Gott Nytt År

Vill passa på att önska alla jag känner och inte känner ett Gott Nytt År !!!!

Oj

Vad tiden går. Kommer inte ihåg när jag skrev sist. Men de har varit fullt upp med julstök & bök.
Kalas för lille man och dessutom julafton.

Vi hade de kanon bra på julafton, efter lite tjat från Pontus och Victor att komma iväg nån gång. Vi skulle förbi min ena moster och önska god jul innan de bar av till svärföräldrarna uppe i Sidsjön.

De va jätte mysigt där, pojkarna trivdes som bara den. Go mat va de oxå. Men jag kan fortfarande inte förstå hur dom kan tycka om något som ser ut som ett road kill usch.....eller även kallad för gris fötter *huskes av bara tanken*
Men all annan mat som jag åt va kanon gott!!! De gjode ni bra. Tusen tack kära svärmor och svärmormor =)

Igår lämnade jag Victor & Pontus *snyft* men men jag måste ju dela med mig. Längtar tills den 2:a jan för då kommer go pojkarna tillbax till mig *jippii*

Idag har vi tvättat hemma hos Hasse så hans kusin med kille kan sova i fräscha sängkläder, vi va iväg och lämnade tillbax en av tre skäggtrimmrar som Hasse fick i julklapp. Samt dvd:n som grabbarna fick i julklapp. Den ville inte funka *snacka om besvikelse för dom*
Så vi chansade på att vi kunde få lämna tillbax den, för yrbollen nr1 *jag* har ju lyckas kasta kvittot. Men super snälla som personalen på Ica Maxi va så fick vi byta.
Vi tog en philips istället, fick lägga på en hundrig men de va de värt.

Efter tvätt bestyr och annat plock så åkte vi hem till mig, så jag kunde börja med maten. Hasse satte igång att koppla in dvd:n medans jag fixade chili concarne. De blev faktiskt hyfsat, Hasse va svettigt i pannan så kryddningen va de då iaf inge fel på. Fick bara 6 matlåder mat kvar sen *skratt*

Svägerskan ringde mitt i maten och sa att de va okej att fira nyår här hos mig. Tack och lov för de. Hade kunna blivit en tokig situation annars, men nu slapp vi de *skönt*

Tusen tack oxå till svär mormor för farin limpan! Den e ju bara sååååå god *mums*

Nä nu ska jag slänga mig på soffan en stund innn Hasse kommer hit efter jobbet.

6 års kalas

Go morron. Idag blir de 6 års kalas. Känns lite jobbigt att behöva fixa allt själv *Hasse jobbar* Men jag har fixat de förrut så jag fixar de igen. Jag ska se till att grabbarna grus får i sig lite frukost, sen lite blötläggning innan folket börjar droppa in.
Hoppas dom flesta kan komma, man hör att de går så mycket magsjuka och annat skit. En order från mig är........
HÅLL ER FRISKA! Så ska jag oxå försöka följa de exemplet *s*

Nä har inte tid att skriva mer nu, får se om jag hinner mer ikväll.
Kram på er

Kalas

Efter mycke om och men så fick vi tag på en spiderman tårta, dock inte grön Men de får gå iaf. Satan va dom kan ta betallt, de blev visserligen en 16 bitars tårta, men iaf. Den går på 400 spänn, för de priset hoppas jag att den e jävligt god och att Victor blir super nöjd.

Idag har jag och Annette varit till birsta en sväng. Hon handlade till Emi och jag handlade till Hasse. Fick tyvär inte tag på de jag hade tänkte så de blev en sista minuten grej. Hoppas han blir nöjd med jul klappen.
Sen ringde jag efter Hasse, han kom så vi kunde handla klart de sista jul klapparna och nya kläder till Victor och Pontus. Vill ju att grabbarna ska få något nytt och snyggt att ta på sig på julafton. Men priset drog iväg på deras kläder, hade inte tänkt att handla för så mycket. Fast när jag tittar på prislapparna så kostar ju kläder så iaf. Plus att när jag väl hittade något som va snyggt och dessutom att de fanns i deras stl. De va sååå utplockat i nästan allt. Nackdel med att vara ute i sista minuten. Men jag e nog långt ifrån enam om den saken, med tanke på hur mycke folk de va där ute. För att inte tala om hur de kommer att vara i helgen. Dom flesta får ju lönen i morron.

