Fel sida

Va hemskt de e när man vaknar på fel sida =(  Känner att  mitt humör är inte med alls idag *fan* idag så behöver jag mitt bästa humör för allas trevnad, Hasse får sätta mig i en snödriva om jag blir riktigt grinig *fniss*  nämen skämt å sido det är inte kul att vakna upp så här vette fan hur jag ska ändra på de heller. Försöker verkligen att tänka positivt men hugger på en gång om de blir något. Jag ska pröva med att ta ett bad sen och testa att meditera eller nått. Någon som har tips för en som är gravid på dåligt humör med hormoner i svall?????  Tänkte nu för min familjs skull........ de e dom de e synd om såna här ggr. Tack å hej för denna gång.

Happy New Year

Hoppas att alla får ett riktigt gott nytt år och god fortsättning. Idag ska Elin och Fredrik fira nyår med oss, ska bli så trevligt. Jag har egentligen inte tid att sitta och blogga just nu för de finns en del saker som ska fixas innan dom kommer, vi ska iväg och handla de sista för kvällen. Lite lunch ska vi stoppa i oss nu. 

Lilla julafton

Den är nu avklarad ,ed mycket nöjda barn =)  Helt underbart att se deras glada ansikten, tack tack för alla julklappar säger pojkarna. Blir inte så mycket mer än så nu för klockan är dax för att sova. Blir mer om vad dom fick då. Natti natti.

Chiao

Virre har kommit =)

Nu är vi samlad igen =)  Äntligen så kan jag/vi får pussa och krama båda pojkarna. Victor tog med sig sin andra halva av hans familj, pappa Micke, lillasyster Freja, bonus syster Ronja, bonus mamma Jeanette och mullvaden Krikken. Han va de jätte kul att få träffa igen tror de va ca fem år sen sist tänk va tiden springer iväg. Summa kardemumma är att de va jätte kul att få besök och bjuda på lite fika, tror folket tyckte att de va varmt här =)
Nu håller vi på med maten fast de blev en pause mitt i allt för Hasse åkte och köpte buljong som visade sig att vara slut, vilket jag hade glömt att säga till om. Kommunikationen funkar inte alltid så bra inte minnet heller =)
Hasse e på väg hem nu från affären så de ska bli gott med mat, de blir spaghetti och köttfärsås idag *mums*   ska bli mysmys med Elin, Fredrik, Mormor och min moster Vickan som kommer på besök lite senare *skoj skoj*
Nu ska jag duka.

Chiao

Tack för idag

Idag har vi fika hos mormor de va ju super gott som alltid, tusen tack kära mormor för de. Hasse påbörjade en dikt till mormor och så här långt kom han....... Gerd Gerd, du är hela min värld.... sen kom han inte längre =) ett gott skratt fick vi alla iaf. Pontus, Hasse och jag har tittat på film och myst lite vi såg ghost rider med Nicolas Cage. Vi alla tyckte den va bra.
Längtar tills i morron kl 14 då kommer Victor hem oxå, Pontus längtar oxå men den här gången tror jag att de e klapparna som ska öppnas i morron som hägrar =)  F & E kommer och njuter av lilla julafton med oss =)

Chiao

Ultraljud

Här har vi lilla "grodan" våran =)



Så härligt att lyssna på Pontus och Victors namnförslag =)

Lite mer kort

Victors rum
Spiderman

Pontus rum


Vardagsrum
Med vår nyinköpta soffa

Pontus =)

Idag kommer Pontus hem, har längtat som bara den efter han & Virre. Men idag så får vi rå om Pontus ensam och de händer inte ofta så de ska bli så skönt och mysigt tycker vi =)
Tänkte lägga upp lite före och efter bilder på huset men det får tyvär vänta ett tag till för vi hittar inte vart vi har lagt kabeln till min kamera som vi knäppte korten med. Så ni får hålla till godo med de "nya" korten som kommer in lite nu och då.

Nu ska vi städa vidare, ha en bra dag.

Chiao

Någon som vill se??????

