jag måste säga tusen tack goa Elin för choklad kaka å tidningen som jag fick igår av dig, du e för gullig du. Har precis tittat på Elin och Fredriks nya bil så Hasses tandvatten började rinna, tror min älskling e sugen på att byrta bil :)

Har oxå rensat garderoben min på kläder, tänk va skit man sparar för att jag tror att jag kommer att använda de nån gång igen, nä nu åkte skiten.  Va och tittade på vårat hus oxå så pojkarna skulle få se sina nya rum, dom tycker att de blir toppen att bo där. Nä nu ska jag sätta mig i soffan med de andra.

Kram på er.

Flytta nu.......

Vad jag längtar tills vi har flyttat! Jag sitter här och håller på att kissa på mig, vet inte vilken skinka jag ska sitta på...... åhhh.....vill ha mer än en toa NU!!! Synd att man inte är kille så man kan som dom säger slå knut på han, de e ju lite svårare för oss tjejer. 
Ikväll så får pojkarna en natt gäst, Alex ska sova här. De va längesen sist han gjorde de, ska bli spännande och en trevlig myskväll. Ska försöka få till en sen frulle och en dusch så smidigt som möjligt så inte hela dan försvinner för oss, men ack så skönt att sova ut!!! Skriver mer sen för jag är föööör kissnödig för att konsentrera mig nu.

Bye bye

Familjen är samlad.

Vad underbart de ska bli i helgen för vi har pojkarna och vi är ledig tillsammans allihop, t.o.m Hasse e ledig tillsammans med oss :) ska bli så skönt så skönt. Vi ska som sagt åka å titta på vårat nya boende i helgen å jag längtar som bara den tills de e dax att dra iväg med de första flyttlasset, men först ska de bli spännande att fixa till med färg å allt.

Ikväll får vi besök av gulliga Elin, Virre som har träffat henne förrut kommer att surra öronen av henne, tror att Pontus oxå kommer att gilla Elin. Ska bli kul att spela spel och umgås alla vi, Elins Fredrik ska ut med jobbet och vi tyckte att Elin kunde komma och va med oss istället för att vara själv hemma med alla ostkrokar å chips då e de bättre att dela med glada vänners lag, eller hur ???? :)   

Nä nu ska jag vila jag lovade Hasse de, men först ska jag betala lite räkningar. Ha de gött.

Hej hopp sockertopp

Nu har de inte blivit så mycke skrivit igen men denna gång kan jag skylla lite på jobb, jag har jobbat kväll hela veckan typ slutat mellan 23-24 efter de då e de natti natti för att kliva upp väcka Virre och se till att han kommer iväg till skolan. Sen har jag lagt mig och sovit igen tills de e dax att kliva upp å duscha sedan dax att dra iväg på jobbet, så tid för man å barn har knappt funnits. Ja vad säger man välkommen Veronica in i verkligheten! Tack tack säger jag då, alla är vi barn i början jag ska få kläm på de här jag oxå å innan man vet ordet av det så snrrar hjulet på av sig själv. 

Idag så mådde jag piss, skit å fy fan,,,,,,, blek som ett spöke i ansiktet och ont i huvet. De va bara att ringa in på jobbet å säga att jag inte kommer idag och krypa ner och sova, typiskt när man får ett jobb ja då ska man "skola in " kroppen för den vill inte vara med annars :(      Å som om det inte skulle vara nog så vill jag ha CIGG!!!!!!!! nu nu nu nu nu........ jävla skit som jag började med en gång i tiden. ja synden straffar sig själv på ett eller annat vis sägs de ju.

Jag måste ju tacka min underbara Mia för boken jag fick av henne igår när jag var med henne innan jag gick iväg å jobbade. En bok med 100 recept med choklad bakverk av alla de olika sorter , åhhh jag som älskar choklad!!!! 

