Haga

Idag så Hasse, jag och Neo varit på klädbytardag i Haga skolans matsal. Jag fyndade en stor coop kassenfull till alla tre pojkarna för bara 600 kr var av att de va två overaller till Neo med där. De kallar jag för att fynda :)
Kanske ska försöka att sälja lite framöver fast de sägs att de e jätte svårt att få tag på ett nr för att sälja, men försöka måste man ju :)
Efter att ha "fajtas" med alla föräldrar som oxå va där så åkte vi till coop och fikade samt handlade för middagen som idag blir grillat med klyftpotatis och bea sås mmmmm :)
Nu är vi helt slut hela familjen, Neo sover i vagnen och Hasse snarkar bredvid mig här i soffan. Jag själv kämpar oxå på för att hålla mig vaken, så kanske jag kan sova inatt nu då.
Har sovit som en kratta i ett par nätter nu plus att jag vaknar av att Hasse snarkar så jag vaknar :(
Nu ska jag ta hand om fyndet från idag .....

Pumisar





Dessa snygga pumisarna fick jag av min älskade sambo som han har köpt på Coop ;)

Neo 4 månader




Tänk vad tiden går fort :)

Grymt snygg ......



Denna snygga ring i rött och vitt guld har jag fått av min älskade sambo :)

Lillskrutten








Neo & gammelmormor






Neo äter lunch på stadium med Elin


090916

Vad händer hos fam Norström, Vesterlund idag då? Ja de kan man ju fråga sig för jag har inte en aning, jag vet bara att jag e trött och sovit värre än en kratta. Hasse hade inte heller sovit något vidare, hm ... kan de ha något att göra med att vi varken sov i samma säng eller hus inatt .... ja de lär ju vara så :)
Nu är de gröt dax för lillskrutten .....







Grötmonster :)





En mycket trött Neo somnade sittandes mot pappa :)






Måste nog börja jaga Pontus med kameran för jag har nästan inga kort när han e med :(

Shoppat

Jag, Neo och Elin har varit och shoppat lite idag, jag fick present kort när jag fyllde år så billigt blev de :)
Snälla Elin skjutsade oss idag och som tack för det så bjöd jag henne på lunch.
Nu är första dagen av tre avklarad för mig och Neo ensam hemma utan Hasse som är på fackutbildning, undra vad morgondagen har att bjuda på då tro? Hoppas att Neo sover hela natten men för att vara säker på att få lite sömn så ska jag lägga mig tidigt ikväll då de bara e jag hemma som kan ta hand om lillskrutten.


I shopping kassen idag blev de .......



En adidas dress till Neo






Pumisar till Neo



( Dessa är köpta på nätet )






Skor till mig




Munkjacka till mig






Mys helg

Har haft de riktigt mys helg med en massa besök och grabbarna grus. Pappa med familj va hit i lördags och firade mig, moster Bettan och kusin Tobias kom förbi och slog ihjäl lite tid. Min svägerska Eva och hennes sambo Lars var oxå förbi en snabbis och grattade Pontus och mig :)
Senare på kvällen kom Elin förbi och hade med sig filmer, så fram med gotta och dryck och i med filmen, Fredrik kom efter sitt jobb men stannade en lite stund bara för han skulle upp tidigt på söndag och jobba igen.
Igår söndag så kom fam Ljungström och Elin förbi. Jejje med familj kom på fika och lämnade doppresenten som dom inte kunde lämna på den rätta dagen och Elin hade vi bjudit på middag och hon stod för fikat en super god kladdkaka med hallonröra och grädde mmmmm .....
Neos första tand håller på att spricka upp med allt va de innebär, han hade riktigt jobbigt igår lillskrutten våran. Hoppas han får de lite lättare idag, han har redan bajsat två ggr så vi får väl se hur de slutar plus att han börjar bli lite snorig. Med lite tur så blir de inget mer av de utan att de vänder och blir bättre.

Tänder

Nu på morronen när vi satt och fikade frukost så skulle Neo få smaka lite smör, då kände jag att hans första tand har spruckit upp :)
Som han har dregglat och de har kliat så var de inte oväntat, men jag blev ändå glatt överaskad.
Idag får vi besök av bla fam Ljungström och fröken Strid som kommer och fikar. Herr Jansson jobbar så vi bjuder fröken Strid på lite middag idag, de blir grillat idag mmmm.


090909

Idag ska jag ha en riktigt bra dag. Den började bra med att Hasse gav Neo mat i morse sen fick jag present av mina pojkar. Jag fick ett minnes kort till min nya telefon som jag fick tidigare av Hasse :)
Nu sover Neo så jag ska passa på att vila lite.

Blomman



Neo "surrar" för fullt nu, favorit ljud är att "köra bil" och blåsa bubblor som samlar sig på hans haka som ett litet skägg :)



Vi har som sagt haft kalas / fika för Pontus i helgen som var, en mycket nöjd pojke efter helgen

Pontus fick en massa fina presenter ...... han fick
  • En MP3 med en skiva inlagd till
  • 2 st biokort
  • En grymt snygg Puma tröja
  • 2 bionicel
  • Tatueringar
  • Ett modell fartyg
  • En lego gubbe
  • Present kort på spelbutiken
  • Pengar

Han är jätte tacksam för allt han fick och glad för dom som kunde komma på fika.

RSS 2.0