Trasiga byxor.

Idag blev de akut inköp av lite sommar kläder till Victor, vi köpte ett par gröna capri byxor och tre st t-shirts. Nöjda efter fyndet till Virre så åkte vi och åt lite lunch på resturang Cave, de va go mat och ett mysigt ställe.  Hämtade hem Virre från fritids så han fick byta om till de nya kläderna för han svettades i jeans, nöjd Virre skyndar sig att byta om så vi kom iväg och handla lite mat. Vi köpte ett par nya sandaler oxå till lille man, som han hade valt själv :)   
Efter att vi hade kommit hem igen så ville ju självklart Virre ut och cykla, så självklart fick han de. Han och Dennis stack iväg men va inte ute så länge förrän de kom en liten skamsen pojke hem och sa att han hade fastnat i cykel och att ny byxorna gick sönder, jorå mycke riktigt så va de. Men jag sa till Victor att byxor kan vi alltid köpa nya men inte nya Victor ben. Lite synd på byxorna men de e sånt man får räkna med när man har barn :)

Ny klippt e Victor oxå, moster Bettan va snäll och tog sig tid att klippa Virre. Måste säga att Victor va JÄTTE DUKTIG, för deras rakmaskin e så pass gammal att en klippning som ska ta 10 minuter tog säkert 30 minuter, plus att maskinen luggades, men Virre satt still och sa inte ett pip under hela tiden *super stolt över min son*
Men tyvär så kom han ju sent isäng bara för de så jag hoppas att han behåller sitt solståle humör i morron oxå :)

Nu ska jag titta klart på Law and Order på tv4 plus, får se när Hasse kommer hem från Marcus. Hoppas att han har de kanon kul, för dom träffas ju inte så ofta nu för tiden.

Natti natti och sov så gott.

Kommentarer
Postat av: Eva

Vilken tur att han inte gjorde illa sig! Byxor går ju alltid att köpa nya :)

2008-06-04 @ 07:22:18
URL: http://cizzibellan.blogg.se/
Postat av: Marie

Hej gumman kul å se att du skriver igen =)

Sitter här å väntar på liv i luren från dig s

Fast å andra sidan så ses vi ju i em, men är ändå lite surrsugen as always utan vingar =)

Ja du nya Virre ben går ju inte å få tag i så himla tur dom är hela, å ritkgt duktig var han lillprinsen när han klippte sig det vette sjutton om jag skulle klarat av å sitta still om apparaten luggades...

Annars får ni ha en toppendag idag gumman så ses vi sen =) Längtar kram kram

2008-06-04 @ 08:59:21
URL: http://lakritstokiga3barnsmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0