Spy fluga

Nu e vi hemma efter att varit ute hela dan, vi har haft det underbart uppe på Sidsjön med svärföräldrarna. Vi kunde inte stanna längre än till halv sju för svärmor skulle lägga sig och sova för hon ska ut och jobba inatt, vi tog en tripp till Hullsjön och tittade på däck och fälg till bilen som de blev att vi köpte. Där så satt tjejen som sålde däcken och matade ett lamm, snacka om sött =)
Sen åkte vi förbi min mamma en snabbis men hon va inte hemma så vi lämnade presenten till mormor så länge tills mamma kommer hem, när jag kommer ut till bilen är de en liten kille som är såååå ledsen och är super hungrig. Så hem fort som bara den och fixa lite ersättning, medans Hasse fixar med de så får han snutta de stakars droppar som jag har att erbjuda så länge. Sen äter han med stor aptit ur flaskan men de blir en del överflöd, vilket märks då han leker spy fluga =)
Han spydde precis en tvätt och byte av pjamas ska göras. Ska knäppa kort på alla fina presenter i morron som Neo fått av alla =)
Ska nu greja lite innan de blir natti natti

Grattis på morsdag

Ett stort grattis till alla mammor idag på morsdag.
Vi ska fira denna dag med att åka till min mamma och lämna en liten present och sen vidare till svärmor och lämna en present till henne oxå.
 Efter trippen till svärföräldrarna så blir de hem och städa samt tvätta för min del så de inte BARA är en som ska göra de.
Nu ska jag se till att fixa lite frukost och sen hoppa in i en dusch så vi kan bege oss iväg, Hasse håller på att mata Neo nu så jag hoppas att han somnar de liksom flyter på bättre när han sover en stund med allt omkring.

Kärlek



Ja kärlek på hög nivå!
Jag vill ge min sambo och nyblivna pappa en stor eloge för att han gör ett grymt jobb här hemma, som han ställer upp på mig och Neo. Folk tror nog att jag e knäpp som skriver det mest självklara sak i världen men tro mig de är inte alla som ställer upp som nybliven pappa.
Vi gjorde skiftgång på nätterna när lillen inte ville sova, vi turas om med de mesta. Fast ja tror Hasse leder blöjbyterna än så länge =)
Ja hur som helst så finns de inte ord för hur mycket jag uppskattar det han gör, va synd att de inte va farsdag i morron för då hade jag firat han. De kan jag ju genom att tala om hur duktig han är men de e inte samma sak, men fram till farsdag så får de duga =)

Nu har jag yrat på tillräkligt.........

Tvärtom

De blir lite bakvänt med uppdatering nu för dagen igår skriver jag om sen. Men idag så ska vi iväg på stan och kolla efter kostym till Hasse som han ska ha när vi åker på bröllop, tyvär så måst ju jag oxå hitta något. Visst ALLTID kul att shoppa men jag känner mig fortfarande höggravid och då är de inte kul att handla till sig själv =(
Jag vet att andra inte bry sig men känslan finns där för mig, märker kraftigt att mitt humör inte alls är så stabilt som jag upplevde först, utan hormonerna löper amok. De värsta är att jag känner mig gråtfärdig bara av att skriva om de, jobbigt som bara den. Vi ska iaf som sagt till stan och kolla, tror att vi ska kolla på fälgar plus däck som vi hittat på blocket för en bra peng. Ska hem sen på eftemiddagen och planen är att vi ska skura alltanen ren från pollen och annat skit, vi ska ju få besök ikväll av M & M med familj så vi vill ju ha de fint och blir vädret som utlovat så kan vi sitta där ute och njuta.


STOLT !!!!

Fick mail av Victors fröken här i veckan och det värmde hjärtat så mycket och en tår va på sin plats........


Hej!

Måste få gratulera till sonen.
Victor var så gullig på skolan igår. Han räckte upp handen och ville säga något. Då gick han fram och ställde sig bredvid mig och berättade för hela klassen att han hade fått en lillebror som skulle heta Neo.
Han berättade att han hade hållit i honom och att Neo var jättelätt.
Jag tyckte det var så gulligt och duktigt av honom!!!




