Kaos

Eller kanske inte riktigt men de känns så i huvet just nu, är fortfarande lite nyvaken.
Jag vill börja med att tacka Maria för en jätte trevlig kväll när vi äntligen kunde träffas efter en snar evighet, men vi surrade på som om vi aldrig varit ifrån varandra.  Så tack gumman för de och hoppas att vi ses snart igen =)

På fredags kvällen tog sig Hasse en kall öl och Elin hade med sig lite vin så vi satt och surrade bort några timmar på kvällen in mot natten =)  ja inte oss emot för de va jätte trevligt, hoppas att Elin känner för att komma till oss fler ggr och surra bara så där. Du är såå välkommen!

Lördagen blev de att komma upp tidigt för vi skulle iväg till drakborgen så grabbarna kunde få härja av sig lite, vi var först på plats utav sällskapet. Vi väntade på Jejje och Leon som oxå skulle komma. När vi kommer fram så ringer oxå Pontus kompis Alex som oxå kommer och vill vara med oss, vilket självklart gick bra. Vi träffade på lite bekanta när vi va där med sina barn. Marcus med Leia och Jacob sen träffade vi Linda med Loke. Riktigt kul att träffa några som man känner igen där och få växla lite ord med en snabbis för mer än så brukar de inte hinna bli innan barnen vill greja =)
Hasse, jag Jejje och barnen va där i nästan 4 timmar sen så skulle det handlas för fam Ljungström ( Andreas, Jejje, Leon )
skulle komma och äta grillat med oss, så komplitering av de som fanns hemma va dax. Hem och lämnade av barnen och sen drog vi på coop och handlade till maten och kvällen.
När vi är på väg till bilen så hade jag ett missat samtal från moster Victoria så jag ringde upp henne. Hon och mormor undrade vad vi skulle göra och om vi ville ha besök vilket vi självklart ville =)
Ju fler dessto roligare heter de ju och jag kan bara hålla med. Vi var 10 st i huset igår, ja finns de hjärterum så finns ......
ja riktigt kul va de iaf
Vi spelade kort senare på kvällen men till slut så fick fam Ljungström  ge upp för Jr var trött och slut vilket var förstårligt efter dagen, han kämpade på bra och länge lilleman. Jejje kom tillbax efter att skjutsat hem man och barn för att spela lite mer kort,. Efter att mamma, mormor och moster gett upp så stannade Jejje kvar en stund till och vi "tvingade" Hasse att spela med oss :P  Vilket gick kanon bra för jag vann storslaget ( tro mig de händer inte ofta ) hahaha
Vi kom isäng efter kl ett inatt och somnade ganska fort båda två.

Kvart i nio i morse kommer Virre ner för att tala om att Kricken står i hallen, å innan jag fattar att han fortfarande e kvar och inte gått härifån. Masar mig upp och klär på mig vilket tar sin lilla tid nu..... Jorå han e kvar så jag fixar lite frulle åt oss alla och en skvätt kaffe till Kricken innan han blev tvungen att springa iväg, han va lite stressad för han skulle tömma sitt släp som stod bortan för oss, vi blir gårdsgrannar visade de sig. Så de va nog inte de sista vi har sett av Kricken :D

Nu ska jag slå in paketet som Virre ska ha med sig på sitt kalas som börjar kl 12 och håller på tills kl 14, dom ska till laserhallen och de blir första gången för Virre så de ska bli spännande att höra om hans äventyr när han kommer hem.
Ja sen så får vi mer besök idag :D *me like* min svägerska med sambo kommer hit och grillar med oss *nice* fast innan de så ska jag se till att Pontus får något i magen för han åker till sin pappa idag vid halv fem tiden.

De blev ett litet inlägg denna gång, jag har säkert missat något men så kan de vara, ska se om jag lägger in lite kort senare men nu måste jag gå.

Tjing

Varning!

Känsliga människor ska inte titta ..........


Så här ser min fot from jag kliver upp till jag lägger mig. De gör ganska ont =(
Men snart så är de klart =)




Virre före



Virre stylad och redo för sitt första klass disco



Cooling




Pontus ska ut och sälja majblommor



Så här ser Virre ut när han sover =)




Love



Tack min älskade för att du finns i mitt liv. Du ska veta att det var värt guld att få sov morgon i morse, även om jag inte sovit speciellt bra pga av smärta.
Sen så fick jag ångest för att du har städat hela huset innan du stack till jobbet. Ja vet att jag inte kan städa än men iaf .....
Tack tack älskling. Syns ikväll efter du jobbat klart. Puss

Heja Giffarna

Nu så är maten avklarad, de blev middag till mig och två matlåder utöver. Victor kom hem och fråga om han fick äta pannkaka hos den nya kompisen, så självklart fick han de =)
Dom är ute och härjar lite nu men Virre ska snart in för att göra läxa och sen varva ner lite innan säng dax. Jag väntar på att Maria ska komma förbi så vi kan surra lite för de va ju som sagt evigheter sen sist.
Giffarna spelar ikväll hoppas att dom vinner, hade ju så gärna velat gå men de går inte när man har barn som ska upp i skola och har läxor samt en sambo som jobbar kväll. Hoppas att jag/vi kan gå vid nästa tillfälle men idag så skrålar jag i högan sky till giffarnas låt, hittade igen en cd med deras hejar låt =)
Måste sluta strax för Virre ska göra läxa.