Inte mycke gjort

Jag får inte mycke gjort här hemma när jag jobbar eftermiddag/kväll jag liksom kommer mig inte för. Men jag vill tacka min svärmor för att hon tog Victor igår när Hasse och jag jobbade, Victor sa att han haft jätte kul och att han varit lydig  *go gubben min*   Han är ju så söt när han sover, de va så gosigt att komma hem igår och pussa på en varm sovande Victor. Dessutom så ville Virre att Hasse skulle väcka han i morse och inte jag, vet inte varför men de lät så kul när Hasse berättade de, han kände sig rörd och de gjorde jag oxå.

Hasse kommer hem snart och vi ska åka och titta på vårat HUS, som de ser ut så är papperen klar i slutet av denna vecka. Både Hasse och jag e ledig i helgen gissa vart vi kommer att vara med måttstock, penna och papper :) 
Ska bli kul att visa grabbarna deras nya rum, vi längtar såååå mycket.

Undra hur många de e som ringer ikväll, så här på en vardagskväll. Skönt oxå att jobba kväll lite softare då, men de e ju på gott och ont risken e ju att man blir tröttare oxå.

Nu ringde Hasse så de e bara att avsluta här, hade så gott alla. Kram på er....

Barnvecka :)

Va skönt att barnen kommer denna vecka känns som en evighet sen sist dom va med mig. Synd att jag jobbar kväll mån till fre men de e bara för att jag ska komma in i rätt helg, jag hade turen att vara ledig i helgen och till helgen som kommer. Härligt att få vara hemma med man och barn :)  

I fredags började mina ögon att strejka igen, hm..... inte kul alls när det bränner och svider samt att synen blir sämre å inte hjälper ögon dropparna nå speciellt heller tycker jag men jag ska till läkarn snart iaf så jag får ta upp de då.  Samt min trötthet ska jag ta upp jag fattar inte, jag är ju inte människa som de e nu. Jag bara jobbar äter och sover som de e nu, allting och alla runt om mig blir lidande, inte kul alls trist som bara den. Förstår om jag snart inte har nägra vänner kvar för jag är inte skoj att prata med nu plus att jag ALDRIG hör av mig, men inte för att de kanske är någon tröst så ska ni veta att jag tänker på mina vänner VARJE dag iaf.

Nä nu ska jag in i duschen och sen dyka in i garderoben, måste göra mig klar för jag ska åka iväg och jobba kvällen å slutar inte förrän 22 ikväll, ptja..... jag vet ju iaf hur min kväll ser ut..... 

Jo just de ja Grattis Nisse på 50 års dagen, tack för den goa maten vi blev bjuden på i helegen. Min mosters sambo hade partaj i helgen och de började bra men ja vad säger man där spriten går in där springer vettet ut..........

Vi blev oxå bjudna på en riktig fest måltid av Elin & Fredrik i fredags direkt efter jag jobbat klart, riktigt trevligt och mysigt va de, hoppa att vi kan göra om de snart igen samt att klämma in en timme eller två med buzz oxå :)

Har inte tid med detta nå mer känner mig stressad, hej så så länge. Kram kram

Prov igen

Hade inte en aning om att jag skulle göra prov idag, så när jag klev in här i morse så kände jag bara NEJ jag vill inte. Sist jag gjorde provet så klarade jag det inte och tragiskt nog inte nu heller, fast denna gång så va de på gränsen så nästa gång blir tredje gången gillt!
Jag har nyss haft rast och ätit en ost macka och att skölja ner blev de lite bubbelvatten, blir samma sak till lunch för jag va så trött igår att jag inte orkade fixa en lunch låda tills idag. Men jag är ju inte utan så jag klagar inte, en macka eller två e ju aldrig fel :)

Känner mig lite för finklädd idag, jag har kjol på mig och skjorta. Inte riktigt jag kanske men min älskling tyckte att jag va fin idag och de känns ju bra iaf :)  Kanske en vane sak att ha såna här kläder, jag har jämt mjukbyxor och stor tröja på mig. Man kanske ska ta och försöka klä sig lite bättre, samt i med linser och på med lite färg i ansiktet. Vilket jag oxå har idag, känner mig riktigt pigg ( fast trött ändå, hur nu de gick ihop )

Nä nu ska jag ta samtal, Kram på er.

