Tävling hos lakritstokiga3barnsmamman

Nu har denna tjej tävling igen, och som så många andra ggr så e jag med i denna oxå :)

image1341

Helt slut.

Jeg känner mig helt slut i kroppen idag :(   Vet inte vad de är, hoppas att jag inte håller på att bli sjuk. Jag va till Annette och drack lite vin igår, men jag drack inte så pass mycket att jag e bakis, bara törstig *s*

Va tråkigt de e hemma nu, Hasse jobbar tills ikväll och inga barn har jag hemma heller :(   Så himla tyst de blir....
Jag ska se på körslaget ikväll iaf men fram till dess har jag inte en aning om vad jag ska hitta på, aja finns alltid något man kan göra för att fördriva lite tid de e bara lite fattigt i fantasibanken just nu :)   Några förslag????     Funderar på att ta en prommis i de fina vädret....

På återseende.

Tänd ett ljus

Jag tänder ett ljus för ENGLA som nu är en liten ängel som vakar med alla andra små änglar.

image111

En ny vecka

Idag är Victor och jag själv ända tills kvällen för Hasse jobbar lång pass idag. Vad ska jag och lillkillen hitta på då tro? Ja de blir de vanliga, laga mat, diska och tvätta ska vi göra. Idag blir de korv, pasta sås och pasta på menyn, inte direkt gorme middag men de duger för mig och Virre.
Längtar tills i morron när jag ska till frisssan :)   Men ska först med Victor till skolsköterskan för en synundersökning, hoppas de går bättre den här gången för Victor va för trött sist så vi fick avbryta.

Just nu e Annette på väg ner för att sola lite och sen ska hon iväg vidare på sitt, jag hinner ju iaf ta en snabb kopp med henne :)  Sen under dagen så har jag inte en aning om vad jag ska göra mer än att ta en dusch, vad ska ni göra idag då?????



På återseende gott folk :)

Ögon i nacken

Det heter ju att man har ögon i nacken, men bevisligen så har min morbror på annat ställe *skratt*

image109

Är med och tävlar

Jag tävlar i denna tävling hos denna tjej
Ge de en chans Ni oxå :)

image108

Fotomarodör

Nu e Virre igång med min digitalkamera igen, han fotar och filmar på ALLT :)

Ska försöka få något vettigt gjort idag va de tänkt, men jag har ju som sagt haft besök . Vi har surrat och hjälpt varandra att färga håret och surrat lite till. Micke ringde och ville surra med Virre, men han va inte så sugen just då att prata så han får göra ett nytt försök igen.

Nu ska jag dyka in i frysen och se vad jag kan hitta som lockar att göra som middag. Vad ska ni göra för mat idag???


See ya later

Besök

Nu har jag fått besök av Annette, så jag kommertillbax senare och och svara på alla goa kommentarer :)

På återseende.

Hiss eller diss???

Vad sägs om denna i sommar????

image106



Eller denna snygga klänning???

image107


Jag föll för dessa två snygga klänninga på Halens som jag vill ha!!!! Vad säger svenska folket då??? HISS eller DISS?????

Färga håret

Jag ska försöka att ta mig i kragen och färga håret idag, jag ska till frissan och klippa av mig håret på tisdag *längtar* Min färg blir mörkbrun i hela håret, har just nu två färger blond och mörkbrun. Hade tänkat att hotta till de lite extra med som sagt mökbrun med blåa slingor. Lite vågat kanske men jag tror att de blir snyggt i och med att jag ska klippa en kort frilla :)

Så jag hoppas att Annette kommer och hjälper mig att färga, för att göra de själv tycker jag e svårt.

Söndags morron

Har precis tagit mig en kopp te och en morron cigg. Tog och gick in på min blogg och såg att JAG e med på listan, de e FÖRSTA gången och de känns super kul :)
Hoppas att de inte var första och sista gången, så nu gäller de att aktiv som satan *skratt*

Idag så blir de en liten plock dag, normalt sätt så brukar jag ha tvättstugan ikväll men de va full bokat så jag får snällt vänta tills i morron. Vad ska ni göra idag då????

Hiss eller diss???

Vad tycker Ni om denna parfym??? Jag tycker den doftar super gott och sååå go doft till sommaren

image105

HISS eller DISS ?????????       Eller vilken e Eran favorit doft??????

Kul

De där va kul de :)  Min första tävling e avslutad och de gick bra tycker jag, de va inte sista gången som jag gjorde de kan jag säga. Nu ska jag gosa med Pontus och Victor i soffan en stund

På återseende.