Go Giffers!!!!

Dagen än så länge

Dagen började tidigt med tanke på att vi skulle upp med Virre som skulle till skolan. Jag fixade med frukost och såg till att han hade med sig ryggan och annat som skulle med, efter att Hasse hade lämnat Virre på skolan så åkte han och tvätta och tanka bilen. Jag som va hemma tog mig en dusch och krånglade på mig lite kläder, inväntade Hasse som kom hem och kastade sig i en dusch han med för vi skulle till birsta en sväng innan han börja jobba kl 13.
Vi åkte först till barnenshus för att hämta skötväska till vagnen som hade kommit så nu e vagnen komplett. Vidare till Kappahl där jag byte en skjorta till Victor som jag köpte igår till en större stl, vi köpte oxå ett gäng kalsonger till Hasse och jag hittade två bh-ar för halva rea priset som jag fick av min älskling plus att vi delade på ett fem pack strumpor.
Vi lunchade på Waynes Hasse tog en sallad och jag en toast med sallad till, jag tog efterrätt deras underbara kladdkaka med grädde *mmmmm* Hasse drack kaffe =)
När vi sedan kom hem fanns de inte mycket tid till övers utan Hasse tog en snabbis med dammsugaren och sen åkte han och jobbade, jag satte mig ner en stund och väntade på¨Victor som svärmor va snäll och hämtade upp efter skolan. Vilket innebar att Virre fick en kort dag idag, de tyckte han nog va jätte skönt =)

Nu så har Virre och jag suttit en stund på alltan och myst, jag gick in för jag höll på att somna och Virre va sugen på att cykla igen =) 
Han har äntligen hittat några pojkar som han leker med nu, dom va nyss in och hämta pistoler för dom skulle leka krig sa han. Kul att han har hittat dom för han har ju haft de så trist innan, ingen att vara med.

Ska snart börja med maten inga konstigheter blir de utan hederliga makaroner och köttbullar, men de duger gott idag. Efter maten ska Virre gör lite läxa och efter de så får vi se vad han väljer att göra innan de e dax att sova, jag ska packa hans rygga med badkläder oh handduk för dom har simmning i morron med skolan.

Ska kolla med Maria om hon fortfarande kan komma ikväll eller om det kommit något emellan för sånt händer ju oxå ibland. Nä nog om detta nu. Jag ska ta och kolla bb listan för att se vad som saknas i väskan.

Tjing

Privat chafför =)

De e de inte alla som har, men jag har turen att få ha de ibland =)
Idag så va de Jejje som va snäll och körde runt mig på olika ställen, vi började med optikern för jag skulle hämta mina nya linser som hade kommit. Väl där så visade de sig att jag har infektion i ena ögat så de blev inga linser idag utan jag får återkomma om ca två veckor igen för att kolla ögat igen och under tiden så får jag inte ha linser alls =(  men men vad gör man inte för att få använda dom igen. De visade sig oxå att jag betallat för mycket på autogiro så jag fick tillbaka pengar *nöjd blev jag* så jag bjöd Jejje på lunch sen köpte jag ett par nya mjukis byxor till mig själv som är såååå underbart skööön =) Victor fick en skjorta inför hans första disco *stolt* och jag hittade kalsonger till Hasse, ja inte de roligaste att få men han behöver lite nya. Hittade inget till Pontus denna gång men jag ska hålla span till han oxå annars så blir de en slant i  hans spargris istället.

Tack Jejje för en underbar dag och för en gångs skull så tyckte jag att vi hann med en massa saker =)

I morron kväll så ska jag få trevligt besök, Maria ska komma förbi. De va typ evigheter sen vi träffades över en kopp te, fast när jag tänker efter så var de jätte länge sen vi pratades vid över telefon oxå. Vi är periodare M och jag, fast de gör oss inget för vi vet att vi har varandra ändå =)

Ser att klockan är mycket, jag måste värma på lite mat till mig och Virre.

Tjing

Titta.....

Så här blev våran lösning på alltan tills hösten, för jag tycker de e så dyrt med utemöbler och väntar helst till hösten när dom rear ut allt.



