Jag tävlar hos Farmorsbloggen

Jag testar lyckan hos Farmorsbloggen för jag skulle behöva ett ljus i mörkret nu samt en gnutta hopp. Vi går igenom en kamp, en kamp som har pågått ett tag fast först nu tagit fart ....

Vår eller höst?

Vilket skit väder vi har nu, grått, trist, regnit, blåsigt och kallt. Saknar sommaren redan nu fast lite snö så kommer jag att njuta av den här årstiden iaf för de blir ju ljusare då. Men å andra sidan så älskar jag som så många andra att tända en massa ljus överallt i huset. Jag vill bara ha mer å mer för att inte tala om alla fina ljusgrejer som finns att köpa =) men jag vet ju hur de låter då .... Hasse - Vi har ju redan så mycke hemma.... Då säger jag att man kan ALDRIG få för mycket ljusgrejer! Man har ju inte allt framme på samma gång utan man måste ju alltinera sig, eller hur?! ;)

De blev ett kort inlägg även denna gång men de kommer kanske att bli så för att jag ska få igång lusten för att skriva igen.

Mycke nu ....

Det har hänt en massa som jag inte kan dela med mig av men det har inte varit en rolig helg, de ska gudarna veta!!! Nu rullar livet på med julen runt hörnet och med allt vad de nu innebär samt att Victor och svärmor fyller år på julafton. Vi ska hinna åka till Tunadal och fika lite är det tänkt innan vi åker till Sidsjön för kalas och julfirande innan svärmor ska åka till jobbet. Vi lär ju vara trötta och slut hela familjen då ;)
För att inte tala om att komma på v ad man ska köpa till barnen, jag tycker att det börjar bli svårt att hitta något iaf om man inte har obegränsat med pengar. Jag vill ha så mycket som möjligt för så lite pengar som möjligt då är jag nöjd.
Som om julen och allt som det för med sig vore nog så håller jag på att spåna på vad som ska hända i slutet på januari då några fyller 30 år ;)
Några förslag på vad för tok jag kan hitta på???? Jag kommer inte publicera förslagen då jag vet att dom som fyller 30 brukar läsa :P

Blir ett kort innläg ikväll oxå men de får ni ta :)  Natti natti

Fredagsmys

Ja på högsta nivå för hela familjen blir det idag. Jag och Hasse ska ut och äta gott sen sova på hotell inatt, riktigt få rå om varandra de blir lite mindra på den fronten sen lillskrutten kom till världen.
Pontus, Victor och Neo ska få ha fredagsmys hemma med Elin och Fredrik. Hoppas Neo framför allt sover så bra inatt som han brukar göra nu när vi inte kommer att sova hemma. Kommer att kännas jätte konstigt att veta att resten av familjen är hemma och vi inte är med dom. Men vårda kärleken är ett måste!

Vi ska ta och städa och plocka de sista innan Hasse ska jobba kortpass och innan Elin och Fredrik tar över huset för en kväll/natt. Neo sover så jag ska passa på att börja röja lite nu innan de e dax för han att äta gröt.

Jag tävlar hos Familjebloggarna

Tävling

Jag tävlar om en topp från Kan Dee hos Familjebloggarna

Tävla Här du med

 

Tävlingen avslutas Söndagen den 6 Dec kl:20.00

 

 

 

 

Klar rockefella me ram

 

 

Jag tävlar om priser från Rockefella hos Familjebloggarna
Tävla HÄR du med!

 


Tävlingen avslutas Måndagen den 30 November kl:20.00


Jag tävlar



Jag är med och tävlar om en Molo mössa i valfrifärg och storlek från Pirum Parum
hos Kissegirl

Tävla här du med!

03:17

Det var sista gången jag tittade på klockan inatt sen ville jag inte titta nån fler gång och till slut så somnade jag. Var helt färdig när larmet satte igång i morse, men de va bara att masa sig upp för Virre gubben ska få frukost och se till att han kommer med taxin. Sista tiden så har jag haft jätte svårt att somna huuur trött jag än varit, jätte konstigt och mycket irriterande må jag säga för man är inte riktigt sig själv med humör, tålamod ja allt när man inte få sova riktigt. Men jag vet ju också att det på går en massa i mitt/vårat liv just nu så de kan ju vara en stor del i att jag inte kan somna. Har jag väl somnat så är de skit svårt att vakna till när man ska upp.

