Tjaba tjena hallå

Nu e de ju så att jag inte har skrivit på ett tag IGEN, jag e en periodare när de gäller bloggandet.

Vad har hänt här då!? Jo påsklov e de så huset e fullt med barn, dels mina egna och pojkarnas kompisar. Jag hade sju grabbar hemma här igår. De syns i hallen kan jag lova! Fy fan va grusigt och skitigt de blir! Men men kul att alla barn vill vara här oxå tycker jag :)

Nu ska jag ta och klä på mig lite kläder efter duschen och umgås med grabbarna grus :)

See ya

Jag vann:)

Helt otroligt, jag vann i en tävling! De händer inte ofta kan jag säga. Weeeehooo *super glad*
Tack Erika för en härlig fajt :)

Duktig tjej

Idag har jag hunnit med en del, jag har

tagit fram kycklingen så den hinner tina till middagen
dammat tv apparaterna
vattnat blommorna
plockat undan lite här och där
vikt undan kläder
bäddat
dammsugat
hängt upp påskgardiner i köket samt en påskduk på bordet
plockat ihop smutstvätt
duschat
och pratat med Annette och Mia i telefon

Nu ska jag gå och mysa med min lilla sjukling *mammas go hjärta*  tänker på andra sonen oxå som inte heller e så pigg, vill att han ska vara hos mig nu. Saknar han kraftigt!


See ya

Lillhjärtat

Potus har inte sovit så bra, han har hostat hela natten och äter som en liten mus. Inte bra alls, försöker få i han allt tänkbart som han tycker om inklusive saker han tycker om att dricka för vätska ska dom ju iaf ha i sig, men icke sa nicke. Host medicin va de inte änns lönt att försöka få i han, de va lättare när han va mindre för då tog jag bara en sån där spruta som man får på apoteket och "tvingade" han att dricka. Men nu e han så mycke större och där av en större vilja oxå. Får se hur de går under dagen. Nu ska jag fixa och dona lite.


See ya.

Hemma

Nu har vi kommit hem, eller rättare sagt vi kom hem igår kväll vid halv nio tiden.  Jag fick ett förslag om att äta på Rex, tyvär så hann jag inte se den komentaren förrän vi va hemma, men tack så jätte mycket för förslaget.

Idag kom Pontus hem till oss och ska stanna ända tills nästa fredag *jätte nöjd*  men tyvär så e han inte så pigg, världens hosta och hängig samt att han inte sover så bra på nätterna pga hostan. Hoppas han e bättre i helgen, vi har lite planer för den men vi får se hur Pontus mår.

Nu har vi nyss kommit hem från min mormor, vi har lämnat lite prinskorv som hon ville ha. Ska snart kolla om de e något se värt på tv ikväll.

Har inte så mycke mer att skriva nu så jag tar och myser med Pontus istället.

See ya

Väntar

Sitter nere i lobby och skriver ett par rader här i väntan på att Hasse ska sluta jobbet. Jag har precis gjort mig iordning, på med svarta "fin" byxorna en svart vit tunika och en midje kort svart kofta till de. Pricken över i:et hade varit om jag hade fått med mig mina stövlar men så va icke fallet. Va för trött och virrig *som vanligt* när de skulle packas. Påminnde Hasse om att kolla så att han hade fått med sig allt så mitt föll lite i glömska, så resultatet av de blev STOR kängerna till. Snyggt va?! NOT!!!! Men men jag kan ju inte gå utan skor så de e bara att snällt traska i dom här, med lite tur kanske vi kan hitta ett par billiga skor som passar bättre till mina kläder. Vi ska som sagt ut på stan och kolla runt lite. Nä nu ska jag upp på rummet och läsa lite till innan Hasse kommer.

See ya.

