Va tomt de blev

Hasse har åkt iväg och lämnat Virre till skolan och jag sitter här i soffan i ett tyst hus, funderar på om jag ska ta och duka fram frulle till mig och sambon för vi höll Virre sällskap när han skulle äta men ville inget ha. Victor hade jätte svårt att varva ner igår och de tog tid innan han somnade, han riktigt kämpade in i de sista innan han kapitullerade och sov. Men jag måste oxå få berätta va ohyggligt gullig han va igår innan han kröp ner.
Efter allt stök och bök igår så la jag mig i sängen och tittade på tv medans Hasse och svärmor grejade, jag är lagt kort ligger så Virre kommer ner fär att ta nattkramen. Han klappar mig på magen och pratar till den att -Go natt bebisen sov så gott, syns i morron *mammas go hjärta* sen sprang han upp och la sig men somnade som sagt seeent. Hoppas att hans humör inte dyker ner i surheter idag nu när han kommer hem till pappa, Jeanette och dom andra barnen.
Igår kväll pratade vi om att rensa det sista i skrubb och förråd, men får se vad som blir av dagen. Min kära sambo är ju ledig idag, han pratade om att åka och titta på dörrlister men jag känner att tyvär säger kroppen NEJ till att existera idag =( så jag liter på min sambos omdömme och smak i den frågan.
Lite frulle kanske.........

Chiao

Fixar dag

Snart är svärmor på intågande, vi eller jag ska få lite hjälp här hemma för Hasse har åkt iväg till jobbet. Får se vad som blir gjort eller om vi surrar iväg den mesta av tiden för de har ju oxå hänt =)
Ska ta mig en dusch och försöka få på mig lite kläder och fixa sen frulle till pojkarna, dom e så pass stora att dom brukar ta för sig själv men dom va inte hungrig tidigare så jag fixar de om en stund, kan va skönt och sitta och mysa med dom  vid bordet och prata lite ditten å datten.

Hasse ringde precis och ville att jag skulle kolla på lappen när han börjar och det visade sig att han börjar om en timme och inte nu, ja se där de känns bekant .......... har ni hört den förrut?! Ja han blev ju inte sen till jobbet iaf, hoppas att han lär sig att skriva upp sina tider istället för att vara "säker" på att han börjar en viss tid. Skriv upp i köket älskling!!! Jag såg att det stod den tiden i köket men sist jag kollade där denna vecka så stämmde det inte så därför sa jag inget. Ja de e ju tur han trivs på sitt jobb och nu hinner han ta sig en fika i lugn och ro =)
Så de kan gå..... nu ska jag masa mig in i duschen...

See ya

Sommartid

Inatt ska man ställa om klockan till sommartid, va synd att det inte innebär att det slutar snöa och att snön försvinner =( äe så less på snö och is nu, Victor kom och sa de han med. Mamma kan de inte sluta snöa nu, jag tycker att det räcker. *go killen min*
Pontus åkte tidigt till Alex i morse men blir upphämtat när Hasse slutar jobbet så han hinner vara med sin lillebror oxå, de gäller att fördela tiden lite. Det är inte så jag tvingar han att vara med sin lillebror tvärt om så gillar han det mycket.
I morron kommer svärmor hit och ska leka fixar Frasse massa små saker som ska göras som jag/vi får hjälp med, Hasse han jobbar så jag längtar tills hon kommer så jag får lite vuxen sällskap.
Vi ska oxå fira i morron och Victor har fått välja tårta, det blev en porslinstårta (prinsesstårta) vet inte om han hört fel eller om han trodde att dom hette så =)
Hasse jobbr till kl 18 i morron så kanske med lite tur så kan jag, svärmor och barnen packa in oss i hennes bil för att köra hem Pontus. Vill ju inte att han kommer hem till pappa allt för sent heller då han ska upp i skolan på måndag.
Idag kära vänner händer det inte mycket för jag har tyvär ganska ont men jag ska göra mitt bästa för att fixa lite här hemma, det blir tacos här till middag samt lite gotta med barnen till kvällen. Tack var Annlo så kom jag iväg och handlade igår kväll inför helgen, jag/vi har planerat välldigt illa denna gång med tanke på att vi vet hur mycket Hasse jobbar denna vecka ändå så hade vi inte förberett riktigt med matlista och sånt över helgen. Men nu så är det gjort iaf och min älskling kan åka hem direkt efter jobbet utan att behöva täbka på att handla hem något.
Jag ska ta och kasta mig över boken igen för den är sååå spännande och jag har lite tid just nu.

