WOW.......

Ja annat kan jag inte säga om åkturen jag fick idag *big smile*  Jag fick en motorcykel tur som hette duga, jag har gått runt med ett leende på läpparna HELA dan,  fan de va grymt kul. Min mosters sambo Willy va super snäll och tog med mig ut på en sväng, vilken känsla att få ta på sig hela munderingen och sen gränsla hojen. Vilken kick de va när han axade upp till hundra på lite och ingenting :) Tusen tack snälla Willy för idag, de va guld värt!

Igår så va jag hos tandläkaren och fick veta att jag måste dra min första tand :(   inte kul alls tyckte jag då. Men som "tur" va så e de en visdomstand iaf, så de ska jag göra nu på torsdag *nervös som fan*

Utflykten igår med Kubis va skoj, när jag väl hade hittat dit vill säga. Tror ni inte på fan att jag yrade runt i skogen där uppe, ojoj tur att ingen som såg mig *asg* efter att ha gått fel på ett par stigar så hittade jag tillslut *puh*  jag hann och fika lite och spela lite kubb innan de va dax att gå tillbax. När vi kommit fram så fick vi sluta för dagen, skönt med halv dag när de e kanon väder. Hasse som för en gångs skull va ledig igår tog sig en tur på sin cykel till birsta, han nämde något om en sadel kavr i arslet *asg*
Sen duschade vi för att vi skulle handla lite grönsaker till maten, som vi åt hos Mats & Natta. De va jätte gott och trevligt som alltid när vi e där, vi tittade på filmen what happens in wegas den va skit kul.

Efter hoj turen så gick jag upp till mormor för att få lite sällskap, mormor, jag och mamma hakade på moster Bettan som skulle till IKEA en sväng, där fyndade vi ljus alla fyra till bra pris. Efter de så bjöd mormor på mat och dag så stod de makaronilåda på menyn, och de va faktiskt ganska gott även om jag inte e så förtjust i den maten. Vart kvar hos mormor tills klockan va närmare åtta ikväll, och nu så sitter jag här en liten stund.
Ska sätta mig i soffan och mysa lite med Hasse och äta lite grillad kyckling och baugette, ska se om de e något se bart på tv oxå.

Hoppas att alla ni oxå har haft en lika bra lördag som jag.

Hej hopp socker topp.......

Hoppsan....

.........va trött jag e....  känns som de va sömnmedel i maten eller något, fast jag blev bjuden på en super god middag av mormor idag. Vi åt potatis, senapsås och korv *mumms*  
Tur att Mia ringde och fråga om jag ska följa med henne en sväng för annars så vette fan hur jag skulle ha klarat av att hålla mig vaken. Jag ska till tandläkaren i morron *usch* ska bara titta iof men iaf tycker inte om att gå dit. Sen blir de vidare på en liten utflykt med Kubis gänget, vi ska fika och spela kubb tillsammans. Tror att de kommer att bli trevligt, bara jag hittar till stället vi ska vara på så, de heter bureplatsen på norra berget. Är de någon som har varit där???  Nä nu ska jag sätta mig på ballis och ta en rök och för hoppningsvis vakna till liv!

Ha de så länge....

Lite kort från helgen.....

Tänkte lägga in lite kort, vissa e bra och vissa e mindre bra. En sak e då säker att någon fotograf blir jag aldrig *skratt*  De första två korten e inte från helgen, men resten...

image112
image113

image114

image115

image116

image117

image118

image119

image120

image121

image122

image123

image124

image125

image126

image127

image128

image129

image130

image131

image132

image133

image134

image135

image136

image137

image138

Trött kille i mammas säng :)

Grattis på morsdag alla mammor :)

Idag blir de att besöka en del mammor vi har runt omkring oss, ska iväg till min mamma, min mormor och Hasses mamma idag.  Ska försöka hinna med en hel del på lite tid., Pontus åker ju tyvär hem till Peter idag :(   Tiden går sååååå fort när jag har min goa pojk här.
Helgen har flygit förbi denna gång, vi har haft fullt upp med att träffa min släkt från pappas sida för att farfar hade 80 års kalas i går. Vi var på resturang Piren ute på Alnön och åt, hur trevligt som helst va de. Go mat och kanon trevlig sällskap och roligaste av allt va ju att få träffa alla igen efter så många år. De e så sällan vi har tid och tar oss tid att träffas så här. Hoppas att vi får en chans att göra de snart igen. Har knäppt lite kort från i helgen och ska försöka ligga in dom vid ett senare tillfälle.
Nu ska jag in i duschen och sen göra något att äta till oss alla, Hasse har åkte iväg och fixat de sista inför vi ska till svärmor och svärfar. Vi ska ju även gratta svärfar som fyller år, så de blir att träffas och grilla lite. Ska bli så trevligt och mysigt att få umgås med alla, för jag har inte träffat min svägerska och hennes sambo på länge så de ska bli kul.

