Händelserik dag.

Jag ska börja med att tacka underbara Mia för igår, tusen tack för maten den va jätte god. Som sagt när kan du komma till mig och laga till de där? :)

Igår så tror jag kroppen strejkade totalt, jag va helt slut å då menar jag de! Nå ja de går väl över ........     

Nu på morronkvisten ska jag och Micke iväg på utvecklings samtal, vet inte varför men jag är lite nervös jag vill ju att Victor har varit snäll och duktig i skolan som han är för de mesta annars. Skulle ju vilja skriva som han ALLTID är men han äe ju ingen ängel han är ju ett barn :)  

Efter jobbet idag så bär det av till mammagruppen, kunde tyvär inte gå på första mötet för jag fyllde år samma dag då. Men de ska bli kul att träffa alla igen fast de blir inte många ggr till för min del. Ja är inte ensamstående så läng till för Hasse och jag letar gemensamt boende som bara den. Jag vet inte hur NI är men jag är då så att har man väl bestämt något då ska de helst ske på samma sekund nästan.......

Nä nu ska jag göra mig klar. Tjingeling.....

Skit.......

...........va jag är trött men de kanske inte är så konstigt med tanke på att klockan är före sex på morron. Middagen igår va precis så god som jag hade sett fram emot tror oxå att Mats å Natta tyckte samma för vi åt allihop som om de vore de sista vi gjorde i våra liv :)  Med andra ord kocken kan känna sig nöjd *tack min älskade för ännu en go middag*
Efter maten så surrade vi på som aldrig förr men tyvär så när man har som mest trevligt så börjar ju klockan dra iväg och lilla Hugo måste hem å nanna samt att vi skulle iväg och lämna Pontus till sin pappa, hoppas att vi gör om detta snart igen för kanon trevligt va de minnsann.

Ja nu har vi träffat Monica och hennes ( Pontus blivande ) familj alltid kul att få ansikten till namnen som man hör talas om. Det gick smidigt att lämna Pontus igår men jag saknar honom redan synd att det är så lång tid rills nästa gång :(
Lilla Virre pirre allas våran tjurskalle va nog övertrött för sov de e överskattat......... men som alla barn så ger han ju upp till slut men ack så trött han ska vara idag om inte nu så senare ieftermiddag......

Ja och nu är de ny vecka sitter precis och inser att jag har inga barn hemma denna vecka va skönt att både jag och barnen får ladda batterierna, men saknar dom redan. Lite kluvet ja vet men saknar dom gör jag på en gång för de blir så tyst å tomt här hemma, jag kanske få be Hasse sätt tjursidan till så de händer något här hemma..... hahaha.... nä skämt å sido....

Hm...... jah kanske ska göra mig klar innan de e dax att väcka lille man och fixa frulle å alla andra bestyr som ska hinnas med innan de e dax att börja jobba.
Äntligen så ska jag till Mia, ska gå dit efter jobbet passar på för Hasse e inte hemma förr än vid sjutiden ikväll så Mia å jag hinner surra lite grann innan de e dax för mig att gå hem.

Nä nu ska jag gå, ha en bra dag. Kram på er......

Städartagen....

Idag har vi städat och plockat hela familjen, dels så vet jag att vi inte orkar städa lika mycket sen under jobbveckan och vi ska få besök i eftermiddag. Mats, Natta och go Hugo kommer på middag idag, äntligen som vi har försökt få till en dag som vi ska träffas å äta på de har inte varit de lättaste kan jag säga men nu så.......  Hasse ska laga enchiladas eller hur de nu stavas äh skit samma god som jag vet inte vad är dom iaf, jag bara älskar när Hasse gör dom.....
Idag ska vi få träffa Pontus blivande styv mamma Monica och hennes två barn, riktigt spännande. Så den första nov så får Pontus två "stora" familjer.

Ja jag sitter här just nu och lyssnar på grabbarna som gör sjöslag i badrummet, snart ropar dom att dom vill ha hjälp med något. Jag ska snart in i duschen jag oxå och sen plocka de sista, Hasse har åkt iväg och tränat en stund sen hem å duscha han med.