See ya

Efterlängtade fredag

Som vanligt så längtar vi tills varje fredag men dom som är varannan helg är så speciell för då har vi båda pojkarna =)
Idag så sitter jag och Victor och längtar efter Pontus i soffan, då Victor inte alls är kry. Eller han var inte de klockan ett inatt men nu så är han mycket piggare. Han spyde en gång inatt och sen va de bra, tycker att han känns varm men han har ingen feber. Så vi tippar på att hans lilla kropp är trött och slut bara.
Underbara Jejje lånar våran bil idag så Pontus kan komma hem i vettig tid, va ju meningen att hon och jag skulle åka men de blev ju inte så..... Hon och jag får ta en annan dag till att träffas istället.
Ikväll är det sista delen av Let´s dance, gissa vem som sitter klistrad kl 20 ( me, me, me, me)   funderar på om jag ska smöra till mig lite hjälp av min sambo att få till en fruksallad som jag kan mumsa på och kanske men bara kanske lite vanilj glass till.
Eller varför inte ge sig på att göra en frukt smoothie igen fast på rätt sätt denna gång *asg* kommer till varför strax....
Vi hade besök av Keba igår, de e alltid lika trevligt att träffa han. Så snäll, trevlig och go. Vi skulle se film så jag skulle testa och göra en smoothie till mig och Keba då Hasse inte tycker om saker med frukt i. Japp sagt och gjort utan att kolla recept så skivade jag banan och hällde på mjölk, sen mixade jag de hela och trodde att de där blir skit bra. Men näääää de smakade konstigt, började sedan kolla på nätet och ser att man ska ha en del annat oxå. Ja stackars Keba drack och höll god minn, fast jag bad han hälla ut men icke han är ju för snäll oxå till råga på allt och säger att nä jag ska nog få i mig den här *urk* men innan de va klart så valde han sitt kaffe iaf *asg* vilket jag oxå skulle ha gjort om jag drack kaffe.
Vi såg oxå på film igår Funny Games hette den, kan man ge den minus 75 solar eller nått för fy fan vilken totalt värdelös film, de va bland det sämsta vi sett på länge, en riktigt psyko film.

Nu ska jag ta och läsa lite i boken jag börjat med. Tjingeling så länge....

Charmkurs

Nu har jag äntligen satt mig ner efter att vandrat en stund, fy de känns både här och där i kroppen. Dagen flöt på bra, har nu varit och gjort affärer med min exmake på stan och de känns bra. Snälla svärmor var med och körde runt mig som en miss daisy. Men nu är det klart! Träffade på S utanför banken och de var inte igår kan jag säga, super kul att träffa henne igen =) Vi sa att vi måste ta och träffas över en kaffe men jag vet ju hur de blir med det, man säger så mycket när man träffas så där och dessutom menar det men steget kan vara långt från att säga till att göra, n vet mycket snack och lite verkstad. Syftade inte på någon speciell utan i ren allmänhet liksom.
Personalen på Swedbank kan behöva kosta på iaf en av personalen en charmkurs för fy fanken vilket stoplskott de va som satt där inne, mespropp och inte kunde le till kunderna heller.....
Jag kan ta hennes jobb jag för jag skulle göra ett betydligt bätter jobb än henne iaf när det gäller kundbemötande! Jag brukar inte ha höga tankar om mig själv men i detta fall så  är jag säker =)

Vad händer nu då??? Jo jag ska strax börja med maten liksom lika bra att hålla igång innan kroppen låser sig helt för mig. Har iaf fylt diskmaskinen och startat den samt sytt fast en knapp i Hasses jobbskjorta, startat tvättmaskinen, vikt undan lite rentvättade bebis kläder och luftat hans nya sängkläder innan dom ska tvättas och  tagit fram nya spjälskyddet som matchar sängkläderna.
Känner att jag måste resa mig nu på en gång annars så kommer jag inte kunna fixa med maten....... ingen gourme middag idag, vi ska äta falukorv och vitabönor. Smakar okej men de går snabbt att sno ihop (värma på)


