Fredag 11/1

Började med en sovmorron för både Hasse & mig. De va jätte skönt att få den tillsammans för de va ju ett tag sen. Efter att ha surrat med Mia i telefon va de dax för frukost, och göra sig klar för att kliva utanför dörren. Vi tog de lugnt under dagen men hann ändå med oss utan att stressa arslet av oss :)
Vi började med att handla åt Mia, sen blev de små ärenden på stan. När de va klart så åkte vi och hälsade på svärmor & svärfar (som kom senare för han jobbade) Maggan bjöd på kaffe med dopp, gott som ALLTID.
Klockan började dra iväg och de blev dax för oss att åka, vi skulle till Mats & Natta för att hjälpa dom med datorn och bli bjuden på mat som tack för hjälpen. När vi väl hade kommit dit så surrade vi på som bara den allihop :)
Och tur hade vi, vi fick se Hugo oxå. Lillgrabben som alltid har sovit när vi har varit där. Kan ju bero på att vi har kommit ut så sent varje gång.
Tur att de finns fler än jag och Hasse som e surrsjuk *fniss*  Nä hur som helst trevligt som bara attan va de. Tack så mycket igen Mats & Natta för go mat. Sen att vi blev kvar lite länge va ju inte meningen, hoppas att Hugo sov hela natten och att ni oxå fick en god natts sömn.
Kan säga att vi var ganska trött när vi kom hem, de va bara att borsta tänderna och lägga sig.

Ha de gott nu !!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0