Grannen grillade så doften gjorde att det killade till i Hasses öltarm :P




Så här fint gjorde Victor och Hasse igår, själv satt jag med en filt på alltan och tittade på :D




Jag ska göra mig klar och ringa Jejje för jag har mutat henne med lunch idag om hon kan köra mig för att hämta ut mina nya linser och hämta Virre på eftermiddagen idag.
Måste kolla hur hon mår idag om vi ska orka med en sväng på stan eller birsta city, vi får la se.

Tjing

Invigning

Idag har jag gjort lite mer än igår =) vilket inte va svårt alls för igår gjorde jag ingenting.......  Imorse började med att få upp Virre, ka fram kläder till han och fixa frulle innan svärmor kom och skjutsade han till skolan för Hasse började sex och de blir en aning tidigt att lämna Virre på fritids då =)
Sen blev de att ta tag i disken från gårdagen för vi orkade inte och hann inte ta tag igår kväll för de kom en dammsugar försäljare som demade sin pryl, vilket slutade med att vi fick iaf en ren säng plus en matta. Men det skulle ta en till en och en halv timme för att få sängen rengjord men efter två och en halv timme fick vi be han att gå vi ville ju inte köpa den dyra grejen iaf bara få sängen ren.
Startade en maskin med tvätt som min älskling hade laddat sen blev de en dusch och efter mycket om och men så fick jag på mig kläder oxå. Inväntade Hasse som slutade vid tre så när han kom hem så bar de av att hämta hem Virre från fritids så han kunde få ta första cykelturen.
Jisses som han har längtat efter att göra de, men först så var vi tvungen att göra lite vuxen saker som att handla hem mat, bröd osv .......
Efter middagen va de en förväntans full kille som hade en hel mystack i kroppen, men till slut så bar de av =)
Hasse har oxå fixat ner stolrna från vinden så nu har vi fixat på alltan så vi kan sitta där och äta när de blir varmare, svärmor kom förbi med ett bord som vi lånar så länge tills vi hittar ett annat. Men detta duger alla gånger fram tills dess =)

Nu är Virre ute och inviger sina rullskridskor, säkert lite roligare att åka med dom ute än inne i hallen. Virre har oxå hunnit gjort sin läxa och städat på sitt rum, han är så duktig ibland att få saker gjorda.
Ska kolla så att allt som ska till skolan är klart inför i morron bitti så är de bara det vanliga morron stöket som gäller, de liksom räcker till.

Har redan börjat fundera på vad vi ska äta för middag i morron men jag kommer inte på så mycket men en ide är potatis och fiskpinnar, grilla kyckling filé, grilla kött eller grilla korv. Kan man få nog av grillat????  :P

Nä nu ska jag ta in Virre de e ju en dag i morron oxå.

Tjing!

Lundmyr

Nu har Virre och jag ätit lite middag de blev pannkaka och plättar med grädde och sylt, jag har för första gången köpt färdiga pannkakor och plättar. Måste säga att dom va helt okej, de blev massor kvar så Hasse, jag och Victor får de till lunch igen i morron.
Svärisarna var här innan och hjälpte oss att ta bort skräp på alltan så nu är den ren från skräp plus att dom tog riset som blev efter trädet på gården. Dom kom oxå förbi med med lite kläder till Neo och en barnvagnsmobil  som vi har sett ut i märket Lundmyr "Love bugs", det kommer att komma kort på de fram över. Får se om jag knäpper och lägger in de ikväll eller i morron, bäddat vagnen har jag gjort nu. Ska försöka hitta orken att gå ner och packa BB väskan så de e gjort, vi köpte blöjor och tvättlappar igår så de finns hemma. Är nog säkrast att göra en lista för alla saker man ska komma ihåg att ta med, ska kolla upp vad som pappan kan ta med sig oxå för han stackarn kan ju inget göra och tiden för han lär ju inte flyga förbi direkt så vad kan man ta med för något till den blivande pappan??? Kan man ta med sig yatzy spel och kortlek kanske, tänkte om de drar ut på tiden för mig och jag är ganska klar i huvet så kanske vem vet vad man får för ryck.....
Nu ska jag fortsätta att greja innan jag och Virre ska titta på Robinson.

Bye for now

Trist



Nu har Pontus åkt =(  denna vecka gick för fort. Känns som om jag bara haft han en helg som vanligt, nog för att han kommer till helgen igen men de e ingen tröst nu. Riktigt jobbigt att han åkte denna gång =(
Jag har go Virre hemma iaf så jag slipper vara själv, en sån här dag så hade de varit underbart om jag kunde röra mig som en vettig människa för Virres skull för då hade vi kunna klä på oss riktigt med kläder för de blåser som bara den och sen gått ut och tait en promenad bort över till morfar hans.
Har vi tur så kommer svärisarna förbi en sväng och hämtar upp riset efter trädet som ligger på gården, då får vi iaf lite sällskap plus att Virre kan hjälpa till lite =)
Nu ska jag kolla vad Virre man gör.