Chiao

Hjärtklappning

Sitter i soffan tok svettig som bara den och jag har haft hjärtklappning hela dan plus att så fort jag rör mig så säger fogarna ifrån och de hugger liksom till i magen så fort jag ska resa mig. Ja bättre dagar har jag haft i mina dar, de e tur att det bara är 7 veckor kvar nu.
Jag ska göra mig klar för att åka till banken och fixa lite saker sen blir de att hämta Virre man. Vill tacka Jeanette och Erika för igår, det var guld värt! Så tusen tack för att ni stannade och surrade bort en stund med mig, lite trist att sitta själv när sambon jobbar och barnen inte tycker att mamma e rolig längre utan roar sig själv.
Pratar med Mia nu i luren medans jag väntar på min privatchafför svärmor =)  Hon har verkligen ställt upp i vått och torrt vet inte vad vi hade gjort utan henne!



Underbart väder

Men jag har tyvär ingen lust med nånting =(  De e nu jag skulle ha passa på att sitta på alltan nere i solen och bara njuta, men icke inte jag heller jag bara tittade ut och konstaterade att de skulle vara mysigt men känner absolut inte för de. Vet att jag kommer att ångra mig sen men men då är de för sent.
Solen skiner och det är inte alls för kallt men vad är det för fel på mig då????? Jag sitter som om jag sålt smöret och tappat pengarna. Gick och la mig efter att Hasse skjutsat Virre till skolan så nu kommer jag väl inte att somna förrän långt efter resten av familjen. Så där har jag klagat nog nu då?!?? Njae jag vet inte än.......
Hade jag kunnat röra mig så vet jag vad jag hade tagit tag i, men vad hjälper de mig nu. Jag får göra det ända jag kan just nu de e å äta, ska masa mig iväg och ta mig lite frukt och en macka.
Hoppas att Erat humör och dag är bättre än mitt, men dan är inte över än så visst finns de hopp.

Chiao

Shopping

Jag var och shoppade lite på pashion med min svägerska Eva och vi fyndade en del saker nu när dom har 50% utförsäljning. Dessa saker fyndade jag.........


Lip Gloss



Mini lip glossar


Neon ögonskuggor plus applicator (den rosa hade jag sedan innan)




Tyvärr så gillade jag inte smaken på lipglosserna =( Men de kan ju ha att göra med mitt "tillstånd" ska ge de några till chanser innan jag överväger att lägga dom på hyllan. Tur att de va på rea så det inte var ordinarie pris, kan ångra lite att jag inte köpte mer av sånt jag använder ofta men det var så mycket folk där plus att det var trångt som fan mellan hyllorna. Men i det stora hela så är jag nöjd med fynden.

Skit väder

Klart att de ska snöa ännu mer...... ja jag hade ju inte vänta mig att de skulle vara vår nu men hade nog hoppas att det skulle hinna smälta bort lite mer snö innan de kom mer. Men men man kan inte få allt man vill......

Håller på att vänta på att Hasse ska fixa klart datorn ner så jag kan åka på birsta en snabbis sen ska Hasse KLIPPA sig, ÄNTLIGEN!!!! Efter mycket tjat och jag ringer och beställer klipptid till min sambo, samt massor av tjat från folk runt omkring så ger han vika för saxen.


Söndag

Ja än så länge har vi inte gjort så många knop. Vi har fikat, duschat och hängt lite tvätt, vi ska iväg nu och titta på en spjälsäng ute på Alnö sen vet jag inte vad vi ska hitta på. Får se om eventuellt att E & F kommer förbi på en filmkväll.
Nu ska jag göra mig klar för att åka.

Chiao

Hoppsan

Nu var det en liten evighet sen jag uppdaterade ser jag, har inte haft ork att skriva för jag har en mega mage ivägen plus att orkar inte flytta runt laptoppen för att hitta en "skön" skrivställning för jag har full schå att flytta runt mig själv.

