Mys helg

Har haft de riktigt mys helg med en massa besök och grabbarna grus. Pappa med familj va hit i lördags och firade mig, moster Bettan och kusin Tobias kom förbi och slog ihjäl lite tid. Min svägerska Eva och hennes sambo Lars var oxå förbi en snabbis och grattade Pontus och mig :)
Senare på kvällen kom Elin förbi och hade med sig filmer, så fram med gotta och dryck och i med filmen, Fredrik kom efter sitt jobb men stannade en lite stund bara för han skulle upp tidigt på söndag och jobba igen.
Igår söndag så kom fam Ljungström och Elin förbi. Jejje med familj kom på fika och lämnade doppresenten som dom inte kunde lämna på den rätta dagen och Elin hade vi bjudit på middag och hon stod för fikat en super god kladdkaka med hallonröra och grädde mmmmm .....
Neos första tand håller på att spricka upp med allt va de innebär, han hade riktigt jobbigt igår lillskrutten våran. Hoppas han får de lite lättare idag, han har redan bajsat två ggr så vi får väl se hur de slutar plus att han börjar bli lite snorig. Med lite tur så blir de inget mer av de utan att de vänder och blir bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0