See ya

Trevligt =)

Besöket var ..........


Victors farmor



Pontus har precis kramats med Anki, dom träffas ju inte så ofta =)


Victor med kusin Gustav



Victors kusin Axel ( Gustavs lillebror ) sitter i mormors knä




Med sig hade Anki oxå goa kakor och jätte fina blommor



Tack så jätte mycket för att ni kom förbi det betydde jätte mycket för pojkarna ( ja för mig oxå självklart )  nu är det våran tur att försöka komma förbi något. Vi ska oxå försöka ta oss till Victors faster Kristina och hälsa på. Hon fyller år i dag så ett stort grattis önskar vi dig!

Nu så blev de tvär tyst i hela huset, har tre grabbar men dom hörs inte, dom är nere och tittar på tv ( tror jag ) men jag ska snart störa dom i friden för dom ska hjälpa mig att fixa med maten. Känner att jag har en hyfsad dag idag men risken är att jag har rört mig för mycket redan för att de känns bra så då slutar natten i kattastrof är jag rädd för. Men de får jag ta då för jag är nöjd så länge jag har en bra dag =)

Min älskade förvånde mig igår för han somnade inte på soffan som jag va så säker på att han skulle göra men ikväll så slår jag vad om att han somnar till. Han är så trött efter att ha börjat kl 6 på morron nu i två dagar så annat kan man inte vänta sig.

Nu ska jag ringa en vän........

Tack!

Jag vill passa på att tacka för alla kommentarer som jag får, det är jätte kul. Synd att jag är så super dålig på att kommentera hos alla andra själv men de kommer de oxå jag lovar =)
Idag får vi besök och än så länge är det en hemlis men med lite tur så kommer det kort på folket lite senare, blev super glad över att dom skulle komma och hälsa på och titta på huset.
Idag blir det tacos till middag ska bli så gott, Pontus och Victor ska hjälpa mig med middagen. Hasse jobbar så jag och grabbarna tänkte göra middagen klar tills han kommer hem, men vi var båda jätte trött igår när vi handlade för det saknas en massa saker för att göra allt klart men tyvär så får min älskling så lov att handla lite efter jobbet iaf =(  Inte lätt när två trötta yrbollar handlar *skratt*
Nu ska jag ta och göra lite kaffe till besöket.

Bläää väder.....

Usch och fy fan tänkte jag när jag drog upp persienen i morse och såg detta väder =(      Igår va de ju oxå trist och kallt väder så när ska de vända då tro?  Sitter just nu och inväntar min man som snart är på väg hem från jobbet och funderar på vad vi ska äta för middag, undra om vi ska ge oss på att göra tacopaj. Känner inte för att äta de "vanliga" är lite less på mat, är hungrig men inte sugen på nån mat så nu gäller de att komma på något nytt som frestar.
Virre kommer hem idag från pappa och Pontus kommer oxå efter att ha sovit hos en kompis inatt. Ikväll blir de mys med la familja =)
Blir att läga sig tidigt ikväll känner jag för jag sitter och nästan halv sover i soffan och Hasse klev upp före fan fått på sig skorna i morse tror han klev upp vid fyra tiden i morse *usch*. Jag har vaknat flera ggr i natt av smärta varje gång jag rör mig och de va tydligen ett ex antal ggr på en natt =(   Fast jag visste att jag skulle ha ont efter som jag var till moster en sväng sen va hon och jag till birsta dock inge länge men de räckte till, jag avslutade med att ta mig upp till mormor.  Men jag måste ju ta mig ut ibland oxå, kan inte bara sitta hemma i soffan och inte göra nånting då får jag ett bryt. Barnmorskan sa åt mig att försöka träffa lite folk tex åka och träffa nån över en fika på stan, birsta eller hemma hos någon. Ja jag ska försöka med de så får vi se hur långt jag kommer med de.
Nu är de bara 4 veckor kvar *så skönt* de tar sig, jag fantiserar om att kunna gå utan kryckor och rör mig ganska obehindrat. Jag längtar jätte mycket!!!!  Tänker att vara instängd i eran kropp utan att kunna styra den och all vilja som finns till att göra en massa saker men som ni inte kan, de kan ju knäcka vem som helst. Men jag är så glad att jag har min älskade vid min sida som finns där för mig. Love You!!!