Victor missade den från skolan igår men de gick bra iaf Hasse fick åka och hämta hem han så på våran vecka så blir de att duscha hemma efter gympan då han har de sista lektionen och taxin kommer så tätt inpå när han slutar, men det var okej att göra så för fröken så en lösning är ju alltid bra :)

Från måndag och två veckor fram över kommer jag att vara borta på dagtid för jag ska iväg på kurs, ska bli intressant och jag VET att jag kommer att vara helt slut när jag kommer hem på eftermiddagarna. Jag och Hasse satt och pratade lite om det igår kväll innan vi gick och lade oss.

Nu ska jag fixa lite lunch till lillskrutten som åker omkring i sin gåstol och utforskar huset :)

Spruta eller inte!?

Shit va länge sedan jag var in och skrev nu. Har liksom tappat lusten att skriva och dessutom läsa andras bloggar oxå, men jag ska försöka ändra på de. Gör ett litet tappert försök nu och vi får väl an se om de håller i sig eller inte, tänker inget lova.

Har precis sett till att Virre fått på sig kläder och i sig frukost, borsta tänder och kommit med taxin till skolan. Hasse och Neo har lite sovmorron, så avis just nu på dom men jag får ju sovmorron i morron så klaga är de minsta jag ska göra :P

Natten har gått för Victor han sov hela natten, jag var lite orolig att han skulle ha ont i armen efter tagit vaccinet igår. Han hade lite ont i armen igår så lite alvedon gjorde susen för natten. Vi har varit lite fundersam på om barnen skulle vaccineras eller inte men de slutatde med att så blev det. Jag och Hasse har oxå tagit sprutan för några veckor sedan då vi var i riskgruppen, men vi ångrar oss absolut inte med tanke på att svägerskan ser ut att ha åkt på svininfluensan. Inga rolig sak de där, fy.  Hoppas hon blir frisk snart så vi kan träffa henne :)

Neo växer som bara den, de märks för han utvecklas fort. För i förrgår så ramlade han ur soffan, fort som fan gick de. Jag la han bredvid mig och hann att börja putsa glasögonen och i nästa sekund så small de till i golvet och Noe har en rödbula i pannan. Jisses jag tror hjärtat stannade för jag blev så rädd, katsade tydligen glasögonen och fick upp han i famnen. Han blev nog lita rädd som mig för han skrek lillhjärtat mitt, som tur var så jobbade inte svärmor utan hon var snäll och kom ut och tittade till han. Hon jobbar som uska så det kändes mycket bättre efter hon hade tittat och konstatera att allt va som de skulle med andra ord en go och glad kille :)

Lite rått och ruggigt ut så jag känner mig frusen sen gör de ju inte saken bättr att jag är satan så trött, men en kopp te ska jag nu gå och fixa till :)

Mina tatueringar

Har nyss gjort tre små tatueringar till så nu är det 13 st som finns lite här och där på min kropp.







Mitt stjärntecken Jungfrun







Hittar inte igen korten på mina andra tatueringar, men jag kan ju beskriva så länge =)

  • En ödla nere på min vänstra fot.
  • Tre stjärnor framme på bröstet ( som halsband )
  • En demon på min vänstra över arm
  • En tribal med en ros i på min högra över arm
  • I svanken har jag en stor drake
  • Överdelen på ryggen de vill säga mellan skuldrorna så har jag en draken som håller i en glaskula med ett P & V i. P = Pontus   V = Victor  mina underbara pojkar
  • Mellan drakarna i mitten av ryggen så har jag två änglar, en som symboliserar min döda tvillingsyster och en som är jag ( när det är min tur att förenas med henne vill säga ) med hennes och mitt namn ovanför änglarna.


Neo 5 månader

Jisses så tiden rusar iväg, lillskrutten är redan 5 månader. Jag bjuder på lite kort till att börja med =)














RSS 2.0