Är på jobbet.

Sitter nu här på jobbet första dagen av sju. De e samma visa som förra gången vi va här, vi sitter och väntar å väntar å väntar å väntar......... Nu ska dom spåra ett paket som skulle ha kommit igår eller nå sånt. Om de e för långt bort så får vi gå hem för dagen annars så e de bara att vänta igen.......

Nåja en annan trevlig grej är att vi förlovar oss idag :) Vi har fixat barnvakt med mormor så att jag och Hasse kan gå ut och äta lite gott, sen ska vi hem och ha mys mys med Victor. Vi ska äta lite ost, kex och frukt, jag ska lyxa med ett glas vitt vin till. Får se om Hasse tar en öl eller om han känner att han inte ska utmana sin lever, kan ju vara dumt. Tusen tack för alla grattis sms, jätte kul :)

Men allvarligt va tråkigt de e att sitta så här rakt upp å ner, visst de e ganska schysst att få betalt för att surfa ¨på nätet, MEN ändå... De kan jag göra hemma, hoppas hoppas hoppas att dom kan spåra de förbannade paketet så vi kan sätta igång med de vi ska göra. Dessutom är vi två av tre stycken här, ena tjejen e sjuk. Ja säg vem som inte e sjuk snart idag, man hör att var å varanan e sjuk. Inte kul alls.

Nä nu ska jag googla på nånting som tidsfördriv.

Ha de så bra. See ya...

Ojoj...

Hoppas att jag känner mig bättre i morron, för jag vill inte missa någon dag på jobbet. De e "bara" en veckas jobb så de känns tokigt att vara hemma då. Bara att knapra alvedon och se glad ut. Nu har vi ätit och diskat undan, de blev potatis, fisk, sås och spenat *mums*  Virre har precis badat klart och inväntar att simpsons ska börja på tv:n, ganska roligt med Victor för han förstår inte ett ord av vad dom säger men titta ska han :) 

Så fort Hasse e klar med sitt så ska han få hjälpa mig och färga håret, vi ska ut och äta i morron så då vill man ju piffa till sig lite. Blir massor med smink känns de som för jag ser ut som Rudolf med röda mulen för att jag har snytit mig så mycket.

Vi ska även se de nya programet på kanal fyra kl 20 som heter Rent hus.

Jo Victor kom och påminde mig om att han har åkt maderass idag när han va på Sidsjön och han tyckte att mamma gjorde världen goaste varmchoklad *go pojken min*
Han fick med sig ballerina kakor oxå och jag frågade när han ko hem om han hade ätit upp alla eller bjudit någon? Nä alla hade han inte ätit och bjudit hade han gjort :) lite senare när jag plockade ur ryggan och tar fram kakorna så visade de sig att han hade tagit EN och bjudit bort EN, så nästan hela paketet va ju kvar *skratt*   han som brukar vara ett sånt kak monster annars....:)

Nä nu ska jag borsta tänderna på Victor och sen krypa ner i soffan. Ha en fortsatt trevlig kväll på er :)

Atjii... Atjii... Prosit.....

Fy fan de e inge kul att va förkyld, eller sjuk på något sätt alls för den delen. Jag svettas och fryser om vart annat :(
Stackars Virre fick gå själv till förskolan i morse, jag va helt färdig. Nog för att han klarar av att gå själv, men idag så skulle han ha fika med sig, vi hade dessutom glömt ryggan igår på fritids. Så de blev att stoppa allt i en påse och hjälmen på huvet.  Som Victor sa innan han skulle gå, men mamma jag e ju en stor kille nu och gav mig en klapp på kinden *de värmde mitt hjärta så gott* längtar tils han ska komma hem och berätta allt kul som dom har gjort idag.

Nu ska jag ta en filt och slå på en film och vila lite, MÅSTE bara bli piggare tills i morron för då börjar jag att jobba första dagen av en veckas vic.

Måste gå och snyta mig. Ha de så bra ......

Hej hopp i lingonskogen.........

Ny vecka och nya friska tag, eller friska å friska...... jag har åkt på förkylning :(  inte kul alls, jag som ska jobba en vecka, börjar på torsdag. Bara hoppas att jag inte blir värre i förkylningen. 

