Pip & gnäll

Vi som skulle vara ute länge och ha det trevligt, roligt och mysigt tillsammans men ICKE! Nä minsta herr Vesterlund har nog vaknat på fel sida för vi kom halvägs till plan sen vände vi hem igen.
Först va de fel på tröjan något med ärmarna, sen va de mössan under hjälmen som va för långt fram eller för långt bak och inte glömma knölig. Sen va de vantarna som det visade de sig att han stoppat ner blöt i ryggan i fredags, kan lova att dom va inte torr nu heller *usch*  okej försöker verkligen behålla lugnet och tänker att de blir bättre nr vi kommer ut, jo jävlar......
Hinner inte långt förrän har börja klaga på att det svider någonstans under hjälmen, efter lite bök så går han iväg igen men hör hur han grinar hela vägen. Han stannar en och sätter sig ner i en snödriva en bit innan vi är framme och grinar, frågar vad som är fel och han säger att han ser inget. Mössan har åkt fram och han sitter som en lite tre åring och tjurar. Går fram och tar av han hjälmen och rättar till mössan och känner att nu är måttet rågat! Nu går vi hem!!!! Hade blivit tok med skridskor och annat innan han har kommit sig ut på plan med tanke på att han var så där hela vägen dit plus innan vi gick oxå. Ja de va ju jätte synd på en dag som kunde ha blivit jätte lyckad. Synd att Hasse jobbar annars så kanske han hade kunna ta över när mitt tålamod började trytta, turas om att ta reda på gnäll Ove.
Fördelen med de va ju iaf att vi kom ut en stund, de va ingen lång stund men den blev längre tack vara att jag går så sakta. Nu ska jag ta mig en kall dusch och ladda upp mitt humör tills kl 15 då Pontus blir hämtad av sin pappa. Ska tänka positivt och INTE säga något som kan starta en diskution, utan bara vara snäll och rar.

Tack å hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Eva

Tråkigt att han vaknat på fel sida, hoppas han är på bättre humör nu. :)

Maten såg god ut, var den lätt att göra?

Ja, de känns alltid bra om man hjälps åt med maten. De gör vi nästan jämt. En gör själva matlagningen o en skär o hackar alla saker, gör tillbehör, dukar osv. :)

2009-02-01 @ 13:24:09
URL: http://cizzibellan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Bara att räkna ner 10,9,8,7 etc etc hihihi alltid lätt för en annan att säga :)

2009-02-01 @ 16:03:38
URL: http://familjenberglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0