Go morron.

Tack älskling för allt du gör hemma, det är värt guld även om jag har lite svårt att visa de emellan åt. Ja trött som ett djur sitter jag här och skriver en rad eller två, fan ser att jag inte hinner skriva mer heller för jag måste göra mig klar för jobbet. Hoppas jag hinner skriva mer där, nä nu ska jag väcka Hasse. Kram på er.

Va jag är pigg och glad ..............

............hahahaha hur många av er trodde på de?!  Så trist att skriva att jag e trött även om jag e de jämt å ständigt. Ge e tur att jag har Hasse som pysslar och donar lite nu och då. Han har vikt undan tvätten samt strykit den, han e ju bara så duktig min älskling. Hoppas att jag e vaken när han kommer hem ikväll efter sitt jobb. Jag sitter nästan och sover just nu, måste göra nånting hela tiden annars så e de kört.
Jag hade tänkt blogga en snabbis på jobbet men de fanns inte tid till de, de va samtal heeeeela tiden. Vilket e bra för de e ju de jag får betalt för :)  Får se hur det är i morron då jag jobbar kvällen dock inte allt för sen men har ändå jobbtid tills kl 20. Jag får sova ända tills kl 9 i morronbitti *weho*   
Nä nu ska jag ringa Mia och höra hur hennes dag har varit. Kram på er.

Yrbollen slår till igen....

Såg att jag har skrivit fel och dessutom inte nämt go Maria som bla va med oss den där kvällen för två år sen.  Ja inte lätt att göra saker rätt när man är trötter. Slutar snart tack å lov, känner att de börja kännas på nu eller så är de för att jag vet att jag snart slutar.
Nu är de barnledig vecka lite trist men samtidigt skönt, för vi har den turen att få ladda batterierna när vi är ifrån varan så att de e fulladdat av energi och som vanligt överflöd av kärlek till pojkarna.
Ska bli spännande att flytta längtar så jag håller på att dö........ tiden går sakta när man längtar efter något.  Ska bli så kul att fixa varsit rum till Pontus och Victor, jag och Hasse satt igår och drömde oss bort i tapeter och färgernas värld :)
Tack å lov så låter de som om vi är ganska överrens än så länge när de gäller färger å annat *blink*

Va skönt de ska bli i morrron då jag e ledig, ska ta värsta sovmorronen och sedan ska jag ringa en del samtal som jag har skjutit på för att jag har jobbat.  Måste även komma ihåg att ringa moster Kerstin för att höra vad hennes sambo önskar sig nu när de vankas kalas till helgen och jag är ledig då *skönt*
Fördelen med att jobba är att jag uppskattar min lediga tid på ett helt annat sätt :)

Nä nu ska jag jobba som satan den sista tiden innan jag slutar. Kram på er.

Musikpolisen

Jag glömmer aldrig sommaren i stan för två år sedan när de va drakrodden i stan, ja nyktert va de då inte den saken är då säker. Jag och Hasse träffades som vänner och umgicks den kvällen i glada vänners lag, när mörkret började falla så va vi in i ett öltält vid ån och där spelade ett band som heter musikpolisen. Nu två och ett halvt år senare så sitter jag och jobbar med han som spelar trummor i de bandet :)  lite komiskt e de ju. Kommer ihåg att vi tyckte att dom va grym på att spela å sjunga.

Nä nu ska jobba vidare. Kram på er.

Jobbet

Det är fredags kväll och jag sitter på jobbet istället för att vara hemma med barn och blivande sambo, men man ska väl inte klaga för jag får ju betalt och jag har ett jobb.  De e ganska lugnt på jobbet de få samtal som kommr in är från kunder som ringer från krogen och vill ha hjälp med några inställningar eller tappad mobil. Jag har suttit och läst anonnser på blocket och får betalt de ni :)  Sitter och lurar på vilken sida jag ska besöka nu i väntan på nästa samtal som kan komma allt från nu tills om en massa minuter.......
Nä nu ska jag kolla lite bloggar eller nått annat kul, ha de gött. Kram p´å er

Jävla hormoner......