Ikväll blir de mammagrupen och Virre som har längtat så på att få åka dit :)  Han sa igår till mig   -Mamma jag som ÄLSKAR att åka taxi :) Min goa guldklimp, och till helgen kommer nästa guldklimp *längtar*   tur att dom inte e värd sin vikt i guld för då hade jag inte fått mycke för dom, för dom e ju så mager mina juveler *skratt*  Fast å andra sidan om dom skulle vara värd sin vikt i guld så finna de inte vikter nog för hur mycket dom små liven betyder för mig och alla andra som finns i deras liv :)

I helgen ska Virre åka till Alnöbadet och Pontus ska ut på bio och resturang med sin kompis, va kul dom ska ha de :)

I morse vaknade Virre av jordens blöt puss från svärföräldrarnas hund Joppe, ja en sak e då säker att få upp Virre ur sängen då va då rakt inge problem *hahaha*  svärmor kom förbi tidigt i morse för att ta lite blodprov på Hasse, hoppas att proverna visar bättre denna gång än sist.

Men vet ni vad!? Tro de eller ej men fröken Vesterlund hon knallade ner till affären halv nio i morse för att handla fika som Virre ska ha med sig till förskolan i morron *undra hur många som ritar kors i taket nu då? *  :)
dom ska ha frilufsdag i Sidsjöbacken och Virre tycker att de ska bli såååå kul.

Nu ska jag lägga mig och vila en liten stund innan jag tar och gör lite nytta.

Ha de bäst, see ya

Fin besök

Idag fick vi fin besök till middags bordet Keba och Marcus kom förbi och grattade Hasse i efterskott. Keba e tyvär inte hemma i Sundsvall så ofta så de e jätte kul när han kommer förbi. Idag blir de äntligen WOK *mumms* jag ska njuta av varje tugga :)

Nu måste jag duka klart och vara lite social med folket. Ha de så bra så länge :)

Håll tummen

Hoppas att alla håller tummen för mig idag. Jag e skit nervös inför intervjun, även om jag bara ska va mig själv. Men de känns ändå i magen. Har inte sovit speciellt bra heller, har legat på spänn hela natten och där emellan har jag drömt jätte konstiga saker. Kommer tyvär inte ihåg vad jag har drömt, men jag kommer ihåg att de va min första tanke när jag klev upp. Intervju e i några timmar oxå, undra vad vi ska göra så länge? De börjar kl 10 och håller på tills kl 14.

Nä nu ska jag göra mig klar innan de e dax att åka.  Kram på er alla :)

Hipp hipp hurra

Grattis min älskade vän Mia på din födelsedag. Från Hasse, Pontus, Victor och Veronica.

Städat lite

De bidde lite städning iaf jag har dammsugat men hann inte att skura för när Hasse kom från jobbet va de dax att åka och kolla efter en ny mobil till han, hans mobil checkade in till mobil himlen i morse och utan går ju inte att vara. Med andra ord så bidde de ingen wok heller utan vi åkte och köpte sallad istället. Gott de med men de va inte Hasses wok *snyft*  Vi får ta de någon annan dag *längtar*
I morron ska vi till Mia som fyller år, då ska jag ha min "lördag" för de blir ju gosaker i morron :)  så i helgen blir de ajabaja inte röra gosaker utan jag får vänta tills nästa helg.  Nä nu har jag yrat klart för denna stund. Ha de så gott.

Ute en sväng

Jag och Annette har varit ute och gått i de kanon fina vädret, har svårt att fatta att de bara är februari fortfarande helt otroligt. Nu har jag diskat lite innan maten, de blir en gång till efter maten oxå men jag ville inte ha så mycket då. Man har ju en förmåga att bli såååå slö på maten. Här blir de wok till middag, de e Hasse som e super duktig på att woka de blir så jävla gott :)

Undra vad vi ska hitta på ikväll då?! Hasse lär ju vara jätte trött så de blir nog att mysa i soffan och titta på tv.. Ska kolla om de finns något att titta på. Nä nu ska jag ta och vattna blommorna dom hoppar efter mig snart.

