Te & mördegskex

Har precis ätit lite lunch och tagit mig lite lyx till mitt te, mördegskakor är ju bara för goda =)
Idag är jag sällskapssjuk känner jag vilken tur att Hasse bara jobbar till kl 17 idag och att vi ska på bio sen ikväll, har en känsla av att vi måste åka i hyfsad tid så jag som sengångare hinner sätta mig i lugn och ro. Hoppas bara att jag inte får allt för ont i fötterna och benen av att sitta i en liten biostol.
Får se vad vi hittar på för middag idag, jag funderar men har inte kommit på något som lockar mitt matsinne än.
Det tar llite tid att skriva detta inlägg för jag fick super ont i magen när jag skulle ta på mig strumporna, de liksom hög till rätt in i vänster sidan, vilket innebär att jag inte kan sitta hur som helst och får skriva med pekfingervalsen. Är nog ingen fara men får inse att jag inte kan ta på mig strumporna själv utan hjälp hela tiden =(
Nåja de e ju som sagt bara sex veckor kvar nu eller mellan fyra till åtta som de räknas, shit de e ju snart =)  Har nog inte längtat så mycket efter att få röra mig för att få köpa och komma i ett par jätte snygga jeans som jag sett ut, har oxå hittat ett armband som jag hoppas att jag får beställa så snart lilleman har titta ut, bara min sambo går med på de vill säga. Fast det är inget billigt shit utan en märkes vara. Ett super snyggt silver armband som jag ska ha så småning om även om det inte blir nu så ska jag spara till det.
Kommer inte på något mer nu att yra om....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0