Neo 1 vecka

Tänk vad tiden springer förbi, Neo är redan en vecka gammal. Det märks att han "växt" på sig redan, han är så rund och go i ansiktet =)
Neo har sovit bra nu i två nätter på rad och vi  hoppas nu att de håller i sig så de inte va tillfälligt, men vi har fått börja ge ersättning som nattmål för min amning som förvisso funkar men jag har inte så pass att lillkillen ska bli mätt och nöjd. Vi fick även ge Neo lite ersättning nu när vi kom hem för han åt strax innan och var absolut inte nöjd med de så de va bara att fixa lite. Nu är han sååå nöjd och glad, ligger och tittar på tv:n för där rör de sig mycket och de e spännande samt takfläkten är oxå en häftig sak som rör på sig.

Idag har jag, Hasse och Neo varit på stan med Jejje och Leon, vi gick och lunchade tillsammans innan vi gick på nästa ställer för efterrätt. Vi satt och njöt och surrade på om allt å inget...... vi hann inte med så mycket mer för sen var de dax att bege sig hemöver för klockan började bli dax för en koll i blöjan och äta lite för lilleman.



Neo myser med pappa halv sex på morron



Mycket stolt storebror =)



Myser i fasters famn =)



Ligger i morfars famn och tittar



Sover gott på pappa



Mys med mamma






Nu skriker han, dax att gå =)


Neo 2009-05-21



Lillprinsen ligger och myser med pappa i den högst obekväma bäddsoffan, men va gör de när man drunknar i dessa ögon =)

Han hade brådis ut lilleman så allt gick fort, orkar inte skriva om de just nu. Men kan avslöja att han väger 3690g och är 51cm lång och såg dags ljus kl16.51.
Kopia av sin pappa =)

Inatt kanske..... =)

Hoppas verkligen på att de ska ske inatt för  jag har "kämpat" för att få igång detta nu, jag har först vattnat gräsmattan sen blev de att fixa lite lunch, inget speciellt utan jag fixade nudlar som gick snabbt och enkelt.
Tog sedan och klippte gräsmattan som vi har på baksidan, de e absolut ingen stor plätt men de kändes kan jag lova. De gjorde ont och tog sin lilla tid men nu är de gjort iaf, tittade in i uterummet som vi har för där hänger all rentvätt på tork så tanken va att ta tag i den rena torra tvätten oxå men tittade in och såg en geting så jag drog igen dörrarna och gick in. Jag hatar ju kusar och andra små kryp och i detta fall så kunde jag inte "springa" där ifrån heller så jag tyckte de va lika bra att gå in.
Efter att ha pustat ut i soffan en stund så blev de dax att göra salladen till maten så när den va klar påbörjades middagen som idag blev lasagn, Victor ät kanon bra även idag plus att de blev fyra matlådor över denna gång, kanon bra att stoppa i frysen så Hasse har till jobbet eller om vi väljer att äta rester om vi är för trött och slut att göra middag nån dag. Ja och som vanligt efter maten så ska ju disken tas om  hand om, vilken jävla tur att vi har diskmaskin känner jag nu =)
Nu är de mys mys med Victor kvar, jag ska rensa jordgubbar som han och jag ska äta plus att vi har lite choklad som vi ska mumsa på. Victor och mamma ska ha lilla lördag =)

Tjao

Man kanske ska......

Idag så vaknade jag som vanligt utan värkar, förväntar mig att de ska komma igång på natten / morronkullan när de väl behagar att sätta igång.
Tack Jeanette för din standby tid i två nätter, nu är våran "ordinarie" ta hand om barnen ifall de skulle hända lång ledig från jobbet. Alltså svärmor....
Sitter och funderar på om jag ska ta mig lite lunch för jag börjar bli sugen på allt, nyttigt som onyttigt......  
Till middagen idag blev de bara Victor och jag iaf för min älskade hade tittat fel på sitt schema, vilket jag och säkert många fler inte är förvånad över :P   Han skulle sluta kl 18 trodde han ja, nä de blev ett pass till kl 22.15 istället =)
Ja så kan de vara, men Virre och jag ska mysa iaf för han e ledig nu resten av veckan från skolan och de tycker han e såååå skönt för då får man ju vara uppe längre som han sa i morse =)
Ja lite längre ska han få vara uppe efter som vi får sovmorron i morgon, men "stackars" Hasse får kliva upp och jobba han. Ja han får en liten sovmorron för han börjar inte förrän kl 10 så de går ingen nöd på han. Han säger själv att han har svårt att sova på morron för han vaknar oftast jätte tidigt av sig själv och kan inte sova mer. Kan inte vara kul de heller, dom ggr man vill sova en liten stund längre.
Nä lunch va de.....

