Min älskling

Han är sååå duktig! Han förvånade sig själv igår kväll, de va Hasse som tapetserade i Victor rum igår =)  Inte jag som ändå gjort de där en gång i tiden *hahaha* nä jag va hantlangare till Hasse när han grejade. De blev iaf skit bra =)   Vi skulle egentligen tagit Victors rum idag och vardagsrummet igår, vi på började v-rummet men det visade sig att vi tagit fel tapet dit in för alla andra tapeter som vi har är esay up tapet och de gick inge vidare att sätta en vanlig papperstapet på easy up vis. Rekommenderar inte att pröva de........ I vilket fall som helst så ska vi byta ut en rulle från Virres rum som det är någe fel på, något med färgbadet bla bla bla den gick inte att använda. Men butiken är stängd på söndagar =(  så de blit att måla en massa panel och hinna med så mycket panel som möjligt. 
Måste förbi jobbet en sväng för att kolla vilken tid jag börjar i morron, vet att det är eftermiddag men har glömt att skriva upp vilken tid *lyckat*
Ha en bra söndag.

Chiao

Tålamod fröken Vesterlund!!

Jag vill ha tålamod hur mycket som hellst, men jag har inte de hur mycket jag än försöker....... Fick min lön till slut en ganska hyfsad sådan *nöjd* så efter att allt e betalt i räkningsväg samt dragit av för julklappar så finns det pengar å köpa en ny sängstomme och säng bord på IKEA som vi vill ha, men efter litet lyckorus så fick man minsann vakna till liv och bita i den sura sanningen och kom ju på att jag får ju bara halva lönen nästa månad =(  Så de blev ingen ny säng nu heller, har kollat blocket flera ggr men ingen säljer en sån säng som vi vill ha. Nu har jag inte tid längre för nu ska här fixas i huset.

Chiao

Tänt var de här

Sitter uppkrupen i soffan med massor av tända ljus riktikt mysigt, måste ju säga att min älskade har oxå varit duktig han har diskat undan så fint i köket. Tack älskling för det =) 
Konstigt hur jag är, jag tycker det är tråkigt att städa men tycker oxå att det är jobbigt att ha de stökigt. Men känner mig nöjd, glad och stolt att jag har tagit mig i kragen och gjort fint här hemma för hur som helst så är det lite lättare att stå ut i denna lgh om det är undan plockat och städat. Hasse måste fixa kartonger från jobbet för de e ju faktiskt snart dax att packa tror att all fokus ligger på att bli klar med huset så vi glömmer lätt bort att de ska packas och fixas här innan flytten oxå.  Kom just på att jag är i vecka 17 nu oj så tiden går. Hasse köpte första grejen till grodan igår en vit flece filt med röda,blåa och svarta döskallar på =) Jätte söt   Jag ska köpa "Min första bok" till grodan på coop, har kollat lite i den och såg att man kan börja redan nu med att klistra in ultra ljudskorten i den =) Kul att få börja fylla i den lite smått redan nu till grodan =)
Undra sa flundra hur det gick för Victor med sina nya skriller om han kunde åka eller om det bara gjorde ont i fötterna? Måste ringa och kolla med Victor jag med mitt minne glömde att fråga han här om dan när det var öppet hus på skolan.
I morron blir det att kliva upp i tid för vi ska handla lim, mer takfärg och rakblad. Vi ska tapetsera v-rummet hoppas att vi hinner tapetsera Virres rum oxå samt måla Pontus tak, kom just på att det kan ju underlätta om vi köper tapeter till Virres rum för de har vi inte gjort än, oxå något som vi hellst ska göra i morron. Måste fixa en bra lampa för dags ljuset är inte så ljust, vi behöver all extra ljus vi kan få där borta i huset har jag märkt. Hasse sa att han längtar som bara den tills vi bor där och kan säga att det gör jag med =)
Känner mig sugen på en massa gott ska nog ta mig lite frukt som min älskling har varit snäll å köpt hem till mig =)

Chiao

Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete.

Ja visst ska de vara så men de finns gränser även för mig om hur mycket dammråtterna får invadera, men nu fick det vara nog! Slet fram dammsugaren och körde igång, märkte sen att jag hade fuskat lite men de får vara så tills nästa gång draken ska fram. Nu kan vi iaf gå i hallen barfota utan att peela fötterna på allt grus som hamnar där. Jag tog och plockade å plockade å plockade och rensade samt vikit undan en rejäl hög med tvätt. Känner att magen säger ifrån nu, spänner som bara den så nu blir de att sitta på feta rumpan resten av dagen. 
Tänk att det är första advent på söndag, helt underbart när man har pyntat och donat färdigt med allt =)  Denna gång så får det vänta känns som att det inte är någon mening har liksom ingen lust att lägga energi på denna lgh när det går till att göra klart huset. Nu har jag målat taket i Victors rum och i vardagsrummet så dom är klara för det sista bara tapeter kvar. Ganska mycket kvar men borde flyta på nu jag ska måla taket i Pontus rum. vårat sovrum och hallen nere, sätta tapeter på dom ställena samt måla tak i hall och kök uppe med tapeter SEN är det klart =)  Men attans vilken tid det tar ska höra med mamma om hon kan vara med Virre till veckan så vi blir klar någon gång, vi har dock inte löst hur vi ska komma åt och nå för att riva tapet och sätta upp ny tapet i trappen...... Nån som har förslag på hur vi ska göra?????
Vi/jag har fortfarande inte fått nån lön =(  men senaste beskedet är att det kommer på måndag eller tisdag, jag man får väl hoppas på att det verkligen stämmer, man har ju utgifter så det räcker till och blir över.
Undra om jag ska ta bort hannduken från huvet tror nog att håret har torkat för ett tag sen, ska klippa mig innan jul ska bli skönt för håret är som ett livlöst råttbo just nu, för kort för att sätta upp och för långt för att fixa till. Snacka om dö läge =(
Nog för denna gång.