Kommer hem och börjar att slå in lite julklappar innan de va dax att få hem Virre. Han tyvär inte slå in allt så de får bli ett projekt när lilleman har somnat.

Nu ska jag göra lite nytta igen.
Kram på er.


Den dyra tårtan som Victor blev super nöjd med

image1

Victor fick en snow racer av Morfar, Annlo & morbror Robban.


image13

Victor öppnar paket som han fick av morbror Stoffe & Annso

image14

Nöjd kille

image15

Dinosarie ägg

image16

Så här blev den när ägget hade kläckts


image17

Sovit gott

Jag vaknade till av att Victor kom och la sig med mig under täcke. Va skönt och mysigt de va, tänkte i mitt stilla sinne att va underbart att han och jag får en sovmorron tillsammans. För de var ju jätte länge sen han kom och kröp ner så där. Men ICKE! Tror bara att jag hann att tänka tanke så sätter larm helvete igång. Jahap de va ju bara snällt att kliva upp *blä*
Men nu e jag ganska pigg iaf. Ska traska iväg och beställa Victors tårta idag istället, vi vill vara säker på att dom hinner få den klar tills på lördag. Han vill ha en grön spider man tårta. Hoppas att dom kan fixa de. Nu ska jag ta och ringa grannen och Mia för att se om dom e vid liv. Kram på er alla!

Ojdå.

Ser nu att de va ett tag sen jag skrev. Helgen som va hade Hasse magsjuka *usch*, så min/våran barnlediga helg blev att sitta hemma och pyssla om sjuklingen. Men jag fick ju lite gjort iaf. Städa, dammsuga, skura golv samt tvättade lite.
Har nu änligen fått hem Victor, ska få ha han ända tills den 26:e dec. Sen e de pappas tur att rå om sin son. Synd bara att tiden rusar iväg när grabbarna e här. Och älskade Pontus hämtar vi nu på fredag. Håller på att längta ihjäl mig efter han. Men jag e inte ensam, lillbror och Hasse vill oxå att han kommer hem.
Hur ser veckan ut då!? Hm...... Låt se.....
Onsdag = Tvätta, plocka undan, laga mat och diska.
Torsdag =  Beställa Victors tårta ,handla de sista julklapparna, se på Magnus Betnér kl 21 på kanal 5
Fredag = Hasse ska klippa sig kl 12, handla på Willys, hämta Pontus kl 14.30, plocka och städa inför morrondagen
Lördag = Hasse jobbar, hämta Victors tårta ,kalas för Victor kl 13-15, handla de sista *brukar alltid vara något sådant*
Söndag = Slå in julklappar, förbereda för julafton.
Julafton = Frulle och kalasa på en diamtårta, Virre öppnar paket *storkillen fyller 6år idag* duscha och klä på sig + se till att resten av familjen oxå får kläder på sig. Åka iväg och önska god jul till mamma, mormor och resten av släkten. Sen ska vi vidare till Hasses mamma och pappa lagom innan kalle anka börjar.

Ja ungefär så ser resten av veckan ut, men jag känner på mig att de kommer ju absolut inte stämma in till punkt å pricka.

Om jag inte hinner eller orkar så önskar jag er alla en riktigt  God Jul!!!!!

Pass this on


My name is Chris

I am three,

My eyes are swollen

I cannot see,

I must be stupid

I must be bad,

What else could have made

My daddy so mad?

I wish I were better

I wish I weren't ugly,

Then maybe my mommy

Would still want to hug me.

I can't do a wrong

I can't speak at all

Or else im locked up

All day long.

When im awake im all alone

The house is dark

My folks aren't home

When my mommy does come home

I'll try and be nice,

So maybe i'll just get

One whipping tonight.

I just heard a car

My daddy is back

From Charlie's bar.

I hear him curse

My name is called

I press myself

Against the wall

I try to hide

From his evil eyes

I'm so afraid now

I'm starting to cry

He finds me weeping

Calls me ugly words,

He says its my fault

He suffers at work.

He slaps and hits me

And yells at me more,

I finally get free

And run to the door

He's already locked it

And i start to bawl,

He takes me and throws me

Against the hard wall

I fall to the floor

With my bones nearly broken,

And my daddy continues

With more bad words spoken,

"I'm sorry!", I scream

But its now much to late

His face has been twisted

Into a unimaginable shape

The hurt and the pain

Again and again

O please God, have mercy!