Vinnare

Vinnare av denna tävling är denna goa tjej
 
Ett stort GRATTIS till dig.

Räknar

Nu ska jag räkna vem som vann :)

Tävlingsdax :)

Jag drar igång min första tävling för att se hur de går :) Det är en kommentars tävling där kommentar nr 200 vinner, men man måste skriva ord eller meningar och man får lägga hur många kommentarer man vill och de bästa av allt är att man måste INTE ha en egen blogg för tt vara med utan vem som helst kan vara med.

Detta fina halsband är priset :)

image103

image104

Idag så händer de :)

Vad händer då?? JO jag ska dra igång min första TÄVLING! Jag ska bara få sladden till min kamera så jag kan lägga upp kortet på priset. De kommer att bli en kommentars tävling där kommentar nr 200 vinner. Så håll koll om ett par timmar gott folk :)

Så på återseende på ett tag :)

Sov gott

Ikväll blir de att nanna kudden tidigt, fy va trött jag e. Inte ensam om dee jag, för grabbarna grus sover i varsin säng och Hasse på soffan. Så jag började plocka undan lite och gjorde mig klar för sängen, då vaknar Hasse till liv och tittar fundersamt på mig och frågar om jag redan ska lägga mig *hahaha skakar på huve*

Ja så nu sitter jag här och önskar Er alla en god natt.

image102

Mätt i magen.

Nu så har jag tryckt i mig äckel mat, som sagt bloddpudding e inte min grej :(   Men man måste u äta mat om man ska äta popcorn ikväll. Grabbarna grus spelar för fullt, men dom har bara 5min kvar av spel tid sen e de stopp för idag. Ny spel tid får dom i morron.
Undra om jag ska resa på mig så jag orkar ta tag i disken innan jag somnar på stolen, inte för att den springer sin väg *önskar* . Nu kommer jag inte på nå mer att skriva flr tillfälle.


På återseende

Hemma nu :)

Har kommit hem efter ett jobb uppdrag i Härnösand, jag har sutit i växeln på länstyrelsen. Jag kopplade hej vilt och sitter och funderar på hur många som kom rätt av alla som ringde *skratt* men men man kan bara göra sitt bästa :)

Är sååå skönt att de e helg så jag får njuta av tiden med Pontus & Victor, eller som Victoor skulle säga: De e asa kul att Pontus e hemma för jag har saknat han asa mycke *go gubben min*
Pontus börjar bli äldre nu de märks så tydligt för de e knappt man får en kram längre :(  men så e de ju, ska va glad att jag kan prata till mig en kram än så länge :)
Vad ska ni göra ikväll då????

Vi ska poppa lite popcorn och titta på kanal fyra som sänder programmet talang 2008, för att se vad de e för stjänor som e med, och i morron så ska vi se körslaget *längtar*
Tyvär kommer inte Hasse att vara med oss i morron kväll för han jobbar, så vi får klara oss utan han.

Nä nu måste jag se till att fixa lite middag, här blir de blodpudding *bläää*  Inte direkt fredags mat direkt. Vad ska ni äta / eller har ätit idag???


på återseende

Fundilersam

Varför ringer han inte???? Han jobbar första dan på jobbet (öppningsdagen) och mitt kort på mobilen e slut, de vet han. Han måste ju ha haft nån rast idag, jag vill ju veta hur dagen har gått för han. Plus att jag har en del att prata med han om. Han började kl 13 idag och jobbar tills stängning som är kl nu (22) sen ska dom kolla butiken och lite annat så han kommer inte hit förrän vid elva tiden. Är jag dum som tycker att han borde har ringt mig idag????

Bye bye

Snyft

Har precis sett spårlöst på fyran och tårarna gick inte att hålla tillbax, fy fasen va jag grät. Såg ni de programmet ikväll??? Dagen idag har varit lite kaosartat, mycke som händer och på såååå lite tid som möjligt. Hade tyvär ingen ork att blogga idag, de lär inte bli så mycket av den varan i morron heller för jag ska vara i Härnösand hela dan. Från tidiga morron tills på eftermiddagen nån gång.

Nu ska jag ta och slänga mig i soffan en stund igen innan de e dax att krypa ner i sängen.


På återseende och sov så gott :)

Om jag kunde.....