Chiao

Stolt mamma

Japp det är jag =)  Victor sjung med kören på scenen i skolans matsal igår, de va en utställning som alla barn i skolan hade jobbat super hårt med att få till, dom har varit så duktiga allihopa men mest stolt är jag ju naturligt vis över min son =)  Micke & Jeanette var oxå där så jag tror att Micke va mäkta stolt över sonen han oxå =)  Synd bara att ingen av oss hade kamera med =(  Hoppas att vi får med den nästa gång det händer saker som Virre e med på.
Nu ska jag göra mig klar.

Chiao

Motigt

Så känns de idag inför att gå tll jobbet, inte konstigt när an inte fått nån lön, förkylningen har blivit värre samt trötthet på de. Kunde jag så skulle jag ta täcke och lägga mig på soffan och kurera mig =(
Men de e bara att ta tjuren vid hornen och krypa in i duschen för att göra sig klar för jobb. Slutar 23,30 ikväll oxå.

Chiao

Surt sa räven

Surt är va de är, har nada motivation att göra ett bra jobb nu även om jag vet att jag måste. Det är struligt med lönerna så ingen har fått lön idag, facket är inblandat oxå =(  Har vi TUR så får vi senast den 28:e men inga garantier vet inte vad jag ska ta mig till om jag inte får nån lön. Man planerar ju utgifter och annat efter hur vida man får lön och det datum man får lön. Har just nu 4 min kvar på min lunch rast, har åkt på världens förkylning dessutom så jag skulle vilja åka hem å kurera mig istället så får jag sitta här och hosta, snora fram till 23,30 ikväll. Tur att jag har alvedon =)
Två min kvar, nu ska jag logga in i alla system igen. Ha de så bra.

Chiao

Snart dax att åka

Lite atel är jag i nacken de va nog inte så bra att sitta och sova, så trött och slut att jag sitter och sover med laptoppen i knä. Ja då kan man ju undra hur den här dagen ska gå, de blåser små spik ute *brrrr* gruvar mig som bara den att gå till bussen och från bussen till jobbet. Den biten känns ohyggligt lång nu. Måste komma ihåg matlådan oxå annars så kan de bli jobbigt runt lunch för H har båda korten så köpa mat är inte att tänka på. Tror jag skriver en lapp och sätter på dörren!
Hoppas att alla får en bra måndag.

Chiao

Zzzzzzzz

Sitter nästan och sover i soffan har fullt schå med att hålla ögonen öppna, de blir till att vila en stund efter de här innan jag ska dra vidare till jobbet. Jag kommer hem sent för jag slutar inte förrän kl 22. Är så trött att jag mår illa, nä måste vila nu skriver kanske mer senare.

Chiao

Home sweet home

De va då inga ljumma vindar som blåste idag snarare kändes de som de blåste små spik, fy fasen va kallt *brrrrrr*  tur att E och F:s bil blir fort varm =)
Nu har Elin och jag shoppat, de blev present till Lars som vi ska till ikväll sen köpte jag två bh:ar på change dom hade rea så två till priset av en som satt super snyggt, köpte en randig stickad polo klänning samt en rak enkel svart klänning som jag kan växa i =)    Jag och E fickade en macka var och lite dricka på charm *gott gott* 
Tusen tack för idag Elin! Hoppas att vi får mer tid på oss nästa gång =)
 Hittade en body till grodan på rea men köpte den aldrig, tänkte att jag hinner de finns ju en del tid kvar innan de e dax för pyret att titta ut =)
Ser att de e snart dax för mig att börja med middagen, det blir korvstroganoff med ris här idag, ingen lyxmiddag men en god middag.

Chiao

Inte riltigt

Som planerat går de, ja så kan de va när jag planerar in i minsta detalj känns de som. Hade ju tänkt ut allt så bra men oftast när jag planerar så blir de så här, men jag få göra de bästa av de hela. Har precis duschat och fått på mig lite kläder och grabbarna dom fick bada en stund innan frukost så de e gjort. Dom ska få följa med mormor på julskyltning här i Skönsberg medans jag ska uträtta några ärenden med Elin, sen blir Pontus upphämtad av sin pappa vid 13.30 tiden. Jo just ja när jag höll på att kolla igenom Pontus väska efter täckbyxor så fiskade jag upp ett par svarta såna, kanon bra tänkte jag tills jag vecklade ut dom...... dom va så stor att jag hade fått plats i dom nu stl XL *asg* ja och för er som känner min familj franför allt Pontus vet att han är stl XS jag tror Peter va trött när han packade väskan till pojken =)  Men som tur var så hittade jag igen mina gamla täckisar som han får låna stl M som oxå blir stor på han men bättre än XL vi får vika upp dom lite i benen så länge, antra att han har ett par andra hemma hos pappa så detta är bara en nödlösning för denna gång.
Vi fyndade till Victor igår, köpte skidskor för 300kr som han kan ha i 3 stl. Vi och Micke delar på de så båda kommer undan med en billig peng för sprillans nya skriller =)  Ska ta fram raggisar som gamelmormor har stickat oxå.
Nu har jag inte tid att leka turbangumma nå mer, måste göra mig klar.