Nä nu ska jag surra med Mia i luren innan jag kastar mig in i duschen. Ha en bra dag på Er.

Äntligen fredag :)

På morronen så hade vi de lite stressigt, kusin med familj kom ner från Boden och ska låna Hasses lgh i helgen. Men Virre hade ett bta humör i morse så de flöt på där iaf sen så åkte vi och mötte upp Therese och Lars för att dom skulle få packa ur och ta sig en dusch i lugn och ro innan dom skulle vidare ner till farmor och farfar.  När de va klart så åkte Hasse och släppte av mig och sen vidare till sitt jobb, han kommer inte hem förrän efter sju tiden. Jag har varit och hämtat Pontus på skolan nu på eftermiddagen :) *äntligen*  sen va Pontus snäll och hämtade Victor från fritids *tack min go pojke*    Nu sitter jag här en liten stund och "laddar" mina batterier för jag måste ju städa lite här för kusinen med familj kommer ju hit ikväll och umgås lite med oss *fan va sköj*   har ju inte träffat henne på många herrans år, ville inte åkta till Kubis idag, hade hellre varit med henne.  Måste fixa mat till grabbsen oxå funderar på om dom ska få äta på Sibylla idag, känner inte för att göra nå mat och Hasse behöver ingen matlåda på HELA helgen för han e LEDIG för en gångs skull känns de som. Ska bli så mysigt och skönt att ha han hemma i hela två dagar, de känns som de va evigheter sen sist.  Nä åter till städ och plock.   Vad ska ni göra i helgen då????


Ha de bäst!!!

Trötttttt.......

Jag e såååå trött idag, jag klev upp halv sju i morse men de känns som om jag inte har vaknat till riktigt ännu :(    Hoppas de blir bättre i morron, blir så jobbigt att vara så trött att man nästan inte orkar med sig själv. Tur att Virre pirre e en lugn och go kille, ser att de e dax att kvista iväg att hämta han från fritids. Jag hann ju iaf hem och skriva några rader här :)   Vad ska svenska folket  göra för middag idag?????   Här blir de fiskgratäng och grönsaker för  mig och Victor, Hasse jobbar som sagt sent ikväll. Hoppas jag kan hålla mig vaken tills han kommer hem :)

Nä hämta go pojken min, ha de bäst!!!

Trist väder

Jag blir så trött av detta väder, grått å trist. Jag vill inte vakna till riktigt känner jag, men de lär ju gå till sig under dagen. Undra vad som händer på Kubis idag då!?  Söka en massa jobb antar jag. Igår eftermiddag va jag på stan med mamma, hon bjuppade på två nya hål i öronen *tack snälla mamma*  och jag va och klippte mig inför helgen. Vi ska på 80-års kalas, min farfar har fyllt år så de blir fira med hela tjocka släkten. Ska bli jätte kul att träffa alla igen, de va ju en massa år sen jag såg alla sist. Kan ju bero på att alla inte bor kvar här i Sundsvall.
Idag blir de fiskgratäng till middag för mig och Virre, Hasse han jobbar till åtta ikväll. Och på fredags morron kommer kusin med sin familj, dom ska få låna Hasses lgh. Ska bli kul att få träffa dom lite innan kalaset och surra lite. Snälla moster Bettan ska skjutsa mig och hämta Pontus på fredag efter att han slutat skolan för dagen.
Ser att klockan tickar på, måste kolla så att Virre får på sig lite kläder och se hur långt han har kommit med frullen.

Ha en super bra dag på Er!