Våra nya säng i vårt sovrum Vår nya säng och garderoben Byrå, TV samt dörren till nedre hallen

Här kommer några kort på vårat sovrum med den nya sängen =)
Fler kort på resten av huset kommer oxå sen.
Rösta nu på Sundsvall i körslaget!!!!


Chiao

Lediga idag =)

Tro de eller ej men vi är ledig två hela dagar tillsammans, nästan så vi inte vet vad vi ska göra. Sa till Hasse att de känns som om man väntar på att han jobbar eftermiddag eller kväll, att vi väntar ut tiden.
Vi fick äntligen hem våran efterlängtade nya sängstomme igår men de blev aldrig av att vi monterade den, de får vi göra idag samt plocka lite annat.
Idag gäller de att rösta på lag Sundsvall, dom ligger ju lite risigt till. Så ikväll kl 20 på kanal 4 gäller de, en sak är då säker att vi ska då sitta bänkad och rösta rösta rösta........
Nu ska vi börja med att åka på apoteket sen hem och greja vidare...

Chiao

Heja Sundsvall

Ikväll så blir det att titta på körslaget kl 20, jag tyckte om det programmet förra gången men ska bli lite mer spännande denna gång för att ett Sundsvalls lag är med plus att jag/vi känner två i kören =)   *heja heja heja*
Längtar oxå tills Hasse slutar för då ska vi åka och köpa våran efterlängtade sängstomme från IKEA, vi hade varit extra snäll i år för tomten såg till att vi kan köpa den. Jag vill inte kasta bort den gammla sängstommen som vi har nu så mamma ska få ta den. Vi / Hasse ska hjälpa mamma med att frakta hem en ny köpt tv till henne oxå ikväll *mycke nu*

Hm.... undra om jag ska ta fingrarna ur och göra något mer vettigt idag, att vattna blommorna och duscha räcker inte som syssla för en hel dag så jag ska nog lägga på lite mer nytto grejer som tex starta tvättmaskin och vika den tvätt som redan är torr och om de finns lust kvar så tar jag och stryker lite, för stryk högen är inte å leka med just nu....
Vad fick ni i julklapp då???  Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag tar tag i tvätten.

Chiao

GOD JUL

Önskar jag Er alla!

Har inte tid med mer just nu, får bli ikväll.

Chiao

GOD JUL

Önskar jag Er alla!

Har inte tid med mer just nu, får bli ikväll.

Chiao

23/12-08

Vi hann nästan med oss igår med alla julklappar, pojkarnas klappar är klara. Även om dom inte firar med oss i år så va de viktigt att få dom klart *konstigt* nåja de e bara till Hasses mormor & Östen kvar att köpa samt klappen till Hasse som jag och Elin ska fixa idag. Hasse får en kombinerad julklapp / födelsedagspresent i år för han fyller i slutet på januari *ja tvilling syster Eva fyller oxå då =) *  Tur att Elin är ledig idag så jag får möjlighet att fixa de här, annars så är de ju nära till bussen här ifrån till birsta så strandad är jag ju inte =)
Måste fixa dom där klisterlapparna man skriver på och sätter på klapparna för resten hittar jag inte eller jag vet inte vilken kartong dom är i, har ingen lust att börja gräva på vinden, förrådet eller skrubben för något som inte kostar många kroner att köpa.
Trotts all julstök så känns de inte som julafton i morron, kanske för allt som varit den sista tiden. Men jag längtar ändå till att få träffa alla och äta gott =)
Kom just på att svärföräldrarna äter ju en delikatess *för dom iaf* grisfötter urk...... skrattar till lite åt bilderna i huvet från förra året. Ja man kan inte tycka om allt och de e väl tur alla inte gillar lika i matväg eller något annat.
Ikväll är det meningen att man ska klä granen men de gjorde pojkrna i söndags kväll så vi ska roa oss med att slå in alla julklappar och titta lite på tv, de brukar alltid gå något man kan vila ögonen på. Hasse kanske somnar som jobbar så många timmar idag skönt för han att han e ledig i morron och får ta en välförtjänt sov morron.
Ha en bra dag och stressa inte ihjäl er gott folk!