Chiao

V.16

Tänk vad tiden går fort jag/vi är redan i vecka 16, om jag inte misstar mig så lär jag inte tycka de på slutet =)
Virre och jag har lycksat med film, glass, grädde, kola kulor och frukt sallad. Pontus är ju på bio så Virre och jag tog en "bio" stund hemma, vi ser på andra sidan häcken den e ju bara så kul =) 
Nu ska vi invänta att Hasse kommer hem så vi kan åka vidare för lite middag =)

Chiao

Seg i strarten

Ja så enkelt kan jag beskriva denna dag, iaf för mig och pojkarna Hasse där emot fick nog glatt hoppa upp tidigt i morse för att bege sig till jobbet. Jag sov på söta örat så jag hörde inte när han åkte heller vet inte om Pontus va vaken då för Victor brukar kunna sova längre än Pontus så mest troligt att de va han som va vaken.
Ser att klockan är efter två och jag sitter med handduk på huvet efter duschen men kläder har jag fått på mig iaf de e bara Virre kvar nu som springer omkring i bara kallingarna, om han fick så skulle han göra de fram tills kvällen.
Ja middagen idag gott folk blir lätt som en plätt, vi är bort bjuden =)  Vi ska till pappa/morfar med familj och fira lillebror och min plast mamma som fyller år.  Men innan vi åker dit så ska Pontus gå på bio med sina kompisar Alex och Tobias dom ska se madagaskar 2 som börjar nu kl 15 sen blir de raka vägen hem för Pontus så vi kan åka vidare på nästa ställe.  I morron blir de e tråk dag med en massa måsten som ska fixas, Pontus åker ganska tidigt till sin pappa i morron så vi ska hinna med lite läxläsning för båda pojkarna samt att dom ska stor städa sitt rum. Måste se till att Pontus får med sig allt som han ska ha med sig och fixa Victor grejer tills på måndags morron.
Till veckan blir de att ta tag i att måla taken i huset fy fasen vad jag gruvar mig! Jag har inte målat ett tak sen jag tog studenten å de e ett tag sen. Hasse säger att allt blir bättre än hur det ser ut nu och de har han faktiskt rätt i men jag är sååå självkritisk i det jag gör så de kommer inte att duga i mina ögon, jag kommer bara att se hur flammigt å djävligt de blev. Fast det posotiva i detta är ju att när jag ska måla sista taken har jag fått in snitsen *så dax då* =) 
Söndag blir inte bara en tråk dag för vi ska ju fira svägerskans sambo som oxå fyller år, mycke kalas med gotta blev de =) Dock mindre bra för figuren inte för att jag bryr mig i detta läget även om jag kanske borde för de blir dessto jobbigare när de e klart. Men va fanken vi lever bara en gång eller hur =)    Sitter just nu och mummsar fruktsallad som vi hittade i frysdisken på coop, den smakar si så där. Inget slår ju färsk frukt men detta duger att små äta på när suget efter allt gott e stort.
Nä gott folk nu ska jag göra ett ryck med vad vet jag inte än, de visar sig. Trevlig helg alla!

Chiao

Hipp hipp hurrra

Grattis kära lillebror på din födelsedag!

Idag har vi fixat med lite nytto grejer, vi var in på facket (Hasses) sen försäkringskassan och in en sväng på coop. Där tog v varsin räkmacka innan vi handlade, men de va med stor sorg som jag gav bort mina räkor *buhuu* men min älskling blev nöjd för han fick en räkmacka med EXTRA räkor =)   Ja dan är ju inte slut än vi åkte till sidsjön en kvart innan de blev dax att hämta Pontus efter skolan så nu sitter jag här, de som är kvar är middagen, jag ska iväg och jobba, Victor kommer hem från innebandyn och tvättstuga ikväll. Lär ju somna innan jag har lagt huvet på kudden för jag är gris trött redan nu, var så jäkla trött att jag blundade till flera ggr på väg hem från Pontus skola de gick bara inte att hålla dom öppen!
Nä nu ska jag in i köket å greja.

Chiao

Inpuls grej =)

Ja idag tog jag och köpte lunch på Vallmo cafe till mig, Mia och Felicia. Tog med mig allt till goa Mia för lite lunch sällskap och surra över en kopp te innan de va dax för mig att valrossa mig iväg och vänta på bussen för hur trevligt man än har ibland så måste man ju jobba oxå.  Sitter nu på jobbet och väntar på att H ska handla klart och hämta mig så vi kan skynda oss hem och äta mat,  för båda är tok hungriga nu. Vi ska hämta upp Virre oxå hos gammel mormor. Sen blir de att mysa i soffan för jag jobbar inte sen kväll idag =)
Jag sprang oxå på Pontus gudmor Lisa idag på stan när jag var på väg till jobbet, hon hade varit och handlat lite och va på väg till jobbet hon oxå. Kul att vi sprang på varndra för de va ju ett tag sen vi sågs sist. Vi lovade varandra att vi ska höras av framöver så vi får väl se om de e artikhets snack från bådas sida eller om det verkligen blir av.
Vad ska man äta för middag idag då???? Helt tomt på ideer, sitter med H i telefon som är på affären men blir inte någe klokare för de. Något som går fort att tillaga och smakar gott dessutom, inga dåliga krav ja vet =)  hm ......... funderar, funderar, funderar ...... nä fan jag kommer inte på någe förslag men hungrig är jag.
De låter som att de blir tacos idag *mums* fort går de inte att fixa men gott är de garanterat =)
Nu ska jag hem och umgås med familjen.

Chiao

Tack tack

Tusen tack älskling för att du klev upp med Virre i morse och ställde om mitt alram så jag fick sova längre de va så underbart skönt att jag snozade några ggr oxå =)
Nu har jag precis tagit mig en dusch och fått på mig lite lump, ska snart ringa mamma och fråga om hon kan hämta Virre idag för vi slutar inte förren kl 18 ikväll och innan vi har hunnit hem så är klockan ganska sent för middag, men som tur är så gick hon med på att hämta Virre idag på fritids och vi kan hämta han hos mormor (min) sen när vi e hemma.
I morron ska vi hämta hem Pontus efter han slutat skolan, jag hinner träffa han en liten stund innan jag drar iväg till jobbet men jag har HELA helgen ledig med dom *skönt*  Sen nästa vecka måste vi göra ett ryck i huset igen så vi kommer nån vart, vi skulle ju vilja flytta in snart men som de ser ut nu så dröjer det ett par veckor till =( men men vad brukar man säga, den som väntar på något gott osv ........