.......lära mig att hålla igen käften ibland! Men näh... Jag e lite lätt irriterad nu. Hasse hade lovat mig en sak idag men ringer och säger att han ska jobba över, med andra ord så har han glömt de han sa och lovade. Vilket inte är jorldens undergång, men de kändes som om han gör allt för jobbet och här hemma kommer i andra hand! Om han så kunde så skulle han säkert campa utanför jobbet så han kunde vara tillgänglig dygnet runt.

MEN samtidigt så FÖRSTÅR jag honom oxå, han har börjat på ett nytt jobb som han trivs såååå bra med, så de säger sig själft att han ger hundra % dit. Så inge fel i de. Jag behövde bara få klaga lite!


På återseende

Varning!

Idag e jag grisigt trött, vette fan varför. Kanske vädret spelar roll? MEN mitt humör brukar gå upp och ner som värsta berg&dalbana. Finns några som kan intyga de, på gott och ont.

Jag satt och läste igenom lite inlägg som jag har gjort tidigare och inser ju att stavning och särskrivning INTE är min starka sida. Men då ska jag passa på att upplysa svenska folket om att de skiter jag i, jag som så många andra skriver här för att få skriva av sig. Och om någon stör sig på de så får dom göra de helt enkelt.

Nu ska jag dra igång en komedi film och hoppas på att humöret vänder.




På återseende

Hemskt väder.

Gillar inte vädret vi har idag :(   Framför allt inte när man måste ut i skiten. Har varit ute och rännt lite och har nyss kommit in, skönt att komma in i värmen :)

Nu ska jag ta mig en dusch och fixa till mig innan vi ska på VIP kväll ikväll. Ska hämta lilleman från fritids oxå. Vad ska ni göra idag då?

Har inte så mycke mer att skriva för tillfälle. På återseende.

Yrboll

Ja vad säger man...... Allt som behövdes va att dra ur kontakten vänta en stund och sen stoppa tillbax den så funkar skiten igen! För er som undrar vad jag yrar i nu då så e de så att jag har varit utan internet HELA dan ända sen i morse. Dö trist ju... Men som sagt, tänk vad en liten kontakt kan ställa till med.
Ja man e väl inte blondin för intet *asg*

Jag ska strax krypa ner och sova, de e ju en ny dag i morron. Ska ju upp ganska tidigt oxå för att få upp Virre pirre från hans varma goa säng, de e INTE alltid de lättaste samt att hans morron humör är efter både mamma OCH pappa. Stackars barn *fniss*


Sov så gott och på återseende.

Go morron alla glada

Nu har jag klivit upp och gett Virre lite frulle, tagit fram hans kläder samt tagit mig en morron cigg och en kopp te. När jag kommer in efter att ha blossat så hör jag en liten kille som står och sjunger för fullt. En hel nöjd Victor säger att han hörde sin favo låt på radion och skrålar i högan sky :)

På birsta gjorde vi fynd minsann, Victor fick tre t-shirtar och jag och Hasse köpte varsin snygg Puma tröja. I birsta hade vi jätte trevligt sällskap av Natta, Mats och lillcharmören Hugo :)
Vi möttes upp vid halv tre tiden och lämnade birsta nästan vi stängning, tänka va tiden går fort när man har roligt :)

Igår va de en mindre dag för fam vesterlund, båda mamma och son hade damp igår. Virre hade haft en jobbig dag på sexårs och jag här hemma. Men de redde ut sig på eftermiddagen. Vi va på willys en sväng för att köpa lite mjölk och annat å vem springer jag på där om inte Victors faster, farbror och kusin :)    De va sååååå kul att träffa dom igen, även om de bara va som hastigast. Jag fick ju slänga ett get öga på deras guldklimp iaf :)

Vad ska ni göra idag då????



På återseende!

Birsta City here we come

Idag ska jag och Hasse iväg till birsta city och kolla läget. Med lite tur kanske man snubblar över en rea pryl eller två :) Vad ska ni göra en söndag som denna då???

På återseende :)

........

Nu ska jag klä på mig och traska iväg. Ska ta vin boxen i ena näven och ciggen i den andra :) Ha en fortsatt trevlig lördags kväll allesammans :)


På återseende

Snart dax

Jag ska snart ta min vin box och knalla iväg till väninnan :)

Klart

Så nu sitter ansiktet på plats :) Jag e ju inte super duktig på make up men de duger. Är objektet ojämt så e de svårt att få till de bra *s*

Spackel

Undra om man ska gå och spackla på sig ett ansikte?! Jag ska iväg till en väninna och dricka lite vin och surra lite allmänt om ditt och datt *skratt* Ska även ta och riva lite i garderoben för att se om de finns något som känns bra att ta på sig. Lär ju bli jeans och tunika......