Chiao

Sista minuten

Som alla andra så är man ute i sista minuten med julhandlingen, slår aldrig fel heller. Säger varje år att nästa år ska vi börja itid * yeah right*
Hasse slutar kl 19 så han kommer och hämtar upp mig efter jobbet så bär det av direkt till birsta för handling. Någon som har förslag på vad jag kan ge Hasse i julklapp?!???!?? Har en sån ide torka =( snälla hjälp mig med förslag......
Sitter i soffan och saknar grabbarna de e ju så tyst här hemma =(  båda pojkarna åkte idag de va skönt i en timme eller två men inte nu längre..... måste vara för att jag skulle vilja ha dom över jul men vi har ju haft varanat år ett bra tag nu så inte är de någon nyhet, men känslorna svallar i kroppen nu av mer än en orsak.
Jag ska ta och ringa Elin en snabbis och höra hur hon jobbar i morron, ska ta och ringa Jejje och Mia med, men först så ska jag greja lite.

Chiao

Kalas för lilleman

Ja ett sånt skulle hinnas med i helgen oxå för Victor är hos sin pappa i jul så firandet gick av stapeln igår, som vi städade och plockade inför igår. Men fint blev de iaf =) 
Victor fick besök av Morfar, Robban, Annlo, Stoffe, Annso, Karin, Gunnar, Mormor, Bettan, Tobias, Gerd, Eva, Lars, Urban, Margaretha, Elin, Fredrik och Mille =)
Tusen tack alla för fina presenter.

Chiao

Kalle stropp och grodan boll

Idag bar det iväg på ultra ljud =)  Riktigt häftiga grejer de där, jag blev nästan lika tagen som Hasse när vi såg de lilla livet. Det har utvecklats en del dom senaste sju åren för man såg ju riktigt bra nu på bilderna och skärmen.
Som det ser ut så fortsätter jag att vara drottning i denna familj för "grodan" är nog en pojke trodde barnmorskan, hon kunde inte säga säkert men de såg då ut så tyckte hon =)
Efter den underbara upplevelsen på sjukan så släpte H av mig hos M för jag skulle ju lämna paket till lillgumman, hon blev kanon glad iaf =)  Mitt nya namn är Gona, lite svårt att säga Veronica när man e liten. Hon lät så gullig och surrade på som bara den *go tjejen*
Tyvär blev jag inte långvarig hos M innan telefonen ringde och Virres fröken ringer och säger att Virre har ont i magen och orkar inte vara kvar, ringer moster Bettan som är snäll och kör hem oss. Hinner ut ur bilen så börjar Virre och spy =(    jahapp bara att gå in och bädda ner de lilla livet och ringa en massa samtal för Virre hade umgåts med en massa släktingar igår samt att vi skulle på sista mammaträffen för mig och Virre. Skulle bli våran avslutning men vi får ta de nästa år.  Tur att Elin & Fredrik var här och hjälpte oss att fixa på Virres rum....
Nu ska vi göra en sista kraft ansträngning med några fler kartongen innan vi somnar.  Lite snabbt om flytten och dagarna som gått.

Chiao

Besiktning

Den  gick IGENOM =)  trodde jag skulle åka på en jävla massa med tanke på hur slitet de va där men icke. Vi kom undan med en räkning för låsbyte. Kostade en bra slant de oxå men trodde som sagt att de skulle bli mer, så nu inväntar jag sista räkningen på 1725kr från MittHem för låset.
Tack kära lille bror och Natta för städ hjälpen !!!!!
Efter besiktningen så åkte vi till barnenshus och köpte present till Felicia som fyllde två i helgen, sen vidare till IKEA samt coop innna vi begav oss hem och fixade lite, vi hann tyvär inte med så mycket mer för det blev dax att lämna lite kläder till Virre som sov hos sin mormor =)  Både jag och H passade på att mysa med Virre för de va ju en hel vecka sen vi kramade han sist, sen begav vi oss hem och plockade i lite mer kartonger, de känns som om det aldrig tar slut !!!!