Varit en bra helg

Jag har haft en skön helg, gjort så lite som möjligt på så lång tid som möjligt :)
Jag har tagit dagarna som dom kommit, varit mycke uppe hos mormor och hållt henne sällskap, varit riktigt trevligt. Idag så har vi varit och gratta Rebeka som har fyllt 7 år, stort grattis lillgumman. Längtar för Willy lovade mig att jag ska få åka hoj med han, jag prövade Agnethas skinställ oxå. Vilken lycka de va när jag insåg att de passa de *wehoo* hoppas åkturen blir av snart då *big smile*
Sitter nu och väntar på att Hasse ska komma hem från Stockholm med bussen, han e nog hemma i stan vid fem tiden :)  Vi ska ha en myskväll ikväll, och i morron kommer Virre pirre hem *längtar som bara den* saknar lillpyret mitt. Ska bli skönt med rutiner igen, de e mycke lättare att ha rutiner hemma när jag har barnen. Annars så tycker jag de blir lite si och så med allt. 
Sitter och sjunger för full hals till en ny favo låt som Mia skickade, tack så jätte mycket gumman för alla låtar :) Även om du fick skicka dom en å en via msn för jag inte kan på annat sätt *skratt*

Hejsan hoppsan :)

Torsdag 15/5

Jaha nu har den här dagen snart gått, jag har varit på Kubis och sagt hej i princip. Åkte där ifrån med moster och mormor ut till ICA Maxi för de skulle inhandlas lite presenter till lilla kusin Rebeca som fyller 7 år på söndag. Vi tittade oxå in en sväng på skopunkten för att se om dom hade något man ville ha. Gissa om jag hittade massor med skor *skratt* men de blev iaf ett par skor var, och som dom flesta vet så betalade vi bara för två par skor. Blev billigt 150 kr för ett par snygga sandaler tycker jag inte e fel. Sen bjöd mormor på lite mat, efter maten så hjälpte jag henne att "klä" hennes bänkskivor i köket med en film som ser ut som marmor. Jag blev INTE nöjd med resultatet, men mormor blev de. Jag e såååååå självkritisk när jag gör saker så de e hemskt.

Nu väntar jag på att Hasse ska åka från jobbet för andra gången ikväll *s* han ringde vid sex tiden och sa att han hade slutat,  jaha tänkte jag och sa inte så mycket mer om de. Hör hur han sätter sig i bilen och åker iväg vet inte hur långt han kom innan han säger att han har nog tittat fel på klockan. För han slutar ju klockan 7 *asg* så de va bara för lilla Hasse att snällt vända om och jobba lite till :)   Inte nog med de så fick Hasse lite smått panik förut när han ringde, när jag va hos mormor och grejade som bäste så ville han att jag skulle springa hem och leta förlovningsringen, han visste inte om han hade den hemma eller om han hade tappat den. Ojojoj...... min lilla yrboll hade den som tur va vid sängen hemma, om han kunde lära sig att sova med den så skulle han inte glömma att ta på sig den på morron.
Ja inte lätt att vara dement, puss på dig älskling *asg*  man har inte tråkigt med dig heller :)

Sitter nu och väntar på att Mia ska ringa.....

Ha de gott!

Så fel de blir.......

När inte de går som man har planerat :(     De blev inge simma idag för Jane mår inte bra, hoppas att hon kryar på sig fort nu. Inte minst för att vi kan träna igen utan att deras go pojk Leon fyller 3 år i morron *stor killen* :)

Jag har precis duschat och ätit lite och ska väl göra mig klar för att åka till Kubis som börjar idag, ska bli spännande och se vad dom har att erbjuda.

Längtar till de blir helg men samtidigt inte, för Hasse åker till Stockholm och jag har inga barn hemma heller. Snacka om trist :(    Men men jag kommer nog att terra allt och alla denna helg. Nu ska jag gå.

Ha de!

Ingen nytta

Idag har jag verkligen inte gjort någon nytta alls, har bara bäddat sängen men de e allt. Har där emot varit till Annette en sväng och sen traskade jag vidare till mormor som va snäll och bjöd på mat. Där fick jag stuvade makaroner med köttbullar till *mums* tusen tack snälla mormor för go middag.  Har oxå plockat ihop lite saker som jag och Hasse ska åka iväg med till Victor, ska bli kul att få visa Hasse Virres nya rum. Har fixat en liten tv, video, dvd och en tv-bänk som Virre kan ha på sitt rum. *mammas lillhjärta*  
Saknar Pontus nå fruktansvärt hinner ju som sagt inte mer än att få han så åker han igen, måste bli en ändring på de här innan jag blir tokig!!! Måste bara få ha han mer snart!!!