O please let it end!

And he finally stops

And heads for the door

While i lay there motionless

Brawled on the floor

My name is chris

I am three,

Tonight my daddy

Murdered me

And you can help

Sickens me top the soul,

And if you read this

and don't pass it on

I pray for your forgiveness

Because you would have to be

One heartless person

To not be effected

By this Poem

And because you are effected,

Do something about it!

So all I ask you to do

Is pass this on!

IF YOU ARE AGAINST CHILD ABUSE
Forward!!

Tröttis

Fi fan va jag e trött. Känns som om de e tomt o skallen, har hållt på med dessa kartor idag, så jag håller på att bli snurrig. Men snart slutar jag *yes* ska bli skönt.

Idag åker jag taxi från jobbet *inte alla som får göra de* jag ska iväg till mammagruppen uppe i skönskyrka. Ska bli kul att träffa alla mammorna, synd att jag inte har med mig grabbarna. Har varit så trött att jag inte kom ihåg att fråga. Jag tänkte på de härrom dan, men de va ju då de. Får försöka klara mig utan dom. Läste att min yngsta son Victor har äntligen tappat sin tand *som han har längtat* Jag fick känna  på den där stackars tanden flera ggr per dag i hopp om att den skulle ploppa ur. Synd att han inte va hos mig när de hände *snyft*

Fy va jag saknar mina grabbar, saknar dom så de gör ont. Vill ha hem dom NU!!!!!
De e bara en sån dag idag.
Hasse ska vara duktig med matlagning och tvätta berget med tvätt som vi har *som vanligt*
Ska bli skönt att komma hem sen å slänga sig i soffan.

Vi ska iväg och fira Felicia på lördag, Mia min underbara vän vill bjuda på mat. Å inte kan jag säga nej till henne å Mattes goa mat inte. Ska bli så trevligt med go mat och tårta, med gott sällskap.

Nä nu ska jag jobba klart.
Ha de!

Tisdag

Fan va trött jag va i morse! Sitter nu på jobbet och skriver. Trött i huvet efter alla kartor. Jag hade en etta i geografi *lite mycke nu då*
Ska snart få gå hem, Hasse kommer å hämtar mig. Vi ska till birsta city och byta packetet till Felicia. Grejen Hasse såg vaa mycke bättre. De kom jag på i morse, inte när vi va där. Stackars Hasse, hur står du ut med mig och mitt humör ibland!?
Men jag e glad att jag har dig! Puss.

Nä nu ska jag jobba vidare. Ha de bra så länge.


Måndag.

Idag har jag varit på jobbet från 08.00 - 17.00 *trött i huvet* Blev upphämtad av Hasse som fick sluta lite tidigare. Han va första dagen ute i Timrå på sitt ev nya jobb. Bara provjobb än så länge. Hasse släppte av mig hemma, medans han gick till ett möte på OK, jag väntade snällt hemma tills han va klar. Vi åkte på en gång till birsta city för att hitta present till Felicia som fyller ett år nu på fredag *stor tjej*
Vi hittade ------------- *säger inget än för Mia brukar läsa*  Kommer hem helt sluuuut både Hasse å jag. Får i oss lite mat och slappar i soffan. Jag tar mig en dusch strax efter maten, skönt för då var de bara att krypa ner i sängen å titta vidare på tv:n.

Glömde

Jag glömde tala om att min kusin Alexander kom ner och lirade plast gitarr. Han åt även middag med oss *jätte mysigt*