Helgen i stort har flygit iväg.

Fredag:
Eva och Lars kommer förbi på eftermiddagen för vi skulle äntligen ses och spela lite sällskaps spel, vilket vi gjorde med råge oxå för 04.30 sa vi godnatt till varandra. Kul som bara den och klockan flög iväg tror inte de va nån av oss som tänkte på va klockan var, ja hur som helst så va de jätte kul =) Så tack så mycket E & L för en trevlig natt =)
Resten av "natten" blev kattastrof för min del vet inte varför. Trött som jag vet inte vad var jag men sova icke sa nicke vaknade en till två ggr per timme samt vred och vände mig lika mycket om inte mer vilket blev ett resultat på en välldigt OND dag.

Lördag:
Ja som sagt från tidigare så hade jag ljuvligt ont hela dagen =(  men bara att bita ihop så gott de gick. Goa Linda kom på middag och husvisit. Vi bjöd på Hasses berömda wok *mmmmmmm* ljuvligt gott som alltid! Sen surrade vi på som bara den och lite senare blev de glass till efterrätt *gott gott*
Vi satt och surrade som bara den och rätt som de va så va klockan efter midnatt, hej å hå där flög tiden bort igen...... men jätte trevligt hade vi =)


Glömde ju

Att skriva om Virres utvecklings samtal igår. Jag kände mig lugn över samtalet för de märks på Virre vilka framsteg han gjort samt humöret är för det mesta på topp, och mycke riktigt så va allt kanon bra. Virre fick mycket beröm av sin fröken, svårt att beskriva med ord  hur stolt man blir som förälder när man hör det.
Jag ringde upp mina sista slantar på mobilen för jag ville höra med Virre hur de gick på lilla wasaloppet för han idag, han sa att det var jobbigt men jätte kul och att vädret blev ju så bra.
Han var en riktigt nöjd kille =)

1h 40 min

De va länge sedan jag pratade så länge med nån men min kära barndomskamrat från Hudiksvall nu mera Stockholmsbo ringde och vi surrade och surrade och surrade, vi har inte pratas på över tre månader.  Så jäkla skönt att höra att hon är sig själv igen efter en skit jobbig period i hennes liv.  Ja jag blev så super glad att prata med henne igen vilket är bra en dag som denna.
Jag har vaknat ett antal ggr inatt för att det har gjort så in i h-vete ont och det har inte varit nå bättre under dagen heller, vilket tyvärr innebar att middagen som min älskade Jejje skulle bjuda mig på idag blev inställd för jag kände att jag klarade tyvär inte att att kliva utanför dörren =(
Så jag har suttit och halv legat i soffan hela dan, visst kan de va skönt att inget göra men inte när det är så här.

Måste få tacka min goa Mia för igår. För go mat och fika plus all uppassning som hon ger mig när jag är där även om jag tycker att hennes kropp inte orkar det, samt tack tack Jeanette för en trevlig spel och surr kväll med dig och Mia, hoppas att vi kan göra om det snart för ni vill väl ha revansch? *blink* hihihihi

Saknar min älskade sambo jätte mycket gör jag, längtar sååååå mycket tills i morron då han kommer hem.

V.32

Nu går de undan med veckorna, bara 8 veckor kvar nu ca för man vet ju aldrig när han vill komma ut. Så skönt att ha i bakhuvet att jag blir bättre i kroppen snart bara han e ute, kan inte beskriva med ord hur jobbigt det är att vara i detta tillstånd. Jag har börjat fått förvärkar oxå men dom kan man ju ha i en evighet innan allt sätter igång.

Hasse är borta nu tills på torsdags eftermiddag =( lite trist att vara själv på kvällarna och nätterna när man e van att dela med någon. Tänk så fort man vänjer sig att han någon nära så där varje natt, hoppas att min älksling kan sova gott när han e borta blir värre för han tycker jag då han är utan den han är van att dela säng med och dessutom utan sin egen säng. De e ju dubbelt upp så jag ska nog inte alls klaga.