Inte lätt när hormonerna lever rövare i kroppen. Dom får en att tjafsa om en simpel matlåta, herregud e de nått att orda om egentligen. Nä de e ju inte de, jag blir så trött på mig själv just nu. Låt karl stackarn vara, han ville ju bara vara snäll när han frågade varför jag inte skulle ha den. De va ju faktiskt super go mat i den, för er som blev nyfiken så va de fläskfile, hasselbackspotatis och beasås. Gott som attan va de!  På tal om mer som va gott så var de det Maria och Jonas bjöd på igår, nån slags kola kaka med åppelbitar på och vaniljsås........behöver jag säga mer......... skulle kunna äta de idag oxå så vilken tur att jag inte har nå recept på den än. Har funderingar på om jag ska baka en kladdkaka  i helgen de e ju så gott de med.  Tusen tack Maria för alla kläder. Dom svarta byxorna blev klara favoriter direkt :) 
 
Snart kommer Virre hem från innebandyn, Pontus sitter på deras rum å väntar på han. Snälla svärmor ställde upp och körde mig att hämta Pontus på hans skola, Hasses bror Robin va oxå med de va jätte kul att träffa han för de va så lönge sen sist.

Middags planerna för idag blir för mig, Pontus och Virre, de serveras chili con carne idag. Sitter och gäspar för fullt redan nu å jag som ska jobba ikväll. Tur att de går till sig när man väl är på jobbet.  Nu kom jag inte på nå mer att skriva för denna gång, ha de så bra. Kram på er....

Sitter på jobbet

Fy satan va jag är trött, dock inge ovanligt när de gäller mig.  Jag har precios börjat mitt morron pass och det är lugnt på samtal än så länge, men de kommer nog snart.  Va skönt de ska bli i morron när man börjar på kvällen, jag är så grymt trött nu på morron kvisten så de e ett under att jag kan sitta utan att somna. De blir inte många rader nu men några iaf, får försöka skriva mer i eftermiddag om jag in somnar i soffan.

Nä nu börjar samtalen rull in, vi hörs. Kram kram

Snart så.........

......är vi husägare till ett radhus :) :) :)           Hon accepterade vårat bud till slut!  Vi ska ringa henne ikväll för att bestämma närmare detaljer som när vi får flytta in osv. Känns bara såååå kul men oxå overkligt, fast de går väl till sig när vi har nyckeln i handen.

Jag hade en ledig dag igår, på min lediga dag så va jag med mormor och Bettan på birsta. Vi handlade lite på coop sen blev de en kaffe på McDonalds, ja inte för mig då jag tog en muffins och lite vatten. Senare på kvällen hade vi tvättstuga och vi fick besök av Keba, vi spelade lite buzz och surrade lite innan de va dax att krypa ner och sova.

Idag på jobbet har de gått upp å ner, vissa samtal har varit lätt och vissa va svår. Skönt att jag jobbar kort dag i morron och att Hasse gör de oxå. Vi får passa på att mysa lite kanske ta en promenad om de e finväder.

Nu är jag så ouppmärksam att jag kommer inte att skriva nå mer ikväll.  Kram på er.

Weehooo........

Vad jag är så pigg och fräsch den här tiden på morron, hmrf.... eller kanske inte!!!!! Sitter som en flodhäst med morronrock och tuppkam på huvet. Ja va säger man........ sexigt värre .........  Tur man har sitt på de torra :)  

Va sjuka drömmar man kan ha igentligen! Jag som nyss slutat röka (tre veckor sedan, klappar mig själv på huvet) fast ibland känns de som om jag slutade igår, lite jobbigt emellan åt. Hur som helst så drömmer jag ganska mycket om att jag röker å hur gott de e.........  Ja vet att de snart går över osv osv....... men de e tokjobbit iaf ibland.  Felet är ju att jag ersätter ciggen med annat skit istället, ibland är jag duktig och äter frukt men så kommer de tillfällen som jag bara stoppar i mig de som är gott och onyttigt, kan säga att de syns på kroppen nu :(   Måste säga att jag tyckte de va lättare att sköta sig med kost och annats sånt där när jag rökte, visst va jag sugen ibland men absolut inte så ofta och de va lättare att stå emot på nå vis. Låter kanske lite sjukt men så upplever jag de hela.