Ha de bra så länge :)

Tänt ljus

Nu har Hasse och jag varit och yrat på kyrkogården, inte smart att åka dit när de e kolsvart ute vi såg inte mycket. Men jag tände ett ljus iaf vid ett kors. De va nog inte Catarinas kors men än så länge får de duga. Vi ska åka dit när de e daxljus nästa gång och titta lite mer.
Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på tv med Hasse innan han somnar stackarn, han e super trött efter dagens arbete. De blir att krypa ner ganska snart för jag sov ju inte så bra jag heller inatt, de börjas att kännas på nu. Så natti natti på er alla och sov så gott.
Hörs i morron :)

Hittat min tvillingsyster

image87



Nu har jag hittat henne. Eller ja nästan iaf, hon ligger på GA:s kyrkogård. Där finns de något som heter allmäna barngravar, men vilken av gravarna det är går inte att få fram. De gör inget för nu har jag ju ett ställe att gå till och de känns mycke bättre. Jag ska höra med Hasse om vi kan åka dit ikväll och tända ett ljus. De finns ju inte en chans att jag hittar just hennes grav men om inte annat så kanske hon ser mig iaf och ser att jag har hittat henne. Jag har precis talat om de för mamma och jag ska ringa pappa ikväll oxå. Tusen tack Mia för hjälpen!

Arbetsintervju :)

Wehoo.... Regina från IKEA ringde idag och talade om att jag e utagen till en grupp intervju nu på fredag mellan kl 10-14. Jag blev glatt överaskad men samtidigt jätte nervös. Alla säger till mig att vara mig själv och de e ju sant de ska man vara, men jag är ändå jätte nervös. Jag hoppas verkligen att jag får jobbet. Men de va ju de där med att sälja sig själv, inte riktigt mihn starka sida. Eller om dom frågar vad mina negativa sidor är, vad svara man på de?? De ska ju vara ett bra svar som gör att jag går vidare till nästa intervju. Men jag e som sagt super lycklig över att jag får en chans iaf :)

Usch

Inatt har jag sovit som en kratta, jag har vridit och vänt på mig svettats och frysit och huvudvärk. Vette fasen varför de blev en sån jobbig natt. Jag som brukar normalt sova såååå bra.
Jag har fortfarande huvudvärk så de blir att ta en alvedon och in i duschen, hoppas de hjälper.

Skönt med lite tid för sig själv så här på morron, Hasse jobbar och Mia ringer inte förrän vid tio tiden. Sen ska jag till Annette och låna telefon för att ringa sundsvallstidning och säga nej till erbjudandet jag fick igår. De blir pengar även om de va ett hyfsat erbjudande. Jag har haft tidningen nu i två veckor och jag va jätte nöjd, så skönt att kliva upp och sätta sig och läsa om allt och inget som står. Eller bläddra i den under dagen, hur som helst så har de varit skönt att ha den nu när jag går hemma och e arbetslös. Har hittat en del anonnser på jobb i den som jag har sökt *perfekt* dock ingen garanti för att jag får något, men man ska ju ALLTID försöka.

Ja just ja duschen va de ja.

Vi hörs..

Nyäten

Nu har vi precis ätit, de blev spaghetti och köttfärsås idag. Hasse sa att den va god men jag tyckte inte jag fick till den idag *besviken* men jag e mätt och belåten iaf de e väl de som räknas. Nu ska jag fixa med lite annat medans Hasse diskar.

Ha de gott

Pappa vecka

Nu har jag lämnat Victor för sin pappa vecka :(  inte kul alls men som jag har sagt förut så är han ju inte bara min utan Micke måste ju få sin del oxå. Men för de så känns de tungt varje måndag som de e dax att lämna han, kan ju inte tänka mig att de e nå lättare för Micke än vad de e för mig. Men jag saknar Victor iaf nu.

Vet ni, jag fuskade igår. Jag gjorde toast på kvällen, va ju grymt sugen och attans va GOTT de va. Men vilken ågren jag hade sen då...... Men nu ska jag stå på mig bättre, lite återfall sägs de att man brukar få. Bara jag ger fan i sötsakerna och inte fuskar med dom så. Jag ska strax slå på en film och mysa ner mig i soffan sen ska jag ta hand om tvätten som vi tvättade igår.