Idag så ska jag och Micke på utvecklingssamtal för sonen, ska bli kul att höra om hans framsteg som han gjort för de vet vi att han har men ändå skoj att höra från någon annan i detta fall hans fröken. Jag får inte glömma Virres skidor för han ska ju åka lilla wasaloppet i morron har han pratat så stort om =)  Tur att jag har svärmor som skjutsar mig så jag kommer någon vart när Hasse e bota, sen ska jag vidare till Mia för en liten filmkväll och även denna gång så ställer svärmor upp att hämta mig ikväll efter det. Tusen tuse tack för att du ställer upp så mycket på mig/oss

Ha en bra dag alla för de tänker jag ha!

Några kort

Virre och Joppe




En body till Neo från hans farmor & farfar



En body och byxa som vi köpt



Två pyjamaser som vi köpt






Så där nu har jag lagt upp dom, som jag lovat för ett tag sen iaf kortet på bodyn till Neo från hans farmor & farfar.
Middagen och disken är avklarad nu *skönt* och både Pontus och Victor åt som jag vet inte vad. Jag funderar på vart dom stoppade all mat =) men jag blir sååå glad när dom äter bra. Pontus hann äta klart och hinna med några minuters tv-spel med lillebror innan hans pappa kom och hämtade han. Nu håller Virre på att spela lite själv och mummsar på lite godis som blev kvar sen igår. Ja jag vet att det inte är lördag men vi fuskar idag Virre och jag * visslar lite oskyldigt*

Sitter och funderar på hur jag ska lägga upp veckan nu när Hasse åker iväg, imorron vet jag att vi har föräldra träff på morron sen ska Hasse på sitt jobb för att gå på möte har då inte bestämt mig om jag ska vara i Skönsberg under tiden eller om jag ska hem och vänta på min älskling. Ska kolla igenom lite recept på en go middag som vi kan göra i morron när de nu är bara han och jag sen åker han på tisdags morron.
Pratade nyss med Micke som påminnde om utvecklingssamtalet som är för Victor på tisdags eftermiddag på skolan, så jag ska smöra för svärmor och höra om hon kan köra mig.

Nu ringer de här.... Bye bye

Helgen

Snart e denna helg över oxå de bara svoschar förbi....... Ska göra tidig middag idag för Pontus blir hämtad kl 16 ville ju sååååå gärna äta mammas (min) lasagn *glad*  Så jag ska se till att han hinner äta tills kl 16 ja jag å Victor oxå förstås, ska bli så mysigt för annars så blir Pontus nästan alltid hämtad allt mellan 12-15 på söndagar. Men längtar tills påsklovet som bara den för då är han hos mig/oss HELA vecka *wehoo* Hoppas bara att det inte ändras på någonting nu då med tanke på hur de har blivit förrut.

Igår gjorde jag och pojkarna så lite som möjligt, vi bara mös med varandra =)  När Hasse kom hem satt jag och Victor och tittade på hockey, Pontus sprang emellan tv-spel och kolla hur de gick för Timrå, hade förberett inför maten som Hasse skulle göra. Han är ju bara bäst på att stuva makaroner! Vet inte hur men han får till den sååååååå god, ungarna äter som om det inte fanns en morron dag. Inte bara dom kan jag ju lova *hihihihi*   Hade ju velat ätit mer men nu för tiden får de inte plats lika mycket vilket kanske e bra med tanke på hur stor jag är nu. Men Hasse tycker att jag äter så lite nu för tiden, japp de e Neo som tar upp all utrymme där inne =)
Som sagt de e nog bara bra att jag inte kan äta så mycket, jag lider inte av de och inte Neo heller för han tar ju först de han behöver. Systemet är uppbyggt så *facinerande*

Sitter och gruvar mig för att göra de mest självklara saker idag som ska göras för jag har en ajaj ont dag. Jag ska inte göra något speciellt bara ta mig en dusch (vi har badkar...ajaja...) fixa middagen ( Hasse jobbar till 19) klä på mig (tro de eller ej men de e ett helt företag) plocka ur rendisk ur maskinen för att sedan stoppa i ny smuts disk. 

Tror jag ska ta tjuren vid hornen och börja med att ta mig själv ner till duschen och sen pina mig över kanten för att njuta av duschen innan jag ska pina mig ur den igen.