Nä nu ska jag fortsätta att fixa å dona lite, ha en bra dag. Kram på er alla......

Jag ska bli en björn!

I det här livet är jag en kvinna.
I mitt nästa liv skulle jag vilja bli en björn.
När man är en björn måste man gå i ide.
Man bara sover i sex månader.
Jag skulle kunna leva med det.
Innan man går i ide måste man äta kopiösa mängder mat.
Jag skulle kunna leva med det också.
När man är en björnhona så föder man sina ungar (som är valnötsstora) i sömnen.
När man vaknar är ungarna halvt uppvuxna, gulliga, kramgoa björnungar.
Jag skulle absolut kunna leva med det.

När man är en mammabjörn vet alla att man menar allvar. Man klappar till vem som helst som stör ens ungar. När ungarna blir irriterande klappar man till dom med. Jag skulle definitivt kunna leva med det.


Japp - jag skall bli en björn.


Detta underbara mail fick jag av min vän Mickaela, jag skrattade gott och nickade instämmande *big smile*

Lördag....

Vi tog oss en rejäl sovmorron idag innan vi dukade upp frulle. Sen va de dax för Hasse att hoppa in i dushen för han skulle träffa en tjejkompis på stan och ta en fika, jag gick en stilla prommis med mormor och moster Bettan och grabbarna var hemma och spelade dataspel.

Nu står familjen klar i hallen och väntar på mig, vi ska åka till Sidsjön nu så jag hinner inte skriva mer nu.

Kram på er.

Helg :)

Åhhh va skönt att det är helg, min kropp är helt slut och har nog inte återhämtat sig efter en hängiven förkylning som inte vill lämna mig ifred. Va otäckt de va i morse när jag höll på att fixa innan de va dax att bege sig till jobbet, vet inte riktigt vad som hände men jag blev jätte yr och fick ont i huvet så jag tog mig en alvedon och ringde och sa att jag inte kom idag. Kryper ner i soffan och drar på mig allt jag kunde hitta för jag frös som bara den! Efter några timmars sömn så pratade jag med mormor i telefon hon och moster Bettan skulle ut till Birsta så jag hängde på (kände mig bättre då)  köpte ett par byxor och handlade lite mat på Coop kände dock av min yrsel lite nu och då men långt ifrån som i morse.

Efter Birsta trippen så gick jag och hämtade Virre på fritids sen traskade vi ner på Sibylla och åt middag, Viire tog en fun -box med kyckling bitar och jag tog en tunnbrödsrulle gott gott, precis när vi kommer fram så träffade vi på Jenny en ledare från mammagruppen i sommras och en av hennes dotter, så trevligt matsällskap fick vi oxå.

Håller på att inväntar Pontus som är på väg hem till oss så även han ska få äta go mat sen, å i morron så ska Pontus få en eftermiddag med morbror Stoffe och Annso. Han ska få bli bjuden på mat och sen bowla eller nått annat skoj han vill göra, han ska ringa Stoffe sen när han kommer hem.

Nu är älsklingen på väg hem från jobbet ska hålla han sällskap vid matbordet starx, får se när vi har tid att åka till svärföräldrarna så snälla svärmor kan lägga upp byxorna till mig, med lite tur kanske vi kan göra det i morron.

Ha en bra fredagskväll. Kram på er......

Ajfan....

Fick mig visst en utskällning av Mia för att jag inte sagt till att jag har börjat att skriva här igen. De va ju inte meningen att du skulle ta illa upp gumman, jag har inte sagt till någon att jag har börjat igen. Vill ju inte känna press ifall jag skulle hålla upp igen vilket jag inte hoppas på.

Jag glömde skriva att igår kväll efter att Hasse hade varit och handlat så kom han hem med en blomma till mig, jag blev sååå glad för de va så sött gjort. Puss min älskade......