Pepparkakshus & Pepparkakor

Vi kom upp i hyfsad tid på söndagen. Vi funderade på va vi skulle hitta på. Hasse kom på att vi kunde åka till hans mamma å pappa och baka. Kanon idé. Hasse ringde och kollade om hon va hemma å de va grönt.
Mitt i frullen dyker Pontus kompis Alex ner, stackarn de va ju nästan bara att vända i dörren. Jag tog fram bricka, pepparkakshuset och la fram degen längstfram i kylen. Sen fikade vi vidare. Hasse iväg å hämtade bilen, medans de va mitt jobb att komma ihåg barn samt grejorna. Nöjd som bara den så drog vi iväg. Svärmor ringde ang pepparkaksformar. Såna har inte vi, men svägerskan hade låna av svärmor så de skulle finnas. Ringer dit i hopp om att de ska gå snabbt med allting. Men inge svar... Ringer min moster och mormor, men inge resulltat. Äh va fan, vi köper egna forma så finns de sen, tyckte vi. Sagt och gjort in på city gross, men inge formar. Bara annat som tex godis till huset och toapapper som vi ska ha hem. Ner på Willys, för där ha vi ju sett formar. Men ICKE. Nähäpp tog lite annat som inte va tänkt förutom vadd till huset.
Iväg på stan, Hasse springer in en snabbis och handlar dyra former, men nu har vi iaf *s*
Iväg med en rasande fart, för tiden står ju inte still. Vi kommer upp till svärmor glad och ivriga att börja. Pontus å Virre tvätter händerna och svärmor står och gräver i påsen. Säger lite fundersamt......vart e pepparkaksdegen????
Men SATAN, den ligger hemma i kylen. Vi vrider oss av skratt alloihopa. Jaha bara att traska på närbutiken då, för svärmor viste att de fanns där. Kanon! Jag å Hasse springer dit, in i butiken. Kollar runt efter deg, haffar en tjej å frågar.
-Den e slut säger hon.

Går de bra för oss eller går de bra. NOT!!!!
Fan, köper en kanelgömma istället och går tillbax. Jag kommer in och Hasse tar bilen för att köpa denna sabla deg.
Till slut så kommer de deg så vi kan sätta igång. De e jätte kul, Pontus, Victor, Hasse, svärmor osså jag höll på i deras kök. De luktade jätte gott och de va en mysigt stund. Vet inte om jag känt så nån gång. Står inte nära min familj. Efter mycket stök å bök så blir vi klar med kakor å hus. Jätte fint de blev, sen blev de fika med nybakta pepparkakor och kanel bulla.

Tusen tack kära svärmor för att du ställde upp och lånade ut ditt kök och dig själv. De va guld värt för oss!!!

Hem och jag stoppade grabbarna i ett bad, medans Hasse lagade mat. Stuvade mackisar med falukorv *super gott* Älskar när han gör den maten. Trodde jag skulle äta ihjäl mig.

Duktiga Hasse diska de efter maten, skönt va de. Jag tog hand om grabbarna. Packade Pontus väska, som nu ska åka hem till pappa igen *snyft*
Nu dröjer de två veckor tills nästa gång.



image2

Lördag

Lördagen va seg som sirap. Jag gick omkring och tomtade på i min morron rock ända långt in på dan. *skönt*
Hasse va lite små stressad han oxå under dagen. Han skulle iväg redan vid tre tiden. Han och arbetskamraterna skulle iväg på julbord. Jag tog de lugnt med pojkarna ett par timmar. Pratade med Annette under dagen, föresten jag tror allt å alla ringde då. Så de blev fullt upp tills de va dax för mig att kasta mig in i duschen. Jag kännde för att gå ut med Annette och gänget. Annette bjöd på super go mat. Kött och potatis klyftor med sås *mmmmm*
De blev drickbart till maten oxå, gott vitt vin. Jag hade med mig lite cider, men de blev aldrig att jag drack dom. Räckte så bra med vinet och likören som Annette bjöd på. *tål inte mycke jag, men jag e biligt i drift* *skrattar gott åt mig själv*
De blev ingen sen kväll ute för mig. Vi kom ner sent, så jag han inte vara där så länge förrän Hasse ringde och kollade läget. Jag kände mig ganska nöjd vid de laget. Jag övertalade Hasse att åka hem. Skönt att jag fick min vilja igenom.
Kommer hem och surrar lite med mamma som har varit barnvakt, hon sa att allt har gått bra.  Jätte gulligt att ställa upp att ha grabbarna.

Fredag.

Var jag och Annette och shoppade lite i birsta city. Hon ville ha lite smakråd med julklappar till Marcus. Hon hittade ett par jeans till slut. Hem sent om side och myste med grabbarna grus. Försökte få dom i säng itid, men icke.  Trött som attan va jag, man jag höll mig vaken ganska länge ändå.