Jag vann:)

Dom här vann jag idag :)



image1023



Tävling hos lifestajl

Jag försöker vinna ett läppglans HÄR För att jag ska ha en chans så måste Ni gå in på hennes sida och skriva en kommentar om att jag tipsade Er Tex Draken77 eller Veronica har tipsat mig. Jag behöver så många som möjligt, så snälla gå in och lämna mitt namn :) Du böhöver inte ha en egen blogg utan vem som helst kan lägga in en kommentar att jag har tipsat er

Jag e med och tävlar

Jag e med och tävlar i lakritstokiga3barnsmammans tävling. Ta chansen ni oxå, de e ju gratis :)


http://lakritstokiga3barnsmamman.blogg.se/_mina_tvlingar.html


Stört förälskad...

Härliga lördag.... Jag sitter här i min morron rock och skriver, jag vill tacka för ALLA kommentarer som har kommit in på sista tiden. De e jätte kul :) Mer såna tack :)

Vad ska jag göra idag då??? Jo jag ska ta mig en dusch, de kan va bra sägs de.... Ska vänta tills Hasse kommer hem så vi kan äta middag för att han ska sen iväg på firmafest. Själv så ska jag gå till grannen och ta ett glas vin och surra bort ett par timmar, jag ska även passa på att njuta av hennes nys lgh som jag blev såååååå kär i. Den vill JAG ha!!!! De finns en till men den e ju tyvär inte ledig :(    TÅLAMOD!!!!! är tyvär något jag har lite av i såna situationer, men men man ska ju lära sig, eller hur???
Nä en cigg och sen duschen. Vad ska ni göra idga????????


På återseende.

God morron

Nu har jag masat mig upp ur sängen och trött som ett djur e jag. Men jag kan inte påstå att de e synd om mig för jag har sovit sju timmar i sträck, de finns ju dom som inte får de av olika anledningar.
Jag ska strax klä på sonen och mig själv sen ska vi vidare till fritids. Vad ska man hitta på idag då? Jag ska koka potatis inför middagen, de blir stekt potatis och korv med bacon här till middag.
Nä en kopp te och en cigg så kanske de blir fart på dököttet.



På återseende

Trött i luvan

Har precis legat med Victor i hans säng och tittat på turtels, inte min favorit precis, men vad gör man inte för barnen. Han ville ju så gärna att jag skulle ligga bredvid honom och titta. Nu e jag tillbax här igen, jag kämpar järnet för att vinna nästa tävling som lakritstokiga3barnsmamman har dragit igång. Får se hur de går, ska kolla vad de e för se värt på tv ikväll. Vad ska svenska folket titta på ikväll tro????


På återseende

Proppmätt

Fy fasen va mätta vi e, jag och Victor åt så de nästan kom ut genom öronen. Hasse får matlåder tills i morron, han jobbar ikväll så han blev utan mat. Fast å andra sidan så hade han mat med sig, så de går ingen nöd på han inte *bink*
Jag ska strax sätta mig i soffan och titta på film med Victor sen blir de att försöka få han isäng i hyfsad tid, de blev de ju inte igår för då va vi på Virres första fotbolls match. Vi va och tittade på Giffarna som spelade som kratter, dom förlorade med 0-3. Så trött som en liten tomte nisse va han.

Nä soffan va de på återseende

Jag vann igen :)

Wiiiiii...... jag vann igen.... Helt otroligt, jag som aldrig brukar vinna utan snubblar oftast på mållinjen. Men jag har kämpat hårt för detta pris. Jag hade bra motstånd av de andra tjejerna :)

image1245

Fy fan

Nu har jag fajtas i en kommetar tävling hos lakritsmums, e helt slut nu. Snacka om att ord bajsa, yra på som aldrig förr med en massa hjärnsläpp, skriv kramp och tomt huvud. Nu måste jag ta mig en kopp te och en cigg, innan de e dax att hämta sonen. Ska ta en omväg till fritids för de e ju så härligt väder ute.

På återseende

Tävling, vinn en mobiltelefon

Tävling hos Dostaney,  här kan man vinna en snygg mobil.  Jag e med så varför inte pröva lyckan NI oxå :)


 

http://dostaney.blogg.se/1206731179_fredag.html


Jag e med och tävlar

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde

Du ska även lägga in den här bilden i ditt blogginlägg om tävlingen:

image870

RSS 2.0