Inte hemma

Nu har jag inte skrivit på ett tag men de kan bero på att jag ej varit hemma.
Tisdag:
Matte var snäll och hämtade upp mig så jag fick vara med Mia och surra bort en hel dag, dom bjöd på underbar middag, de blev kina mat från ett ställe som heter Thai Shi *tror jag* hur som hellst så va de kanon gott och billigt! Den maten har man inte ätit för sista gången =)
Senare på eftermiddagen framåt kvällningen kom Jeanette förbi hos Mia så vi kunde spela kort =) Alltid lika kul tycker jag! Tror jag är inne i en kort period för jag längtar redan tills nästa gång det blir av, sen så hjälper det ju med gott sällskap *smile*
Onsdag:
Hasse va och köpte en rullgardin på Jysk för när solen ligger på i sovrummet hjälper inte persienen speciellt mycket och jag som många andra vill ha MÖRKT i sovrummet =) 
Kände att jag var så trött att jag har inte klarat av att hålla mig vaken om jag hade varit hemma så Hasse skjutsade mig till mormor så där var jag en hel dag och kväll. De tog en jäkla tid att ta sig upp för trapporna hos henne men vem fan har brotom *s* för att inte tala om hur de kändes *grfm* ja hon är värd det för hälsa på henne blir inte ofta nu ska gudarna veta.
Moster Victoria, kusin Micke och Devil va oxå förbi hos mormor så lite mer kort spel blev de =)
Kul kul som sagt, synd att kusin skulle hem å se hockeyn annars så hade vi kunnat spela lite till. Sen skulle oxå moster iväg på sitt så de blev jag och mormor kvar, vi tittade på tv tills Hasse kom och hämtade mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0