Hotel Wasa

Hejsan alla glada :) Sitter nu på hotel wasa och skriver lite, sitte helt öppet här så många rader blir de inte idag.
Igår när vi kom fram så va klockan ca elva, jag och Hasse började med att äta lunch på Frasses innan vi kunde checka in, lunchen va inge go alls. Aldrig mer Frasses i Umeå iaf. Efter att vi checkat in så åkte Hasse till jobbet och jag begav mig ut på stan för att kolla om de fanns något som jag kunde shoppa, de blev inte mycke shopping men lite fick jag med mig "hem", jag köpte en blå vattenfast ögonskugga, ett långt silverhalsband med ett hjärta, lite gotta och en dricka. De tog mig ÖVER en och en halv timme att ta mig tillbax till hotellet från stan, hemst att erkänna men hotellet ligger ju för fan mitt i stan oxå. Jag hade inte kollat vad som låg runt om så jag hade inte en aning om vilket håll jag skulle åt när de va dax att återvända, så jag yrade runt som ett tok på stan för att hitta, inte frågade jag någon heller för de tyckte jag va pinsamt för jag visste ju att de va här någonstans.....

Ojoj, ja jag säger då de, Hasse höll på att skratta ihjäl sig när jag talade om hur min dag hade varit. Vi var helt slut på kvällen men ut å äta skulle vi ju, vi hade fått tips om ett bra ställe som heter Balder. De va KANON mysigt där och go mat va de oxå :)

Efter maten så tog vi en sakta promenad till hotellet, väl framme så kom Hasse på att vi skulle till ica eller något liknande *suck* bara att klä på sig igen och traska ut, vi köpte lite dricka och varin tidning. Satte oss i varsin fotölj och nästan halvsov innan klockan va tio. Så tidig kväll blev de.

Blev väckt tidigt i morse av Hasse som sa att jag skulle låsa dörren, vi har bara en nyckel så de va bara att pallra sig upp vid kvart över fem tiden i morse, kan säga att jag hade stora problem att somna om :(

Vid halv åtta gav jag upp och tog en dusch för att sen klä på mig och gå ner och äta en hotel frulle, den kan man inte klaga på :)

Är skit trött nu känner jag, tittar ut och konstaterar att jag väntar med att gå ut tills Hasse slutar jobbet vid tre tiden, de snöar som bara den till och från. Ska ta mig en kopp te och en cigg nu. Får se om jag skriver nå mer ikväll eller om de blir en sväng i morron.

Vad finns de att göra i Umeå en tisdags kväll??? Är de någon som har FÖRSLAG????

See ya!!!

Mini semester.

Nu på morronennså åer jag och Hasse till Umeå och blir borta i tre dagar, jag har ingen bärbar dator så något bloggande lär de ju inte bli. Ska va om jag kankse mobil bloggar eller om jag får tag på en dator där uppe. Men för er som känner mig så går jag att nå på mobilen. Är de någon som är eller har varit i Umeå?? Vad rekomenderar ni att man ska se när man e där?? Nä nu ska jag ta och väcka sonen.
Ha en bra dag.


See ya

Besök

Ikväll får jag och Victor besök av moster mormor, mamma och moster Victoria :) Jätte glad blev jag när Victoria ringde och fråga om dom fick komma och titta på schlager finalen här :)
Vilken tycker ni ska vinna?? Jag tycker om Nordmans åt men jag trot inte att den går vidare, där emot så tycker jag oxå om Charlotte P med låten Hero.

Nu ska jag ta hand om disken.

See ya

Tävling hos lakritstokiga3barnsmamman

Nu e jag med och tävlar, ta chansen ni oxå :)

http://lakritstokiga3barnsmamman.blogg.se/1205587116_ny_tvling.html

image101

Lördags mys

Idag ska jag ha mys mys med grabbarna, med gotta och dricka. De blir bara jag och grabbarna för Hasse jobbar kvällen så han får mysa med oss när han kommer hem.
Till middag här idag så blir de tacos *mmm* de tycker vi om :)

Vi har precis kommit hem från affären och nu sitter jag för tillfället själv här hemma, Pontus e hos Alex, Virre e hos Mille och Hasse e på jobbet. Jag kan tänka mig att pojkarna med kompisar kommer hit sen å då blir de fullt hus :)

Jag ska sätta mig och göra en lista över saker jag ska packa med oss nu när vi far till Umeå. Jag ska följa med Hasse dit, han ska jobba och jag får en mini semester. Ska bli kul för jag har aldrig varit i Umeå. De sägs att de e en jätte fin stad.

