Rester

Ska vi äta idag till middag vi har kvar massor med pastagratäng så de som inte äts upp idag får bli infrysta matlådor. Idag kom snälla svärmor och hämtade upp Pontus för att skjutsa han till stan för de e ju tyvär dax för han att åka till sin pappa igen =(  men vi fick iaf njuta av en snabb fika tillsammans som blev lite läsk och ring munkar, munkarna köpte vi igår men glömde bort dom vilke va tur så vi fick en liten trevlig stund tillsammans. Svärmor kom oxå och fixade låset på våran postlåda för förrut så fick vi lyfta på de otympliga locket som satt fast med någonslags sladd så men blev tvungen att balansera locket på kanten och samtidigt hålla emot med en hand. Men nu slipper vi de och kan öppna luckan som man ska =)
Virre sitter nere och tittar på tv:n  eller så spelar han något spel, inte ofta han e nere själv utan Pontus. Han brukar mest greja på med sitt på rummet. Vi ska ta ikväll oxå till att mysa och äta gott innan de blir en ny vecka med nya friska tag, med andra ord så blir vi gotta sugen så är de bara att ta en frukt och se glad ut.
Nu ska jag fixa lite till ska försöka hålla ut och plocka och greja tills efter maten för sen sitter jag nog där jag sitter.
Ha en bra söndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0