Tjao

Moby Dick

Japp de e jag de, stor vit och knubbig...... =)
Idag har jag haft mer ont än vanligt fast inte "vanliga" verkar utan de känns som rakblad eller knivar så fort jag rör mig de minsta lilla, men absolut INGET när jag sitter så jag vet inte hur jag ska tolka de?!
Men jag gruvar mig varje gång jag måste rör på mig, ta ett minsta steg för de gör ont.
Så skönt att slappa nu efter middagen, det blev fiskpinnar och hemma gjord pärmos idag och Virre åt så de stod ut genom hans öron nästan.
 Han tyckte de va så gott att han ville äta samma sak i morron till middag, för potatismosen va lika god som farmors sa han
Det tyckte jag va ett gott betyg för jag vet att Virres farmor gör jätte god mat =)

Nu gör jag allt för att hålla mig vaken efter mat och disk för fy fasiken va trött jag blev, som ett slag i nacken. Hade jag inte gjort maten själv så hade jag funderat på om någon stoppat i sömnmedel eller nått........*äckligt trött*
Nu ska jag ta och krama lite på Virre innan jag ska natta han och se på tv, samt invänta min älskling som jobbar till nio ikväll.

Tjao

Har fixat med Virre

Hm.... ja de lär inte bli något inatt heller....... ja jo jag vet att de kan ske när som helst men jag tror inte de blir inatt framför allt inte nu när vi har fixat med Victor ifall de skulle bli något, men bättre att veta vem man kan ringa när de e dax än att fundera på de mitt i natten.....
I morron ska jag på möte kl 13 till 14 sen blir de att hämta hem Virre från skolan, han får gå kort dag =)
Idag så har vi skrivit matlista och storhandlat, vi hade kunna köpt minst lika mycket till iaf för att packa in i bilen. Fanns ju hur mycket plats som helst, gud va skönt med kombi =)
Hasse har varit duktig idag med att tvätta och dona som de lät så skulle han stryka lite tvätt oxå, jag har en duktig sambo *stolt att han e min*
Nu ska jag fortsätta att titta på CSI

Bf

Idag är det dagen D enligt tabeller osv men den 18:e verkar inte bli Neos födelsedag heller....... jaja han kommer när han e "klar" .........
Idag kommer Victor =)  nu får jag något annat att tänka på denna vecka med rutiner och måsten som till hör när man har familjen hemma.
Håller på med inköpslistan och ska fixa med matlista oxå så vi kan handla sen efter att vi hämtat Victor från fritids, just nu är Hasse iväg på jobb ärende även fast det är hans lediga dag, tur att han får betallt iaf =)  Så nu medans jag skriver så passar jag på att surra med Mia i telefon samtidigt =)

Nä åter till listan så jag har en chans att bli klar.....

Sucker.......

Ja lurad är de minsta man kan säga *gahhh* inatt trodde jag att de va dax men NÄ.
Vaknade vid halv fyra och gick på toa sen la jag mig igen men kände genast att de gjorde gris ont i svanken och på höger sida, de kom till och från fram till halv sex i morse sen var de som bort blåst =(  tur att jag inte väckte Hasse för då har han nog inte kunna jobba med nerverna på insidan idag =)
Han ringde förrut så jag talade om då hur de låg till på morron kvisten och han höll med om att de va smart av mig att inget säga. Ingen mening heller att väcka han om de e inte e dax för han kan ju inget göra iaf, tror jag har haft som lite lite "mens" värk idag men de kan ju lika gärna vara så att jag känner efter för att jag vill att de ska vara något på gång, nåja hoppas kan jag alltid =)

Längtar tills Maria ringer för gulliga hon ringde igår och bjöd mig * ja oss men Hasse jobbar* på middag, de ska bli grillat *mmmmm* jag älskar de. Hasse kommer när han slutat så Jonas slipper höra om allt tjej snack =)
Tänker ta med kameran så jag hoppas att de blir lite kort tagna som jag kan lägga ut här.