När Hasse har kommit hem så ska vi kolla om de finns några biljetter till Magnus Betnér. Den killen e ju grymt bra tycker vi, så håll tummarna för att de finns biljetter kvar. Han ska komma till tonhallen den 1:a mars. Ja vill ja vill se han.

Nu ska jag bänka mig i soffan, sen lite nytta.

Hörs sen

IKEA

Idag ska jag och Hasse åka med Virre och Mille till IKEA, dom ska få göra av med lite energi i bollhavet, under tiden kan jag och Hasse passa på att titta lite i lugn och ro.  Sen blir de hem och göra mat samt stoppa Pontus i ett bad innan de e dax för Pontus att åka till pappa igen. Idag till middag blir de stuvade makaroner med falukorv och köttbullar *smaskens*  Mille har precis kommit ner så jag ska ta fram lite kläder till Virre och försöka hitta något till mig själv som duger att ta på.

I eftermiddag/kväll så e de dax för hobbyrummet igen *tvättstugan* inge kul nöje men måste ju göras de med. Nä kläder va de ja.

Hörs sen. See ya.

Gotta blir de idag

Äntligen e de lördag! Då får jag köpa mig lite godis, jag har varit utan sötsaker i tio dagar. De låter kanske inte mycket men för mig är de det, känns som om de va flera veckor sen jag åt gotta sist. Jag ska strax göra lite frukost, Victor ska få åka och bada med Annette och Mille på spothallsbadet. Pontus pratade om att gå till sin kompis Alex idag, jag och Hasse ska kolla med Mia om de går bra att vi kommer förbi ett tag idag på dan. 

Idag blir de våfflor till middag *usch* men jag tar fram en matlåda till mig själv, grabbarna och Hasse tycker iaf om våffler. Sen blir de familjemys i soffan till melodifestivalen.

Nu ska jag ta tag i att göra frulle och packa väska till Victor, samt få upp Hasse ur sängen :)

Hörs sen. See ya!

Pontus är hemma

Nu så har vi äntligen fått hem Pontus :)  Vad har jag gjort idag då?! Jo jag klev upp och gav Virre gröt, två portioner åt han *glad mamma*  sen kläde han på sig och gick till Mille. Jag har surrat i telefon med Mia nästan hela dan :)
Åkte och hämtade Pontus på skolan och sedan hem och fixa mat, de blev lasagn idag å gott blev de. Efter maten så åkte jag och Hasse ner till stan och klippte oss, de behövdes kraftigt för oss båda *nöjd tjej nu*  Kommer hem igen till grabbarna som valde att vänta hemma istället för att gå till Annette, så Annette kom ner och tittade till dom istället.

Jag Hasse och grabbarna ska titta på Let´s dance snart, ska göra lite popcorn kvällen till ära men längtar som ett djur tills i morron för då får jag äta GODIS. Jag e riktigt stolt över oss själv för vi har slutat med sötsaker till vardas och äter bara varanan lördag, samt att vi äter nyttigare som tex jag har slutat med smör på mackorna och tar skinka och grönsaker på istället. Lite ovant men de går, ska dock inte sluta med smör på heltid bara nu ett tag i början.

Jo jag måste berätta att jag fick en massage av min älskling igår :)  Tack snälla älskade du de va ju såååå underbart. LOVE YOU!

Dax att avrunda för att poppa popcorn och inta soffan :)

Hörs i morron.

See ya

Matdax

Nu håller vi på med maten. De ska bli fläskfilé med ris till mig och pommes till Virre och Hasse, till filén så blir de purjolök och svamp och lite lätt med kryddor, vi brukar krydda på som bara den men inte när de e barn vecka. Nu ska jag fixa lite grönsaker att lägga på sidan för den som vill de. Jag skule behöva leva på ett par kilo grönt om dan i ett par månader för att våga visa sig i bikini till sommaren, tiden går ju fort som attan när man ska försöka gå ner i vikt under tidspress, hualigen.....

Nä maten va de ja.......