Chiao

Virre man e hemma =)

Idag kommer Viire till oss *jah* =)  Vi hämtade han för att åka på koll hos tandläkaren men när vi står och anmäller oss så visar de sig att vi INTE har någon tid *men va f-n*  jag fick ingen lapp hemskickad heller så jag kunde inte bevisa att de va den tid jag sa till henne att vi fått tills idag. Men men de va bara att ta en ny tid och vända hemöver igen, Virre fick välja en ny tandborste som lite tröst iaf så han blev nöjd och glad. Efter att vi lämnat av Virre på skolan igen så bar de av till birsta för lite köp av tapeter, nu är det klart med tapeter till vardagsrummet, till köket, till hallen uppe och Pontus rum samt nytt golv till Pontus rum. Det som är kvar är tapeter till Virres rum, hall nere och vårat sovrum samt lite färg till pojkarnas tv/data rum. Höll ju på att glömma den mils långa panelen och trappen som ska målas oxå *jisses*  Men sen är de klart för att flytta in *längtar*
Hasse och jag jobbar kvällen ikväll så jag "tvingade" ner mormor för att vara med Virre tills Hasse kommer hem för att ta över och sedan hämta mig inatt. Åh tack tack snälla Elin för att du skjutsar mig till jobbet så jag slipper halka mig till bussen, och från bussen till jobbet. Inte kul att halka/gå med samandragningar så jag är jätte tacksam att få åka.
I morron händer inte allt för mycket mer än skola, jobb och vanliga vardags sysslor. På fredag kommer Pontus oxå =) *vi längtar*
Nu ska jag fixa lite mat till Virre mannen.

Chiao


Hemma =)

Nu är min älskling hemma igen *skönt* har ju varit så tomt att vara själv hemma. Victor kommer i morron till oss han fick vara kvar hos sin pappa i två dagar extra för Hasse va borta och jag jobbar kväll hela veckan. I morron måste jag fråga mamma om hon kan komma och vara med Virre i några timmar så Hasse hinner komma hem från jobbet. Jag jobbar till klockan 12 i morron natt, hoppas att de flyter på lika bra som de gjorde idag.
De blir inte mycke mer än så där just nu, ska strax krypa ner och somna i närheten av min älskade.

Chiao

Hormonisar =(

Nu löper mina hormoner amok! Tycker så synd om Hasse när detta händer, kan tänka mig att han mått som en prins nu när han har varit iväg med facket. Själv kände jag mig inte saknad alls igår när vi pratades vid =(  jätte jobbigt va de somnade gråtandes helt ensam. Men jag förstår han att de kan vara SUPER skönt att komma ifrån sin hormon stinna sambo, även han måste ju få andas och bara finnas till. Helt sjukt jag blir nästan tårögd av att skriva om detta för jag känner känslan jag hade igår kväll så starkt. Kanske jag som saknar han mer än han sakmar mig, vem vet han skulle nog behöva komma bort på ett SPA för blivade pappor eller nått. Han/vi lär ju knappast vara ensam om detta.
Nu ska jag traska upp till mormor en sväng.

Chiao

Orolig =(

Jag har en massa samandragningar redan, de kan väl aldrig vara bra ? Jag är ju bara i vecka 15 ännu så de känns som lite tidigt att få de nu, samtidigt så vet jag att den ena graviditeten inte är den andra lik. Någon som har varit med om detta i tidigt skede som mig?
Kanon trevligt hade vi i söndags hade när vi var hos svåger och svägerskan, med kanon gooood middag och en spelkväll som vi tjejer vann så klart =) 
Nu ska jag fixa till mig lite, ska iväg på ett möte senare idag sen blir de jobba kvällen.

Chiao

Mera tid!

Ja de skulle vi behöva just nu känns de som, men man kan inte få allt här i världen. En update kommer iaf.
I fredags eftermiddag efter jobbet så hämtade Hasse mig och vi åkte till Bergeforsen där vi blev bjuden på super gooo middag och filmkväll med gotta =)  Tusen tack Mats, Natta och Hugo för denna freddags kväll hoppas att vi kan göra om det snart. I lördags (alltså igår) så var vi i huset första timmarna av dagen senare på kvällen så åkte vi och hämtade upp Elin efter jbbet och vidare till henne och Fredrik där vi hade en myskväll till samt att Hasse kollade över Elins dator. Jo jag pratade med Meta i telefon under dagen oxå, jätte kul att höra från henne. Och veta att allt e bra =)
Idag så ska vi till huset igen och greja sen i eftermiddag så ska vi till min goa svägerska med sambo och bli bjuden på mat och ha en myskväll även där, snacka om bortskämda denna helg med myskvällar =) 
Nä nu ska vi åka.

Chiao

Underbar känsla =)

Alla som är gravid eller har varit vet precis vad jag prata om, vilken underbar känsla att höra bebisens första hjärtljud 144 slag i minuten.  Hasse blev så rörd och jag blev glad och kunde slappna av nu när jag vet att grodan lever =)  Nu går jag som på små rosa moln och hoppas känsla håller i sig länge länge =) 
Fick även tid för ultra den 16:e dec längtar redan ska bli så kul att få se grodan. Tyvär har mina händer och fingrar svällt upp en hel del idag de liksom sticker i händerna och gör ont, måste funder på att ta av mig ringen nästa gång som fingrarna är normal annars så kan de vara för sent och de vill jag inte.  Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att jag e jätte glad =)


Fredag

Ja snart e de helg jag måste säga snart för jag jobbar eftermiddag och kan ju inte helga förrän passet e klart. I dag ska vi på inskrivning hos mödra, de ska bli spännande jag kommer inte ihåg vad som hände första gången man kommer dit, de lär väl bli en massa prat kan jag tänka mig och allt de roliga kommer att komma sen som att lyssna på hjätrljud och göra ett ultraljud. Hoppas att allt e som de ska där inne lite konstigt för vi har ju inte sett eller hört nå livstecken ännu på utsidan nog för att jag kände grodan härom kvällen men tänk om de inte va grodan då? Utan en bubblig mage, nä nu ska jag inte tänka så utan grodan har de bra där inne lever och frodas =)   Kanske dax att göra sig klar för vi ska vara där om en timme.