Frustrerad

Va fint de blev efter att svärmor gått fram som en skållad iller, å ändå är de inte riktigt klart än för att så gräsmatta men snart.
Fick oxå trevligt besök av Petra & Krikken som vill komma och säga hej, så där slog vi ihjäl lite mer tid =)
Jag har precis surrat lite i telefon med Mia samt lagat mat och diskat undan, fick ihop 4 st matlådor så Hasse kan ta en till middag och en till lunch i morron på jobbet sen kan jag frysa in resten.

Åhhh va jag tycker synd om min sambo, för mina känslor är i lite obalans för att sätta en fint ord på´re. Jag ska verkligen göra mitt bästa för att de INTE ska gå ut över han, men jag tycker att dessa gravidhormorner är okontrolerbar precis som modernatur. The force is strong within me..... !!!!
Han fyller verkligen sitt dagliga behov idag av allt men inte jag, han jobbar, träffar folk sen ska han gå ut och gå vilket är kanon bra! Så då är motionen plus sällskap alltså vän faktorn fylls på där sen kommer han hem och värmer på sin middag och sen slå sig ner i soffan för att njuta av fredagskväll med sambo och tv * lika med sova i soffan*
medans jag är hyper social, kan inte gå ut och motionera, less och mega godis sugen. Så ikväll ska jag äta chips och godis, hoppas jag får tag på Annlo så hon kan köra mig till affären, annars så får Hasse så lov att göra de för jag SKA ha de där ikväll!

Nån som har något förslag på vad jag kan göra i morron då? Hasse jobbar hela helgen så jag har MASSOR med timmar att slå ihjäl.

Har klagat nog för denna stund.....

Trädgårdsmästaren

Nu har jag iaf duschat, klätt på mig, fixat hårtet, ätit frukost och borstat tänderna. Vad ska man mer göra idag då tro?! Kommer säkert på något så småning om, svärmor *trädgårdsmästaren* är här och fixar till framsidan. Våran lerhög som  är tänkt att vi ska få till lite gräsmatta där, tror hon hade tänkt klippa gräset på ner sidan eller ja gräs å gräs de e en massa maskrosor där just nu men den kommer att bli fin sen när vi fått vårda den lite.
Ska försöka gå ett par ggr i trappen idag för de e en massa vikt tvätt nere som ska placeras ut i våra garderober, min älskling va så duktig igår och idag med att dammsuga och plocka så även om jag e invalidos så får jag dåligt samvete när han gör allt och jag inget, jag fixar liksom inte de.
Hoppas att jag känner mig så pass bra att jag kan ta en sakta promenad senare ieftermiddag, beroende på vad jag gjort och inte vill säga.
Nu ska jag prata lite med Joppe som piper efter sin matte och tycker jag e skit tråkig just nu =)

Som bly

Sitter nu i soffan efter att vaknat ännu en morron utan känningar =(   vet inte varför men i just detta slutskede e jag så otroligt social, vill att de ska hända saker HELA tiden snacka om att man e värre än barnen. De vet ju jag oxå som vuxen att alla dagar är INTE rolig men Hasse jobbar hela helgen i massor av timmar å här sitter jag som fast i soffan och kommer mig inte för att resa mig.
Sitter med morronrocken på mig och har tänkt en stund att jag ska gå ner och klä öpå mig iaf men icke jag de har gjort, måste ju få i mig lite frulle men nä de hjälper inte heller. Som rubruken jag känner mig som en bly tyngd som sugs ner i soffan, finns inge kraft att ta sig här ifrån.
Ska strax göra ett nytt försök iaf så vi får väl se om jag fått på mig lite kläder om ett tag.

Vänner =)

Idag så blev jag väckt av telefonen och de va goa Ingrid som ringde =)  Trevligt att vakna till en goväns röst.
Under dagen har de inte hänt så mycket mer än att jag duschat, klätt på mig sen har jag bara suttit i soffan med lap toppen i knä. Sitter och kollar runt lite på bla facebook och ser en vänförfrågan vilket visade sig vara min barndomskamrat Lottie som hittat igen mig där. Så jävla kul, jag blev super glad för jag har tänkt på henne till och från i flera år.
Vi har känt varandra sen ja vi född vart, för deras sommarstuga ligger granne med farmor och farfars sommarstuga (nu mera året runt boende)
Hoppas att vi får en möjlighet att träffas ganska snart för att surra lite, jag tror att vi är väldigt olika som personer men de ska ändå bli kul att träffa henne =)

