Den som söker....

.......han finner eller de som inte är stulet kommer alltid åter! Mycket bra ordspråk tycker jag, då kan man ju fråga vad de har med något att göra jo ni förstår att vi har börjat att ta tag i rennsning av förrådet vilket innebär att gå igenom alla säckar och kartonger som hamnar där. Sagt och gjort Hasse plockar in och ger mig dessa kartonger och säcker så dyker vi och hittar en massa "skit" som vi ska kasta vet inte varför vi tagit med de i första taget hit. Men så i botten på en kartong så hittade jag igen bilnyckeln som försvann i Skönsberg. Vi var helt säker på att vi råkat kasta den med grovsoporna den gången, för den fanns inte. Spelade ingen roll hur mycket vi letade, ja uppenbarligen så letade vi inte på de ställe där den låg men vände upp å ner på allt annat gjorde vi kan jag lova.

Ja så kan de vara.

 Ett stort grattis säger vi idag till Jejje som blir 30 år idag, hipp  hipp hurra på din födelsedag.
Hoppas att den blir lika bra som igår! Tack för en underbart god smörgåstårta gumman.

Idag blir de att åka lite hit och dit, ska först på föräldra utb mellan 9-11 efter det så blir de en sväng in på jobbet för att fylla i lite papper rätt till försäkringskassan så jag slipper få tillbax dom igen =(    sen kl 13 ska jag och Pontus pappa iväg på ett möte som tyvär inte Hasse kan följa med på¨för han har ett eget möte på jobbet, så jag ska ringa min kära svärmor när vi e klara så jag kan ta mig hem.
Längtar tills måndagar och fredagar vissa veckor för då kommer mina älskade pojkar, emn jag glömmer att Victor måste sova hos mormor varje mån - tis för Hasse börjar klockan sex på morronen och jag är inte i skick att ta bussen med han =(  min foglossning blir bara värre, känner att jag blir värre å värre. Kan snart inte lyfta in benen in i bilen.  Bästa för mig är att halv sitta eller halv ligga hur man nu säger med benen upp, för stå går bort samt ligga helt och sitta. Konstigt de där att mer eller mindre allt gör ont och när man har ont så är man inte människa. Inte en sån glad å positiv, framåt osv osv utan de blir mycket negativa, jobbiga tankar om dagen. Har liksom fullt upp med att vara "go å glad" hemma.
Nu ska jag ta och göra mig klar, behöver ju min mils långa start sträcka nu mera.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Sabina

Tyckte väl jag också att jag såg Hasses bil på parkeringen när jag skulle fara hem, trodde jag var så trött att jag såg i syne för han hade ju ingen arbetstid :P Lagomt snurrig man är då, då! hehe..

2009-03-09 @ 18:39:55
URL: http://sabinabackman.blogg.se/
Postat av: Jejje

tack själv gumman för att ni kom på fikat.... Jag hade en kanondag med Andreas igår. En heldag bara vi två på IKEA och du vet ju vad jag fick =D så glader blev jag!! Tack så mycket för presenten!!



kramar

2009-03-10 @ 11:32:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0