Chiao

Kladdigt värre =)

Om jag var trött i morse så kan jag säga att jag inte är nå piggare nu efter en full späckad dag, vi har precis ätit middag och klockan är nio på kvällen. Men vi har ju fått lite gjort i huset iaf de tar som sagt sin lilla tid, vi har lagt på tapetväck som vi tror är klister fast en dyrare förpackning. De e kladdigt och klissigt men funkar så på lördag så ska vi fortsätta med de och slipa och spackla och riva mer tapet osv osv.
Är mätt i magen och ska ta mig en kvälls dusch sen blir de säng tidigt för att kliva upp tidigt i morron. Så många rader blev de icke idag.

Chiao

Gosse

Jag tror det är nån som har slagit mig med gummi klubba för satan i gatan va jag e trött, är lika trött som de finns stjärnor på himlen å de vill inte säga lite de!  Hoppas att jag orkar med allt som står på schemat idag, å gör jag de så somnar jag säkert ståendes i hallen ikväll.
Jag vill passa på att tacka M & L för igår de va en jätte trevlig kväll hoppas att vi får träffas snart igen alla tre =)    Jag fick oxå mysa med en lite go tjej som annars har nöjt sig med att ge mig berg med leksaker, men igår så kom hon å satt i mitt knä samt i väntan på vällingen skulle bli klar så låg hon i soffan med mig och surrade på som bara den. Jäklar vad hon surrar HELA tiden =)   Så himla söt när hon pratade på för fullt och tittade på mig som om att jag förstod varenda ord hon sa, kan säga att jag hängde inte med alls på va hon sa *skrattar gott*  de gick bra när hon sa några ord i taget men när hon drog igång sina meningar då vart jag vilse direkt. Tänk att som mamma hör man ju vad dom säger men de va som grekiska för mig =)   Summan av de va att jag fattade NADA men de va såååå kul att höra henne *hahahaha*
Å tack M för go mat och fika!!!!
Måste ta mig i kragen nu för att göra mig klar för jobbet men de e inte lätt att komma igång den här tiden på dygnet ( inte för mig iaf )  H ligger och sover ännu men han behöver inte lika mycket tid på sig att vakna till som jag, han håller med mig rejält på den biten =)   Jaha brukar han säga de är inte alla som har en så lång start sträcka. Jag är nog som en skrutte bang bang, att när jag har motorn varm då går jag som en klocka men när motorn e kall då hostar och hackar de =)  Kanske lite konstig liknelse men för att tjata lite till så är de lite fantasi brist för mig denna tid.

Chiao

Hälsar på M

Har jobbat klart och hunnit med att hälsat på svärföräldrarna sen körde H mig hit till Mså nu har vi några timmar att surra bort, vi träffas inte så ofta så när vi väl träffas så får vi passa på att surra ett par timmar åt gången. Då kanske ni undrar vad jag gör här nu om jag är på besök men de e ju så att M ska ut i ett snabbt ärende så då passar jag på att skriva lite här.
Från de ena till de andra så va de visst inge bra på tv:n ikväll iaf inget som föll mig i smaken bara så där. Längtar tills i morron då ska jag och svärmor till huset och greja lite, H slutar vid fem tiden så han lär nog komma ut då han oxå. Å på fredag så ska vi på inskrivning på MVC är i vecka 15 på fredag så snart så kan vi höra hjärtljud *längtar*   allt ska bli spännande utom att ställa sig på vågen =(  men den biten kommer jag att ta reda på sen även om jag vet att de e svårare att gå ner ju äldre du blir. Men lyckas de ska jag =) Resten av tiden innnan maj så ska jag försöka att bara njuta av att ha en bulle i ugn. Nu får det räcka tills jag kommer hem eller tills i morron, vi får se =)

Chiao

Ny dag

Ännu en gång så fick man vakna upp till en ljuv dag =)   Kanske lite för djupt för min del denna tid på morron, men min fantasi satte stop för hur påhittig jag kan vara den här tiden på dygnet. De blir ett litet inlägg nu på morron för jag har precis väckt V och själv duschat men vi ska göra oss klar innan jobb och skola börjar, och ibland tar allt lite längre tid som vanligt.

Chiao

Middagsdax

Nåstan iaf vi har precis ätit middag jag och Hasse åt köttsoppa med smörgås och Victor åt potatis med fiskbullar, de va kanske inte den goaste middagen men de gick sanbbt att få till =)     
När vi hämtade V från fritids så ser jag att ungen har henna på ena handen (tusch penna som en pojke hade gjort konstverk) samt ett litet smärre grafitti märke på kinden ( samma snälla pojke)  jah vad säger man de e ju iaf tur att korten är knäppta på skolan iaf. Han hade blivit skit snygg annars med en mega glugg och nerkladdad i ansikte och händerna =) 
Har pratat med Micke och Victor ska få komma hem till han i morron för magsjukan har tack och lov gett med sig, inte för att de gjorde oss något att ha V utan för deras skull tänkte jag.
Hasse sitter och pratar en massa goja med Elin i mobilen bredvid mig, en riktigt kul tjej med ton med humor vilket är tur för oss för de har ju vi oxå =)
Jag ska kolla med Mia sen om hon kanske har tid med mig i morron kväll för Hasse jobbar kvällen och Virre e hos pappa sin, så lite ensamt och välldigt tyst blir de här =(
Men att gå till Mia eller kanske mormor om inte Mia har tid med mig, de va ju ett tag sen jag va hos mormor oxå. Men men vi får se hur de blir i morron, måste ju ringa och kolla med hon på berget först =)
Nu har vi riktigt familje mys i soffan Hasse pratar i mobilen, Victor sitter på min andra sida och tittar på tv och jag sitter och bloggar mitt emellan  dom båda =)