Men i morron blir de en trevlig dag iaf , jag ska vara med Hasse på dan och sen när han åker och jobbar så ska jag traska bort till min goa Mia, de va länge sen nu jag va där. Men i morron kommer jag :)    

Borta

Nu e nästan helgen över, tänk så fort den bara svischar förbi. Jag tyckte nyss vi fick hem Pontus och nu så har han åkt :(   Men jag har ju Virre kvar tills i morron bitti iaf en liten tröst. Grabbarna har lekt och herjat hela helgen och idag blev de blötläggning av dom, ack så smuttsiga dom va. Men som de sägs att lite skitiga barn e friska barn.
I morron ska jag och Jane ut och gå, ska bli skönt efter allt man stoppade i sig igår. Fast de blev inte sååå himla onyttigt trots allt, vi fixade glass och hackade upp en massa frukt till de. Alla barn mumsade och åt, plus att dom fick lördags godis oxå. Missa giffarna gör jag i mrron oxå :(   jag har tvättstugan i morron kväll, inte kul alls men de e inte så kul att inte ha rena kläder heller så de e bara att välja.
Ser att klockan drar iväg strax dax att fixa lite middag, hos oss så blir de kyckling och ris idag. Känns som länge sen vi åt de, och de ska bli så gott. Ikväll så ska vi upp till Annette och hjälpa henne med internet eller rättare sagt Hasse ska hjälpa henne, hon och jag lär nog sitta och surra kan jag tänka.

Pontus kommer hem

Idag kommer go pojken hem :)   Längtar ihjäl mig efter han varje gång, ska bli sååååå kul, och Victor längtar oxå som bara den efter storebror :)

Igår va jag och Jane och simmade, de va såååååå UNDERBART skönt, längtar redan tills nästa gång vi ska iväg. Hade tänkt att ta en prommis nu på morron men jag känner att jag orkar inte de, får se om andan faller på om en stund. Ska hur som helst ta och göra mig klar för jag tänkte iaf gå iväg till mormor en sväng idag.
Fick precis höra att min ena moster ska flytta från stan *snyft* dock inte allt för långt men iaf. Lite ego känslor som dyker upp, men jag e SUPER glad för hennes skull. Hoppas hon blir mer lycklig där med sin käreste :)


Over and out!

Tur ibland

Ja gott folk ibland ska man ha tur. De hade jag ikväll för tack vare mina UNDERBARA svärföräldrar så kan Virre cykla i morron igen. Hans styre på cykeln va lös och jag har inga verktyg hemma och Hasse jobbar. Va gör man?? Jo man ringer sina svärföräldrar :)  Jag kan skatta mig lycklig som har dom. Så tusen tack för hjälpen.  Och dessutom har jag turen att få passa Joppe, deras hund :)   Han kommer i morron mitt på dagen. Kul kul :)

Fix å trix

Idag har jag fixat och grejat samt varit ute och rännt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Jag ska börja på Cubis nästa vecka så då kommer dagarna att gå fortare än att gå hemma. Imorron ska jag och Jane åka och simma, ska bli skönt. Sen kommer Ingrid hit kl 11 för att surra lite, sen blir de att planera middag och lite plock. För plock finns de alltid. Nä nog skrivet för denna gång.

En ute dag

Idag har vi varit ute HELA dan. Började med en sväng på stan och sen lunchade vi. Senare åkte vi upp på norra berget så att barnen skulle få leka av sig.  Nu e Virre ute och cyklar för fullt och jag springer till och från mellan hemmet och hobby rummet (tvättstugan)
Jag kommer nog somna ovaggad ikväll och de e ett under om Virre inte gör de för han har varit på högvarv hela dan. Längtar tills på torsdag för då ska vi simma igen, de va ju så underbart sist och de känns ju så bra oxå, plus att de e skonsamt för kroppen.
Så tusen tack Jane och Leon för en underbar dag, de får vi göra om snart igen :)

Fy på mig

Ja hörni, jag har inga ursäkter, bara inte haft någon lust att skriva. De händer och har hänt en del men inget jag vill dela med mig av här.

Idag ska Virre på kalas, just nu ligger han på golvet och spanar in något barnprogram. Själv så har jag en aning träningsvärk, jag prövade balancebollen igår, åh jisses vilken grej! Ja man e ju inte smidig längre den saken e ju säker, de va inte de lättaste att hålla balansen på den. Snacka om att se ut som en strandad val, men jag fick skratta gott iaf. TUR att jag va själv hemma så att ingen såg mig *big smile*
Tog mig även en tur på step brädan som jag har hemma, fy fan va jobbigt de e, men den ska jag försöka mig på iaf en gång om dan.

Vad ska ni göra idag då???

RSS 2.0