See ya

Utflykt

Idag så åkte vi till Dollar Store i Hudiksvall, vi hade de jätte mysigt. Synd att de va dåligt väder, men pojkarna va jätte nöjda med dagen och saker dom fått. Vi hittade massor med saker som vi ville ha men de va till att hejda sig lite. Vi kommer med all säkerhet att åka dit fler ggr :)

Här kommer lite kort från dagen, de e lite suddiga kort för dom e tagen med min mobil.

image95

image96

image97

image98

image99

image100



Nu ska jag...

Jag ska följa sonens exempel och de e att sova, i mitt fall så skippar jag katten jag kan ju hålla om H istället *ler*
Nu e de tvätta av sig och borsta tänder och krypa ner i sängen som gäller, ska slö titta på lite tv innan jag slår igen mina blå. Natti natti och sov så gott på er alla bloggers och läsare :)

Nu sover go pojken :)

DSC00131.JPG

Ge sin gose katt lite närhet för natten e aldrig fel :)

Måste ju bara testa de här med mobilbloggning

DSC00129.JPG
Virre fick ställa upp som modell för mammas dåliga mobilkamera.

En liten tripp

De blev en lite sväng till IKEA efter maten med Mille & Virre, jag och H passade på att köpa örngott till våra nya sängkläder samt lite batterier. De e alltid bra att ha, efter att grabbarna hade lekt färdigt i bollhavet så gick vi upp och fikade. Vi sprang på Annette & Marcus som oxå skulle fika lite så vi satte oss tillsammans. Jag och A sprang ner å rökte och där mötte vi på Siwan *jätte kul att träffa henne igen, de va så länge sen* som hade köpt ett nytt svart lakan. Nu har vi precis kommit hem, utan barn för nu tog dom och gick hem till Mille. Vilken tur att Virre e ledig i morron för klockan drar iväg fort så här på kvällskvisten. Nu ska jag kolla om de e nå bra på tv.

Ha de gott.

Väntar

Nu står maten i ugnen och jag väntar otåligt på att den ska bli klar, e super hungrig nu :)  Vad har eller ska ni andra äta?

Tävling hos lakritstokiga3barnsmamman

Nu e jag med att tävlar om dessa produkter :) Va med du oxå :)

http://lakritstokiga3barnsmamman.blogg.se/1205263830_tvling_nr_3.html

Sonen hemma

Nu har jag hämtat hem Victor från fritids, skönt att vara hemma igen. De e så ruggit väder ute så jag har varit frusen hela dan :(
Nu ska jag laga lite mat de blir lasagn här hemma, jag tycker om de såååå mycke :)
image90

Posetivt eller Negativt??

Jag undrar om de e positivt eller negativt när jag ännu inte hört något om jobbet som jag var på intervju hos på två veckor, dom skulle höra av sig oavsett vecka 11, men än har jag inte hört något. Vad tror ni???