Torsdag

Ja ut å körde va jag allt, men vilket piss väder de va. Körde en havtimme på Gärdet, sen tyckte Hasse att vi skule vidare. Så iväg till vad nu vägen heter. Och körde lite. Gick ju skit bra tills de kom andra bilar *panik* De e klart de finns fler än jag på vägen, men de va skrämande. Körde bara ett par varv sen stannade jag bilen å klev ur, ville inge mer *fegis* Men de e bara att ge sig på de igen, ju mer van jag blir ju mindre skrämande blir de.

Efter att jag var klar med att köra bil så tog Hasse över och vi hämtade Virre på fritids, för att åka vidare å hämta Pontus på skolan. Jätte skönt att ha han hemma. Victor och Pontus trivs jätte bra tillsammans, men visst kommer den berömda syskon kärleken lite nu och då.
Ha de bäst!

Vad säger man?

Jag vill så gärna säga till min vän Mia att jag lider med henne och hennes familj idag. Men jag vet inte hur eller vad jag ska säga. De blir så svårt att finna de rätta orden.

Jag/vi tänker på Dig/er idag.


Tusen kramar från oss!

Love ya!!!

Morronen

Jag vaknade nångång inatt av att Hasse snarkade, var såååå när att ta kudden å kväva han. Men petade han i sidan istället och sa -Lägg dig på sidan istället. Mummel mummel, sen skumpade de till i sängen å blev tyst *nöjd*
Nästa gång va de larmet som satt igång. Klev upp och tog min kopp the å cigg ut på ballis. Kommer in igen och ska försöka få liv i Virre som ligger och snusar så gott, blev inget vidare resultat . Han kom inte upp förrän klockan 7.30. De blev inte mycket tid för att fika, klä på sig.
Hasse fick en liten sovmorron idag. Han klev upp, åt frulle och sen stack han och tränade. De ska jag göra i eftermiddag, ska bli skönt när de e gjort. Fast jag känner absolut INTE för de idag. Men äta gosaker går bra minsann *fy skäms på mig*

Ska strax ut på Gärdet och övningsköra lite grann, lika pirrigt varje gång. Jag längatr tills jag får körkortet, men just nu känner jag inte för att köra heller. Snacka om en skit dag. Vill bara vara. Men men, de e bara att ta sig i kragen och göra någon nytta.



Hemma igen

Nu har vi haft en trevlig kväll på IKEA, Virre fick vara i lekhörnan en stund medans vi var inne på IKEA o tittade lite. Vi köpte en vattenkanna, 4st handdukar, 2st vanilj ljus, vit glögg och ett sex pack med macka glass. Vi satte oss i kafeet en stund med en kopp the å kaffe. Nu e vi nöjda, så skönt att komma hem. Ska bara få Virre i säng och sen slappa framför tv:n.
Nä nu blir de inga fler rader för idag.


Natti Natti sov så gott.

Mat

Så nu har vi ätit middag, de blev potatis, fiskpinnar med sås. De blev jätte gott. Till å med Virre åt som om han inte fått mat på en vecka *stolt* Efter som jag gjorde maten så diskar Hasse *duktig ponke* . När han e klar med de så blir de en sväng till IKEA, Virre tycker om att vara i lekhörnan. Vi ska bara kolla runt lite, sen hämta Virre och ta en fika. Lite mys mys så här på vardags kvällen.

Jag längtar tills i morron. Då kommer Pontus, saknar han jätte mycke. Hoppas att han har haft de bra i skolan *go killen*

Tycker synd om......

Jag lider med min kära kompis Mia. Hon har ont i bihålerna.....*kramar om*  
Tyvär har jag lite svårt att prata med dig samtidigt som jag bloggar *asg*

Jippi...

Nu har Hasse äntligen fått e nytt jobb. Han ska börja på Coop Konsum i birsta. Har fått en tjänst på 75%. Han e jätte glad å jag oxå så klart =)   Så glad för din skull!
De börjar se lite ljusare ut. Nu e de bara jag som ska ha en tjänst, hoppas att de löser sig snart med de oxå. Håll tummen allihopa =) Nä nu ska jag prata klart med Mia i telefon. Ha de så gott så länge.

See ya

Trött som en björn

Fi fn va trött jag e! Får skylla mig själv, de blev ju sent igår. Men de va de värt. Tusen tack igen Eva å Lars för en kanon kväll, de måste vi göra om snart igen!