That´s all for now folks

Fredagen den 13:e

Då kan man ju undra hur mycket som kan gå fel under dagen. Går något på tok så skyller jag på "dagen" men händer det inge konstigt, nä men då är de ju bara skrock =)
 Nu har min älskling varit så där jätte duktig han har grejat här hemma igen, det är med blandade känsor jag tittar på. Jag vill så gärna ha ett finger med i nästan allt men sorgligt nog så går de inte iaf. Han får ta åt sig äran för all städning och plockning, vilket han verkligen förtjänar!!!!
Idag får vi besök av Elin & Fredrik. Det var länge sedan vi hade middagsgäster och besök bara så där så de ska bli riktigt nice =)
Ska oxå suga åt mig av all närhet jag kan få av min sambo för nästa tisdag åker han bort och kommer inte hem förrän på torsdags kväll, de e ju inte så långtid alls om man inte är invalidos som jag är just nu. Sådan här gång så skulle man haft en "normal" graviditet där man är så där hyfsat rörlig som man förväntas vara i slutet av grav. Men å andra sidan kan jag bara hålla med om att Livet är en prövning. Ja dessa prövning visar sig lite olika för oss alla.
Nu ska jag ta mig in i köket och fixa något ätbart till mig och städerskan min *blink*  innan de är dax att hämta hem Pontus och Victor.

Panik i morse.

Ni anar inte vilken upptäckt jag gjorde i morse!????!  Jo jag hittade en VÅRTA under min ena tå!!! USCH!!! ÄCKLIGT!!!!
Måste ha blivit nu när jag går på vatten gympa, fick mindre lust att gå i morron. På vilka fler ställen kan jag få dom?????? fatta hur många som badar där under en veckas tid *ryser av bara tanken*

Idag har jag inte rört mig speciellt mycket men har jätte ont iaf, de e skrämmande hur illa de blir vecka för vecka. Börjar nästan bli lite ja ska man säga snudd på rädd, de e sån otäck känsla att kroppen låser sig med en sån smärta. Fortsätter det i den här takten så kommer jag snart inte utanför dörren =(

Nu ska jag se criminal minds.

Helt slut

Känner mig helt mör efter dagen fast jag inte gjort nå speciellt mest bara surra med svärmor och tittat när hon grejat, men de känns som värsta dubbelpassen på gym med en helkropps träningsverk.
Lite positivt är ju att jag blev sjukskriven i en månad i väntan på att fsk ska ta beslut om havandeskapspenning, de gick fort hos läkaren denna gång. De va klart på 10 min inkl att jag gick till och från väntrummet, eller jag gick å gick jag
sniglade mig fram. Så ingen tvekan denna gång utan han skrev ut intyget på en gång och han trodde inte att de skulle va problem för mig att få havandeskapspenningen men jag tar inte ut något i förskott när de gäller fsk.
Ska till jobbet i morron och lämna in papperen dit och säga hej till alla som har sitt pass då.
Tusen tack för idag kära svärmor och tack för igår till er båda! Ska ta kort ute i hallen sen så ni får se varför jag/vi är sååå nöjd. Neo har oxå fått en jätte fin body av sin farmor & farfar, på den kommer oxå kort sen.

Från de ena till de andra så f***n va gotta sugen jag är!!! *@+)=()(&%¤#""**(/&"#¤¤¤ grrrr

Nu ska jag zappa lite på tv:n

Piggelin

Ja inte jag då utan Virre va de i morse vilket jag och Hasse inte hade kunna gissat på med tanke på att han var rejält över trött igår samt att lillkillen har blivit kanon snorig, men han va lika glad som en sångfågel så hoppas hoppas att det humöret håller i sig tills de e dax att natta sänge ikväll.
Victor tittade på mig i morse och sa
-Mamma, snart kommer din bebis.
-Ja om nio veckor svarade jag
-Jah bara nio veckor kvar ( jätte glad )

Ja dom e för go dom små liven =)  Tror han oxå längtar lika mycket som vi tills de e klart, iaf jag som vill bli normal igen eller ja iaf som jag var innan =)