Ha en trevlig kväll

Bye bye
 

Guld

Ja guld värt kan vara olika för människor men för mig var de igår när  H fixade med mat, tvätt, disk och Victor för att inte glömma i morse när jag fick sov morron alldeles själv för mina älsklingar va in och pussade på mig innan dom gick *såååå gulligt* tack älskling för allt. 
Igår när vi hade lagt oss för att sova så kännde jag "grodan" röra sig för första gången inne i magen, lika häftig känsla varje gång =)    Synd att de tar ju ett par veckor extra innan pappan kan känna, ibland är de tur att man e kvinna =) 
På torsdag så får jag träffa Pontus igen för vi ska på möte, hoppas att mötet går bra och att det leder till rätt håll sen. Vill inte skriva så mycket mer om det just nu utan ni får ha tålamod de kommer sen.
Undra sa flundra om jag ska ta mig lite fika kanske och göra mig klar innan jag ska ta bussen till jobbet, de blir korta dagar ett tag nu. Läkaren rekomenderade de om det gick bra för min chef vilket de gjorde, så tack så mycket!  Vi har möte idag på jobbet tror de va taem ledar möte så tiden lär ju gå ännu fortare för de oxå.
Blev bjuden på fika hos fam Boström efter att vi har ätit middag jag tror de e Sture som fyller år, så jag ska skicka ett sms till min älskling och tala om det. Kan tänka mig att Virre blir glad som bara den för fika de kan man inte få nog av ser ni =)
Inte blir de något jobb i huset idag heller =(       känns som om dagarna bara flyger iväg och vi kommer sakta men säkert vidare i projetkt hus renovering samt att mitt tålamod vill inte riktigt räcka till just nu iaf när de gäller renoveringen.

Ha en underbar dag.

Nr 2

Virre tappade den andra framtanden ikväll, eller tappa å tappa han drog ut den själv och jag hörde hur det knastrade *isch* men han nöjd och glad så jag och Hasse passade på att knäppa ett varsit kort med våra mobiler på mega gluggen för kameran är i huset.  De blev ett kort inlägg denna gång. Natti Natti sov så gott!

Jobba klart

Iaf för idag med både jobb och hus. Hörde att svärmor har haft guidad tur i huset för Maria och Jonas =)  Hoppas att vi oxå är hemma nästa gång dom kommer, de va ju ett tag sen vi sågs sist. Till veckan så lät de som om dom ska flytta in i sitt hus, gud va kul för dom. Åh jag längtar som attan tills vi kan flytta in i vårat =)  Idag va de nära att jag skulle sätta mig mitt på golvet och gråta för satan vilka bubblor de blev efter jag hade spacklat och jag kan lova de va inte första spacklingen och jag har inte sett så där mycket under tiden på gymnasiet heller, men tack å lov så ser de ut att dra ihop sig lite iaf annars så är de bara att riva skiten till grunden och börja om varese vi vill eller inte. I helegen kommer vi att "bo" i huset kommer iaf att gör så mycket som vi bara hinner, passa på när vi är jobb och barn ledig =)  Men jag får nog ta de lite lugnt för idag hade jag känningar i magen, de spännde och ömmade ganska mycket på slutet av idag så jag lyssnade på kroppen och packade ihop för idag.
Dax för CSI nu, Ha de!

Måndagsmorron

Blir aldrig min vän, fy attan va trött jag är men jag kan ju långt ifrån vara ensam och känna som katten Gustav ang måndagar, jag skulle oxå vilja dra täcke över huvet och fortsätta att sova. Men som rur är så har vi ju Victor som ska upp i skolan och ett hus som ska renoveras, så inte en chans att vi kan ligga å slöa då =)  
Idag är de Hasses tur att vara hemma fru, jag ska jobba ikväll så Hasse får ta marktjänsten här hemma. Sitter i soffan med V och försöker att vakna till lite och tittar upp på tv:n för V pratar djur och ser en elefant som bajsar *usch*   men i övrigt så tycker jag att elefanter är söta djur =)
Nu ska jag slita upp H ur sängen. Ha de!

Hemma sent

Ja de blev lite senare än tänkt ikväll, tiden liksom flög iväg efter att vi kom fram till svärföräldrarna. Jag tyckte inte att vi hann mer än att komma dit så vips så va klockan läggdax för Victor. Vi har tur att få ha Victor ett par dagar extra, tyvär så är de för att Jaenette är magsjuk men då får Micke och hon ta igen dom dagarna en annan gång.
Åhh i morron så kan vi greja i huset igen, Hasse e ledig och jag jobbar kvällen så vi har hela dan på oss =)  Hasse stackarn åker på att tvätta allt själv i morron. 
Jag tror Virre somnade direkt för jag har inte hört något från han, han va nog helt slut efter helgen plus att de blev sent i säng. Jag och V var till pappa/morfar  idag och fikade en massa gott samt tittade på fotboll och hockey på tv, Virre roade sig med att busa med morbror Robban och spela lite tv-spel då han inte kom och myste med mig i soffan. Tyvär så fick vi inte träffa morbror Stoffe för han jobbar kvällen men han fyller ju snart år så då får vi träffas iaf =)  
Uppe på Sidsjön så missade vi Eva & Lars men hade turen att få träffa Robin och alla djuren. Nu ska jag ta och tvätta av mig smink och ta av mig linserna sen krypa ner i soffan.

Ha de!