Inte en droppe

Allt gick bra hos läkaren tills de va dax att gå till labb, jag va riktigt duktig som gick helt lugn och satte mig i stolen. Sa som de va till sköterskan att jag tycker absolut inte om de här, hon tyckte de va bra att jag talade om de för hon skulle ta de försiktigt. Vilket hon gjorde, hon va jätte go och lugn människa precis en sån man behöver när nerverna ligger utan på, de va ju synd att de inte va venen som gjorde de. För stucken blev jag tre ggr oxå, men inte en droppe blod hon fick. Hon stack en gång i varje armveck och en gång på handen, sen sa jag att nu ger jag upp ta bort nålen. Så de blev en ny tid så klart, bara att hoppas på att de går bättre nästa gång *puh*

VC

Nu ska jag snart lämna Victor och sen vidare till vårdcentralen och prata med min familje läkare. Jag vet att de blir blod prov som ska tas idag *fy fan* jag hatar sprutor och sånt, då kan ju många funder på hur de kommer sig med tanke på mina tatueringar, jo de ska jag tala om att de e en jävla skillnad på att rispa huden *tatuera sig* jämfört med att gräva med en nål i armen *blodprov* . Nu ska jag ta hand om Virre innan de e dax att gå till fritids.

Ha de gott!

Inte så bra...

Jag va nyss på macken för att köpa mjölk, men så gick jag förbi chokladen som de dessutom va erbjudande på. Jag stod där och velade för jag ska inte äta sånt, men jag tog dom sen la jag tillbax men så tog jag dom igen. Stod och små flina föer mig själv för i huvet så fick jag upp en liten melodi.... En slank han hit å en slank han dit å en slank han ner i fickan....  ( betald och klar )  Sen gick jag hem och på mindre än tio min va en choklad kaka borta, 100g på så kort tid .... fy fan.... Ska ta upp de med min läkare som jag ska till i morron, de här e inte bra! Nu ska jag ta en cigg ( inte heller bra ja vet ) och en kopp te.

See ya

Lite nytta

Nu har jag gjort lite nytta och ska fortsätta göra lite till. Än så länge har jag bara kokat lite potatis till middagen och tagit en dusch, nu tar jag en pause här innan jag tar i tu med att rensa i en garderob. Finns inte så mycket annat att göra i detta piss väder. Nä åter till att göra någon nytta igen :)

Hämtat sonen

Nu har vi hämtat hem Virre från sin kompis Emil, blev senare än vad vi hade tänkt. Men men dom små live hade sååå kul att de va svårt att skilja dom åt. Hasse sitter med lite terapi arbete just nu, han håller på att bygga ihop nån grej till Virre med miljarder små bitar och jag sitter här och tittar runt lite och bloggar.
Jag kan säga att jag kämpade tappert i ena tävlingen som va idag, men jag föll på målsnöret, de va Elena som vann, ett stort grattis till henne. Bättre lycka nästa gång till mig. Nu ska jag ta och se till att borsta tänderna på lillgrabben och se till att han kommer i säng, vi ska ju upp tidigt i morron.

Så där ja

Nu e middagen avklarad. De smakade som blodpudding men såg ut som road kill. Vette fan va jag gör för fel, men jag får inte till skivor när jag skär blodpuddingen, har ni några tips på hur jag ska göra för att få till de???

Så där ja..

Nu e jag hemma igen, men jag fick med mig tre barn hem istället för ett, Victor tog med sig två kompisar Emil och Amanda. Dom håller på att leka inne på rummet nu, hm... undra hur fint de e där inne sen när dom har lekt klart!? De va ju nystädat där. Nu ska jag kolla igenom lite bilder från kameran.

Förlovnings presenten.

image89

Dessa jätte snygga sängkläder fick vi av Hasses mamma & pappa i förlovnings present, dom e ny tvättad och nerbäddad igår igår. Ser nu att de hade ju inte skadat om jag hade gått lös med strykjärnet på dom *asg* men de får bli nästa gång.

Snart dax

Att hämta Virre från sexårs, synd bara att de e sånt pissväder ute. Hade hällre fått vara snö för barnen skull. Själv gillar jag sommaren börjar funder på om man bor på fel sida ekvatorn kanske? Fast å andra sidan så kan de va härligt med en härlig vinter dag när solen skiner, men jag står ändå fast vid att sommaren e bäst *för min del*

Idag så blir de blodpudding till middag *usch* men Victor och Hasse tycker om de. Jag äter de för att de e mat, orkar inte ställa mig och laga till en maträtt bara för mig utan de e bara att skölja ner med lite mjölk så går de bra :)

Va ska ni äta för middag idag???