See ya

Alla hjärtans blomma

Titta va jag fick av min älskling :) Visst va de fint !
image85
image86

Städat

Nu har jag äntligen diskat, plockat, dammsugat och skurat. De går ju så fort bara man får fingrarna ur arslet och börjar, ser att klockan går de e strax dax att hämta Virre från fritids. Va glad han ska bli när han får höra att han blir ledig i morron :)  Vi ska inte göra något speciellt utan bara ta de lungt på dan, sen på eftermiddagen ska vi hämta Pontus. Som jag/vi har längtat efter han. Jag sa njuta av varje sekund med grabbarna i helgen, får se om vi tar bio igen eller om vi kommer på något annat att göra. Jag har inte hört något av Fonus än, jag börjar bli otålig. Vill ju att dom ska ringa nu nu nu, helst innan jag hann tänka på att de har gått ett par timmar sen jag pratade med dom. Men de e klart de kan ju ta sin lilla tid att gå igenom papper, dom har ju ett jobb att sköta oxå. 

Hörs sen. See ya

Fonus

Jag har precis kommit från affären och Fonus. Kvinnan där va jätte gullig och trevlig, hon sa att begravningsbyrån som fanns inne i stan nära irlänska puben förr va Tomas Anderssons bergravningsbyrå. Kvinnan på Fonus tog och ringde dit åt mig så dom där skulle ner i källaren och kolla om de fanns kvar papper från 77. Hoppas hoppas att hon hittar något, för dom har rätt att "förstöra" sina papper efter 10år. Men som jag förstod så kan de finnas en journal iaf. Håll tummarna för mig nu. Och SNÄLLA, SÖTA, GOA och UNDERBARA MIa som hjälper mig med detta detektiv arbete. De tar på krafterna när de bara blir återvänds gränd hela tiden. MEN skam den som ger sig!

Åter kommer när jag vet mer. TREVLIG ALLA HJÄRTANS PÅ ER!!!!

Ta dig i kragen fröken Vesterlund

Ja som sagt, ta mig i kragen måste jag göra. Har inte fått mycke gjort idag :(  Känner inte för att göra nå heller, men jag känner ett litet måste för de e ju alla hjärtans dag idag. Ska ta tag i disken och dammsuga och skura golvet, kan inte förstå att de känns som ett helt projekt idag.  Jag ska knalla upp till Fonus oxå i samma sväng som jag ska handla lite till maten. Har surrat med Mia och Annette i telefon hela dan idag och har en känsla av att de blir några ggr fler *fniss fniss*

Killarna från anticimex va hit och mätte fuktskadan i köket idag, men de e ju så svårt att säga något för dom. Dom ska sätta torkar uppe hos grannen först ett tag så får vi se sen hur snabbt eller sagta de torkar både här och där. Dom ska riva lite tapet oxå så de kan luft torka lite.

Nä disken kallar :)

See ya

Kvällsbestyr

Ja då va de kväll igen, tänk så fort vissa dagar kan gå ibland. Jag har inte gjort speciellt mycket men ändå så flög tiden bara iväg. Jag har suttit hos mormor ett par timmar, fast de kändes inte som så länge. Jag har lånat telefon och ringt sjukuset säkert tre eller fyra ggr. Varför då undrar ni säkert, jo de e så här att jag försöker att finna vart min tvilling syster e begravd någonstans, de sjuka e att ingen tycks veta de trots att jag har hennes person nummer å allt. Jätte mysko e de, jag har pratat med dom på arkiv, med dom på prematuren och obduktion. Men ingen vet nånting, visst e de bra konstigt?!  Jag har även ringt till GA:s pastors exp där de sägs att hon e begravd men icke sa nicke. De finns ingen med de person nr säger dom. Dom tycker att jag ska gå till minnes lunden, ja men för att "ligga" där så ska man ju oxå finnas regad nånstans........
Så i morron ska jag gå till Fonus och kolla om dom vet hur jag ska gå tillväga. Finns de någon som vet vad begravningsbyrån hette som låg på trädgårdsgatan eller kyrkogatan i stan nära irlänska puben. Den fanns där 77 iaf för då beställde mamma och pappa en kista där, dom kommer inte heller ihåg vad den hette.

Nu ska jag natta Victor.