Virre va svår väckt idag *inte konstigt* men till slut så. När Virre satt i soffan och Hasse stod i duschen så passade jag på att surra med Annette i telefon och ta en morron rök. Efter att Virre fått vakna till liv så blev de lite frule och klä på han. Hasse gick till jobbet och jag å Virre klädde på oss för att gå till fritids, på vägen dit tog vi vantarna från Annette som blev glömda igår. De gick bra att lämna han i morse, en snabb puss å kram sen försvann han i med de andra barnen.
Jag gick till Annette en stund och drack the, och surra med henne. Hon e oxå en surrkuse. Satt där en timme, sen va de dax fr henne att lämna Mille på dagis. Kommer hem och sätter mig vid datorn å kollar in lite mail. Känner att jag e hungrig, kanske dax att äta lite grann. Är ju så dålig på frukost *skärpning*
Ser att klockan e ganska mycket så de får bli en frunch istället. Så de ska jag fixa nu. Ha de bäst allihopa!

See ya!

Onsdag

Fy fan på ren svenska va trött jag va när larmet gick igång i morse *gäsp* Men de va bara att masa sig upp. Ska ju börja första dan på de nya jobbet. Jag får på mig min *kontors* kläder som e lite obekväm. Men jag vänjer mig nog. Allt går bra, för jag får med mig allt jag ska ha inkl matlådan *klapp på huve*
Kommer fram och känner att jag måste varva ner med en cigg innan jag går in. Jag kliver in och möts av två tjejer och en kille till som ska göra samma jobb som jag. Trevliga människor. Vi kommer upp till rummet vi fyra ska sitta i, och hänger av oss ytter kläderna. Vi blir runt visad vart matsal och toa ligger *kan va bra att veta* 
De blir fika nästa på engång, vi får färskt bröd med ost eller leverpastej och kaffe/varm choklad eller mjölk att dricka till. De visar sig att macka får dom varje morron *lycksigt värre* Vilket e bra för då slipper man ta med de hem ifrån.
Efter fikat så går vi tillbax till *kontoret* för att kolla om vi ska köra igång, men icke. De e data strul som heter duga. Vi får gå ner i konferans rummet och lyssna på lite saker som rör jobbet. Vi de här laget e jag så grisigt trött så de finns inte *hjälp* De blev en lång pina innan luchen kom. De va skönt, för tänkte jag slappa lite. Trodde jag *lurad* Ena tjejen i gruppen hade surrsjuka, å till råga på allt så nog fan följde hon med mig vart jag än gick. Om människan kunde va tyst då, men NÄ surr, surr, surr.........*mamma mia*
Jag ville ju inte verka oförskämt och be henna hålla igen heller, utan de va bara att sitta med å vara positiv.
Efter en välldigt lång timme med denna mundiarré tjej så skulle vi upp på rummet igen. I hopp om att data strulet har blivit fixat. Men icke. De blev en tripp ner till konferans rummet igen *fan oxå tänkte jag*
Efter en ca 15min börjar jag att skruva på mig kraftigt, för vid de här laget e jag så trött att jag nästan svimmar. Jag börjar kolla upp i taket, ut genom fönstret, ner i alla papperen, ja överallt. De slutar med att jag somnade till *ja vet fy skäms på mig* men de blev en tre sekundare eller nått, för jag kom på mig själv *aj fan inte bra*
Vad gör jag jo.......börjar ställa en massa dumma fråger som dom redan har tagit upp *dax att sjunka genom golvet nu* Tror dock inte att dom andra märkte någonting, men iaf! Hur kan man va så trött???? De ska bara inte få hända!
De fortsatta att krångla med dessa f-bannade datorer ända fram tills de va dax att sluta. Då kommer en kvinna och säger att vi e ledig tills nästa måndag. Dom måste fixa de här... *nähä*
Skönt, hoppas att de e fixat tills nästa gång nu då.