Nu är vi nyäten idag gjorde Hasse middag, det bestod av soppa, vitlöksräkor och smörgåsar. De va så gött så gött, Virre han åt plättar från igår som om det inte fanns någon morron dag *skratt*    Bra att han äter lillgubben mammas.

Hemst ledsen gott folk men jag orkar inte skriva mer nu, kanske senare kanske inte. Får se bestämmer inget utan jag skriver när lusten faller på!

Kram på er.....

Ajabaja....

Sitter nu på jobbet och skriver en par rader, jag får absolut inte göra detta på arbetstid så de blir inte långt nu. Ville bara ha en liten micro pause och ändå se ut som jag jobbar för fullt.

Nä nu törs jag inte sitta och skriva längre, får göra det när jag kommer hem.

Kram på er.....

Eftermiddag

Åhhhh hem ljuva hem........ Nu är denna arbetsdag över, de har gått bra idag. Många trevliga kunder plus en massa beröm för att jag är trevlig och service inriktad *jätte glad*
Fick dock en jätte tråkig nyhet på eftermiddag men men vi kommer nog på en lösning på de oxå, tyvär inte den lösning vi hade tänkt från början då. Men nån sa till mig att livet är en prövning och de kan jag verkligen hålla med om!!!!
Mat har vi inte kommit på än...... börjar bli dax att sno ihop nägot lilleman är jätte trött så lite mat i den magen så kan han sova i lugn och ro sen. Han behöver alla krafter han kan få för klassen ska till baldershov i morron, å inte nog med de så har barnen haft skoljoggen idag så inte konstigt att lillskrutten är trötter.

Själv så skulle jag vilja ha kebab till middag men de kan man ju drömma om.

Stackars Hasse kom hem å va helt snurrig i luvan, fick lägga sig ner i soffan när han hade kommit innanför dörren.
Hoppas att de ger med sig snart för hans skull. Nä fixa nån mat var de jah......


Kram på er.....

Tröttluva......

Jah... gott folk något som absolut inte är något konstikt med mig är att jag är trött som en gnu, går förvisso bra bara jag har masat mitt köttstycke till kropp utanför dörren, men fram till dess så är de förbannat jobbigt.
Har en aning svårt att veta hur jag ska lägga upp morron för nu är morron ciggen en minne blått, i morron är det en vecka sen jag slutade men för mig känns de som en evighet. Hemst att säga men jag saknar min cigg och min kopp te på morron, tyvär så skulle jag ljuga om jag sa att det bara va den som jag saknade. Men min älskling och grabbarna är nöjda och glada iaf :)

Sitter nu ny duschad och halvt påklädd och funderar på vad jag ska ha för kläder......... har en sån där morron när allt e skit, hittar inget som känns bra å känner mig uppsvälld oxå. Måste va plättarna från igår eller så åt jag nått annat tokigt men kommer inte ihåg de nu.......jaja de går la över.......

Ingen middag är planerad idag, så jag undrar hur vi löser det....... Vi är tyvär jätte dålig på att komma till skott liksom när vi inte har planerat tex middag, men jag ska fundera under dagen och se om jag kommer på något. Annars så kan jag ju alltid höra med dom jag jobbar med om dom har några förslag, om det skulle krisa så vet jag att det alltid finns något i frysen.

Kram på er........

2ggr.......

...........på en å samma dag, nu tar jag personligt rekord för denna gång............   Nu har vi precis ätit plättar de tog ett tag att steka alla Hasse trodde att jag höll på i över en timme *puh*  men ack så gott de va :)    Matgäster fick vi oxå Mille och Anton kom på besök, nu sitter Hasse och surrar med sin kompis Keba i köket. Funderar på om jag ska störa dom lite för vi har belamrat diskbänken med en massa saker som måste bort.

Victor sitter och myser här nu med mig, fick världens go kram, lillguben min ska borsta sina tänder och krypa ner i sängen för vi ska ju upp tidigt i morron oxå.

Nä ta hand om disken och vika tvätt ska jag göra nu.....


Kram på er.......

God morgon.