Söndag 14/12

Då blev de stora städar dagen, jah många timmar blev de. Vi va såååå less på slutet. Tror att stackars H va mer less än mig för han fick ta de sista själv på slutet då kroppen strejkade för mig, de va bara att sätta sig ner och vänta på hem gång.

Lördag 13/12

Då bar de av med stor släpet... jag kan inte tacka alla nog för all hjälp vi fick. För oss va de guld värt!!!!!

Mumms =)

Ja topp betyg från min sida gällande mat och underhållning =)  Kan varmt rekommendera att gå på Wallmans!  Jag som knappt äter något från julbordet åt som det inte fanns en morron dag, men lämnade efterrätt. Fattar inte varför man envisas med att ta för sig i första taget *hihi*
Nu har de första släplasset gått iväg, en massa säckar och kartonger plus lite mindre möbler oxå. Vi har turen att få hjälp av Eva & Lars och dom ska veta hur tacksam vi är för det =) Vi får bjuda på stor middag till alla som hjälpt till efter helgen.
Nu sitter jag ner och inväntar mer kartonger för dom nio jag lyckas tömma igår försvann i ett kick nu på morron kvisten, nackdelen är att jag märker hur trött och slut jag redan är *halv sover nästan i soffan* Men de rätar till sig när jag sätter fart på berget igen. Ska försöka att hinna med och skriva mer sen....

Chiao

Stressigt

Ja så kan man lätt uttrycka sig just nu, men jag tar mig lite tid för att få ner ett par ord här medans håret torkar och Hasse klär på sig, vi ska ju ivä strax så de e värt lite stress.
Vi har fått iväg lite grann till huset samt packat upp ca nio kartonger tror jag de va, Hasse va jätte duktig och tapetserade klart i vårat sovrum samt knäskura halva rummet. I morron blir de att köra lite mer kartonger och säckar och packa lite till så det ska inte vara kvar tills på lördag då stora flyttlasset går, tyvär så måste jag jobba i morron för de finns ingen som kunde ta mitt pass =( 
Nu ska vi njuta av kvällen får se om vi kan låta bli att packa och dona när vi kommer hem ikväll. Ha de så bra.

Chiao

Wallmans.....

I morron så blir vi bjuden på södra berget med julbord och underhållning =)    Svärföräldrarna bjuder, så vi säger tusen tack fö det!  Idag så bjöd kära mamma mig på lunch, tack tack för de samt att mamma hjälper mig och packa lite ikväll. Åhh.... i morron så blir det att köra iväg kläder, mat från frys och porslinet från köket. Vad kul det ska bli när vi kommer att bo i huset. På måndag så blir det besiktning av lgh i skönsberg. Ska surra vidare med go Mia nu.

Chiao

Innehållslösa

Står alla kartongerna i hallen för jag kom precis innanför dörre, åkte till mormor efter jobbet och blev kvar tills nu.  Men jag ska bara ladda lite sen tar jag en kartong på väg in till köket och börjar där har jag bestämt mig för.
De blir liksom inte mycke skrivet nu för tiden men jag lovar att de kommer sen när vi har flyttat, jag kommer säkert skriva en rad eller två varje dag iaf. Får se om jag tar mig tid senare och skriva eller om det blir mer i morron.

Chiao

Flytt

På fredag så är tanken att första lasset ska gå under tiden så blir att köra kartonger och annat smått å gott som jag ska fixa idag efter jobbet.
Jo Jane gumms ja vet =) men om du känner att du har tid, ork och lust så får du jätte gärna förgylla min dag med din närhet iaf =) 
Satans bil börjar att krångla oxå, bakluckan knölar . Den går inte att öppna men vi fick iaf i 14 kartonger i en lite golf, de tycker jag e bra gjort.
Nu måste jag göra mig klar för jobbet det är kort pass idag fram tills kl 12 *behövs* sen vidare hem till kartongerna och packa för glatta livet.