Efter att Hasse slutade jobbet så åkte vi och hämtade svärmor som skulle hjälpa oss att hämta Golfen som varit inne på lagning så vi kan sälja den. Vi lämnade av henne så hon tog bilen till Sidsjön där den ska stå tills den e såld, vi körde vidare och handlade till vår sena middag. De blev tacos idag, men vi tyckte de smakade si så där. De blev inte riktigt som vi tänkt oss. Nåja mätt blev vi iaf =)
Nu sitter vi i soffan och tittar lite på tv innan vi ska krypa ner för en ny dag i morron, dessutom är Hasse ledig =)

Blandade kort



Nyklippt idag






Lite kort från helgen, de flesta har Pontus knäppt
































Så där hll till godo =)

Lite mer

Ska försöka komma på mer att skriva om helgen...... hm få se nu ........

I fredags så hände de inte mycket alls klockan var ganska sent innan Hasse kom hem från jobbet så grabbarna roade sig med att spela data och tv spel med varandra, de blev ingen sen kväll utan vi kröp ner i hyfsad tid allihop. De va fredagen de....
I lördags så vi pratat om att bjuda M&M med familj på middag för de har inte blivit av trots många försök, men de blev inte de denna gång heller för vi ska ju sälja golfen så fort som möjligt så vi fick hjälp av Jejjes man Andreas som har en för mig en konstig hobby men man kan inte förstå allt =)
Hasse och Andreas for iväg och tvätta golfen in och ut vändigt, jag tror aldrig den har varit så ren och fin =)  Jag och Jejje skjutsade Pontus till Alex sen for vi vidare ut till bergafjärdens camping så Leon och Victor kunde få spela minigolf och springa av sig ett tag. De blåste lite där ute men de va skönt för solen sken och vi satt och njöt av att titta på vattnet och surra lite tjej snack =)
Vet inte hur länge vi var där ute men vi kollade av med våra män när de va dax att åka hem över igen. Vi åkte till Pizzeria Parma i Korsta för att möta upp våra karlar och se de jätte fina resultatet på våran bil, kände dock att de e med lite sorg i hjärtat som vi säljer golfen för den är ju fin =)
Hämtade Pontus från Alex för att sedan köra hem för att fixa lite middag, pojkarna vill gå ut medans jag gjorde maten vilket va självklart okej. Jag gjorde mat och Hasse tog sig en dusch medans maten skulle bli klar, han va ju inte så hungrig då han ätit mat på Parma med Andreas innan.
När maten blev klar att äta så var de dax att få hem grabbarna men vi hittade bara Pontus, Victor han hade som vanligt dragit utan att säga vart *gahh* men han dök ganska snart där på med sin bästa kompis Alexander och lillVictor =)  Jätte kul för han men de hjälps inte för en liten utskällning blev på sin plats för att han MÅSTE tala om vart han går.
Nåja de löste sig de oxå till slut, så efter mat och disk så tog jag mig oxå en välförtjänt dusch....
Hinner precis klart med den och få på mig lite kläder innan vi fick besök av Keba. Underbara Keba hade hyrt med sig spel som Pontus ville ha * så tack snälla söta Keba för de*   jag, Hasse och Keba åkte och hyrde film men Vin Diesel *mmmmm* =)  den va inge bra tyckte Hasse men de tyckte jag *hihihi* den va se bar helt klart.
De blev inte så mycket mer efter de utan Keba tog bussen hem och vi skickade pojkarna i säng se kröp vi ner vi med, för Hasse skulle upp "tidigt" på söndag...
I  söndags så klev som sagt Hasse upp tidigt för att gå ut och gå i elljusspåret med Elin, dom är så duktig =)  själv så kan jag ju inte de än så jag tog de lugnt med pojkrna och tog en sen fika. Hasse tog tag i att dammsuga ur bilen igen =)  pojkarna lekte med sina kompisar ett par timmar medans jag bara var och tog de lugnt. Sen blev de dax att stoppa grabbarna i ett bad och göra dom klar för att åka till svärföräldrarna för att äta lite middag.
När vi kommer upp dit så är de underbart väder, de blåser lite men underbart i solen när de va lä.... Duktiga svägerskan hade gått dit samt en promenad runt sjön oxå innan hon kom, svågern Lars kom med bilen strax innan Eva dök upp.
Som vanligt blev de underbart go mat samt lite kaffe och fika för den som ville, pojkarna mummsade gott av både mat och fika innan vi blev tvungen att bege oss och lämna Pontus.
På vägen hem så hämtade vi upp Victors jacka i Jejje & Andreas bil innan vi åkte hem så Victor kunde göra sin läxa igen innan tandborstning och annat bestyr.
Hasse va duktig och strök lite tvätt och jag väntade på Matte som kom med tvättlappar till oss *tusen tack för de* i samma sväng så skickade jag med M muggarna Mia hade beställt samt linsvätska till Mickan. Vilket va bra för jag har endagslinser nu mer så de jag använder inte de längre. Jag och Hasse tittade på tv innan vi kröp ner.
I morse så klev Hasse upp tidigt för han började kl sju, snälla svärmor kom och körde Victor till skolan så nu är de så tyst =(  vilket de skulle vara iaf för de e ju skola men ni förstår nog hur jag menar.
De kommer kort på vad Neo fick för snygg av sin faster sen.