Påsklovs vecka

Pontus är hos oss i en vecka =)
Lägger in lite kort från helgen


Älskade Pontus




Den nya vagnen





Bilbarnstol som passar till vagnen




Victor med sin nya Puma tröja




Hasse har varit uppe på taket




Victor ute på uppfarten




Invigning av grillen *mmmm*





Gjorde plats till gästboken i köket







Påsk Afton

Dagen liksom sprang förbi vi har gjort massor eller vi har hunnit med en del och kom som vanligt iväg lite sent =)
Började med de vanliga som dusch, frulle och göra sig klar för dagens göromål. Vi började med att åka till pojkarnas mormor för dom skulle få sina påskägg sen vidare till rusta i birsta och spana in en grill. De blev ingen grill där så vi åkte till Ö&B för att kolla grill men de blev ingen där heller så då åkte vi på coop och handlade lite mat och en grill =) 
Hasse var oxå in i butiken bredvid och handlade sitt lördagsgodis *öl* för kvällen, packade sen in oss i bilen och åkte hem över.
 Vi hinner hem precis när telefon ringer då är de svärisarne som är på väg för att lämna en påsk påse till grabbarna och dessutom kom dom med vagnen, den är jätte snygg =)   Dom hinner inte stanna länge för att dom ska iväg på sitt så när dom åker kommer Pontus hem *yehh* han hinner nätt och jämt in i hallen förrän vi ska åka till morfar för mera påskägg till grabbarna. Där blir vi bjuden på gott fika *som alltid*  Pontus och Victor spelar dator medans vi vuxna surrar lite, vi hinner inte vara där länge förrän de e dax att åka hem för Hasse ska kasta sig in i duschen och pappa och dom va bort bjuden på middag till min farbror och hans familj.
 På väg hem så köpte vi med oss pizza *vilken påsk middag *=)  som jag och grabbarna åt av, Hasse fick kasta i sig några bitar för han var sen och hans chafför Elin satt och väntade på att få köra iväg han för att sedan åka iväg på sitt.

Vi hinner precis äta klart och sätta oss ner så kommer besöket för kvällen, in kommer mormor *min* moster Viktoria med hunden Amstel, moster Agnetha med barnen Felicia, Rebeca och Simon, sen kom kusin Micke med sin hund Devil så för en gång skull så har de varit riktigt full fart här =)  Riktigt kul med sällskap, tror att alla var mätta men jag fick iaf bjuda på lite godis, dricka och te.
Barnen hade hur kul som hellst verkade de som, vi tittade på Robinsson innan folket begav sig hem med trötta barn, Victor och Pontus har borstat sina tänder och sitter och varvar ner framför tv:n en stund innan dom ska i säng.
Har pratat med Hasse en sväng och han verkar ha trevligt iaf =)  dom ska snart vidare till Aveny tror jag, hur som helst så hoppas jag att han får de jätte kul ute.
Känner att jag e ganska trött jag oxå så jag ska nog följa grabbarnas exempel på att borsta tänderna och krypa ner och sova.

Natti natti

Lång fredag

Ja nog var den lång alltid. Jag och Victor har haft en riktigt slapp dag med sena ätar tider vilket slutade i att vi har precis ätit middag, inte en optimal tid att är middag kl halv nio på kvällen men de har inte gått nån nöd på nån av oss. Virre och jag har myst och ätit hela dan till och från.
Virre e ganska trött så de blir att ta tag i att fylla äggen snart och gömma dom =)
Nu ska jag ha de mysigt med mannen min=)

Glad Påsk allihop =)

Tänk så fort halva dan springer förbi nu är de snart lunch dax och jag har inte gjort ett vettigt handtag än, ska jag vara ärlig så vet jag inte om de blir några vettiga handtag gjorda för min del idag heller.
Skulle behövt varit upp på vinden och hämta grabbarnas påskägg som ska fyllas och gömmas sen ska en karta göras oxå.
Så dagens uppdrag blir att fundilera ut bra ställen som vi kan gömma dom på, nån som har något förslag?????

Jisses så seg jag är.... måste ta tag i något så jag kommer igång.....


Chiao

Veckans tjockis



En, två eller kanske sju st =)  Ja tjock är jag, de e bara 5 veckor kvar nu =)

Påsk fint

Virre och jag har gjort påskfint på bron med ris och fjädrar =)






Svärmor har tagit sig ann trädet utanför




Nära nu???

Dagen inte slut men ändå fått lite saker gjorda innan Hasse åkte och jobbade, vi var iväg och fixade med innehåll till grabbarnas påskägg dom får inte bara godis i sin ägg för de skulle bli för mycket så de hinner bli gammalt innan de äts upp. Dom har ju stora ägg grabbarna grus, ska nu komma på två bra ställen att gömma dom på och sen skriva en lite beskrivining så dom får leta rätt på dom.
Efter shoppingen så skyndade vi oss hem och åt lite lunch de blev inge märkvärdigt lite korv med bröd, sen stack Hasse iväg och kommer inte hem förrän vid halv elva tiden. Hoppas att jag orkar hålla mig vaken tills dess, för i två nätter irad så har vi fått sällskap av Virre på natten. Han har drömt mardrömmar om spindlar och har man mardrömmar jag då finns de inge bättre än att få krypa ner i en trygg famn och somna. Lite jobbigt bara när man inte är van att ha han i sängen längre plus att jag är grymt osmidig och har ont på nätterna.