Virre Pirre

Idag kommer surrkusen min hem :) Som jag/vi har längtat. Längtar tills fredag oxå för då kommer stor killen hem :)  Hoppas att han har haft de kanon bra på sportlovet med pappa sin. Vet att han bla varit på hockey och lite annat kul :)

Nä nu ser jag att klockan drar iväg, kanske dax att klä på sig lite kläder istället för att sitta här. Måste ju göra lite nytta oxå.

Hahaha....

Hur kunde jag glömma de?!  Jag va ju hemma hos Mia i torsdags och såg på film, vi såg på saw IV den va äcklig mycke blod och annat. Men i början av filmen så hamnade vi i en snoppdialog :) Vem drog igång den då?! Jo JAG vem annars *skratt*  tänkte att jag skulle "lätta" upp stämningen lite för den började lite äckligt oxå, å de lyckades för Mia började asgarva...... Aldrig fel med ett skratt, eller hur?!

Att de ska va så svårt.....

Att få till ett inlägg varje dag, de går ju så fort men icke. Alla ursäkter e då många, ska försöka göra bättre ifrån mig.

I onsdags blev de inge hälsa på farmor & farfar, de blev missförstånd på dagarna. Inte mycket att göra åt, bara att åka en annan dag.

I torsdags va Hasse och jag på stan och tittade en sväng, jag hittade ett par jeans som jag köpte. Som vi sedan åkte till svärmor med så hon la upp dom, dom e ju så satans lång i benen alla byxor så de e tur man har svärmora :)

I fredags så åkte vi till svärföräldrarna för att hämta byxorna och skrev ut en ansöka till ett jobb. Ansökan åkte vi och lämnade på en gång när den va klar sen åkte vi ner till farmor och farfar. De är tyvär långt mellen gångerna som jag/vi är där. Vi stannade inte allt för längee för vi skulle vidare till Eva & Lars på kvällen för att äta gott, surra och spela spel. Trevligt som attan va de, men Hasse va inte så pigg så vi rundade av ganska tidigt. Vi ska ju iväg och bowla på lördagen. Hoppas att vi kan göra om de snart igen :)

Lördagen kom och stackars Hasse ligger i feber, de va bara snällt för han att stanna hemma de. Vi fick besök på lördags förmiddagen oxå, Victor ringde och ville komma förbi *super glad jag blev*  själv klart så fick han de go pojken.  Snälla svärmor skjutsade oss istälet för Hasse så de gick bra de med. Jag tror vi va runt 20 pers som invaderade bowlinghallen, vi spelade, drack gott och åt goo mat :)  Vi var några tappra själar som satt kvar ganska länge, men vi halv tio tiden gav jag upp. Kände att jag ville hem till sjuklingen min. Fick höra att resten som va kvar hade gått ut på krogen, inklusive min 75 åriga mormor *krut gumma*   Har inte pratat med henne än men jag ska ta och höra mig för hur hon har haft de på krogen, för de ska gudarna veta att de händer INTE ofta. Vet inte hur många år sen sist hon va ut på nån krog. Men jätte skoj tycker jag.

Söndagen kom och Hasse va feberfri, så skönt. Så vi tog tag i städningen här hemma, sen så åkte vi ut till birsta city och kollade runt lite. Hasse handlade på jack & jones, de blev två t-shirts en svart och en vit samt en kortärmad skit snygg skjorta.  Vi gick in på buketten och köpte en liten grön blomma med kruka och for bort till pappa och Annlo med. Snabb kopp kaffe där innan de blev dax att stressa hem till *hobbyrummet*  tvättstugan. Skönt när de e gjort. När tvätten va klar så blev de att sitta och slötitta på tv innan de va dax att krypa ner i sängen.