Chiao

En sak i taget

Jag och pojkarna har fått tagit varsin säck och dela upp vad som dom ska ha i varsina rum och vad som ska till deras blivade spel/tv rum samt att jag har nästan fyllt en sopsäck med skräp från deras rum. Den är inga problem att fylla sen när dom inte e hemma, lite mindre gnäll när man kastar trasiga leksaker på så vis. Tusen tack Micke & Jeanette för att Victor får komma till er i eftermiddag istället för i morrn vi behöver verkligen köra på med göra klart i huset, packa, flytta saker från två ställen samt städa ur här.
Nu har pojkarna precis gjort klart sin önskelista som morfar bad om, kan säga att de e väl tur att det inte kostar att drömma för mycke saker blev de =)

Chiao for now

Panik!!!!!!!!

Ja dom var här nyss och tittade och dom vill ha lgh om EN VECKA....... så nu gäller de att packa för brinnande livet.  Snacka om att allt gick snabbt nu..... måste få fokus på mina tankar innan jag kan skriva mer....

Chiao

Visning

Nu kl 11 har jag visning på min lgh, de va en kvinna som ringde mig igår och ja sa att de va helt okej. Konstigt men sant så försvann de ur huvet lika snabbt som vi la på.

Borta....

Lovade Victor att läsa böcker för han igår men de blev inte av så Victor kom nu för en stund sen och påminner mig om att jag lovade honom att läsa, sagt å gjort så tar vi och kryper upp i soffan allihop även Pontus =)  Läser de tre böcker som jag lovade Victor igår och nu så är rösten min nästan borta, vet inte varför den inte vill vara med. Men de e väl bara att vara tyst ett tag så kommer den nog åter.
Ska strax ta en dusch innan de e dax att gå till tvättstugan, tar lite tid att skriva för pojkarna spelar tv-spel så blicken liksom vandrar dit =) 

Chiao

Tack Jejje

Ja som sagt tack gumman för en underbar dag idag och som vanligt så sprang tiden iväg, kändes som om det blev stressigt på slutet. Vi får ta en heldag nästa gång, tror vi kan behöva de du och jag =)
Har köpt ett par nya handdskar till Victor så Jeanette & Micke kan få tillbax handdskarna som dom va snäll och låna ut, sitter nu och väntar på att Virre ska komma hem från skolan. Undra vad vi ska äta för middag idag? Jag håller på att somna sittandes i soffan nu känner jag, även om jag surrar med M som va så länge sen och vi har en del att ta igen för de va som sagt inte igår som vi sågs eller pratades vid.

Utvilad =)

Är så otroligt pigg och utvilad de va så länge sen jag va så här......jah wow........  eller nä skoja bara jag e lika trött som vanligt men visst lät de bra!? Jag längtar tills den dan jag kan skriva så, den kanske kommer när jag minst anar det vem vet =)
Idag ska jag & Jejje iväg och fixa lite saker och bara umgås så klart, ska bli lika kul och roligt som vanligt =)
Hasse jobbar ganska länge idag så jag slutar tidigt så jag kan vara hemma när Victor kommer =) ska även passa på att slå en pling till M idag för nu var det länge sen sist vi pratades vid, hoppas att dom har kryat på sig lite nåja de ska jag ta reda på i eftermiddag. Nu e de dax att göra mig och lilleman klar inför skola och jobb, Hasse han är redan på sitt jobb de blev en tidig dag för min älskling men de blir en tidig kväll för oss alla idag.