Nu ska jag kolla runt lite på nätet.


Pärlan =)



I morron så får vi hämta hem pärlan måste bara vänta tills Hasse slutar jobbet, sen så =)

Inga känningar än men de kommer när de kommer. Nu är helgen nästan slut tyvär den försviner för fort, vi ska bara stoppa grabbarna i ett bad sen blir de att åka till Sidsjön och äta middag sen lämna av Pontus hos sin pappa. I morron blir de att lämna Victor till sin pappa och sen blir de en vanlig vardag igen. Känns lite trist nu när man går och väntar men samtidigt så kan vi inte planera så mycket heller.

Orkar inte skriva mer nu.



Golf till salu!

Shit va trött jag är, så trött att jag nästan somnade mellan tuggorna på middagen. Jag har varit ute och rännt med Jejje idag på stan så att jag är trött och slut är inte konstigt, men trevligt som vanligt =)  
Jag fick äntligen ut mina linser efter ännu en koll på ögonen, optikern skickade med mig ögondroppar som jag helst ska ta 4 ggr på en dag mot torrheten i mina ögon. Sen gick vi och kollade efter en munkjacka men jag hittade ingen som föll mig i smaken så jag fortsätter att låna älsklingens ett tag till *blink* får kolla på birsta om dom har någon sen.
Igår va vi hem till Pelle & Sabina och tittade på deras lgh samt att Sabina bjöd på go kladdkaka *mmmm* mysigt har dom de där hemma =)
Jag och Hasse åkte och luncha på Dragon House efter vi hade varit hos Sabina & Pelle, har hört att de stället inte skulle va bra längre men igår va de då inge fel på buffen =)    Vi åt som bara den........
Kom på sen att vi kanske skulle passa på att åka på motor centrum och spana in deras utbud på beg bilar för vi är ju ute efter en kombi, sist vi va där så stängde dom tidigare vilket inte va så konstigt när de va sista April.
Hur som helst så åkte vi dit och kollade in vad som fanns kvar för motor centrum har gått i kånken, vi spanade lite lätt på de saabar som stod där inne men blev tvungen att åka hem lite snabbt då Hasses magen gjorde sig påminnd efter lunchen. Vi åkte tillbax för att kolla i lugn och ro, ett nytt försök.
Vi fick tyvär jaga efter personal då de inte fanns någon närheten, vi fick tag på en snubbe till sist som var vänlig och visade oss vad vi ville se. Vi kollade på saab 93 och 95, de slutade med en snygg blå 95:a som stod i hörnet i bilhallen som försäljaren undrade om vi ville provköra och de va ju klart vi ville de =)
Sen va vi fast =)
Hem och funderade på om det var möjligt att låna till en sån bil och vi började kolla om den va värd sitt pris. Efter att ha rådfrågat med svärmor & svärfar samt kollat runt överallt på priser när de gäller den bilen osv.... de visade sig att de va ett kanon pris för den bilen. Ja då va ju nästa fundering om banken skulle gå med på detta?
Hasse ringde banken i morse och jag bilfirman för att kolla om vi kunde tinga den tills vi fått svar från banken, vilket inte va nå problem alls =) 
Vid lunch tid idag så får jag veta att vi ska bli Saab ägare *jippi*  de va grönt för lånet så nu får vi våran kombi =)
Nu ska vi fixa till golfen och sälja den så fort som möjligt.
Hoppas vi får hem pärlan i morron =)
Hade velat skriva mer men jag är för trött och slut så jag skriver inte mer nu.