Hasse hämtar upp mig från jobbet, nu e de bara att åka hem och börja med maten. Den ska Hasse göra idag, de blir wok. Jätte gott. Medans Hasse gör maten så tar jag tag i tvätten. Virre min lilla busunge ville inte komma hem. Han ville ju heller åka med Annette, Marcus och Mille till IKEA och leka. Mamma och Hasse va ju så tråkig med alla bestyren. Mitt i allt detta så kom ju svägerskan med sambo på middag som planerat. Vilket va jätte trevligt, synd att jag va så trött å slut *hjälpte visst inte med en power nap på jobbet*
Men vi åt gott och surrade på. Virre kom hem glad i hågen och surrade på med Eva och Lars som bara den. Lilleman kom i säng på tok för sent. Tror jag ska lägga han klockan sex ikväll. Tror ni på de? Hahaha.....nä de trodde jag inte heller. Familjen yr!!!
Efter att sett på film å ätit gosaker så var de dax att säga gonatt, äntligen sova!!!
Har nog aldrig borstat tänderna så snabb, ville bara komma isäng. Tror jag kommer att somna på väg ner tiill kudden.
Natti natti gott folk.

Mer om dagen

Efter en kanon god frulle med nybakt bröd och en kopp the, så tvättade vi av oss och kom iväg. Skulle ju som sagt handla en hel del.
Men som vanilgt när jag ska handla klappar så inte fasen hittar jag något som passar. Så de blev inte många köpta idag *snyft* Med andra ord så e de bara att ge sig ut igen =(     Ska bli sååååå skönt när allt e köpt.
Vi passade på att storhandla lite på willys i birsta när vi ändå var ute i krokarna. Brännde 1162 spänn, men vi fick faktiskt ganska mycket för pengarna denna gång =)
Sen blev de att skynda på att hämta Virre från fritids, han blev så glad. Fick världens bamse kram *go gubbe*
Hem och började att rensa ur skafferi från rat, för att kunna få in de nya. Vilket tog sin tid vill jag mena *s*
Samtidigt så började Hasse med maten, som blev super god =)
Vi åt kyckling med svamp, charlottenlök, kryddor, tomat puré och cream fresch.......De har han inte gjort för sista gången!

Disken som blir efter maten stod snällt och väntade på mig efter middagsröken. De blev inte så mycket, så de gick fort att diska *skönt*
Äntligen så har dom små rödluvade gubbarna kommit på plats *weee*
Passade även på att ta en sväng om med snabel draken oxå medans Hasse tittade på nyheter, Han tog sen tag i badrummet. Vi får middags besök av svägerskan med sambo i morron.
Ska bli så trevligt att träffas å äta gott, surra lite skit och se på en film. Kommer dock inte ihåg vad den heter just nu *senil*

Är så nervör över att börja jobba i morron. Jag tror inte att själva arbetsuppgifterna blir problem, bara att komma på ett nytt ställe. Min granne Annette har försökt att lugna mig så gott de går.
Får dock lite ångest att jag har lite tidsbrist när de gäller att ta mig till träningen =(
Jag slutar kl 17, ska ta mig hem, fixa mat till mig och barn *Hasse jobbar* sen diska och lägga barn. Sen va de kört. Kanske, kanske, kanske med lite tur att jag kan gå direkt efter jobbet på torsdag, måste höra om mamma kan ställa upp att passa Virre ett tag. *hoppas*

Nä nu ska jag ta och slå nå hårt i huvet på sonen som inte vill somna *känns de som att jag vill göra*    Jag vill hinna varava ner i soffan en stund innan de e dax att knoppa in.
Sov så gott allihop!!!!!

Morronen

Imorse va de svårt att komma upp, Kan bero på att någon ligger och surrar med en HELA tiden *gahhh* Jag tänkte att slutar du inte att prata med mig så drar jag till dig med kudden, eller kväver dig med kudden. Vad som helst bara de blir tyst så jag får sova. Måste ju upp för att väcka Virre som ska till fritids.
Men de va inga problem att väcka Virre denna morron. han va så glad å pigg han hoppade och studsade fram å tillbax. Han hade massor av saker att göra samtidigt, men nån frulle fick jag inte i han. Hoppas han klarar sig till lunch *lillgubben*
Sitter och funderar på hur vi ska lägga upp dagen för att få de mesta möliga av tiden, ska hinna med ett gäng saer idag *blir svettig av tanken* jag återkommer med de senare. Nu ska vi äta lite frukost, Hasse åkte och köpte nybakt bröd på kondis *mmm gott*
Vi hörs sen, så jag kan berätta om dagen.

See ya!

Förlåt min vän.