Ha de så bra.  See ya

Så va de en ny dag

Man ska vara glad för varje ny dag man får vakna upp, de e jag oxå men dagarna kan bli en aning lång i arbetslöst tillstånd. Finns ju ALLTID saker att göra hemma men de e inte alltid de passar fröken Vesterlund att göra dom. Vill ju hellre göra lite roligare saker :)  Eller jag tror visst att de kallas undanflykter från att göra dessa "tråkiga" saker.
Jag ska strax ta en promenad och möta upp moster Agnetha och ge henne några filmer som hon vile låna, stackars min lilla kusin Felicia e hemma å sjuk. De e ju fin väder ute, hoppas bara att man inte blåser bort. Fast å andra sidan så e de ingen risk med alla dessa kilona *haha*

Har surrat med Mia en bra stund i telefon, hoppas att dom inte blåser bort nu när dom ska ner på stan.

Tänkte göra mig klar nu för att gå iväg.

See ya!

Glömde skriva

Att min snälla och goa svärmor har stickat mig en vit Åre luva. Tusen tack snälla du, jag blev super glad.
image84

Trötter

Fy fanken va trött jag e. Jag har precis legat bredvid Victor för han ville somna så, men risken e ju alltid stor att jag somnar först. Vilket var nära även denna gång :)

Dagen har haft ett bra flyt rätt igenom, inget speciellt har hänt utan de har bara varit en bra dag. Har varit trött hela dan, men de e jag ju jämt känns de som. Ett jobb på de här så ska ni se på fan att de blir fart på mig oxå *s*
Åhh imorron ska vi äta köttfärs limpa med potatis och sås *mumma* som tur e så gjorde jag de härrom dan så de e bara att värma på. Ska inte göra något speciellt i morron, men de kan va skönt att slippa tillaga maten och bara få värma på den. Ja de e klart jag ska ju till hobby rummet i morron ( tvättstugan ) tycker att jag e där jämt, men men en kan inte klaga vi har ju rena kläder iaf :)

Nä nu ska jag ta och borsta tänderna och krypa ner i sängen och titta på tv.
Natti natti och sov så gott
image83

Länge sedan nu

Men herregud vad e de för fel nu då?! Ja inte kan jag skylla på tidsbrist denna gång inte, utan ärligt så har jag inte haft ork och lust. Men nu så har jag laddat mina blogg batterier igen så nu ska ni få se på fan :)

Vad ska jag ta mig i kragen att göra idag då? Jo jag ska fixa fruktsallad som vi ska smaska på ikväll, ska ta mig lite lust till att dammsuga och skura golv, men de får bli efter att hantverkarna ha varit här och kolla om vi behöver en fläkt i köket eller ej. Vi har fått en liten vatten skada i köket, uppe i taket så de kommer ju från grannen.  Besök får jag klockan 13,30 av Ingrid och innan hon kommer så tittar Annette in en sväng, ska ringa Mia sen oxå och hoppa in i duschen. Har iaf gjort lite grann idag, jag har sett till att Virre fick i sig frulle och på med kläder, iväg till sex års. Sen hem och fikade med Hasse, han började inte förrän kl 10 i morse och dessutom slutar han tidigt idag redan kl 15. Har tagit fram lite kyckling till middag idag. Nä in i duschen nu med dig. Hörs sen.

Mer tid

De skulle man ha ibland. Nu e jag äntligen hemma efter att ha varit ute och rännt hela dan. Va först med Annette till Härnösand och där passade vi på att gå in på dollar för se om vi kunde fynda något. Vi hittade en varsin alla hjärtans present till våra respektive. Sen blev de att åka hem över, hemma väntade Hasse som slutade tidigt idag. Vi kläde på oss igen och iväg för att handla till middagen. Hasse står och wokar nu medans jag sitter här, ska bli sååå gott. Jag ska strax ner i hobbyrummet *tvättstugan*, nä nu ropar Hasse måste iväg och hjälpa han. MER TID TACK.......

Hörs sen :)

Go morron

Nu på morron ska jag följa med Annette till Härnösand över dagen. Igår på mammagruppen va de mysigt, men jag har inte tid just nu att skriva om de utan ni som läser får allt vänta tills jag kommer hem igen :)

Hörs sen och ha de bra!