Undra om det kan vara något på gång snart? Jag har plockat, städat, fixat mat och diskat i 3 dagar nu, då kan man ju fråga sig hur jag klarade de och de har jag inte en aning om men jag kan inte låta bli jag bara måste. Efter att Hasse åkte så fixade jag undan i köket, tog reda på disk, fixade lite påskigt i köket, plockade undan i hallen samt vardagsrummet och dammsugade i kök och hall. Släpade oxå ner lite saker till nerdre våningen och samlade ihop lite smutstvätt, sen upp och plockade lite till. Ser att jag skulle behövt dammsuga i vardagsrummet och Virres rum oxå men nu vet jag inte om jag tar mig upp från soffan något mer idag. Ska fixa middag och klä lite påskris med färggranna fjädrar som vi ska ha ute på bron, skulle jätte gärna vilja ha det inne men kan inte ifall vi får besök av någon som har allergi.

Längtar tills i morron då iaf jag och Virre har sovmorron *aahhhh* tyvär har inte älsklingen min det för han jobbar men han e ledig i helgen *weehoooo*  får se om han går ut på lördag och tar sig en välförtjänt öl eller två, de va ju jätte längesedan han var ut och roade sig sist. Så jag hoppas han passar på att träffa lite roligt folk och surra bort massor av timmar och bara unna sig själv. Tycker han är värd det efter all marktjänst här hemma.
Jag och grabbarna klarar oss utan han en kväll, de e ju som sagt lördag han kanske ska ut och vi har gotta så ingen öd på oss inte =)

Ser att klockan e mycket så Virre borde vara på hemgång strax.

Chiao

Klart

De gick bra hos Dr:n idag han kände på mitt bäcken ben enligt föreskrifter och satan i gatan va de gjorde ont men han sjukskrev mig till den 18:e maj så nu är det bara att vänta tills lille man vill titta ut.
Jag har löst middagen för idag iaf *nöjd* snabbt och enkelt är de, det blir potatis och hemmagjord pölsa *mmmmmmm*
köpte lite pölsa på Ica Sidsjön  när svärmor bjöd hem mig på lunch, där fick jag pannkaka, sylt och grädde *gott* Virre blev super nöjd för pannkakorna som blev kvar fick jag med mig hem till han. Han fick välja mella pannkaka och pölsa *svårt val för han NOT =)
I morron så blir det korv och pommes frites med beasås och räksallad, så skönt att ha det klart, ska bara komma på vad vi ska äta resten av veckan oxå. Får nog bläddra lite i kokboken och se vad som lockar.Kanske ska tigga recept av Mia på dragon kyckling så kan vi laga de i helgen.
Nu ska jag ta och fixa lite i köket.

Chiao

Dr Svanberg

Idag så ska jag träffa min familjeläkare på vårdcentralen för den sista sjukskrivningen fram tills lilla Neo kommer ut i maj, ja vet att jag sagt de förrut men de börjar kännas på nu. Men de e ju bara fem veckor kvar och jag räknar ner med glädje =)
Ska bli så skönt att bli sig själv igen men samtidigt gruvar jag mig lite för den stoooora omställningen som kommer att ske för våran underbara familj.
Bara en sån sak som att planera i tid kan vara svårt för dom har en förmåga att grusa planer dom små liven och jag och Hasse som är tidsoptimister som de e nu =)
Ja de fixar sig nog =)  Nu ser vi fram emot juni då vi e bjuden på bröllop, ska bli så kul fast jag inte känner varken brud eller brudgum ifråga. Om jag förstod rätt så är de kusin till Hasse och Eva som ska gifta sig som vi är bjuden på, ja hur som hellst så ska de bli riktigt trevligt.

Jisses va tiden går sakta nu då! Jag har som sagt inte sovit bra alls, inte nog med att jag hade grymt ont jag fick besök av lillem man inatt. Faktist inte en aning om varför han kom till oss inatt, de har han inte gjort på evigheter och lite till. De va så mysigt att snusa på han men jag oxå att de kommer aldrig att gå med tanke på min kropp och mycke riktigt =(
Har ju inte hjärta att säga att han inte får komma till oss på natten om han nu vill de, inte när de händer en till två ggr per år. Jag glömde fråga han om han drömde tokigt eller om han bara kom iaf. Får kolla de när vi hämtar han idag.

Åhhh...... jag vet fortfarande inte vad jag ska fixa för middag =(  har iof hela dan på mig att komma på något. Det skulle vara gott med kött, potatis och sås men vette fan om jag fixar det med min kropp idag. Får nog kolla om jag kan fixa något enklare idag.
Nu ska jag fixa barret!