Vill börja med att be om ursäkt till min goaste vän. Hon ringer mig och vill surra, men jag va inge roligt sällskap igår. Jag hade världens sämsta dag, vilket märktes på mitt humör *fy fan* De va en del som drabbades av de igår.
Min goaste vän, granne å Hasse...
Förlåt hörrni!!!




Natti natti

Nu e de tajm att lägga sig, ska upp tidigt i morrn. Ska masa mig ner till Jocks och svettas lite på gåbandet. Jag bara måste göra en skärpning när de gäller min träning. Hasse sitter snällt i soffan med sin lilla plast gitarr.
-Jag ska bara spela en låt innan jag lägger mig *nu igen*
-Ja visst, svara jag. Gör så du *full i skratt*
Nä klä av sig och krypa ner va de ja. Natti natti och sov så gott på er.

Här igen

Ett nytt försök att få till lite rader, samtidigt som jag lyssnar på min väninna i telefon när hon knappar på tangentbordet. De låter som om de ryker om hennes fingrar.
Dagen idag började hyfsat bra, vi kliver upp och H sätter sig i soffan och spelar på sin käraste plast gitarr ojoj.... men men jag vet ju iaf vart han är då. Jag klär på mig lite snabb och börjar att stöka på i köket samtidigt som jag pratar med grannen i luren. Vi kvinnor kan göra en massa saker samtidigt.... Tiden går och H sitter fortfarande kvar i soffan i bara kallingar och t-shirt, ja ja tänkte jag. Jag säger ingenting. Han fick för sig att vi skulle hinna med en massa saker idag,  sa han igår. De hör till saken att vi är båda jätte tids optimister.
Så vad händer JO missförstånd...... Jag säger inget och väntar ut tiden, bara de att de gör han oxå *blir irriterad*
Har jag varit smart så har jag ju bara sagt till honom, men icke! Smart bruden! NOT!!!!
Nåja, vi kommer iväg sent om side till stan, för att kolla in alla gosaker som dom sålde på julskyltningen. Åh dessa hemska tuter! Hade lust att köpa alla och bräna på bål. De där va lite elakt skrivet, ja vet! Men så kändes de idag. Va glad att mina grabbar har växt ifrån de, kan hända att dom velat ha en ballong eller något annat.
Väl nere på stan så e allt frid och fröjd trots alla tutor, men tiden drog iväg och hem skulle vi. H började att jobba strax efter 16 och själv skulle jag hinna med att pynta, tvätta, diska samt städa. Började känna mig stressad, för jag vill ju inte hålla på hela kvällen.
Stackars H, när jag blir grining då e de inte lätt att vara han. Jag gör själ för namnet draken. Tydligen blev jag tvär som f-n, vette fanken vad som flög i mig. Men efter att ha pratat ut lite när vi komit hem igen så, blir allt nästan bra igen....
Jag e som ett litet barn, ska tjura först en stund innan jag kan släppa saken. Men efter han varit på jobbet ca en timme så ringer han och ber om ursäkt. Jätte gulligt gjort med tanke på att de va jag som va tvär från början.
Han kommer att bli full i skratt när han har läst detta.
Har pyntat på för fullt, men blir ju aldrig klar. Dessa små förbannade gubbar med röda luvor som har invaderat mitt hem *suck* de värsta e att jag tycker att dom e söta oxå. Bara så jobbig att ställa ut i hela hemmet. Har bråkat med strykjärnet, de e inte min vän! Spelar fn ingen roll hur jag gör så nog fasen så blir skiten skrynklig....bahh.... ny friska tag om en timme eller flera (tills imorron) pallar inte mer nu.
Inte blev de nå tvättstuga heller, tyckte jag hade så lite så jag sket idet. De lär jag ångra nästa gång de e dax, för de lyckas alltid bli ett berg då. Varför aldrig mitt emellan?
Nu känns de som om jag har yrat på nog för denna gång. Har inte ro att skriva mer nu, men jag återkommer.

Ha de så gott 

Ny

Jaha nu e man här oxå =) Efter mycke tjajt så tog jag mig i kragen och gick med här. Får se vad detta kan ge. De e ju aldrig fel att skriva av sig. Ska skriva mer sen, men som sagt jag e ny här på blogg så detta blir lite av en test. See ya soon

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0