Tävling hos lakritstokiga3barnsmamman



image88

Nu har http://lakritstokiga3barnsmamman.blogg.se/_mina_tvlingar.html en tävling som jag är med i. Tävla ni oxå! :)

Bingo

Idag blev vi klar tidigt från jobbet, de va både skönt och inte. Nu e jag arbetslös igen, hoppas bara att de släpper snart så jag får ett jobb.
Jag åkte till mormor en sväng och surrade, sen gick jag och mormor iväg till affären för att handla lite mjölk och i samma sväng så prövade vi lyckan i bingohallen. Varken mormor eller jag har varit till en bingohall på väldigt lång tid, vi sattsade en tjuga men de bidde ingen vinst :( Men de va kul att gå med henne dit, bara hon och jag :)
Vi pratade om att åka till Timrå någon dag för att pröva lyckan på en gåbingo, de kan ju vara skönt om de kan vara lika vackert väder som igår och idag.

Jag pratade med farmor i morse och kollade om hon och farfar ska vara hemma i morron på eftermiddagen och de skulle dom :) Va bra tyckte jag för då kommer jag och Hasse ut en sväng till dom.

Undra vad vi ska göra för middag idag?! Vet inte vad jag e sugen på heller, å då e de lite svårare. Ska kolla i frysen och se vad jag hittar får något som kan locka smak lökarna :)

Jo just de ja, jag fick en handväska av mormor idag, som hon hade i skåpet och inte använder. Tusen tack snälla mormor :)

Lunch dax

Jag orkade inte blogga igår för jag va såååå trött, men nu e de lunch på jobbet så då tänkte jag passa på att skriva lite. Idag blir de gotta gotta hos mormor, för hon fyller 75 År idag. Ett stort GRATTIS till dig mormor :)
Så vi hinner inte mer än hem och kasta i oss lite mat så blir att gå till mormor sen. Med lite tur så kan jag gå hem tidigare idag, för vi tror inte att vi har grejer kvar att göra så länge till. Vi har jobbat på för snabbt, men vi e ju här för att jobba å inget annat. Eller så finns de mer att göra som dom inte har tagit in än.

Idag ska de bli lasang till middag *gott* och ikväll blir de mest att slöa i soffan. Nä lite nytta nu kanske :)

Ha de så bra.

Idag e de 3 år

Tänk va tiden går fort, idag för 3 år sedan flyttade jag in i min lägenhet. De va ett tufft år, jag och barnen flyttade hit pga skilsmässa. De va nog inte lätt för alla inblandade. Men idag lever vi lycklig med varsin "ny" familj ex maken och jag, min exman har dessutom skaffat ett litet tillskott i sin familj. Lilla söta Freja har välsignat dom och vem vet hon kanske får små syskon i framtiden *blink* även om jag vet att de va jätte tufft när hon kom till världen. Hur som helst så önskar jag dom all lycka som någon kan få i framtiden. 

Själv e jag inte sambo än men hoppas att vi snart oxå ska bli de, att få känna att vi är en "riktig" familj vi oxå :) Vi har börjat att kolla runt efter en lägenhet, vilken djungel de e. Finns ju så mycke som ska stämma, hittar man en som faller en i smaken så e de (nästan) alltid som något inte duger. Men men de dyker säkert upp någon när de blir dax, titta kan man ju alltid de kostar inget :)  Finge jag bestämma så hade jag jobb och sambo livet redan, för dom som känner mig vet att tålamod e INTE min starka sida *skrattar lite åt mig själv*

Nu ska jag ta och klä på grabbarna lite kläder och mig själv oxå, kan ju inte springa omkring i morronrocken hela dan :)  Hasse han jobbar idag, han kommer hit i eftermiddag och äter pannkaka med mig och pojkarna :)

Ja just ja kläder va de ja *skratt*


Vi hörs nå mer, ha en trevlig dag och helg

RSS 2.0