Ha en bra dag

Lite av varje

Har pratat med Maria idag och de va inte igår, så tack så jätte mycket för prat stunden gumman =)
Svärmor kom förbi och skulle klippa till trädet som är utanför men hon ville invänta den lovade solen som skulle komma fram idag, efter att ha målat klart trappen så fick hon ge sig i väntan på den där solen. Hon och jag åkte och hämtade Virre från fritids sen när vi kom hem så gick hon lös på trädet med den stora långa saxen, jag oc Virre gick in och fixade middag. Det blev dinosaurie biffar med ris och svampsås som grabbarna bara älskar, och för att inte få protester så dukade vi fram till svärmor utan att fråga om hon ville ha. Hon fick så lov att sätta sig och äta lite mat innan vi släppte hem henne till sin make.
 Hon ska förbarma sig över mig, Virre och trädet igen i morron. Hasse jobbar kvällen så underbara svärmor ska köra mig till läkaren, sen hjälpa oss att hämta Virre från firitids. Måste fundera på vad jag ska fixa för middag i morron, en sak e då säker att det blir något snabbt och enkelt för min kropp kommer att gå på alvedon i morron. Taskigt de där när man har en "bra" dag och grejar lite för att man kan och känner sig lite nöjd med sig själv att jag klarade av det utan min stackars sambo som får slita as här hemma, belöningen blir att jag knapt kommer att ta mig ur sängen och för att inte tala om hur natten kommer att bli =(

Nu ska jag prova att hitta ett någorlunda hyffsat sätt att sitta och titta på tv.

Chiao

Hembesök

Idag har vi varit ute och rännt, vi var till Mats, Natta och Hugo =)  De va super änge sen som vi sällskapade med dom, så iväg och kollade hur de blev i deras hall efter dom gjort om. De blev super snyggt =)  Hoppas att vi kan träffa dom snart igen, tack för kaffe med dopp =)

Sen bar de vidare till svärföräldrarna för dom bjöd oss på middag, kina mat blev de *mmmmmm*  så gott....... sen blev de dax för svärmor att lägga sig en stund innan hon skulle iväg och jobba.
Vi åkte in på coop och köpte fler hallon, för jag måste ju erkänna en sak som är lite pinsam oxå mitt i allt ....  Jag skrev igår att Hasse inte gillade hallon MEN så fel jag hade. Min sambo gillade visst hallon, och jag som åt upp ALLIHOP snacka om pinsamt när han oxå ville ha *ojdå*
Nåja vi köpte ju fler idag så nu ska vi sätta oss och se film och mumsa frukt och lite grädde =)

Bye bye

Mys med sambon

Vi har varit och handlat på coop, de blev bla ost, kex, cider, päron och färska hallon. Dom va goooog dom jag satte i mig alla dom i ett smack när vi kom hem så en sak e då säker att vi SKA dit i morron och handla fler =)  Jag har tur för jag får äta dom helt själv då Hasse inte tycker om frukt ja på sin höjd en banan eller gröna äpplen går ner, ja jo nån bit av päron till ost och kex oxå men annars så är de jag som äter. Barnen tycker oxå om frukt men i helgen så är dom hos pappa så jag kunde mummsa i mig för glatta livet.
Idag blir de kyckling, ris och gräddsås till middag *mmm* sen ska vi kolla om det är något bra på tv eller om vi ska se på film. De blir en myskväll iaf bara jag och Hasse =)

Slapp lördag

Bion igår va nice =)  Ettan är ju så klart bäst tycker jag men jag led inte om m a säger så * big smile*  men en sak e då säker att jag ska då aldrig mer gå på bio höggravid, det var då ingen höjdare för min del.  Vi va super trött både Hasse och jag efter bion så vi åkte och tankade bilen sen raka vägen hem och dega. Hasse satte sig vid datorn och jag låg i Virres säng bredvid och surrade på om lite av varje. Sen va de bara att checka in för jisses så trött vi va sen.
Vi hade sovmorron idag men min stackars älskling som ville sova länge i morse klev upp kl 8 för då vaknade han, själv så har jag sovit till och från hela natten och morron så Hasse lät mig få "sova" tills halv elva tiden. Då hade han som vanligt skämt bort mig med att fixa frukost, tänk att jag har sån tur =)
Vi har precis kommit hem från macken där vi tvättade pärlan, eller ja ni har ju fattat att de va Hasse som tvättade och jag tittade på men jag va med iaf =)
Nu håller han på att hänga den tvätt han slog igång i morse, ja va kan jag säga jag är lyckligt lottad som har en sån underbar sambo som gör allt och lite till. Jag längtar tills jag kan få göra saker för han.
Får se vad resten av dagen bjuder på.........

Djävligt klart!

Efter samtal med dig både idag och igår så känner jag att det spelar ingen roll vad du säger eller hur mycket Hitler fasoner du har för dig så ska du ha djävligt klart för dig en sak.

JAG SLÄPPER HAN ALDRIG !!!!!!!!!!!!