Tisdags morron

I morse hade jag tänkt ta mig sovmorron, men så blev icke fallet. Vaknade av att telefon ringde, trött som en liten gris svarade jag med världens wisky röst. Va härlig man låter på morron *skakar på huvet* Nåja nu har jag pratat till mig iaf :)  Hase hade en liten sovmorron, han började inte förrän kl 10, skönt att sova lite längre än vanligt iaf.
Kollade min mail förut och blev kallad halv tok av tokEva :) Rolig tjej de där ...... Jag skrev att hon kunde läsa min blogg om hon ville och undrade i samma sväng om hon bloggar, jorå de gjorde hon men hon tyckte att de skulle vara lättare att läsa om jag skrev min blogg adress. Åh de har hon ju rätt i *hallå blondi* :)

Kommer hem sent idag för vi ska träffas i kyrkan ikväll med mammagruppen. Hoppas att Hasse e vaken då, man vet ju aldrig för han har ju jobbat hela dan och lär ju vara trött trotts sin lilla sovmorron.
Åh då blir de massage ÄNTLIGEN som jag har längtat, de ska bli sååååå skönt och DESSUTOM ska de bli kul att träffa alla igen *mammagruppen* surra lite ditt och datt samt äta gott.

Jo jag fick ett till brev på stay friends från mig kära kusin Therese, de va eveigheter sen vi pratades vid. Hon bor uppe i Boden med sambo och lilla Emil som e ca 8mån, hoppas att de e bra med dom och att allt går bra. Måste ju ta och träffa henne och familjen innan allt för lång tid har gått. De har redan gått säkert 5 eler 6 år sen vi sågs sist.

Nä nu ska jag ta och ringa Mia och kolla läget.

Ha de bäst!

Ska iväg

Nu ska vi iväg till birsta först sen ska vi vidare till Timrå, Hasse ska hjälpa en kompis med hans dator. Själv så passar jag på att hälsa på sambo och barn, alltid kul att surra lite. Nu ska jag göra mig klar så vi kan åka, ha en trevlig eftermiddag.

Höres sen :)

Ett försök

Eller flera har jag gjort för att se klart en film, men till slut så gick den att se klart. Telefonen ringer hela tiden, FAST de e ju kul oxå. Då har jag ju massa vänner iaf *skratt*
Nu ska jag ta mig in i duschen sent om side, ska iväg och köpa present till Mia som fyller år snart. Yrbollen som jag har till kille glömde matlådan hemma i morse, ett under att han kommer ihåg sig själv *hihi*
Nä duschen va de ja :)


BYE BYE........

Ensam kvar

Nu så har jag gått iväg med Victor till sexårs och hållt Annette sällskap i telefonen medans hon körde til Härnösand, fy attans va halt de e ute! Jag höll på att vurpa igen men klarade mig denna gång, hoppas att Annette kommer hem i ett stycke för de va inge kul väglag alls. Hon måste ta de lugnt när hon kör hem, vill inte veta av att de händer henne något. Bäst att be till de högre makterna att de ska gå bra, sänder henne en skydds ängel.

image82


Hasse e på jobbet så de e bara jag hemma, ska greja lite så jag håller mig vaken, risken e stor annars att jag somnar till.
Nu ska jag ta och ringa upp Mia och höra om hon har tid att surra lite :)

Have a nice day everyone!

Dax igen

Go morron. Nu e de nya friska tag, jag har varken haft lust och ork med att blogga. Ska försöka att bättra mig igen :)
Jag har precis klivit upp och ska sätta mig och läsa morron tidningen, den har jag för en gångs skull. Men bara för att de var ett kanon erbjudande, tycker att tidningen e så dyr att ha annars. Jag ska ta mig en kopp te och en cigg, sen få liv i sonen som ska till sex års och sen vidare till sin pappa. Fan va veckan går fort hinner ju bara få grabbarna så e den slut, nog för att denna vecka blev lite kortre vilket har sina orsaker. Nä ciggen så man vaknar till liv.

Hörs sen :)

RSS 2.0