Vi ska snart iväg och köpa ett skrivbord till Victor sen ska jag till vårdcentralen och Hasse ska jobba så snälla underbara svärmor ska hämta upp mig sen så jag får hjälp att handla lite och senare hämta Virre från fritids, de blir bara jag och go pojken hemma till middag idag så de blir en av Virres favo rätter makaroner & köttbullar.
I morron ser jag inte mycket av min sambo heller för han jobbar ett riktigt blodigt pass, han börjar 8 och slutar 22. Vilken tur att han är ledig på fredag synd bara att han inte får sovmorron som han skulle ha behövt då han måste upp och köra Virre till skolan.
Vi ska hämta Pontus på fredag =) men innan det så ska vi sätta oss och göra en matlista för en vecka eller fler om vi kan, sen blir de att göra inköpslista på de. Hoppas att fantasin är med oss, annars så har vi ju lite recept att gå igenom oxå =)

Nu ska jag göra mig klar.

Den som söker....

.......han finner eller de som inte är stulet kommer alltid åter! Mycket bra ordspråk tycker jag, då kan man ju fråga vad de har med något att göra jo ni förstår att vi har börjat att ta tag i rennsning av förrådet vilket innebär att gå igenom alla säckar och kartonger som hamnar där. Sagt och gjort Hasse plockar in och ger mig dessa kartonger och säcker så dyker vi och hittar en massa "skit" som vi ska kasta vet inte varför vi tagit med de i första taget hit. Men så i botten på en kartong så hittade jag igen bilnyckeln som försvann i Skönsberg. Vi var helt säker på att vi råkat kasta den med grovsoporna den gången, för den fanns inte. Spelade ingen roll hur mycket vi letade, ja uppenbarligen så letade vi inte på de ställe där den låg men vände upp å ner på allt annat gjorde vi kan jag lova.

Ja så kan de vara.

 Ett stort grattis säger vi idag till Jejje som blir 30 år idag, hipp  hipp hurra på din födelsedag.
Hoppas att den blir lika bra som igår! Tack för en underbart god smörgåstårta gumman.

Idag blir de att åka lite hit och dit, ska först på föräldra utb mellan 9-11 efter det så blir de en sväng in på jobbet för att fylla i lite papper rätt till försäkringskassan så jag slipper få tillbax dom igen =(    sen kl 13 ska jag och Pontus pappa iväg på ett möte som tyvär inte Hasse kan följa med på¨för han har ett eget möte på jobbet, så jag ska ringa min kära svärmor när vi e klara så jag kan ta mig hem.
Längtar tills måndagar och fredagar vissa veckor för då kommer mina älskade pojkar, emn jag glömmer att Victor måste sova hos mormor varje mån - tis för Hasse börjar klockan sex på morronen och jag är inte i skick att ta bussen med han =(  min foglossning blir bara värre, känner att jag blir värre å värre. Kan snart inte lyfta in benen in i bilen.  Bästa för mig är att halv sitta eller halv ligga hur man nu säger med benen upp, för stå går bort samt ligga helt och sitta. Konstigt de där att mer eller mindre allt gör ont och när man har ont så är man inte människa. Inte en sån glad å positiv, framåt osv osv utan de blir mycket negativa, jobbiga tankar om dagen. Har liksom fullt upp med att vara "go å glad" hemma.
Nu ska jag ta och göra mig klar, behöver ju min mils långa start sträcka nu mera.

Ha en bra dag!

Väntar

på att moster snart ska komma hit så vi sedan kan bege oss till birsta för att fixa present till mormor och åka på ikea med kusin Stefan. Jag har iaf lagt kameran i hallen så jag hoppas att jag inte lämnar den där utan att jag får med mig den, för ni ska inte tro att bara för den ligger i hallen att jag får med mig den.......icke sa nicke...
Ska höra av mig till Anki och kolla om de blir räkgryta på lördag kanske =)
Kommer inte på något mer att skriva just nu så alla ni som läser får ha en jätte bra dag.