Gissa när?!?

Jag som bara går och väntar nu på att lilleman ska komma ut och tålamodet inte riktigt vill vara på topp, så jag tänker be om att ni som läser lägger in en gissning på när ni tror att han kommer. Ett bud från Sabina va natten tis/ons så vi får väl se om Sabina har rätt inatt =)
Alltid kul att höra när folk tror att man får. Hasse har lite mer spelrum på sina datum han drog till med nån gång denna vecka, själv önskar jag att Sabina har rätt men jag tror att jag går över. Men men jag är ju "bara" i v39 idag så än är de ju en massa tid kvar *stön* :P

Va på birsta igår med mormor och moster Bettan en sväng, vi gick på IKEA och tog en lunch. Där fick jag träffa Virres faster Kristina och Filip :D
De va inte igår minsann och lilla magen, känns som en evighet sen den va så liten =)
Var in på birsta city en snabbis och köpte glass och jag köpte på bas linnen på cubus för 129kr, sen ringde moster Victoria som va på IKEA så en till sväng in dit men då fick jag så lov att sätta mig i en rullstol, kroppen sa ifrån jag orkade inte mer. Men inte fick vi nån bebis för de heller så som sagt de måste vara trivsamt där inne för ut vill han då inte den sake´n e ju klar =)

Känns på

Dom senaste dagarna har jag försökt att röra på mig en hel del, vilket verkligen känns på kroppen nu. Har rört mig så pass mycket så jag trott att inatt är de dax men så har de inte varit.
Ja som min svägerska skrev så är de tur att jag inte har tider att passa och har jag de på morron så kan jag vila sen på dan. I morron kommer att bli en sån dag för jag måste upp och se till att Virre kommer iväg till skolan och att han har allt med sig som tex läxa, gympakläder och att han får med sig en handduk, sen så jobbar Hasse lång dag i morron men på onsdag är han ledig. Virre längtade tills onsdag sa han när vi satt och åt för han ville ju så gärna att Hasse va hemma med oss *go killen*
Nu ska jag titta på CSI

Inte nu heller ....

Jag tror de lilla livet trivs i min mage för inte ens efter en promenad till Willys igår med mormor och mamma plus att jag drog en sån där shoppingvagn som man oftar ser gammla tanter drar, jag drog den inte långt men de kändes iaf.
Så igår kväll tänkte jag att inatt blir de nog bebis men icke sa nicke. Hasse sa nu i morse att han har på känn att de blir den här veckan han vet inte varför bara känns så säger han. Hoppas att du har rätt älskling =)
Ska iväg på birsta med moster ett tag innan svärmor hämtar upp mig så vi kan hämta Victor och sen ska jag vidare på utvecklingssamtal på Pontus. Så vi blir en aning sen idag med middagen, lär ju bli pasta med carbonara och extra skinka i, de går fort att sno ihop.
Ska försöka få fingrarna ur och lägga in kort som jag lovat oxå senare i eftermiddag/kväll.

Not yet

Såg att de va ohyggligt länge sen sist jag skrev här nu, men nej ingen bebis än. Jag ska uppdatera lite bättre sen för jag orkar inte nu.
Natten har  varit skit jobbig rent ut sagt, vaknade vid halv tre av att de gör ont å vända sig som vanligt vilket inte e nå konstigt med de längre men jag gick upp och passade på att kissa lite oxå. Men sen när jag skulle lägga mig igen så gick banne mig inte att somna för jag har en sambo som snarkar så jag trodde han skulle dra i sig hela inredningen, de spelade ingen roll hur han låg heller *gahhh* så de slutade med att jag tog Pontus säng som jag defenetivt inte kunde somna i. Dit gick jag och la mig ungefär en och en halv timme efter att jag har lyssnat på Hasses snarkningar sen tog de ett lååååååångt tag innan jag lyckades slumra till. Sen har jag hållt på så tills jag gav upp vid kavrt i elva,  jag hade ju inget bestämt så jag hade ju kunna lega kvar hela dan om jag vela men kände inte för de heller. De slutar väl med att jag somnar sittandes någonstans i huset.

Hej så länge

RSS 2.0