Chiao

3/12

Redan tredje december jag som nyss tyckte alla pratade om julskyltning och att IKEA pyntar på tok för tidigt, de ser lite fattigt ut hemma här utan julpynt även om det är dubbelt jobb så kliar de lite i fingrarna att pynta. En sak är då ganska säker jag tror inte att vi hinner lessna på julpyntet i år =)
Sitter och ger Virre en massa förslag som ska duga till frulle men lille man verkar inte vilja ha =( tycker absolut inte om dom ggr han har en sån morron för den lilla kroppen behöver all energi den kan få för att klara av den långa dagen som blir.
Håller tummen för min älskling idag då han ska på sjukhusbesök kl 13, tänker på dig min älskade!
Victor sitter i soffan och kollar på moron tv när han säger - mamma, jag vet vad våran bebis kan heta.......    -jaha , va då?  - den kan heta Isa =)   Gulliga go gubben min.
Nu ska jag fixa klart så Victor kommer iväg till skolan och sen ska jag vila en stund till innan jag ska göra mig klar för jobbet.

Chiao

Up date

Ja idag var jag och Jane på stan tittade omkring lite sen fick jag ett litet infall och tog en drop in tid hos frissan =)  Blev bra hoppas bara att jag inte gråter floder i morron när jag försöker få till det själv. När klippningen var avklarad så köpte vi subway och åkte hem till Jane för att äta, tyckte vi hann inte så himla mycket mer. Vi tog en snabb sväng förbi huset för att visa  Jane hur fint det är som är klart och visa upp min nya frisyr för Hasse och svärmor.  Sen var de bara snällt pallra sig till jobbet för att göra lite nytta, efter jobbet så hade jag sån tur att Elin och Fredrik va såååå snäll och hämtade mig i detta väder. Ord räcker inte till hur tacksam jag är för det! Inte nog med de så svängde dom förbi max så jag kunde köpa en sen middag då jag inte orkade ställa mig vid spisen halv nio på kvällen. Ett stort tack till Micke och Jeanette som klev utanför dörren i detta väder för att låna ut handskar till Victor för jag börjar få onda aningar om att han har tappat en av sina nya handskar =(  jaja bara att köpa nya.
Inatt så krympte värmen i sängen från en Hasse till en liten Victor, Hasse sover inte hemma inatt så då får Virre sova med mamma istället de händer ju inte allt för ofta att han gör de nu för tiden. Men i morron så är älsklingen min tillbax med oss =)
För att inte tala om hur mycket vi längtar tills på fredag då Pontus kommer hem =)

Chiao

Vad är detta!

Jag tror jag blir tokig, de klias oftast på mina fingrar. Känns som myggbett kan bara inte låta bli å de blir bara värre...... för att inte prata om hur ont jag har i mina fötter *gahh* nog för att jag har ökat i vikt kraftigt men fötterna ömma, svider, bränner ja allt. Skulle behöva en egen klago mur här hemma så blir de inte bara skit jag skriver om, för allt i mitt liv är inte blä som jag lyckas få till de här ibland. Jag har en underbar sambo som tapetserar som en proff även om han aldrig gjort det förr, jag har underbara barn, vänner, nära å kära.
Mamma skulle vara snäll å hämta Virre från fritids idag då varken jag eller Hasse kan, så för min del är de bara att komme hem efter jobbet å pussa han gonatt. 
Ja hur går det för oss i huset då?!? Jo de går framåt sakta men säkert, Hasse har tapetserat klart pojkarnas sov rum de blev så snyggt =)  Virres rum är städat å klart å i Pontus rum är det golv och städing kvar sen e de oxå klart. Vi inväntar tapeter till v-rum och sov rummet vårat samt att vi har sett ut tapet till hallen nere. Svärmor hade gett sig på tapeten i köket men hade visst inte gått nå vidare de e bara att börja om.  Jag har bara tre tak att måla kvar nu, båda hallarna och vårat sov rum sen så får mäster tapetseraren ta över *big smile*

Hm....... undra om Jane börjar bli klar???  Hon och jag ska ha mys dag idag, vi ska på stan å titta sen äta gott =) Bara vara hon och jag, kan säga att de va länge sen sist. De ska bli så skönt, men jag kan ju inte sitta här med handduken på huvet och fundera på om hon e klar när jag inte e de själv. Av med handduken och på med ansiktet!


Chiao

RSS 2.0