Klockan är strax före sex och jag är vaken, har dessutom precis duschat...... ja en sak är då säker att jag är inte pigg....    
Ska snat väcka Victor oxå lillgubben som sover som bäst, men men måste ju de om vi ska hinna itid till jobb och skola. Hasse har redan åkt till sitt jobb...... stackarn har började tidigt idag.
Ja undra om det blir utbildning idag på jobbet eller om det blir att ta emot samtal, uj uj jag blir svettig av bara tanken. Jobbet är jätte kul när man kan det, men tok jobbigt innan man lärt sig de mesta.  Som sagt de märker jag när jag kommer dit, ska ta och klä på mig lite kläder de kan ju vara en fördel sägs det.

Kom just på att vid ett svagt ögonblick igår så låvade jag att steka plättar idag *oh my good* jag som är sååååå pigg när jag kommer hem ...... NOT ....... men Victor blev ju så glad så de e bara att bita ihop. Ja just ja kom på att jag ska packa Virres gympa påse oxå får INTE glömma de.

Ja nu tog de slut på vad som kan vara av intresse och skriva om, vet ju inte än så länge vad som händer ikväll så jag får se om jag skriver något mer idag eller om det blir i morgon.

Kram till er alla

Nämen........

.........titta en dag till som jag bloggar, de tar sig *hihihi*  med lite tur så kanske det blir några rader i morgon oxå. Jag ska strax ringa Mia och hjälpa Victor med en plast leksak som han vill ha batteri i. Sen blir det att invänta Hasse som slutar kl 18 idag sen blir det go middag, laxfile, potatis och sås *mums* ska ta och riva lite morötter till om vi har annars så får en hederlig sallad duga.

Märker att jag får anstränga ögonen ohyggligt mycket nu mera, kan bero på att jag inte är van att sitta vid en dator 8 timmar i sträck. Men jag får hoppas att det blir bättre annars så får jag kontakta läkaren, då får han/hon ge mig några droppar eller nått bara jag kan jobba så blir jag nöjd.

Det blir mycket nu på kort tid (inom en vecka)  jag ska till vårdcentralen em morron, ska ha möte på BUP en morron och ett utvecklings samtal för Victor en morron.... Mycke nu...... 

Nu e jag så trött att jag ska slå en plinge ling till go Mia för att hålla mig vaken ett tag till.

Kram på er.......

Nu j.........

Host...harkel......fy så dammigt de va här inne *skratt*  Ja så kan de bli när man inte är inne och skriver på ett par månader. Fick till och med fixa ett nytt lösen ord för jag kom inte ihåg de gammla :)  
Men nu kära vänner e jag tillbax..........

Ja vad som har och inte har hänt dom veckor jag inte varit här tänker jag inte ta mig tid att skriva om nu, utan det är i nuet vi lever så de  är de som kommer på skrift. Har tyvär inte hängt med i andras liv  eller bloggar heller, har haft en period som jag inte har haft lust att blogga sen har jag bara inte kommit igång igen.

Men nu är det söndag och jag ska göra något åt håret och sedan pallra mig upp till mormor där min kära moster Victoria och hennes Andreas är, ska fira Vickan som fyller den 23:e men är inte hemma i stan då eller om hn jobbade jaja kunde inte fira henne då iaf.

Sen ska jag fixa lasagn och tvätta lite för ikväll så ska vi åka och hälsa på Mats & Natta samt se om lilla Hugo sover eller om vi får busa med han lite innan de e dax för sängen.

Jag har fått jobb oxå :)  Känns kanon bra..... inge märkvärdigt jobb men ändock ett jobb men "mina egna" pengar som jag har tjänat själv. Kommer att vara lagomt så trött i morron när jag äntligen får krama Virre som kommer efter en pappa vecka, Han kommer hem sent lillkillen mammas för jag slutar inte förrän kl 16,30 och är nog hemma vi 17 tiden.

De va en lite snabb uppdatering som får duga för stunden. Nu ska jag göra mig klar och ska hinna med att ringa mina polers Mia & Maria idag oxå.

Kramar från fröken Virrig!

RSS 2.0