Victors faster Kristina gifte sig i helgen, såg lite kort från de igår, gudars så vackert de va! Jag blev lite känslosam där en stund. Jätte kul för dom tycker jag, de e liksom dom å inga andra. Ett par som hör ihop.

Nä nu ska jag göra klart väskan åt Virre Pirre innan han börjar i skolan. Han pratade om att vara med Emil efter skolan och Annette Emils mamma hade sagt att de va bara att ringa så jag får göra de. Ska kolla av vilket humör lilleman är på när han kommer hem oxå.

Hasse slutar tidigt idag, va skönt för då får vi en ledig dag tillsammans. Ja om han inte somnar på soffan av trötthet, han började ju klockan sex i morse. Måste erkänna att jag skulle inte vara så pigg efter jag hade jobbat om jag började den tiden.

Hmm........ oxå va de ju den ständiga frågan vad man ska göra för middag???? Inte en aning, helt ide torka just nu........  Men de släpper väl senare under dagen.

Nä fixa Virres väska va de ja. Kram på er.....

Kvällen

Märks att det är måndags eftermiddag/kväll på hela familjen, vi är trött och slut allihop. Victor gick och la sig tvär sur de e ett tecken på att han är övertrött.
Idag har jag fått mer gjort än pöå hela helgen, jag diskade och plockade med rentvätt i morse, när jag kom hem så fixade jag middag samtidigt som jag och Victor snodde ihop en sockerkaka, sen tog jag och diskade upp allt oxå. Jag känner mig helt offside just nu, ska ställa klockan för de blir å kliva upp i morron igen. 
I morron är de tvättstuge dax usch nödvändigt ont, men så skönt när de e gjort. Känner att jag är så trött så jag vet inte vad jag ska blogga om, får nog räcka så för ikväll.

Kram på er

Vill börja med............

.............att säga tack till alla mina goa kommentarer, hahaha de lät som om de va miljoner av dom....... de va de inte men ändå...... men de e bara att inse jag kommer alltid att vara dålig på att uppdatera på helegrna :)   Något att jobba på.......

Ja vad har hänt i helgen då?!  Jo i lördags så va de kanelbullens dag så ni kan ju bara tänka er vad jag vräke i mig *hihihi* först uppe hos svärföräldrarna, som de va ett tag sen nu vi var där så vi passade på innan Hasse började jobba. Sen tog jag sällskap av Mia när Hasse va på jobbet och mer bulla blev de......samt Mias goa mat kyckling med sambal å grejer *mums*
Efter att Hasse hade slutat så hämtade han mig och vi fortsatte med gotta och mys framför tv:n.

Söndag...... ja för en gångs skull så hände de en hel del, den började med att jag och svärmor gjorde birsta i jakten på en jacka till mig, Jag kan ärligt säga att jag har aldrig prövat så många jackor på en å samma dag i mitt liv förr ojoj vi bokstavligen gick igenom alla kläbutiker men å andra sidan så vet vi att vi inte missade något. Men tror ni vi hittade en jacka där då????!!!!??? Nä icke de blev en varsin glass från draken glass istället men ååååå så god den va den kommer jag att äta igen helt klart. Vi åkte hem över till slut men så komm ju svärmor på den briljanta iden om att dom har utförsäljning i folketshus här i Skönsberg så efter att ha lämnat av mig en gång så kom hon tillbax lika snabbt igen och vi åkte upp dit, men till slut så hittade vi en jacka och priset va inte farligt heller 400kr  för en jacka är inte farligt pris, iaf inte om man jämnför med alla tokiga priser vi så i birsta.