Ännu en dag

Nu var denna dag till ända, blev hämtad av moster och mormor. Åkte hem till mormor som bjöd på mat de blev potatisbullar med bacon och lingonsylt, inte direkt favvo maten men jätte tacksam iaf =) Jag, mormor och Toja spelade lite bismark *kort* innan Toja skjutsade ner mig till jobbet, så tusen tack snälla moster för de!
Moster kommer och hämtar upp mig i morron oxå för då ska jag fixa present till mormor som fyller år, skulle till Mia men får ta de  på torsdag istället.
Många kalas denna och grejer denna månad, de e mormor, kusin Micke, kusin Stefan, Jejje och hennes man. Tur man vet vad man ska köpa iaf =)
Hoppas att jag kommer ihåg kameran i morron, får nog lägga den i hallen innan vi kryper ner i sängen. Nä nu ska jag kolla runt lite på nätet och sen blir de att lägga sig.

Natti natti

Lite gnäll

De går inte en dag nu utan att jag måste gnälla lite. Jag vet så väl att de blir bara bättre så fort de underbara livet har bestämt sig för att göra entre, men idag är de inte lätt att vara. Jag känner av fogarna mer å mer för varje dag som går, snart har jag haft sönder vår fina nya säng för när man är en elefant som ska vända sig i sängen är de inte lätt vilket innebär att jag tar tag i huvudändan på sängen för att hjälpa till när jag ska vända mig, de går inte annars. Skulle ha haft en sån där krok i taket och hänga sånt där handtag som finns på sjukhus sängarna, eller varför inte en personlig assistent som kunde vända på en när man ville *hahaha* de skulle va något de =)

Nu är de färdig gnäll här för idag. Måste ju tala om att min älskade sambo va super duper duktig igår, han fick nå tokryck och städa, plocka, strök tvätt, lagade mat, plockade undan efter maten samt tapetserade färdigt i hallen. De blev skit snyggt plus att svärmor har målat all panel en gång, så nu är de bara måla en gång till samt montera ihop hatthyllan och få den på plats på väggen. Våran hall kommer att bli så ljus och fin *nöjd* och själv klart så kommer de att komma kort på de när det är klart.

Idag har båda jag och sambon kvällspass på jobben, fast jag börjar mycke senare än jan så jag ska hälsa på mormor och moster Toja eller Vickan som hon kallas. Jag säger fortfarande Toja för de har jag gjort sen jag va liten. Surrar med Mia just nu i väntan på att Toja och mormor kommer å hämtar upp mig.

Tack å hej så länge

Sportlovs vecka

Fast tyvär så har jag inga barn denna vecka hemma =(   Jag va på Pontus pappa igår och frågade om jag inte skulle få ha pojken något på lovet eller om jag ska få hela påsklovs vecka istället, och så blev de. Pontus kommer och är med oss hela vecka 14 =) *nöjd*  Får se om vi får låna Virre nån dag den veckan oxå, skulle vara kul för pojkarna att få träfas lite mer efter som dom inte träffas speciellt ofta även fast dom e bröder.
Pontus pratade i att han skulle vilja vara här som Victor varanan vecka, och ja jag sa till Pontus att de vill vi oxå men vi får se hur de går med den saken. För er som vet läget så vet ni oxå att de kan bli omöjligt för pappan i fråga lär aldrig gå med på det.

Nu verkar det som om hela familjen har vaknat till liv så jag ska ta och göra mig klar för frulle och sen för jobbet då jag har förmiddags passet idag. Är så trött och har tyvärr ganska ont idag de kommer liksom efter från igår då jag var lite duktig och fixade här hemma. Ja världen står ju inte still för att jag har ont så de e bara att greja så gott de går och igår va de en bra dag så de e klart man passar på även om ma vet att de gör svin ont dagen efter.
Nåja jag hoppas på en lugn dag på jobbet utan "spring" för min del och att alla samtal flyter på bra.

Frulle va de jah! =)  Hej hopp sockertopp

Road kill?!

Ja man kan tro att det stod på menyn idag



Fast det ska vara potatis med falukorv, till de blev de senap, lök och ost sås. Ser inte så gott ut och jag tyckte de lät godare än vad de smakade, får se vad Hasse tycker när han smakar de. Men Victor åt upp allt på sin tallrik utan protester så de känns bra, vem vet han kanske tyckte om de =)


Diplom

Victor har även denna vecka fått ett diplom, är såååå stolt =)


RSS 2.0