Ojdå

Nu va de ett tag sen igen, går visst i perioder de här plus lust och humör. I helgen så va jag, Hasse, Pontus, Victor, Mats, Natta och Hugo på drakborgen och hade super skoj. Har knäppt en del kort oxå som jag kommer att lägga in senare, måste ju lista ut hur fan man gör med att välja storlek på kortet innan jag kan ladda upp de och som sagt data e inte min grej *asg*

Helgen sprang förbi som vanligt och nu e de snart helg igen :)   I morron blir de att gå upp tidigt för vi ska iväg till Njurunda kyrka för Pontus har skolavslutning kl 8,15 och e väl slut ca 9,15 efter de så tar vi med Pontus hem tills nästa tisdag *wehooo* sen vidare till Victor som har avslutning kl 10,00 i Skönsberg. Lite tajt med tid kommer de att bli men de får gå iaf , sen får jag rå om Pontus själv för Virre har pappa vecka och Hasse jobbar kvällen i morron, trist med sånt e livet.

Jag har iaf skaffat mig en praktik plats på Ibis hotel här i stan, ska vara där i ca 2 mån. Ska börja med att vara med som frukostvärdinna och sen blir de att vara i receptionen oxå, känns riktigt bra att få göra något även om de bara är en praktik. Jag börjar nästa torsdag och börjar rätt soft måste jag säga för tiderna är mellan 8-12 på dan *nice* för om de e finväder så kan jag åka på kubenbadet med grabbarna, för där ÄLSKAR dom att vara och jag oxå för den delen *big smile*

Sitter just nu och tar de lugnt efter att ha fixat matlåda till Hasse, städat grabbarnas rum plus dammsugat, plockat i resten av lägenheten plus dammsugat där oxå samt tagit reda på rentvätten och stoppat undan den. Känns bra att ha städat undan, synd bara att jag skulle ha gjort de tidigare men men nu e de gjort *skönt*

Ska ta och slänga mig i soffan nu och surra klart med Mia i telefonen. Hoppas att alla får en trevlig kväll, ha de bäst!!!

Seg dag.

Jag har inte riktigt kommit igång ännu känner jag, vet inte om de har att göra med att jag sov som en kratta inatt pga att jag drog bort en tand igår och att jag har nog haft ont inatt.  Men nu så har äntligen Pontus kommit hem till oss så nu väntar vi bara på att Hasse ska sluta jobbet och komma hem, han slutar kl 14 men han cyklar från jobbet så han lär ju inte komma hem förrän vid tre tiden kan jag tänka mig. Jag tycker han gör de jätte bra som har börjat att cykla till och från jobbet, det e ju en bit till birsta plus dessa hemska backar som är dit och hem.

Idag så ska vi åka upp till svärföräldrarna och grilla, de ska bli så mysigt tycker jag.  Tänkte gå ner på stan idag med grabbarna men jag har fortfarande ont i munnen och känner att jag inte orkar de tyvär, tog nyss en ipren så jag hoppas att den börjar hjälpa ganska fort så man blir människa igen.

Vad ska ni göra idag då???

Ha de bäst!!!

Duktig

Idag så va jag duktig måste jag säga, de gick bra att dra ut tanden men de va otäckt. Blodsmaken efteråt va ingen höjdare men de gick de med efter tag. Skönast va två timmar senare när jag fick äta, dricka och ta den efterlängtade ciggen :)
Men gudarna ska veta att jag va nervös, men hua jag bara skakde om händerna när jag skulle skölja munnen. Så jag köpte en top/tunika idag för 50 kronor för de tyckte jag att jag hade förtjänat.  Jag har precis tagit mig en ipren så att de inte ska ömma allt för mycket.

Hasse e snart på väg hem från jobbet, han slutar 16 idag *skönt* . Nu kommer Annette så jag ska vara social.

Ha de bäst!

Nervös.....

Sitter nu på vuxendagis och sväljer min medicin som jag måste ta innan jag ska till tandläkaren, de e nån slags antibiotika tror jag. Vet bara att jag måste ta dom för att jag e en fd hjärt patient.
Jag e så nervös för jag har aldrig dragit en tand tidigare, alla säger att jag e lite fjantig för de känns ju inte. Men jag e nervös i alla fall, så folk får då tycka va dom vill. Aja de går säkert bra, måste ju tänka lite positivt oxå :)

Skönt väder e de ute oxå *nice*  Jag ska iväg med moster och mormor till birsta sen när jag e klar hos tandläkaren, hoppas bara att jag inte har allt för ont. Vi går bara halv dag idag och de känns bra plus att vi e ledig i morron och de känns ännu bättre :)   I morron kommer Pontus *wehoo* ska bli så mysigt att träffa han igen, känns som evigheter sen sist. De gick bra att lämna Virre i morse, han va så go lillkillen. Fick världens bamse kram och en go puss, dagen kan ju inte börja bättre.

Nä nu ska jag kolla runt lite på nätet. Ha de bäst!

Trasiga byxor.

Idag blev de akut inköp av lite sommar kläder till Victor, vi köpte ett par gröna capri byxor och tre st t-shirts. Nöjda efter fyndet till Virre så åkte vi och åt lite lunch på resturang Cave, de va go mat och ett mysigt ställe.  Hämtade hem Virre från fritids så han fick byta om till de nya kläderna för han svettades i jeans, nöjd Virre skyndar sig att byta om så vi kom iväg och handla lite mat. Vi köpte ett par nya sandaler oxå till lille man, som han hade valt själv :)   
Efter att vi hade kommit hem igen så ville ju självklart Virre ut och cykla, så självklart fick han de. Han och Dennis stack iväg men va inte ute så länge förrän de kom en liten skamsen pojke hem och sa att han hade fastnat i cykel och att ny byxorna gick sönder, jorå mycke riktigt så va de. Men jag sa till Victor att byxor kan vi alltid köpa nya men inte nya Victor ben. Lite synd på byxorna men de e sånt man får räkna med när man har barn :)

Ny klippt e Victor oxå, moster Bettan va snäll och tog sig tid att klippa Virre. Måste säga att Victor va JÄTTE DUKTIG, för deras rakmaskin e så pass gammal att en klippning som ska ta 10 minuter tog säkert 30 minuter, plus att maskinen luggades, men Virre satt still och sa inte ett pip under hela tiden *super stolt över min son*
Men tyvär så kom han ju sent isäng bara för de så jag hoppas att han behåller sitt solståle humör i morron oxå :)

Nu ska jag titta klart på Law and Order på tv4 plus, får se när Hasse kommer hem från Marcus. Hoppas att han har de kanon kul, för dom träffas ju inte så ofta nu för tiden.

Natti natti och sov så gott.

Grattis...

Hipp hipp hurra och ett stort grattis på din födelsedag pappa önskar jag, Hasse, Pontus och Victor.

Skavsår....

Fy va ont jag har i mina fötter :(   inte så smart att gå en halv lång promenad i dom nya sandalerna *skylla mig själv*
Så i morron blir de att tänka sig för vilka skor de blir. Idag va de satan så segt på Kubis, dagarna går sååå sakta nu när jag väntar svar om jag ska få en praktikplats.
Idag så grillade vi hamburgare till middag, snabbt enkelt och gott som bara den. Nu så håller Virre på att bada, jösses va lortig han va. Syns att han har haft kul med pappa och Freja i helgen :)
Nu ropar sonen så de väl bäst jag går in i sjöslaget dr inne och tvättar av han.

Ha de gött.

RSS 2.0