Te & mördegskex

Har precis ätit lite lunch och tagit mig lite lyx till mitt te, mördegskakor är ju bara för goda =)
Idag är jag sällskapssjuk känner jag vilken tur att Hasse bara jobbar till kl 17 idag och att vi ska på bio sen ikväll, har en känsla av att vi måste åka i hyfsad tid så jag som sengångare hinner sätta mig i lugn och ro. Hoppas bara att jag inte får allt för ont i fötterna och benen av att sitta i en liten biostol.
Får se vad vi hittar på för middag idag, jag funderar men har inte kommit på något som lockar mitt matsinne än.
Det tar llite tid att skriva detta inlägg för jag fick super ont i magen när jag skulle ta på mig strumporna, de liksom hög till rätt in i vänster sidan, vilket innebär att jag inte kan sitta hur som helst och får skriva med pekfingervalsen. Är nog ingen fara men får inse att jag inte kan ta på mig strumporna själv utan hjälp hela tiden =(
Nåja de e ju som sagt bara sex veckor kvar nu eller mellan fyra till åtta som de räknas, shit de e ju snart =)  Har nog inte längtat så mycket efter att få röra mig för att få köpa och komma i ett par jätte snygga jeans som jag sett ut, har oxå hittat ett armband som jag hoppas att jag får beställa så snart lilleman har titta ut, bara min sambo går med på de vill säga. Fast det är inget billigt shit utan en märkes vara. Ett super snyggt silver armband som jag ska ha så småning om även om det inte blir nu så ska jag spara till det.
Kommer inte på något mer nu att yra om....

Pepptalk

Ja idag så är det svärmor som har peppat mig i en tillfällig svacka. Jag har varit på ett möte idag som först inte gick så bra men efter att pratat med svärmor så inser jag att jag måste börja tänka annolunda.
Jag var så arg, ledsen, besviken och kände mig överkörd och granskad i sömmarna. Jag har bara inte fattat att  jag är en BRA MAMMA!!!!
Vill inte gå in på mer varför här utan ni som är nyfiken kan ju höra av sig.


Har ganska precis kommit hem och kollar posten och jag har fått ett brev som det står Eftertaxering på. Jag tänkte att va sjutton är detta för något, jo så här står det.

Vi har i en kontroll funnit brev från er med för lite eller utan porto. Vi ber er därför betala in porto plus expeditionsavgift med nedanstående inbetalningskort senat angivet datum.

Alltså jag fick en faktura på 31kr på. Det har jag ALDRIG varit med om förrut, har ni?????
Jag tog ju och betalade den på en gång men jag fick en chock för jag har aldrig hört att någon fått nån sån, tack och lov så hade dom nu skickat iväg mitt brev iaf.

Nu ska jag ta och lyssna på lite musik.

Premiär

Vi ska titta på Fast and Furious med snyggingen Vin Diesel *MMMMMMMMMMM*  den har bio premiär i morron fredag så jag och Hasse har bokat in oss, så kl 21 sitter vi bänkad. Stackars Hasse jobbar så mycket så han får dricka en massa burn för att hålla sig vaken, men själv tror jag inte att det blir några större problem =)

Inte hemma

Nu har jag inte skrivit på ett tag men de kan bero på att jag ej varit hemma.
Tisdag:
Matte var snäll och hämtade upp mig så jag fick vara med Mia och surra bort en hel dag, dom bjöd på underbar middag, de blev kina mat från ett ställe som heter Thai Shi *tror jag* hur som hellst så va de kanon gott och billigt! Den maten har man inte ätit för sista gången =)
Senare på eftermiddagen framåt kvällningen kom Jeanette förbi hos Mia så vi kunde spela kort =) Alltid lika kul tycker jag! Tror jag är inne i en kort period för jag längtar redan tills nästa gång det blir av, sen så hjälper det ju med gott sällskap *smile*
Onsdag:
Hasse va och köpte en rullgardin på Jysk för när solen ligger på i sovrummet hjälper inte persienen speciellt mycket och jag som många andra vill ha MÖRKT i sovrummet =) 
Kände att jag var så trött att jag har inte klarat av att hålla mig vaken om jag hade varit hemma så Hasse skjutsade mig till mormor så där var jag en hel dag och kväll. De tog en jäkla tid att ta sig upp för trapporna hos henne men vem fan har brotom *s* för att inte tala om hur de kändes *grfm* ja hon är värd det för hälsa på henne blir inte ofta nu ska gudarna veta.
Moster Victoria, kusin Micke och Devil va oxå förbi hos mormor så lite mer kort spel blev de =)
Kul kul som sagt, synd att kusin skulle hem å se hockeyn annars så hade vi kunnat spela lite till. Sen skulle oxå moster iväg på sitt så de blev jag och mormor kvar, vi tittade på tv tills Hasse kom och hämtade mig.

RSS 2.0