Efter att Hasse slutat jobbet så tiggde jag om chinamat för de va så länge sen, men ack så gott de va. Efter de så lånade vi en mortionscyckel från Hasses syster så nu blir de cyckla av.  Vi hann oxå med ett bio besök med några från Hasses jobb med respektive, vi så step brothers. Den va skoj men Hasse och jag hade förväntat oss mer så alltså inte riktigt nöjd med filmen men kul att gå på bio med dom, hoppas att vi kan göra om de snart.

Jo just ja jag höll på att glömma att vi köpte ett par snygga skor till mig i lördags oxå, tack älskling dom är jätte skön och snygg.

Nä nu ska jag ta och stoppa något i magen innan de e dax att åka på jobbet, ha en bra dag på er.

Å som vanligt så kram på er.........

Testing testing....

Tänk va tiden går fort de har redan gått fem veckor sen jag började på min fem veckors utbildning via jobbet. Idag ska vi ha prov direkt på morron usch tycker inte om prov men de går nog bra, bara att ta de lugnt och tänka efter på hur frågan lyder *icke slarvläsa*
Hasse hämtar mig tolv idag sen bär de av hem och luncha tillsammmans och umgås lite, Hasse ska till sin kompis Marcus ikväll och själv har jag inte en aning om avd jag ska hita på, får se om jag kan hålla mig vaken för som de känns nu så kan jag somna sittandes.
Nån som vet av något uppigande????? Ja inte kaffe då för de tycker jag inte om utan något annat som funkar?????

Nä nu måste jag resa mig från stolen för mina ögon håller på att ckecka in *somna* bäst att kollar handväskan, vi kvinnor kan ju komma på en hel del saker vi kan ta med oss i den *skratt*

Kram på er

Sjukskriven.

På 50% blev jag men läkaren ville att jag skulle vara hemma två till tre dagar helt för att vila ögonen men jag sa nej de vill jag inte, men 50% gick jag med på för hur än det är så svider de satan och jag ser inte så bra heller.

Har pratat med go Jane i över en timme på mobilen de e hon värd :) Vi pratas inte vid allt för ofta nu för tiden av ågon anledning, de har bara inte blivit så men ändå när vi träffas och surrar så finns de inge stop på oss *skratt*

När jag kom hem idag så har min älskling gjort middag, diskat, bäddat sängen och plockat. De e så man blir alldeles rörd tusen tack min älskling, jag är så glad att du finns i mitt liv. Älskar dig jätte mycket!
Nu har jag tänt en massa ljus runt om i lgh och väntar på att min älskade ska komma hem från jobbet så vi kan mysa lite innan de e dax att sova.

Ska kolla hur de går på tradera för mig, har budat på lite saker där. Ha en fortsatt trevlig kväll.

Kram på er

VC

Igår morse hade jag trubbel med att komma in på min bloggsida och igår kväll va jag för trött, så där av inget bloggande igår. Jag börjar med att tacka moster Betta för att hon hämtade mig efter jobbet igår och den goa maten hon bjöd på, dessutom fick jag med mig tre matlådor hem *kanoners*

Jag ringde vårdcentralen igår och fick en tid idag kl 10 på förmiddagen, så jag hade sovmorron fram tills kl 8 snacka om underbart de va :)  
Hoppas att dom kan göra något åt mina ögon så jag slipper ha ont i huvet oxå. En del som inte vet kan ju tycka att varför jag inte går till en optiker men de är inte därför utan jag har ont i mina ögon och dom svider som om jag har kletat med gullök. Så då blir de att jag tittar med jätte smala ögon och anstränger mig som bara den för jag sitter framför en dataskärm på jobbet helatiden, plus att jag har terminal glasögon..... Ja hur som helst jobbigt är de så nu får Dr snällt fixa så jag kan jobba.

På tal om jobba så jobbar älsklingen min kvällen, vilken tur han har ikväll för då orkar jag nog hålla mig vaken tills han e hemma och dessutom surra en stud oxå. Stackars Hassse jag brukar vara så slut på kvällarna så mellan tio och elva sover jag, igår hann han bara innanför dörren så somnade jag. Jag kämpade mig vaken för jag ville ha gonatt puss men ni ska veta att hade han inte kommit hem när han gjorde så hade jag inte orkat längre.


RSS 2.0