Grattis på farsdag kära pappa

Och alla andra fäder som har farsdag idag. Nu när jag loggade in så va jag på väg att skriva www.farsdag.se istället för www.blogg.se =)  satt som sagt i farsdags tankar.
Jag kan säga att jag till hör dom som har turen att ha en pappa och tyvär så uppskattar jag inte han men det har sina orsaker de oxå men för de så betyder de inte att jag inte älskar honom för det gör jag!  Pontus blir tyvär hämtad "tidigt" idag så det e bara jag och Virre som beger oss ut till pappa/morfar och Annlo på fika sen ikväll när H slutar så åker vi vidare till svärföräldrarna för sen middag och kan tänka mig att de blir ännu mer fika där.

Tack tack Elin & Fredrik för en rolig och trevlig kväll igår, jag tror vi skrattar jämt med dom. Pojkarna hade super kul med dom, mycket bus blev de. De va som att blåsa ut ett ljus så snabbt tror jag de tog för Victor att somna =)  Vi fick oxå besök av Micke som kom förbi på en snabb kopp kaffe, de va uppskattat att han kom bara så där V och P blev jätte glad. Surrade en snabbis med Micke innan han drog vidare till hobby rummet (tvättstugan) jag och Hasse myste ner oss i soffan med ost, kex, frukt och läsk. Nam nam nam...........

Nu ska jag fixa badvatten till boysen. Ha de!

Yrt värre

Ska börja med att tacka goa Elin för att hon hjälpte oss idag när H är på jobbet. De va värt guld för mig! Kan inte tacka dig nog.
Virre e på kalas hos Mille idag, de blev lite hastigt å lustigt detta kalas men vi fick till packet och fixa iordning V innan kalast började iaf =)  Hoppas att dom har kul alla barnen nu då.....

Åh inte blev de något gjort igår kväll heller, för barnvakten hade ont i magen och va för trött ( samma sak som hade inte lust eller ork ) så vi åkte dit och vände. Handlade hem lite tröst gotta och hade mys mys i soffan istället.

Undra vad vi ska äta för middag!? Några föeslag? Vet inte änns vad jag e sugen på, måste spana in vad vi har i frysen. I morron är vi bjuden på middag hos svärföräldrarna =)   Alltid mysigt att komma ditt på go middag och träffa alla =)

Nu surrar jag i telefon med Annlo, pappas sambo om lite ditten å datten. Ska ringa upp svärmor oxå som ringde nu när jag hade Annlo på tråden.

Ha en trevlig helg gott folk!

Ariva ja riva

Ja river tapet har vi gjort ett tag nu och de e en del kvar *suck* men så fort jag har spacklat klart i v-rummet så är det nästan klart och när jag märker att ett rum intaget blir klaer då känner jag att vi kommer nånstans för just nu så känns de oändligt med all renovering. Jag och Hasse ska iväg och spackla lite ikväll oxå för i helgen blir de inte av då jag ska lägga all min tid på pojkarna och Hasse ska lägga tid på oss och jobbet. Just nu så är H och tvättar av pärlan och jag sitter här och väntar på att mamma ska komma ner så H och jag ska åka till huset och spackla lite sen handlla en snabbis innan hem gång.

Nu ska jag prata lite med mina boys. Ha de!

Nya dofter

Va snabbt de gick att få parfymerna dom kom idag, har precis hämtat ut dom från macken så nu håller vi tummarna på att båda eller en av dom passar på mig. Kanske dumt att köpa parfym som jag aldrig har haft men va fasen man måste ju chansa lite.
Ja och med risk för att bli tjatig så har vi varit i huset svärmor och jag å rivit tapet, idag va de e en seeeeg tapet ibland kom vi bara en millimeter kändes de som å rätt som de va så fick man lös en en halv våd.  I morron är Hasse ledig så då ska han och jag åka till huset och riva tapet och spackla lite blir det oxå så att v-rummet blir klart nån gång.

I morse vaknade jag åter igen av att de va trångt i sängen, det är en liten Virre som har börjat komma krypande in till oss igen. Kan vara för att jag har jobbat mycke kvällar och han "passar på" att vara med mig innan han ska till skolan, eller så kommer han bara ändå just nu. Trångt men mysigt!

Jag invigde tvättmaskinen i huset idag för Virres jacka va full i lera, maskinen funkade kanon synd bara att jag glömde jackan i hallen när vi åkte så de e ju tur att Hasse ska till huset efter jobbet ikväll så får han ta med sig den hem så den hinner torka under natten. För min lilla yrboll till pöjk har glömt vantar, mössa och jacka på skolan och gick hem utan =(  mindre glad blev jag. Åhhh i morron kommer Pontus hem =) Ska bli så kul att hämta han efter skolan sen hem för att mysa lite.

Nu ska jag förhöra Virre på läxan, ha de!

Jisses

Jag har träningsvärk efter spacklingen hahaha ja vad säger man, då vet jag att det fanns vilande muskler där oxå =)
Fick min en rejäl överraskning igår när go gubben kom hem, han hade köpt en röda rosor, en tatto tidning (me like) och glass + att jag fick fotmassage! De NI!  Tack snälla älskling för allt, vi syns ikväll.
Jag ska ta mig en dusch nu innan svärmor kommer och hämtar upp mig för nästa omgång till huset, vi ska in en snabbis på IKEA först för jag ska köpa ett serverings fat med tre våningar, lite onödigt ont att ha men jag saknar ett sånt dom ggr vi ska bjuda på fika.

Hejsan hoppsan.....

