Neo 1 vecka

Tänk vad tiden springer förbi, Neo är redan en vecka gammal. Det märks att han "växt" på sig redan, han är så rund och go i ansiktet =)
Neo har sovit bra nu i två nätter på rad och vi  hoppas nu att de håller i sig så de inte va tillfälligt, men vi har fått börja ge ersättning som nattmål för min amning som förvisso funkar men jag har inte så pass att lillkillen ska bli mätt och nöjd. Vi fick även ge Neo lite ersättning nu när vi kom hem för han åt strax innan och var absolut inte nöjd med de så de va bara att fixa lite. Nu är han sååå nöjd och glad, ligger och tittar på tv:n för där rör de sig mycket och de e spännande samt takfläkten är oxå en häftig sak som rör på sig.

Idag har jag, Hasse och Neo varit på stan med Jejje och Leon, vi gick och lunchade tillsammans innan vi gick på nästa ställer för efterrätt. Vi satt och njöt och surrade på om allt å inget...... vi hann inte med så mycket mer för sen var de dax att bege sig hemöver för klockan började bli dax för en koll i blöjan och äta lite för lilleman.



Neo myser med pappa halv sex på morron



Mycket stolt storebror =)



Myser i fasters famn =)



Ligger i morfars famn och tittar



Sover gott på pappa



Mys med mamma






Nu skriker han, dax att gå =)


Kommentarer
Postat av: Anonym

lik pappa men söt ändå!! :) Grattis till ert lilla gosse barn. hoppas att allt gick bra och att ni mår bra hela familjen. KRAM

2009-05-28 @ 21:37:33
URL: http://sunnanjo.bloggagratis.se
Postat av: Anonym

Ojojoj vilken söt liten bebbe! Vilka fina bilder! Vad har hänt med Jannes hästsvans? =)

2009-05-28 @ 22:05:22
Postat av: anna

oj, vilken söting! jättegulliga bilder!!! :D

2009-05-29 @ 14:19:23
URL: http://anst86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0