Å ajajajaj buff

Ja ett par fötter de känner jag att dom finns har stor lust att jämna dom jäms med fotknälarna just nu, inte lätt att vara tung!  Var iväg till huset idag och rev ännu mer tapet och jag gick lös på väggarna med spacklet, ja tackterna sitter i sen gymnasiet fast de syns att de va lääääänge sen sist jag gjorde detta men va fan i sista rummet lär de ju gå som en dans =) 
De kändes inge kul att lämna huset idag vi hade heller velat och varit kvar och fixa lite till, de lockar att bli klar så fort som möjligt nu så vi kan flytta in och börja inreda, det ska bli så kul att fixa å dona.
Vi fick mycket hjälp av lilla svärmor för lång de e hon då rakt inte =)  Men en jävel på att fixa å trixa de e hon. Elin va förbi en sväng oxå och hjälpte till att dra i en å annan flik av någon tapet stump, de blir att de kliar i fingrarna på alla som är där alla vill pilla och riva. Vilket e bra då iof =)   

Ska snart fixa lite mat och måste nog ta mig ett fotbad sen, bad min älskade om lite fotmassage och de skulle han va snäll och ge mig efter han kommit hem från jobbet ikväll. Måste fixa något nu för annars så somnar jag sittandes. Ha de gott.

Tack för maten den va god

Vad blev det då? Jo de blev ris, kyckling och tikkamasala eller något sånt heter de =)   Besöket hos läkaren gick bra och det bästa är att jag får behålla min läkare även när vi flyttat de känns mycket bra.
I morron blir de spackla av i vardagsrummet som nu e klart för de och snart så är Virres rum oxå klar för spackling sen resten kvar =)  Längtar som bara fan på ren svenska tills vi är klar med alla väggar som ska göras något åt så vi kan börja flytta in, vill inte lämna sitt nya boende när man är där fast visst skulle vi kunna flytta in nu men då skulle vi bara ångra det, för de e ju såååååå mycke enklare att renover ett tomt hem än ett fullt möblerat. Ska höra med morbror min som är målare om han kan hjälpa oss att måla taken, de e ju bara så synd i dessa lägen att man inte har hållt på med måleri sen gymnasiet, typ 11 år sedan, åh jisses vad tiden går fort =)

Jo jag har köpt parfym på nätet, två små flaskor för lite variation. Min favvo och sista flaska är strax slut och blir jag utan parfym så dör jag.

Nu ska jag släcka till Virre och slänga mig i soffa en stund innan de e dax att krypa ner.

Tjenixen

Ett tag har passerat igen sen sist jag skrev, ska jag vara ärlig så har jag loggat in ett par ggr och bara stirrat på skrärmen vet liksom inte vad jag ska skriva. Inte för att jag är så mycket klokare på vad som ska skrivas nu heller men jag gör ett tappert försök iaf.
Jag har precis skickat iväg Victor till skolan med gympa kläder och div saker han behöver, kom precis på att jag glömde stoppa ner frukt, mindre bra mindre bra. Han får ta med sig två i morgon inte för att hans lilla mage blir hjälpt av de men får hoppas att han blir bjuden tillbax denna gång för är det någon som oftast har med sig extra frukt och bjuppar bort så är det Victor.
Virre fick för sig att dom har lov på torsdag och jag gick igenom papper som fröken skickat hem men ser inget om de så jag fick så lov att maila fröken för att kolla hur det ligger till, för lilleman kan vara i fablernas värld ibland =)

Jag ringde Pontus igår och kollade av hur helegen har varit och den hade varit kanon bra med massor av godis och inge bus, han sa till mig att han va snäll =)  Go gubben min som alltid är snäll, nå ja vilken tur att alla vet att ingen är perfekt =)
Längtar nu tills på fredag när han kommer då ska vi ha mys allihop, bara vara håller på att klura på vad vi ska hitta på för något skoj.

Mindre kul just nu är det i huset med allt detta jobb men samtidigt så är de kul oxå, lite mixade känslor beroende på hur mycket tapet man får loss åt gången. Inte kul att dra bitar på max en cm lite här och där men när de blir halva våder som man får tag i då är de genast mycke roligare att greja. Snacka om terapi arbete. Men dock bra för att kolla av nerv statusen för dagen *små skrattar åt mig själv* behöver jag säga mer =)

Det som också är skönt är att ajg och Mick kom överens om vart Victor ska gå i skola, utan tjafs och utan bråk. Känns mycket bra så nu ska alla papper fixas och skrivas under av oss båda.

Sitter här i min flanell pjyamas och fundilerar på att ta mig en dusch och sen traska vidare till mormor för att invänta min läkar tid som jag har idag, med risk för att bli tjataig så måsta jag ta upp de här med min trötthet även om jag vet vad de beror på och att jag inte mår bra alls. Hade hoppats att få stråla lite mer än så här i mitt tillstånd men va vet  man de kanske kommer *hoppas*

Nä renovera mera, Hejsan hoppsan!

Dax att sova strax

Denna dag har svischat förbi, kan ju bero på att jag måste sova ett ex antal timmar innan jag kommer ur sängen samt att vi har rivit tapet i de första rummet i huset nu är de "bara" tre rum kvar :P  Synd att vi jobbar i helgen och att vi kommer att jobba olika helger fram över så jag vet inte hur vi ska fixa detta :( men de får gå på ett eller annat sätt!
Vi va till Pernilla och Magnus idag på middag, jätte gott va de med fläskfilé, potatis, tsatsiki och bea sås gott gott gottt. Busade lite med Roland och Alfred oxå, go pojkarna dom har :D så söta så.  Vi begav oss hem ganska tidigt för dom som har småbarn får ju kliva upp mer än en gång per natt och vi kände att mysa i spffan hemma är ju inte fel de heller. Vi tog en sväng förbi videoteket och köpte några filmer som dom sålde ut och sen hem för att tända ljus och äta gotta ( ja inte Hasse då ) gotta ätandet står jag för. Hade tänkt att hinna med att åka förbi Jane å Andreas men så blev de tyvär inte, hoppas att vi snart får träffa dom iaf de va så länge sen sist nu.
Vi har pratat lite nmnförslag till den våran lilla inneboende har kommit fram till två av varje än så länge och vilka de är blir en hemlis ett tag till för vi är inte säkra än på vilket namn vi ska ha på lillgrodan.

Nä nu orkar jag inte skriva mer. Natti natti.

RSS 2.0